Dragon Age: Origins

poruka: 1.667
|
čitano: 697.842
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Dragon Age
Sumnjam, ma da, poslušaj moj savjet, takve knjige zbilja nije gušt čitati na hrvatskom.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan
moja najdraza knjiga, zapravo trilogija nasljeđe, od christophera paolinija, je grozno prevedena, prva dva nastavka sam citao na hrvatskom, treci na engleskom, i jedini komentar mi je da su nasi prevoditelji ocajni...
50Niggas
17 godina
Dragon Age

Koliko god pljucali po zadnjem DLCu, iako ima malo bezvezan kraj, meni je dao volju i želju za još jednim prohodom - patuljak iz geta sa lukom i strijelom na leđima :) Pa da vidimo kako će proči 3 strijelca i Stan XD

I knjige definitivno pročitaj!

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Elles D. kaže...

Koliko god pljucali po zadnjem DLCu, iako ima malo bezvezan kraj, meni je dao volju i želju za još jednim prohodom - patuljak iz geta sa lukom i strijelom na leđima :) Pa da vidimo kako će proči 3 strijelca i Stan XD

Mislis igrati sa 3 rogue-a i stenom? Bez tank-a? Bit ce to borba... Meni iskreno sten nikad nije bio nesto posebno, bolji mi je oghren puno.

Da, kad bolje razmislim, mozda je ipak bolje citati knjige na engleskom...

15 godina
neaktivan
stena ne koristim, alastir mi je tenk, ja mage damage dealer, morrigan... neznam sto je ona, vjerovatno support.... i oghred damage dealer...
kombinacija meni radi, sa oghrenom upalim beserk, naciljam na najaceg protivnika i onda final blow, uzelo je cetvrtinu zdravlja archdeamonu...
onda ja imam svoje kombinacije, kao alastir mi je u ludome oklopu, moze sam zadrzati 3-4 ogra, no ne i ubiti ih, zapravo on ima najmanje killova, oghren ih dovede do ruba smrti, ja ih dokrajcim, sve uz pomoc morrigan, dok oni napadaju samo alastira...
dobitnicka kombinacija, provjereno :)
50Niggas
17 godina
Ramo kaže...
Elles D. kaže...

Mislis igrati sa 3 rogue-a i stenom? Bez tank-a? Bit ce to borba... Meni iskreno sten nikad nije bio nesto posebno, bolji mi je oghren puno.

Prošao sam jednom s ovime:

- ratnik, mač i štit

- ogren, droručna sjekira (lol)

- morrigan

- alistar, mač i štit

Došao do pola drugi puta (i još igram)

- ja ženski čarobnjak (!)

- wynne

- morrigan

- ogren

Treći prolaz počeo

- patuljak rogue strijelac

- Leliana rogue strijelac

- "gay" rogue strijelac (kako se ono zove?)

- Stan (dvoručna toljaga)

Sve na hard :)

Btw, kako ne igrati Stana nakon što čuješ "Where is the cake? I was told that there would be cake. The cake is a lie." ?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 17:31 (Elles D.).
17 godina

Zevran :-)

Ja isto igram na hard, ali nikad nisam igrao bez tanka. To mi je nezamislivo. Kako obuzdavas rulju? Kad ti recimo krenu na carobnjake?

17 godina

Da vidiš kako 3 čarobnjaka rade! Pravi vatromet na ekranu :) Led i struja, pa vatra.

Onda se povlače dok ratnik ne bude ispred njih, onda on privuče ostatak ekipe na sebe i počne ih mlatiti, a čarobnjaci izdaljine rade i održavaju ovoga na životu... Nemoj zaboraviti, čarobnjaci ne mogu promašiti!

17 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Zevran :-)

Ja isto igram na hard, ali nikad nisam igrao bez tanka. To mi je nezamislivo. Kako obuzdavas rulju? Kad ti recimo krenu na carobnjake?

Imaš čarobnjaka namjenjenog kontroli bojišta. Znači Sleep, Grease, Crushing Prison, Mass paralysis i njihove nadogradnje i Blood Mage/Keeper specijalizacija - barem tako ja sam igrao.

