Ne mogu instalirat igru jer kada pokrenem setup piše mi "No supported language found. Please contact Bioware". Zna li itko kako rješiti ovaj problem?
A ono... kontaktiraj Bioware.
Ne mogu instalirat igru jer kada pokrenem setup piše mi "No supported language found. Please contact Bioware". Zna li itko kako rješiti ovaj problem?
A ono... kontaktiraj Bioware.
je li "slovenska " ??
je li "slovenska " ??
Nije
Upravo sam završio Witch Hunt.
I sada sam poprilično siguran da je protagonist u 2. dijelu dijete Morrigan i male wardena. Čak i ako igrač nije igrao sa muškim likom tok priče vjerojatno postavlja to kao default.
Dragon age je sada 2 puta odigran uzduž i poprijeko sa svim side questovima i dodacima, sada je na redu iščekivanje nastavka. Dugo i teško iščekivanje.
Hvala, nisam uopće čitao plot ni bilo kakve informacije o nastavku pa sam automatski pretpostavio ovo što sam napisao.
Darkspawn Cronicles? Ako na to misliš, ne znam što bi ti rekao. Meni je bio nekako mlak. Da, fora je igrati sa darkspawnom i fora je imati drugačijeg lika, ali u srži je to skoro isto. Sama priča iza DC-a je mlaka i nije nešto ekstra zanimljiva. Odigrao sam jednom i ne planiram više.
Achivemente nisam pratio, znam da sam igrao tako da odradim svaki quest na koji naiđem. Nikada ne pratim achivemente tako da ne znam koji su secret a koji normalni.
Denerim sam i ja oba puta ostavio za kraj, iako je vjerojatno dobra ideja odraditi ga na početku jer dio njegovih questova odrađuješ na drugim mjestima. Ja sam prvo išao na Tower of Magi, jer mi je daleko najdosadniji taj dio. A i sada bi da krećem opet.
Upravo sam završio Witch Hunt.
I sada sam poprilično siguran da je protagonist u 2. dijelu dijete Morrigan i male wardena. Čak i ako igrač nije igrao sa muškim likom tok priče vjerojatno postavlja to kao default.
Dragon age je sada 2 puta odigran uzduž i poprijeko sa svim side questovima i dodacima, sada je na redu iščekivanje nastavka. Dugo i teško iščekivanje.
moram priznat da sam isto pomislio nakon sto sam zavrsio igru prvi puta, prosto mi je bila najlogicnija misao da ce se tako nastavit sve, i jos kad sam vidio onaj trailer, i kako glavni lik koristi nesto ko magiju, i to crnu, ili recimo blood magic..
uglavnom, nakon sto sam je tek sad presao cijelu (i opet pise samo 57% igre zavrseno) mogu reci da je najbolja igra koju sam igro do sad, i prvi pravi RPG
cak mi i krivo sto igru zapravo nisam kupio..jer stvarno svaka cast na trudu ulozenom u sitnice..
sad mi preostaje da predjem igru po drugi put (vec poceo) i dlc-ovi (koje moza i kupim, nakon igre) pa awakening..
a samo jedno pitanje, je li trebam dlc-ove odigrat prije awakening, il kako to najbolje ide ?
jel ih mogu i u pola awakening-a igrat, il su striktno vezani za origins ?
ma imam osjecaj da cu ovu igru preci jos bar 3 put, makar da isprobam sve kombinacije, human/warrior, elf/mage (s ovim sam prvi put zavrsio) itd..
nisam bas procitao citavu temu,pa ne znam je li bila rasprava, ali da li se DW warrior moze nositi sa DW rogue?
ovaj put igram bas sa warriorom, i odlucio sam krenuti sa dual wield, i igram na hard (prvi put na normal/easy, po potrebi), pa me bas zanima, jesam li fulio, jesam li trebo rogue ako hocu dual wield, il i warrior ima prednosti u tome ?
