Ja isto igram 2. put. Zavrsio sa mage-om arcane warrior/blod mage, sad igram sa rogue assasin/bard. Vec sam pri kraju. Dobra su oba na svoj nacin. Party leliana, alistair i morrigan. Leliana, sa svojim arow of slaying je preluda. Napumpao sam joj dexteriti, radi po 300 damage sa 1 arrow of slaying.
@paolo: Pa i mislio sam da igras s likom iz awakeninga, jer bez njega mozes maksimalno biti level 22, 23... I stvarno je tesko. A bas zelim ubiti ovog ruznog stvora bar na hard, da vidim to oruzje od 350 golda. Imam steam verziju, ali mi je preskup awakening, 29€. Nikako docekati neku akciju... Toliko me to ubija, da cak se mislim da si nabavim piratsku verziju...
Probao sam igrati na Hard - krv mi popio. Razlika nebo i zemlja.
A što se tiče oružja (statistike oružja, nema nikakvih spoilera o priči, ali opet ako netko želi biti iznenađen):
The Reapers Cludge (macola)
U Originsima
Type: Mace
Material: Dragonbone (Tier 7)
Requires: 32 strength
Strength Modifier: 1.00
Damage: 8
Critical Chance: 0.80%
Armor Penetration: 8
Runes: 3
Stats: +4 strength
+1 armor
+4 damage
Chance to knock target back
Value: 1358 Gold
20 Silver
0 Bronze
U Awakeningu
Type: Mace
Material: Volcanic Aurum (Tier 9)
Requires: 42 strength
Strength Modifier: 1.00
Damage: 9
Critical Chance: 0.90%
Armor Penetration: 10
Runes: 3
Stats: +4 strength
+1 armor
+6 damage
+15% critical/backstab damage
Chance to knock target back
Value: 1809 Gold
45 Silver
0 Bronze
Inače kako ja igram (mislim da sam već prije napisao):
Ja - Mage Arcane Warrior/BattleMage(Awakening specijalizacija)/Blood Mage - ofanzivni mage koji je uvijek u središtu borbe
Leliana - obijanje brava/mašina za critical hit-ove i izbjegavanje protivničkih napada
Shale - tenk
Morrigan - buff/debuff/healer
Blood - Leliana mi je odbojna, još odbojniji mi je Zevran, a najodbojnije mi je igrati kao rogue Ali opet netko treba obiti brave i pokrasti ljude