Ja osobno ne mogu nikada igrati bez rougue-a i mage-a. Nezamislivo mi je da ne mogu otključavati vrata i škrinje gdje su vrijedni predmeti. A mage sam uvijek ja jer mi je dosadno igrati s drugim klasama :)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 17:49 (Paolo2612).
17 godina
Paolo2612 kaže...

Imaš čarobnjaka namjenjenog kontroli bojišta. Znači Sleep, Grease, Crushing Prison, Mass paralysis i njihove nadogradnje i Blood Mage/Keeper specijalizacija - barem tako ja sam igrao.

Ja osobno ne mogu nikada igrati bez rougue-a i mage-a. Nezamislivo mi je da ne mogu otključavati vrata i škrinje gdje su vrijedni predmeti. A mage sam uvijek ja jer mi je dosadno igrati s drugim klasama :)

Dobro rečeno - zaboravio sam na to + razni hexovi.

Ja sam prošao (ili još prolazim) 3 totalno drugačije klase i svaka mi je bila zanimljiva - ako ništa drugo, bar se taktika morala mijenjati za 180.

Da ne kažem da se svijet stvarno vidi drugačije kada igraš drugu rasu odnosno podrijeklo (human noble vs elf mage vs dwarf commoner).

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 17:58 (Elles D.).
17 godina
neaktivan
Ja se nikako ne mogu natjerati da igram sa bilo čime osim warriorom. Bio on human ili dwarf.

Probao sam nekoliko puta, ali nikako ne ide. Jednostavno se ne mogu ufurati.
15 godina
neaktivan
ja poceo human warrior double wielder, vec sam u ostagaru bio lvl 25 :)
ima jedan trik, sakupis krv ali ne i svitke, dođes do duncana i kazes mu da imas krv ali ne i svitke, dobis xp, ali zbog buga taj razgovor mozes ponavljati, i jos dobivati xp!
treba jedno pola sata do lvl 25:D
i onda upalis na hard ili nightmare, pa je damage isti kao normalno, ali imas vise abilitya pa je borba mnogo zabavnija, a sv je jednako tesko, probajte tako
50Niggas
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
ima jedan trik, sakupis krv ali ne i svitke, ...

Ispravljeno u zakrpi 1.02, tako da ako želi itko to raditi mora imati stariju verziju

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
imam stariju, znam da je zarpano, no uglavnom vrlo je zabavno
ja nisam uopce igrao sa rougeom, tako da vecinu kovcega nisam otvarao, a i bez toga sam nakon izlaska iz deep roadsa imao najjace oklope u igri, jace od skoro svega u igri...
50Niggas
17 godina
Danny_HR kaže...
Ja se nikako ne mogu natjerati da igram sa bilo čime osim warriorom. Bio on human ili dwarf.

Probao sam nekoliko puta, ali nikako ne ide. Jednostavno se ne mogu ufurati.

Ja sam do sada u svim rpg-ovima igrao kao mage, ali DA je predobar za samo jedan prolaz, pa sam isao vidjeti sve. I stvarno je velika razlika, ne samo zbog porijekla, vec nacina igranja opcenito, kao da nije ista igra kad igras s drugom klasom. Ali je meni odlicno sa sve 3 klase. Zavrsio s mage-om i rogue-m sve, i dlc-ove i awakening, sad koljem sve po redu s dwarfom 2hand (evil laugh). Mada imam osjecaj da je mage daleko najjaci, osim mozda na samom pocetku. Ja sam se na hard rugao s arcane warrior/blood mage/battlemage. Bio sam doslovno nedodirljiv. Prestrasna kombinacija. U biti ti i ne treba ostatak ekipe. Jedina stvar koja mislim da mi se ne bi svidjela je weapon & shield kombinacija, mada nisam jos probao.