za sad mi se cini da ima, jer 2xlongsword + precise striking + momentum mi se cini ko prejaka kombinacija, plus prednosti warrior-a
Vecina se slaze da je za dual wield bolji rogue. Ovo je sa sluzbenog foruma, gdje se dosta o tome raspravljalo, ali ispada ovako: Rogue, dual wield, daggers da je najjaca kombinacija. Puno brze se napada sa bodezima, i imaju neusporedivo bolji armor penetration od dugih oruzja. I da, rogue ima talent lethality, koji "The rogue has a keen eye for weak spots and thus gains a bonus to critical chance for all attacks. Additionally, if the rogue's cunning score is greater than strength, sharpness of mind lets the character use the cunning modifier to affect attack damage in place of the strength modifier". Tako sa u kombinaciji sa bard, assasin i pumpanjem cunning-a ovo je predobra kombinacija. I upalis bardovu 1. pjesmu, ne znam kako se zove, i s ovako visokim cunningom ti momentum traje zauvijek, nema sanse da istrosi cijelu staminu. Strenght do 20, da mozes koristiti najbolji light armor, dex onoliko koliko ti treba za otkljucati sve talente za dw, i sve ostalo u cunning. Tako sam se ja salio na hard
A ja mislim da za ovu kombinaciju rogue ima puno vise prednosti. samo namjestis lika iza mete i par udaraca i vecina pada. Jos jedna stvar koja puno pomaze su paralyze rune. Stavis 3 takve u off hand bodez, a 3 elemental u main hand (fire, cold, lightning) i dosta puta ce ti meta ostati paralizirana toliko da je ubijes prije isteka paralize. A meni se cesto dogadjalo da cak i high dragon ostane paraliziran na nekoliko sekundi. A kad je meta onesposobljena da vidis sto onda rogue radi :-) Mislim da warrior nema takve talente.
Evo jedan link s ovom temom http://social.bioware.com/forum/1/topic/96/index/4463106
@Arabarran- To je mozda najbolja stvar za dw, po meni velika greska... A rogue s tim nema nikakvih problema, a ne moras rasipati na willpower puno pointsa ako ides na cunning i bard kombinaciju.
Koje DLCove se isplati odigrati?
Sve, nijedan ili neke?
Može preporuka?
ne znam sto vi imate problema sa staminom, ja nemam..ja udjem u borbu sa iskljucenim momentum, iskoristim ono sto mi treba, pa iskoristim momentum..i tako uvijek imam stamine za dual weapon sweep, koji samo i koristim..
rogue se ipak cini bolji, samo sto je losiji za tankera..nesto mi je iskreno mrsko pokusavat uradit backstab, a bard-a vec imam jednog u grupi, leliana, i nije prvi song nego treci, song of courage koji daje bonuse za critical i dmg..
meni ovo nesto vise godi, iako znam da je u dps-u slabiji..namjeravam samo strenght povecavat, cuning tek na 16 da mogu coercion do maksimuma, a ostalo sve na strenght, i stavit neki dobar armor, mozda onaj od wade, od dragonbone..daje prilicno dobar armor i fire resistance a kad se uzme zajedno, smanjuje fatigue..a sto se tice specijalizacija, mislio sam champion i templar..
rogue mi se cini jaci ako se s njim igra onako kako je namjenjeno, ali za to mi treba stealth, na sta ne zelim ulagat bodove..ali nije mi los ni critical sa warriorom, jer ipak imam song of courage od leliane, i imam precise striking, sto rogue nema..a dodatni strenght mi se cini takodje dobar za psychical resistance, i uz mental resistance koji cu dobit od templara, cini mi se kao dobro..
kad zavrsim igru sa ovim sto sam planiro, javim kakvi su dojmovi, za sad igram igru na hard i sve ide bez problema, jedino sam u denerim-u onog blood mage-a par puta pokusao, jer mi bukvalno citav party izgori
i da, rogue stvarno brzo ubija ako je protivnik pod stunom, al samo ako imas coupe de grace, cini mi se da se tako zove, i to ti svaki udarac u stunovanog protivnika pravi automatskim backstab-om
Zapravo, mozda i Witch Hunt. Zavrsava neke nepovezane niti, a pogotovo ako ti je Morrigan dragi lik i ako si imao romance s njom.
Baš sam neki dan razmišljao o "isplativosti" i "opravdanosti" dlc pa redom..
Warden's Keep
Priča je o utvrdi koju oslobađaš od raznih demona koji je nastanjuju. Ima zgodan mali reference ako si human noble na prošlost tvoje obitelji.. Sam keep nije niš posebno, ali sadrži party chest gdje možeš pohranit opremu, a neka i levela kad ju stavis nutra.. Od loota ima dobar chest armor i mač za roga ako odradiš rano (prije nego ti str req poraste).
Return to Ostragar
Iskreno ovo je trebalo biti u originalnoj igri (pred kraj) ili nije niti trebalo izdati.. Ili se možeš vratiti iza hordi darkspawna pred kraj ili je to nemoguće. Glavni junaci su trupla kralja i Duncana, a glavna fora koja bi ovo trebala prodavati jest što se jedino iz ovog dlc stvari prebacuju u Awakening..
Darkspawn cronicles
Nisam igrao
Leliana's Song
Dotična je gospodična u igri najmisteriozniji lik, a ovaj dlc objašnjava prošlost odnosa sa bivšom mentoricom..U ovom dlc ne igraš sa svojim likom nego sa Lelianom. Sam dlc je čini mi se najduži.. LS daje rewarde u inventorij svakom liku kojeg loadaš ili creataš nakon završetka..
Golem's of Andamak
Najdebilniji dlc po pitanju priče: neki dwarf piše wardenu da mu dođe pomoći naći brata koji se izgubio sa ekspedicijom ispod ostragara.. Reciklaža potrage za Brankom.. Što on čini zbog dobrote svoje duše.. Borbe su generalno gledajući, najteže.. Volio bih mrziti ovaj dlc da Bioware ne daje opaki (preko 300g vrijedni) hammer kad pobjediš zadnjeg bossa na više od normal.. Dotični omogučuje novim likovima hrpu love na samom početku igre.
Witch hunt
Meni je ovaj dlc bio fora.. Mag s kojim surađuješ je urnebesan pa je party banter najbolji od svih (po meni).. Posebne reference u dijalogu ako si dalish elf.. Mnoge je razočaralo vrlo kratak susret sa Morrigan, ali s obzirom da moj lik nije "trzao" na nju pa mogu biti "objektivan", po meni je kraj odmjeren (odnos sa M nije zamišljen kao bajka koju je većina očekivala).. Borbe su kao što bi rekao Hercule Poirot "uvreda za moje male sive stanice", iliti mickey mouse jednostavne.. Unatoč laganoći (jel ova riječ uopće postoji?) i plitkosti odnosa sa Morrigan meni je bio zabavan.. S druge strane, nećeš puno izgubiti ako pogledaš filmiće na YT, a uštedit češ..
Objektivno LS i WH mogu proći, ostalo je mužnja love..
kad smo vec oko diskusije DW rogue ili warrior, jedan interesantan video
i procitajte komentare dole:
Not seen what happens when a 2handed spirit warrior uses onslaught on the same boss then? 5 hits, all hit faster than that for 250-400 (x2 when crit) dmg, then back to "normal" attack speed which with haste+beyond the veil+blood fury+precise striking adds up to max attack speed for a 2handed warrior, with 60% crit rate, ignore armor and with hex does around 200 normal hit and 400 - 700 when crit (normal hit dmg vary alot for some reason) will hit around 2 times a sec too...
ali ovo se izgleda odnosi samo na awakening, jer u origins se ovako nesto bolesno ne moze bas napravit, fale one rune
Muzika mi nekako ne paše. Već dvije godine slušamo nekakv metal i onda sada stave ovakvu tinejđersku pjesmicu...
Vidiš, mogao bih i ja naći vremena za nekih pola sata igre :0)
Bas me zanima video.
A svatko ima neki svoj stil. Ja sam zavrsio s mage-om sve, i iskreno je najlakse s njim igrati. U awakeningu je s njim skoro pa besmisleno igrati. Padaju svi kao mravi (govorim o hard tezini). Battle mage + arcane warrior i mac u ruke i opusteno. Bas sam danas zavrsio awakening s rogue-om, i bilo mi je puno zanimljivije. 3. lik mi je warrior 2 hand, i on mi je isto zanimljiv, ali ne kao rogue iskreno. Ovo sve sto sam u postu prije napisao sam prenijeo sa sluzbenog foruma. Meni je ova moja kombinacija bila predobra.
ne znam sto vi imate problema sa staminom, ja nemam..ja udjem u borbu sa iskljucenim momentum, iskoristim ono sto mi treba, pa iskoristim momentum..i tako uvijek imam stamine za dual weapon sweep, koji samo i koristim..
rogue se ipak cini bolji, samo sto je losiji za tankera..nesto mi je iskreno mrsko pokusavat uradit backstab, a bard-a vec imam jednog u grupi, leliana, i nije prvi song nego treci, song of courage koji daje bonuse za critical i dmg..
meni ovo nesto vise godi, iako znam da je u dps-u slabiji..namjeravam samo strenght povecavat, cuning tek na 16 da mogu coercion do maksimuma, a ostalo sve na strenght, i stavit neki dobar armor, mozda onaj od wade, od dragonbone..daje prilicno dobar armor i fire resistance a kad se uzme zajedno, smanjuje fatigue..a sto se tice specijalizacija, mislio sam champion i templar..
rogue mi se cini jaci ako se s njim igra onako kako je namjenjeno, ali za to mi treba stealth, na sta ne zelim ulagat bodove..ali nije mi los ni critical sa warriorom, jer ipak imam song of courage od leliane, i imam precise striking, sto rogue nema..a dodatni strenght mi se cini takodje dobar za psychical resistance, i uz mental resistance koji cu dobit od templara, cini mi se kao dobro..
kad zavrsim igru sa ovim sto sam planiro, javim kakvi su dojmovi, za sad igram igru na hard i sve ide bez problema, jedino sam u denerim-u onog blood mage-a par puta pokusao, jer mi bukvalno citav party izgori
i da, rogue stvarno brzo ubija ako je protivnik pod stunom, al samo ako imas coupe de grace, cini mi se da se tako zove, i to ti svaki udarac u stunovanog protivnika pravi automatskim backstab-om
da, ali prvi song of valor ti vraca staminu, a ovisi o cunningu, a posto je u mene skoro sve islo u cunning, nikad mi se nije dogodilo da mi momentum iscijedi staminu, i bio mi je upaljen nonstop. Song of courage nisam ni koristio.
Kad vec pricamo o leliani, meni sluzi kao strijelac, i to vraski dobar strijelac...
Ja sam bas malo usporedjivao u awakeningu sebe sa onom dwarf dw rogue sigrun, kojoj sam stavio oba longsworda, i nije mi ni blizu :-)
Sad kad pogledam, izgleda da su sve klase pred kraj premocne, uz uvjet da se pravilno razvijaju.
A awakening je puno puno laksi od originsa.
Jos moram odigrati 3 originsa do ostagara, zavrsiti s patuljkom do kraja, zbog ljubakanja s morrigan, pa s njim odigrati witch hunt, i onda cekanje na DA2...
EDIT: Bas sam naletio na ovaj video:
Lik je 100% citao sluzbene forume, skoro je identican mom, samo sto je kod mene female :-) Od atributa, specijalizacija, talenata do opreme. Identicno lol
Bas me zanima video.
A svatko ima neki svoj stil. Ja sam zavrsio s mage-om sve, i iskreno je najlakse s njim igrati. U awakeningu je s njim skoro pa besmisleno igrati. Padaju svi kao mravi (govorim o hard tezini). Battle mage + arcane warrior i mac u ruke i opusteno. Bas sam danas zavrsio awakening s rogue-om, i bilo mi je puno zanimljivije. 3. lik mi je warrior 2 hand, i on mi je isto zanimljiv, ali ne kao rogue iskreno. Ovo sve sto sam u postu prije napisao sam prenijeo sa sluzbenog foruma. Meni je ova moja kombinacija bila predobra.
Sad kad pogledam, izgleda da su sve klase pred kraj premocne, uz uvjet da se pravilno razvijaju.
A awakening je puno puno laksi od originsa.
viedo sa statsima. Jos moram jednu borbu uploadati.
EDIT: staviti na 720p
Hajde stavi borbu, ovo nije zanimljivo . Da vidim kakav je u odnosu na moju malu
Hajde stavi borbu, ovo nije zanimljivo . Da vidim kakav je u odnosu na moju malu
Nikako da pogodim pravu konverziju. Ako napravim kvalitetan video treba mi dva dana da ga uploadam :(
Bit će,bit ;)
Imam problem.
Znači prešao sam Origins i Awakening (ubio bossove na kraju).
Instalirao Witch Hunt i nemam pojma kako ga pokrenuti.
Tamo u DLC piše "enabled".
Za Awakening sam trebao samo ići na New Campaign, ali kako se DLC pokreće?
Hvala!
@Nuclear U main menu odaberes Downloadable Content i tamo ga nades.
Pa odem tamo i onda na installed DLC i tamo je označeno Witch Hunt - enabled.
Nema nigdje Play, Start ili tako nešto nego samo Done koji vraća na Main Menu.