Ja MILIJUNAŠ... :P

poruka: 140
|
čitano: 23.352
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Ja MILIJUNAŠ... :P
Lol, pa recimo da imamo milju nakon placanja poreza...
17 godina
neaktivan

Ja bi si samo kupio novi komp :D

[IMG]http://userbar.atomixro.com/userbar.php?name=nologic [/IMG]
14 godina
neaktivan

Pa najprije bih si kupio Dell 30" (uz par novih grafičkih naravno), nakon toga ide pomoć ako treba što starcima... Upotpunio bih si ušteđevinu za auto koja će mi trebat za par godina i sa ostatkom bih razmišljao da li da kupim švicarski franak ili možda u banku.

Kad napunim 24 kupio bih si jedrilicu (naravno od profita), imao kućicu kraj mora u nekom zaljevu, živio bez obaveza prema državi, polako trošio tih milju kuna i igrao Battlefield 6 na ultra na nekoj bolesnoj rezi {#}

www.key-storm.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 23:38 (nick54312).
17 godina
#GaMerr kaže...

ja mislim da su svi normalni ljudi zaradili u svom zivotu milju kuna (mislim na stare ljude) jer to je sitnica......
dobro nekim fuserima milja je velika ako kad pogledas to nije nista

Da, zaradili milju, ali potrošili milju i 300 000, pa ostavili dug djeci ;)

Aj malo se osvrni pa pogledaj koliko je ljudi u blokadi računa, kako to

kad svatko može zaraditi tu sitnicu ako skupi dovoljno godina?

16 godina
neaktivan
Zapil...Baš danas s frendom razgovaral, kolko god para da imaš - uvjek možeš zapit :S
http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
16 godina
neaktivan
#GaMerr kaže...

ja mislim da su svi normalni ljudi zaradili u svom zivotu milju kuna (mislim na stare ljude) jer to je sitnica......
dobro nekim fuserima milja je velika ako kad pogledas to nije nista

tko god da je kupio stan kroz trideset godina banci će sigurno vratit više od milje kuna

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan

Hrvatska vidje svakojakih čuda, al' ne nađe štrika za toliko juda
14 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Da, zaradili milju, ali potrošili milju i 300 000, pa ostavili dug djeci ;)

Aj malo se osvrni pa pogledaj koliko je ljudi u blokadi računa, kako to

kad svatko može zaraditi tu sitnicu ako skupi dovoljno godina?

hah, pa jbg pola hrvata je u krizi pa se ponasaju da imaju placu od 6,000 Kn

15 godina

Cisto informativno, koliko kostaju stanovi po ZG na nekoj normalnoj lokaciji (recimo 10ak min od centra)?

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
15 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Cisto informativno, koliko kostaju stanovi po ZG na nekoj normalnoj lokaciji (recimo 10ak min od centra)?

Kako u kojem dijelu grada (u odnosu na centar), ali računaj si da se to vrti oko nekih početnih 2200 € / kvadrat pa naviše za nešto koliko-toliko normalno (čitaj: useljivo bez prethodnih većih adaptacija). Pritom sam tvojih 10 min uzeo kao 10 min pješke. Ako je 10 min autom, onda priča kreće negdje oko 1900 € / kvadrat pa naviše... Sve u svemu, s milju kuna možeš kupiti "ekskluzivu" od nekih 60-70 kvadrata u centru grada. {#}

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

puno previše.......normalna lokacija ti je širok pojam (za neke je to novi zagreb, za neke klara a za neke bukovac) al računaj od neakvih 1400€ po kvadratu na više.....s time da prije recesije nije bilo stana u zagrebu ispod 2000€

edit: ja sam računao 10min autom, znači novi zagreb, lanište, kajzerica i slično

kod mene normalno radi.....
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 11:07 (cekpi).
15 godina
vlad0 kaže...
pirat01 kaže...

Kako u kojem dijelu grada (u odnosu na centar), ali računaj si da se to vrti oko nekih početnih 2200 € / kvadrat pa naviše za nešto koliko-toliko normalno (čitaj: useljivo bez prethodnih većih adaptacija). Pritom sam tvojih 10 min uzeo kao 10 min pješke. Ako je 10 min autom, onda priča kreće negdje oko 1900 € / kvadrat pa naviše... Sve u svemu, s milju kuna možeš kupiti "ekskluzivu" od nekih 60-70 kvadrata u centru grada. {#}

Mislio sam na 10min peske. Pa da slicno je i u BG, mada u strogom centru aka krug dvojke, zna se naci i neki po 3000€..

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
16 godina
protjeran

Stanovi u Hrvatskoj su, ocito precijenjeni. Obicni stanovi, a tako skupi. Vidi se da je cijena nenormalna samim time sto su prazni.

Ima par lokacija na Sarajevu gdje stanovi vrijede, zbog lokacije, zgrade i svega ostalog i vise miliona KM.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina
Kod nas balkanaca to je naopako. Stanovi u centru su zaheb samo takav, jernemozes od buke ni smoga nikad otvorit prozor, stropovi su visoki pa je jako puno prostora neiskoristeno, dvorišta su rasulo, pa se auto moraju držati na cesti sto je često nemoguće jer se parking nalazi u prvoj zoni i uglavnom je zauzet. Hodnici su skripavi i smrdljivi, otpala zbuka, plijesan, a održavanje stana skupo ko vrag. Čak nitko ne želi dostaviti namještaj ili bilo sto raditi za sto treba vozilo, jer tvrde da im je preriskantno da ne plate kaznu za nepropisno zaustavljanje, da ne spominjem da do npr. 3. Kata ima zbog visokih etaza ohoho pentranja bez lifta...neznas plus toga ni tko i kako je umro u stanu koji si kupio za tih milion kuna, a umro je, bez sumnje.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 14:41 (overhaul).
13 godina
odjavljen

Ovi stanovi u centru su iznutra super uređeni ali opet buka je za poludit, rađe za isti novac Bukovac-Šestine...{#}

17 godina
neaktivan
Staljin kaže...

kupio bi od f1-ive njegov acc i brisao ovako besmislene teme

Dam ti u pola cijene.

Vukovar 18.11.1991 - 18.11.2011
14 godina
neaktivan

pa dobro... uglavnom bi svi na banku pa čuvali ovo ono... ja bih npr. kupio prostor u dobrom kvartu u zagrebu i napravio kafić.  da imam od nečega živjet ali kafić bi morao biti ono super uređen da ljudi dodu....

call of duty mw2
13 godina
odjavljen
Super prostor + super pozicija + super uređenje = falilo bi ti para! + na + danas ima hrpa birceva čuvaj se tog biznisa!
16 godina
neaktivan

Moj milijun bi trajao oko 1 dan, prvo bi si kupio auto (BMW 335i coupe ili 6-icu), 2 motora, računaj da je to oko 800 000kn, dao u dobrotvorne svrhe 150 000kn, nesto ustedio, a oko 10 000 zapio ;)

16 godina

potrosio na kurve, alkohol i drogu i umro s osmjehom na licu...dok u pozadini lagano jeca jelena rozga...ja sam ti bila....tralalala

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
13 godina
neaktivan

Preselio bi se u Ameriku i upisao na Digipen,i nebi na ništa više trošio dok ne zaradim(osim na stan)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 12:56 (Kira).
17 godina

Vidim da je kao i uvijek najkul društveno popularan odgovor da bi se potrovali alkoholom/drogom i ubili.

Još bolje, otrovani alkoholom i drogom bi vozili bmw i pritom ubili još nekog.

Zanimljivo. Dakle, umjesto da si zbog milijun kuna poboljšate zdravlje i kvalitetu života, vi biste ga uništili?

Dike mamine i tatine.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 15:52 (overhaul).
15 godina
neaktivan

podmitio bi sve ljude na izborima da glasaju za mene a onda bi vratio pokradeno i strpo cijeli HDZ u lepoglavu.

17 godina
neaktivan
snupix kaže...

podmitio bi sve ljude na izborima da glasaju za mene a onda bi vratio pokradeno i strpo cijeli HDZ u lepoglavu.

Radi se o milijunu a ne milijardi.

Vukovar 18.11.1991 - 18.11.2011
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
snupix kaže...

Radi se o milijunu a ne milijardi.

Ma ljudi u Hrvatskoj glasuju na osnovi jedne Made in China poklonjene kemijske olovke (tvorničke vrijednosti 20 lipa max). Pa ako recimo umjesto kemijske olovke počne dijeliti štajaznam npr. majice (nekih 10-ak kn po izlasku iz kineske tvornice), vjerojatno može pokriti dovoljan broj birača da dobije izbore. {#}

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
14 godina

Pa i ne baš, znam dosta primjera koji su doili posao samo da glasaju za HDZ.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest.
16 godina
overhaul kaže...

Vidim da je kao i uvijek najkul društveno popularan odgovor da bi se potrovali alkoholom/drogom i ubili.

Još bolje, otrovani alkoholom i drogom bi vozili bmw i pritom ubili još nekog.

Zanimljivo. Dakle, umjesto da si zbog milijun kuna poboljšate zdravlje i kvalitetu života, vi biste ga uništili?

Dike mamine i tatine.

Boldano...tako zivim zadnjih 15 godina, nema tih novaca koji bi mi mogli jos vise poboljsat zdravlje i kvalitetu zivota, to se ne postize novcima...diko mamina i tatina...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
16 godina
neaktivan

A možda su nekima baš zdravlje i kvaliteta života na vrlo dobroj razini (makar je to rijetkost) a ovo ostalo nemaju pa si s ovim milijunčićem baš žele aute itd itd...

17 godina

Pa gle, opremiš si životi prostor boljom kupaonicom sa hidromasažnom kadom i grijanim podom,

udobnijim krevetom sa saćastom podnicom i posebnim višeslojnim multizonskim madracom sa memorijskom pjenom i tehnogelom i  

središ mikroklimu sa kontrolom vlage, filtracijom alergena i prašine, nosiš kvalitetniju obuću, opremiš se fitness spravama, dio godine provodiš

na wellnes odmoru, dio na aktivnom kretanju atraktivnim svjetskim turističkim destinacijama i da ne nabrajam

-sve to (jasno, ako se koristi) poboljšava kvalitetu života, a košta dosta novaca.

Ako to sve imate, a onda jeste milijunaši, na kredit ili svojim sredstvima, nebitno:)

13 godina
protjeran

Složio bih si poštenu konfiguraciju "on the top",a ostalo bih uštedio za crne dane.

EDIT:još bih pokupavao pola  igara sa Steama.

Blablabla
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 10:04 (Roćka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice