Neki dobar i stabilan ROM? Preporučite mi neki.. i naravno oku ugodan te fluidan..
I tata bi sine...
btw. probaj ICS Clean 1.1
Neki dobar i stabilan ROM? Preporučite mi neki.. i naravno oku ugodan te fluidan..
I tata bi sine...
I tata bi sine...
Evo našo sam ovo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1971913
al pri instalaciji izbaci error status 7..
ima boot.img u zipu,šta da radim s njime?
I tata bi sine...
Evo našo sam ovo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1971913
al pri instalaciji izbaci error status 7..
ima boot.img u zipu,šta da radim s njime?
probaj preko fastboot - fastboot flash boot boot.img
Ahaaaaa,kužim kužim. Hvala. Samo mi nije jedno jasno,jel ja kasnije mogu vratit stari kernel? Mislim stock kernel,jer ako flasham ovaj i nemože se vratit radije neću,a ak se može vratit..
Krepo weather widget. Widespread bug, vidim da se žale i iz drugih država i s drugim aparatima.
Nee,nego ako vratim stock ROM,jel se odma vrati i stock kernel ili ga ja moram vračat? Nemislim flashat stock kernel na neki custom ROM
da automatski dolazi kernel sa stock romom
Proradio weather widget =)
Flasho kernel,flasho MIUI ROM,sad se resetira,vidjet ćemo rezultat..
Aaa hvala svima puno,uspio sam flashatio MIUI ROM. (ICS). Hvala svima što ste imali živce da mi pomognete i objasnite neke stvari. Isplatilo se. Uspio sam svoju Xperiu U rootat,unlockat bootloader,flashat kernel i flashat custom ROM. Ipak nije teško koliko se u početku činilo. Ugl. hvala svima. Nemogu vas imenovati jer vas je puno koji ste mi pomogli. Negooo,na ovom ROM-u,di se vidi lista aplikacija osim na desktopu?
Ja sam nakon 10 dana na CM9 vratio nazad stock rom dok ne poprave CM9 do kraja, nakon što sam vratio stock napravio sam antutu test na novo instaliranom stock romu rezultat je bio 7256.
Na CM9 rezultat je bio oko 7000 ali rom je bio osjetno fluidniji dok stock rom stalno "zapinje" kod skrolanja... nažalost ovaj 152 mi je imao dosta bugova i nakon par dana je prestao raiditi i wifi pa sam ga maknuo. Kada uklone sve bugove biti će dosta bolji od stock roma.
Trenutno za koristiti CM9 je potrebno instalirati night mode app da ugasi led traku jer svakim pritiskom na touch se upali led traka u bijeloj boji na najjačim postavkama tako da po noći oči bole gledajući u mob a i ne pomaže za trajnost baterije.
popravili su snimanje video u novom fxp 201...
probaj xperiance lite v2.0 rom
Nakon par sati igranja,maknio sam MIUI i stavio CyanogenMod. MIUI mi je strašno dosadan,nema uopće "Meni" aplikacija nego sve na homescreenu ko na ajfonu -.-
Na miui kolko sam vidio ni bluetooth ne radi,često se zamrzava a i aplikacije se crashaju. Šteta,previše sam očekivao. Et sad sam na CM9 pa ćemo viditi,tek sam ga flasho al moram i gapps instalirati,nisam skinio kreten -.-
e sad da još riješe bluetooth i radio i voila!
Je da principijalno ne koristim ni jedno ni drugo, ali strpit ću se do tad
bluetooth radi jos odavno
e sad da još riješe bluetooth i radio i voila!
Je da principijalno ne koristim ni jedno ni drugo, ali strpit ću se do tad
mislim da bluetooth radi, a za radio instaliraš neku rezervnu aplikaciju sa Play Storea i trebalo bi radit...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
se ne odnosi onaj bug a2dp ili kak već na bluetooth?
da, u pravi ste, a2dp se odnosi na nekakav audio transfer preko BTa, možda za wireless sluške i to.
nekoristim doduše ni to ni radio, mogao bi flešat taj rom. probao tko?
Ne kuzim kak vam steka ics :O ja stavio ics c sa pc-companion,ispocetka je stekalo al napravio repair i sad radi ko lud,sve normalno..je da je sporiji kod otvaranja kamere samo,al sta sad..bitno je da sve drugo radi :D
mah,zivjela xperia u i svi forumasi..
momci sa cyanogen modom, sad vam bude radio illumination bar notification program
Ovaj mobitel doveo me do ruba živaca. Konstantno zastajkivanje, blokiranje, otvaranje dialera po 10 sekundi itd... Nisam to više mogao podnijeti i već sam ga uslikao s namjerom da završi na Njuškalu.
Ipak, odlučio sam mu dati još jednu šansu - napravio sam repair putem PC Companiona.
Zaključak: to nije isti mobitel. Nakon repaira, sve - leti!
Ponovo sam instalirao sve aplikacije i svaku otvara trenutno.
Instalirao sam onaj noviji launcher - v.5.1.S.0.0, a ROM je 6.1.1.B.1.10.
taj B.10 je star...stavi si C.10, tamo se kamera brze pali, dialer i kontakti se brze otvaraju...