Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 768.856
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
filipvk1000 kaže...

Neki dobar i stabilan ROM? Preporučite mi neki.. i naravno oku ugodan te fluidan..

I tata bi sine...

btw. probaj ICS Clean 1.1

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
15 godina
neaktivan
Prilika kaže...
filipvk1000 kaže...

Neki dobar i stabilan ROM? Preporučite mi neki.. i naravno oku ugodan te fluidan..

I tata bi sine...

Evo našo sam ovo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1971913
al pri instalaciji izbaci error status 7..

ima boot.img u zipu,šta da radim s njime?

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
13 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
Prilika kaže...
filipvk1000 kaže...

I tata bi sine...

Evo našo sam ovo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1971913
al pri instalaciji izbaci error status 7..

ima boot.img u zipu,šta da radim s njime?

probaj preko fastboot - fastboot flash boot boot.img

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
15 godina
Sony Xperia U
taj rom je samo za odlučan bootloader stoga smatram da si ga otkljucao...boot.img je kernel i njega ces ubacit u mapu flashtool i u flashtoolu ces preko fastboota flashat taj kernel...
onda u recoveryju napravis wipe data/factory reset, wipe cache, odes u advanced i napravis wipe dalvik cache i onda odes u mounts and storage i odaberes wipe sistem ili format sistem ugl. nemres fulat i onda neces imat error 7...to je ta greska sta oni nikad ne napisu kompletne upute...
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...
taj rom je samo za odlučan bootloader stoga smatram da si ga otkljucao...boot.img je kernel i njega ces ubacit u mapu flashtool i u flashtoolu ces preko fastboota flashat taj kernel...
onda u recoveryju napravis wipe data/factory reset, wipe cache, odes u advanced i napravis wipe dalvik cache i onda odes u mounts and storage i odaberes wipe sistem ili format sistem ugl. nemres fulat i onda neces imat error 7...to je ta greska sta oni nikad ne napisu kompletne upute...

Ahaaaaa,kužim kužim. Hvala. Samo mi nije jedno jasno,jel ja kasnije mogu vratit stari kernel? Mislim stock kernel,jer ako flasham ovaj i nemože se vratit radije neću,a ak se može vratit..

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
Sony Xperia U
nemožes flashat stock kernel na miui, cm i bilo koji drugi rom koji nije baziran na stocku
sta se nebi moglo vratit?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Krepo weather widget. Widespread bug, vidim da se žale i iz drugih država i s drugim aparatima.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...
nemožes flashat stock kernel na miui, cm i bilo koji drugi rom koji nije baziran na stocku
sta se nebi moglo vratit?

Nee,nego ako vratim stock ROM,jel se odma vrati i stock kernel ili ga ja moram vračat? Nemislim flashat stock kernel na neki custom ROM

15 godina
Sony Xperia U

da automatski dolazi kernel sa stock romom

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Proradio weather widget =)

15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Flasho kernel,flasho MIUI ROM,sad se resetira,vidjet ćemo rezultat..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Aaa hvala svima puno,uspio sam flashatio MIUI ROM. (ICS). Hvala svima što ste imali živce da mi pomognete i objasnite neke stvari. Isplatilo se. Uspio sam svoju Xperiu U rootat,unlockat bootloader,flashat kernel i flashat custom ROM. Ipak nije teško koliko se u početku činilo. Ugl. hvala svima. Nemogu vas imenovati jer vas je puno koji ste mi pomogli. Negooo,na ovom ROM-u,di se vidi lista aplikacija osim na desktopu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
ja mislim da on ni nema listu aplikacija tj. meni
kao napravljen je po iOs-u, koristio sam miui 10 min pa se vratio na staro jer ne svida mi se i previse bijele boje posvuda...
u zadnjih par dana se situacija sa romovima dosta poboljšala... sad koristim xperiance lite v2.0... baziran na stock romu i evo vec 4. dan radi sve bez greske
nego daj ti nama odvrti jedan antutu benchmark bas me zanima koliko ces bodova dobit jer kažu da je miui dobar za performanse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MIUI je dosta bezvezan zbog bugova trenutno,ali mi je davao oko 7200 u antutu
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan

Ja sam nakon 10 dana na CM9 vratio nazad stock rom dok ne poprave CM9 do kraja, nakon što sam vratio stock napravio sam antutu test na novo instaliranom stock romu rezultat je bio 7256.

Na CM9 rezultat je bio oko 7000 ali rom je bio osjetno fluidniji dok stock rom stalno "zapinje" kod skrolanja... nažalost ovaj 152 mi je imao dosta bugova i nakon par dana je prestao raiditi i wifi pa sam ga maknuo. Kada uklone sve bugove biti će dosta bolji od stock roma.

Trenutno za koristiti CM9 je potrebno instalirati night mode app da ugasi led traku jer svakim pritiskom na touch se upali led traka u bijeloj boji na najjačim postavkama tako da po noći oči bole gledajući u mob a i ne pomaže za trajnost baterije.

15 godina
Sony Xperia U

popravili su snimanje video u novom fxp 201...

probaj xperiance lite v2.0 rom

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 13:48 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Nakon par sati igranja,maknio sam MIUI i stavio CyanogenMod. MIUI mi je strašno dosadan,nema uopće "Meni" aplikacija nego sve na homescreenu ko na ajfonu -.-

Na miui kolko sam vidio ni bluetooth ne radi,često se zamrzava a i aplikacije se crashaju. Šteta,previše sam očekivao. Et sad sam na CM9 pa ćemo viditi,tek sam ga flasho al moram i gapps instalirati,nisam skinio kreten -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
domac5 kaže...

e sad da još riješe bluetooth i radio i voila!

Je da principijalno ne koristim ni jedno ni drugo, ali strpit ću se do tad

15 godina
Sony Xperia U

bluetooth radi jos odavno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zoran kaže...
domac5 kaže...

e sad da još riješe bluetooth i radio i voila!

Je da principijalno ne koristim ni jedno ni drugo, ali strpit ću se do tad

mislim da bluetooth radi, a za radio instaliraš neku rezervnu aplikaciju sa Play Storea i trebalo bi radit...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan

se ne odnosi onaj bug a2dp ili kak već na bluetooth?

15 godina
Sony Xperia U
primanje i slanje preko bluetootha radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

da, u pravi ste, a2dp se odnosi na nekakav audio transfer preko BTa, možda za wireless sluške i to.

nekoristim doduše ni to ni radio, mogao bi flešat taj rom. probao tko?

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
dobra je to stvar...ako dolazis sa stock roma preporodit ces se...a izbacit ce za par dana aokp baziran na tome fxp 201 tak da to će bit prava stvar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Svidja mi se i onaj xperance lite il kak vec, al je font turbo gadan
15 godina
Sony Xperia U
da taj ja koristim sad.... što se fonta tiče kad instaliras rom odes na custom install a ne default...tamo imas 3 ponudena fonta onda...prvi je onaj gadan, drugi ne radi a treci je ok...meni cak malo ljepši od obicnog, dosta je slican obicnom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ne kuzim kak vam steka ics  :O ja stavio ics c sa pc-companion,ispocetka je stekalo al napravio repair i sad radi ko lud,sve normalno..je da je sporiji kod otvaranja kamere samo,al sta sad..bitno je da sve drugo radi :D
mah,zivjela xperia u i svi forumasi..{#}  {#} 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

momci sa cyanogen modom, sad vam bude radio  illumination bar notification program

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ovaj mobitel doveo me do ruba živaca. Konstantno zastajkivanje, blokiranje, otvaranje dialera po 10 sekundi itd... Nisam to više mogao podnijeti i već sam ga uslikao s namjerom da završi na Njuškalu.

Ipak, odlučio sam mu dati još jednu šansu - napravio sam repair putem PC Companiona.

Zaključak: to nije isti mobitel. Nakon repaira, sve - leti!{#}

Ponovo sam instalirao sve aplikacije i svaku otvara trenutno.

Instalirao sam onaj noviji launcher - v.5.1.S.0.0, a ROM je 6.1.1.B.1.10.

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

taj B.10 je star...stavi si C.10, tamo se kamera brze pali, dialer i kontakti se brze otvaraju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice