Ja bi si samo kupio novi komp :D
Pa najprije bih si kupio Dell 30" (uz par novih grafičkih naravno), nakon toga ide pomoć ako treba što starcima... Upotpunio bih si ušteđevinu za auto koja će mi trebat za par godina i sa ostatkom bih razmišljao da li da kupim švicarski franak ili možda u banku.
Kad napunim 24 kupio bih si jedrilicu (naravno od profita), imao kućicu kraj mora u nekom zaljevu, živio bez obaveza prema državi, polako trošio tih milju kuna i igrao Battlefield 6 na ultra na nekoj bolesnoj rezi
ja mislim da su svi normalni ljudi zaradili u svom zivotu milju kuna (mislim na stare ljude) jer to je sitnica......
dobro nekim fuserima milja je velika ako kad pogledas to nije nista
Da, zaradili milju, ali potrošili milju i 300 000, pa ostavili dug djeci ;)
Aj malo se osvrni pa pogledaj koliko je ljudi u blokadi računa, kako to
kad svatko može zaraditi tu sitnicu ako skupi dovoljno godina?
ja mislim da su svi normalni ljudi zaradili u svom zivotu milju kuna (mislim na stare ljude) jer to je sitnica......
dobro nekim fuserima milja je velika ako kad pogledas to nije nista
tko god da je kupio stan kroz trideset godina banci će sigurno vratit više od milje kuna
Da, zaradili milju, ali potrošili milju i 300 000, pa ostavili dug djeci ;)
Aj malo se osvrni pa pogledaj koliko je ljudi u blokadi računa, kako to
kad svatko može zaraditi tu sitnicu ako skupi dovoljno godina?
hah, pa jbg pola hrvata je u krizi pa se ponasaju da imaju placu od 6,000 Kn
Cisto informativno, koliko kostaju stanovi po ZG na nekoj normalnoj lokaciji (recimo 10ak min od centra)?
Cisto informativno, koliko kostaju stanovi po ZG na nekoj normalnoj lokaciji (recimo 10ak min od centra)?
Kako u kojem dijelu grada (u odnosu na centar), ali računaj si da se to vrti oko nekih početnih 2200 € / kvadrat pa naviše za nešto koliko-toliko normalno (čitaj: useljivo bez prethodnih većih adaptacija). Pritom sam tvojih 10 min uzeo kao 10 min pješke. Ako je 10 min autom, onda priča kreće negdje oko 1900 € / kvadrat pa naviše... Sve u svemu, s milju kuna možeš kupiti "ekskluzivu" od nekih 60-70 kvadrata u centru grada.
puno previše.......normalna lokacija ti je širok pojam (za neke je to novi zagreb, za neke klara a za neke bukovac) al računaj od neakvih 1400€ po kvadratu na više.....s time da prije recesije nije bilo stana u zagrebu ispod 2000€
edit: ja sam računao 10min autom, znači novi zagreb, lanište, kajzerica i slično
Kako u kojem dijelu grada (u odnosu na centar), ali računaj si da se to vrti oko nekih početnih 2200 € / kvadrat pa naviše za nešto koliko-toliko normalno (čitaj: useljivo bez prethodnih većih adaptacija). Pritom sam tvojih 10 min uzeo kao 10 min pješke. Ako je 10 min autom, onda priča kreće negdje oko 1900 € / kvadrat pa naviše... Sve u svemu, s milju kuna možeš kupiti "ekskluzivu" od nekih 60-70 kvadrata u centru grada.
Mislio sam na 10min peske. Pa da slicno je i u BG, mada u strogom centru aka krug dvojke, zna se naci i neki po 3000€..
Stanovi u Hrvatskoj su, ocito precijenjeni. Obicni stanovi, a tako skupi. Vidi se da je cijena nenormalna samim time sto su prazni.
Ima par lokacija na Sarajevu gdje stanovi vrijede, zbog lokacije, zgrade i svega ostalog i vise miliona KM.
kupio bi od f1-ive njegov acc i brisao ovako besmislene teme
Dam ti u pola cijene.
pa dobro... uglavnom bi svi na banku pa čuvali ovo ono... ja bih npr. kupio prostor u dobrom kvartu u zagrebu i napravio kafić. da imam od nečega živjet ali kafić bi morao biti ono super uređen da ljudi dodu....
Moj milijun bi trajao oko 1 dan, prvo bi si kupio auto (BMW 335i coupe ili 6-icu), 2 motora, računaj da je to oko 800 000kn, dao u dobrotvorne svrhe 150 000kn, nesto ustedio, a oko 10 000 zapio ;)
potrosio na kurve, alkohol i drogu i umro s osmjehom na licu...dok u pozadini lagano jeca jelena rozga...ja sam ti bila....tralalala
Preselio bi se u Ameriku i upisao na Digipen,i nebi na ništa više trošio dok ne zaradim(osim na stan)
Vidim da je kao i uvijek najkul društveno popularan odgovor da bi se potrovali alkoholom/drogom i ubili.
Još bolje, otrovani alkoholom i drogom bi vozili bmw i pritom ubili još nekog.
Zanimljivo. Dakle, umjesto da si zbog milijun kuna poboljšate zdravlje i kvalitetu života, vi biste ga uništili?
Dike mamine i tatine.
podmitio bi sve ljude na izborima da glasaju za mene a onda bi vratio pokradeno i strpo cijeli HDZ u lepoglavu.
podmitio bi sve ljude na izborima da glasaju za mene a onda bi vratio pokradeno i strpo cijeli HDZ u lepoglavu.
Radi se o milijunu a ne milijardi.
Radi se o milijunu a ne milijardi.
Ma ljudi u Hrvatskoj glasuju na osnovi jedne Made in China poklonjene kemijske olovke (tvorničke vrijednosti 20 lipa max). Pa ako recimo umjesto kemijske olovke počne dijeliti štajaznam npr. majice (nekih 10-ak kn po izlasku iz kineske tvornice), vjerojatno može pokriti dovoljan broj birača da dobije izbore.
Pa i ne baš, znam dosta primjera koji su doili posao samo da glasaju za HDZ.
Vidim da je kao i uvijek najkul društveno popularan odgovor da bi se potrovali alkoholom/drogom i ubili.
Još bolje, otrovani alkoholom i drogom bi vozili bmw i pritom ubili još nekog.
Zanimljivo. Dakle, umjesto da si zbog milijun kuna poboljšate zdravlje i kvalitetu života, vi biste ga uništili?
Dike mamine i tatine.
Boldano...tako zivim zadnjih 15 godina, nema tih novaca koji bi mi mogli jos vise poboljsat zdravlje i kvalitetu zivota, to se ne postize novcima...diko mamina i tatina...
A možda su nekima baš zdravlje i kvaliteta života na vrlo dobroj razini (makar je to rijetkost) a ovo ostalo nemaju pa si s ovim milijunčićem baš žele aute itd itd...
Pa gle, opremiš si životi prostor boljom kupaonicom sa hidromasažnom kadom i grijanim podom,
udobnijim krevetom sa saćastom podnicom i posebnim višeslojnim multizonskim madracom sa memorijskom pjenom i tehnogelom i
središ mikroklimu sa kontrolom vlage, filtracijom alergena i prašine, nosiš kvalitetniju obuću, opremiš se fitness spravama, dio godine provodiš
na wellnes odmoru, dio na aktivnom kretanju atraktivnim svjetskim turističkim destinacijama i da ne nabrajam
-sve to (jasno, ako se koristi) poboljšava kvalitetu života, a košta dosta novaca.
Ako to sve imate, a onda jeste milijunaši, na kredit ili svojim sredstvima, nebitno:)
Složio bih si poštenu konfiguraciju "on the top",a ostalo bih uštedio za crne dane.
EDIT:još bih pokupavao pola igara sa Steama.