Analiza trailera, zanimljivo
http://www.gametrailers.com/video/gt-pop-block-dragon-age-2/703594?type=flv
Ne spada u ovu temu...
Raspravu o Dragon Age 2 preselite u odgovarajuću temu.
HAH!
Jučer napokon uspio u misiji da imam "Love" status sa Morrigan i Lelianom u isto vrijeme.
Kvaka je u tome da oba ljubomorna razgovora triggerate u isto vrijeme, onda kasnije nema problema. Uredno prakticiraš vezu sa obe koke i dobiješ oba "Love" završetka sa njima. ;-)
master seducer
;)
master seducer
;)
A čuj, znam znanje! :)
Prešao i ništa posebno po meni. Napuhuju kao "pogledajte svijet iz perspektive darkspawna" itd. , a zapravo je obrnuti Denerim. Prije si s svojom družinom probijao se kroz darkspawne da bi ubio Archdemona, a sada imaš par darkspawna s kojima se probijaš kroz ljude do archdemona da bi ga spasio.
Nikakvi epski pogledi iz njihove perspektive, nikakva nova saznanja i razvoji priče.
Upravo sam odigrao Witch Hunt DLC (kako vrijeme leti...) i samo da vam kažem: NE KUPUJTE GA!!!
DLC ima dosta gadne bugove - koliko god različitih (mojih) likova isprobavao kada susretnem Morrigan ona uvijek tupi da sam ju ponizio jer sam odbio Tamni Ritual, a bio sam posljednju večer s njom. Isto tako pobijedim "finalnu borbu", a on mi ne prizna achievment što sam ga pobijedio.
Moja preporuka je da ne kupujete DLC dok se to ne ispravi, a i Biowareov forum je pun istih pritužbi.
A kratku recenziju i dojmove napišem kada se naspavam
Špica, prva informacija pa loša... Karamba... U iščekivanju ispravka... Morrigan - šmrc...
Miceki ako netko slučajno nije kupio ovu vrhunsku igru eto mu prilike. DA:O za ispod 100 kn ovaj tjedan.
http://www.game.co.uk/PC-Games-and-Downloads/RolePlaying/~r339431/Dragon-Age-Origins/
Evo napokon uhvatio malo sna i evo dojmova
DLC je (meni) ogromno razočaranje - i da nije bugova
Već neko vrijeme prije DLC-a su izašli traileri i slike koje prikazuju Morrigan pred nekim "čudnim" ogledalom, a čim se DLC počeo učitavati pisalo je kako mogu se osvojiti vrijedni predmeti koji će biti dostupni u DA:O i DA:A. Prva pomisao mi je bila da će priča ići otprilike ovako: to zrcalo je neki portal, Morrigan ga naravno traži, treba naći put do zrcala, preći na drugu stranu, tamo ubiti neko epsko čudovište koje će mi zadavati jednaku glavobolju kao Harverster iz GoA DLC-a i na kraju riješiti situaciju s Morrigan.
Priču sam otprilike pogodio i bilo je jako zabavno prelaziti DLC. Odlični leveli (sve lokacije se ponavljaju, ali su raznovrsne), likovi su dobri i zanimljivi. A onda sve pada u vodu zadnjih 15 minuta - dođem se do jednog dijela gdje iskoči neko čudovište i shvatim da je to ta "ultra beštija". Naravno odmah čim ga vidio stavio težinu na Hard. Pobijedim ga bez pola muke i ostanem u čudu "zar je to to?" jer nemoguće da je toliko lagan. Provjerim težinu - hard, provjerim achievmente jer mi nije priznao (zato sam i mislio da sam stavio na Easy ili Medium) - achievment nije priznat. I još u opisu piše pobiijediti zadnje čudovište. Ja razočaran jer znači nema nikakve epske borbe, a kraj s Morrigan će se riješiti dernjavom i svađom "Prevarila si me", "Volim te", "Ne volim te", "Mrzim te", "Platiti ćeš mi za ovo" i sličnim odabirima u razgovoru. Dođem do Morrigan i naravno šok - famozni bug gdje ona ne prepoznaje da sam obavio dark ritula s njom. I tako i bilo - bla bla. Flemeth nije mrtva, dolazi vrijeme promjene, nešto gadno se kuha u budućnosti (ma daj - sve to znam iz trailera za DA2). I naravno kraj - ja odabrao da odem s njom na drugu stranu - poljubac, ulazak u zrcalo i ... odjavna špica. Predivna stvar - sada mi je sve jasno.
Da skratim: Par rečenica koje govore očite stvari koje će biti u DA2 nisu epska priča poveznica između DA i DA2, nego razočaranje.
A sada odoh odigrati ME2 Shadow Broker DLC i nadati se da nisu i njega tako sj*****.
Smrc, zeljno sam iscekivao taj DLC i bas je steta ako je toliko razocaravajuc koliko kazes (nisam htio spoiler citati). Sto se tice buga da nije izvrsen ritual, navodno se ne dogodi ako se ucita iz epiloga od DA:O save, a dogodi se ako se ucita iz Awakeninga
Tresla se brda, rodio se miš. Sve u svemu jedno veliko niš...
Instalirao ponovo DA, kupio sve DLC-ove (osim ovog zadnjeg) i sada krećem u pohod... Darkspawnovci čuvajte se....aaaaaaaaaaa..... Sada tjedan dana lutanja po Fereldenu
Da, stvarno los DLC. Posebno jer je zadnji za ovu odlicnu igru. Izgleda da 90% ljudi ima bug s ovim neprepoznavanjem vezanih za dark ritual. Ja takodjer nisam imao srece. I prelagan je s likom iz awakeninga, na harj izgleda kao obicna setnja. Pitanje je kako ce biti s likom iz originsa, ali odigrat cu to na easy, samo da vidim hoce mi ovaj put kraj biti bez bugova.
Uglavnom, tuzan i razocaravajuci kraj. I ispada da se nista nije ni rijesilo, ni odgovorilo, samo jos vise pitanja. Hmmm?!?!
Da, stvarno los DLC. Posebno jer je zadnji za ovu odlicnu igru. Izgleda da 90% ljudi ima bug s ovim neprepoznavanjem vezanih za dark ritual. Ja takodjer nisam imao srece. I prelagan je s likom iz awakeninga, na harj izgleda kao obicna setnja. Pitanje je kako ce biti s likom iz originsa, ali odigrat cu to na easy, samo da vidim hoce mi ovaj put kraj biti bez bugova.
Uglavnom, tuzan i razocaravajuci kraj. I ispada da se nista nije ni rijesilo, ni odgovorilo, samo jos vise pitanja. Hmmm?!?!
Tuga, jad, čemer, očaj...
Imam malo pitanjce....naime DA: origins mi spada u jednu od najboljih igara do sada i namjerno nisam htio zadnje DLC-ove odigrat posto sam ih htio odjednom prijeci malo vise kada dodu.
Posto sam radio "format c" i kako mi je zadnji save od DA: Awakening zanima me kojim redom da instaliram opet kompletan Dragon Age....znaci Origins, Awakening te svaki DLC (moze netko nabrojati redom ako nije problem) i dali ce mi save raditi kako treba.....no uzmimo u obzir da je zadnji save bio nakon prelaska Awakeninga.
Bilo bi ok da mi radi save posto imam oko 80 - 90 h gameplaya i fino slozenoga lika te bih samo nastaviti igrati DLC-ove.
Imam malo pitanjce....naime DA: origins mi spada u jednu od najboljih igara do sada i namjerno nisam htio zadnje DLC-ove odigrat posto sam ih htio odjednom prijeci malo vise kada dodu.
Posto sam radio "format c" i kako mi je zadnji save od DA: Awakening zanima me kojim redom da instaliram opet kompletan Dragon Age....znaci Origins, Awakening te svaki DLC (moze netko nabrojati redom ako nije problem) i dali ce mi save raditi kako treba.....no uzmimo u obzir da je zadnji save bio nakon prelaska Awakeninga.
Bilo bi ok da mi radi save posto imam oko 80 - 90 h gameplaya i fino slozenoga lika te bih samo nastaviti igrati DLC-ove.
Mislim da je tako najbolje - različiti DLC-ovi zahtijevaju različite verzije patcheva tako da odmah instaliraš igru i update-aš na najnoviji patch, a onda sve DLC-ove instaliraš bez problema
Mislim da je tako najbolje - različiti DLC-ovi zahtijevaju različite verzije patcheva tako da odmah instaliraš igru i update-aš na najnoviji patch, a onda sve DLC-ove instaliraš bez problema
Dali mogu onda bez greske ubacit svoj stari lik i nastavit igrat ili nece biti ok sa nekim novim DLC-ovima? Nisam ih igrao pa ne znam dali ce sve sljakat kako treba, a zao mi je "unistit" lika sa kojime igram.
Hvala unaprijed!
Dali mogu onda bez greske ubacit svoj stari lik i nastavit igrat ili nece biti ok sa nekim novim DLC-ovima? Nisam ih igrao pa ne znam dali ce sve sljakat kako treba, a zao mi je "unistit" lika sa kojime igram.
Hvala unaprijed!
nece bit problema vecina dlceva bas i nema veze sa tobom npr lelianas song ... a te druge dlcove neces imat problema igrat
Hvala unaprijed!
Sve će ti raditi kao normalno. Jedino će ti nestati postignuća (barem su meni nestala)
Evo odigrao sam Witch Hunt. Dobro da sam procitao review pa se nisam razocarao. DLC je prilicno kratak i lagan, ali bar djelomicno zavrsava tu pricu oko Morrigan koja mi je ostavila osjecaj kao da igra nije zavrsila. Na DA wiki sam procitao da importanje lika iz DA:O Epilogue save-a ne uzorkuje bug (da igra ne prizna da si prihvatio Morriganicinu ponudu na kraju DA:O), te sam to i ucinio i nije mi bilo buga
Sto se tice samog kraja (do onda je ionako hack & slash), meni je konacno srce na mjestu da sam mogao otici s Morrigan ususret onome sto ce se vec dogoditi, doduse, ne bi bilo lose da su objasnili o cemu se to radi i da smo bar vidjeli sto je s druge strane kad smo vec prosli kroz zrcalo, ali ja sam bar utoliko sretan da dijete nije postalo neka zla abominacija i da se moze ostati s Morrigan (cak i pusu dobijes)
Sve u svemu, nisu mi bas ni drugi DLC ne znam kaj, a ovaj bar djelomicno zavrsava nezavrseni dio price iz igre, tako da mi je jedan od boljih DLC, cisto zbog toga
I ja sam naletio na ovaj već sada slavni bug...idem sad pogledat ima li na youtubu pravi kraj da vidim kako to izgleda. Inače sam DLC je prosječan, ali nam ipak daje neke odgovore....
u martu :D
a da nije off topic evo slike default zenskog lika
http://news.bigdownload.com/2010/09/07/dragon-age-2s-female-version-of-lead-character-revealed/
Noćas sam po drugi puta nakon godinu dana završio glavnu kampanju, jer kako sam kupio sve DLC-ove i ekspanziju htio sam još jednom proći kroz priču.
Na žalost nisam skupio sve codex stranice ali sam zato napravio apsolutno sve side questove uz plot questove.
Trebalo mi je oko 41 sat, a igru sam završio na lvl 22 a fali mi samo 342xp da budem lvl 23. :(
Sada, na awakening. Jedino možda prvo, čisto promjene radi, završim Darkspawn Cronicles.
I opet se ova igra potvrdila kao najbolja igra koju sam u životu igrao.
I opet se ova igra potvrdila kao najbolja igra koju sam u životu igrao.
Amen.
Ja sam zavrsio s Mageom i Human Noble Rogue-icom
Sad san na pola igre s Dwarf Commoner-om. Kad s njim zavrsim mislim da ce to biti dosta, ove druge origine cu odigrati samo do ostagara, da i njih vidim. Igra je remek djelo.
btw. Jesu li slucajno ove knjige od Davida Gaidera o Dragon Age-u prevedene na hrvatski, vjerojatno ne, ali nadam se...