17 godina
neaktivan
Weapon and shield se ni meni ne sviđa, prespora je za moj ukus. :)
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

ja nisam uopce igrao sa rougeom, tako da vecinu kovcega nisam otvarao, a i bez toga sam nakon izlaska iz deep roadsa imao najjace oklope u igri, jace od skoro svega u igri...

Propustio si (bar meni) zabavniji dio RPG-a.

Danny_HR kaže...

Također, a ni greatswordi mi nisu nesto, double wielder je moj izbor.

Ako ikad budem prelazio opet mozda zaigram nekog battle magea

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina

A u biti imas Alistair-a od pocetka... A ako ti je prespor, probaj igrati rogue dual weapon, to je ludnica, ni ne vidis kako brzo udara :-)))

btw, pogledajte ovog rogue-a :-)

Jel koristi itko ovdje socialbioware? Da si mozemo pogledati likove i to. Ja sam bas radoznao.   Tamo sam Ramo16

17 godina
wyks kaže...
1337Code_breaker kaže...

Propustio si (bar meni) zabavniji dio RPG-a.

Danny_HR kaže...

Također, a ni greatswordi mi nisu nesto, double wielder je moj izbor.

Ako ikad budem prelazio opet mozda zaigram nekog battle magea

Obavezno probaj battlemage. Meni uvjerljivo najzabavnija kombinacija specijalizacija

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 20:19 (Ramo).
15 godina
neaktivan
ma covjece ja sam sve origine odigrao, svakoga, neke i po desetak puta, sve sam moguce presao :-)
50Niggas
15 godina
neaktivan
pod nisam igrao sa rougeom, mislim da nisam u svojoj prvoj igri u druzini imao rouga, igrao sam ja sa rougovima kao main character...
50Niggas
17 godina
Ramo kaže...

Jel koristi itko ovdje socialbioware? Da si mozemo pogledati likove i to. Ja sam bas radoznao.   Tamo sam Ramo16

Još se nije uploadao dwarf, ali ostale stvari su tamo :)

http://social.bioware.com/1359/

17 godina
neaktivan
Kak' opće dodaš lika tamo? Meni nema ni jednog... :-/
17 godina
Danny_HR kaže...
Kak' opće dodaš lika tamo? Meni nema ni jednog... :-/

Pa ako si ulogiran dok igras mislim da bi trebalo ici automatski. Mada nekad treba dugo da se pojavi novi lik, ili osvjeze podaci. Ono sto sam ja skuzio da pomogne je da ides iz igre u online profil, i onda ima opcija profile diagnostics, i to meni svaki put updatea online profil.

EDIT: Pogledao sam ti profil, pokazuje achievements, ali nema ni jednog lika. Mozda moras u igri namjestiti neke opcije?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 23:42 (Ramo).
17 godina
neaktivan
Dragon Age

Probao sam, stalno sam ulogiran.

Uredno mi updatea achivemente ali lika nema.

Nema veze, nije ni bitno.

0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Probao sam, stalno sam ulogiran.

Uredno mi updatea achivemente ali lika nema.

Nema veze, nije ni bitno.

Jel ti u igri u opcijama pod online oznaceno da ti salje character profile? Mislim da bi to trebalo biti to. Pogledaj u opcijama, mora biti tu nesto.

Imas vidim i screenshots-ove...

17 godina
neaktivan
Jep, sve je označeno kako bi trebalo bit. Ma dobro, nije važno. :)
15 godina
neaktivan
Dragon Age

Da to nas danny ne igra piratice pa mu ih ne ocitava Smijeh

50Niggas

1 0 hvala 0
17 godina

lol

Ja sam dva lika koja su uploadana (plus još jedan koji je izbrisan) napravio dok je bila aktivna veza na net, dok je zadnji lik kreiran dok sam bio bez neta i njega nema na webu - možda se ti likovi ne uploadaju kasnije, iako vidim njegove achivemente. Tko će ga znati...

15 godina
neaktivan
Dragon Age

Ne mogu instalirat igru jer kada pokrenem setup piše mi "No supported language found. Please contact Bioware". Zna li itko kako rješiti ovaj problem?

There is no good or evil - Only decisions and consequences

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice