Ima tko tko je voljan da mi roota GB?
Windowsi mi ne zele usnimiti adb drivere
Ima tko tko je voljan da mi roota GB?
Windowsi mi ne zele usnimiti adb drivere
Imam rootan ICS,kako da stavim taj CM9? Imam onaj flash tool al kako šta napravit ja nemam pojma,moš objasnit?
Ništa od te ljubavi,radije ću ostat na stocku. Jbg,ako ikako moš napiši na Hrvatskom (znam engleski al ovo je kompjuterski engleski a to me yebe) da razumijem,da si mogu flashat CM9 sa Odinom. Hvala.
EDIT: Ovako,imam pitanje. imam Samsung Galaxy Mini,nešto je bilo riknulo i kad je moj tata odnjeo na popravak ovaj mu je flasho Android 2.3.6. i od tada ne prepoznaje ga ni Kies,nemožemo ga ni rootat nemožemo ništa,šta mu je? Kako ga rootati kad ga ni Kies ne očitava?
vratio se ja na stock gingerbread...nakon ics b pa b.54 pa c, gb je potvrđeno najbrzi od ta 4...mozda nema animacije kao ics, i dosta je spartanski ali lakse se naviknuti na bateriju bez %, walkman aplikaciju i sl, nego se naviknuti na to da nakon sto odg na poziv moram cekati bar 3 sek da on meni dopusti da pocnem razg...ics mozda je fluidniji, ali definitivno nije brzi...kam na gb je nesto cudesno nakon 2 mj ics-a...
Malo glupo pitanje,kako se prave mape na pocetnom zaslonu?na gb sam mogao al na ics? nemogu nikak to nac 
bas me zanima jel radi xLoud na CM9 kad flasham to...pise da bi trebo radit na svakom uredaju no meni na CM9 ne radi
bas me zanima jel radi xLoud na CM9 kad flasham to...pise da bi trebo radit na svakom uredaju no meni na CM9 ne radi
Daj mi reci koji kernel i gdje da skinem za CM9 ?
Upravo sam i ja na LIGUXU... izgleda u isto vrijeme flashali 
Instalirao ACID V6.0 i walkman player(njegov) i baca FC kada upalim kroz walkman neku glazbu - Sound enhacements has stopped, ili tako nesto. ??
Nisam baš siguran.. meni je varirao zvuk pri jednoj pjesmi - kao da sa 100% ide na 40% pa na 100%... losi driveri... ceka se valjda fix acid-a v6.0 onda ce to tek da bude rokacina! a do tad FC j**** moram da gledam 
Probao sam, i navedeno se dešava.. mada je zanimljivo skinuo sam pjesmu (elitni odredi - ne koči - 320kbps - najbolja kvaliteta!!!!) i zvuk je katastrofalan - bez sound mod-a.. kao da pada kiša, dok puštajući sa youtube-a istu pjesmu zvuk je idealan..
Ovaj XU nema budučnosti.
Podrška na XDA-u gotovo i nema.. vrlo slab odaziv u vezi izrade romova. Prije ovog sam imao samsunga i imao je toliko custom romova da se nisam mogao odlučiti.
ICS na ovom mobitelu jednostavno ne funkcionira.... čitao sam strane forume i svi su popljuvlai ics... jedino ovdje ga šaka ljudi hvali na sve strane.... i to oni koji imaju custom romove...a ti custom romovi uvijek imaju bugove -nije to to.
Eventualno ću rootat GB.... no, ne vjerujem da ću mob zadržati... budem uzeo nekog samsunga ili htc, koji će radit kako spada.
Zbilja šteta što je Sony unakazio ovaj super mob.
bravo, kako si to samo zakljucio...usporedujes mobitel koji je u svoje vrijeme kostao 4500 kn a sad ga nema ispod 2000 polovan i xperia koja je nova 1700 a polovna 1300 max...i naravno samsung i sony su nebo i zemlja
Ovaj XU nema budučnosti.
Podrška na XDA-u gotovo i nema.. vrlo slab odaziv u vezi izrade romova. Prije ovog sam imao samsunga i imao je toliko custom romova da se nisam mogao odlučiti.
ICS na ovom mobitelu jednostavno ne funkcionira.... čitao sam strane forume i svi su popljuvlai ics... jedino ovdje ga šaka ljudi hvali na sve strane.... i to oni koji imaju custom romove...a ti custom romovi uvijek imaju bugove -nije to to.
Eventualno ću rootat GB.... no, ne vjerujem da ću mob zadržati... budem uzeo nekog samsunga ili htc, koji će radit kako spada.
Zbilja šteta što je Sony unakazio ovaj super mob.
nisu svi custom romovi puni bugova...meni osobno je bugovitiji sonyjev rom nego custom romovi...CM9 ce uskoro bit kompletno bez bugova i onda ce to bit to...i sad je odlican al ne radi snimanje videa
a romovi bazirani na sonyjevom romu su druga prica...napumpani skriptama bore se sa losim ram managmentom koji je sony napravio i onim katastrofa aplikacijama...imenik i dialer koji se moraju otvarat u sekundi otvaraju se po 5 sekundi i to je nedopustivo
zasad je xda takav kakav je, ST Ericsson U8500 chipset nije bas popularan chipset medu tim developerima i jako malo ima onih koji su uopce vrijedni spomena
ma samo neka oni srede do kraja CM 9.1 i u budućnosti još izbace CM 10 i ja zadovoljan, ne treba mi ništa više.
I nije baš istina da nema romova, donedavno je bilo više romova za Xperiu U nego za Xperiu P, neznam kakvo je sad stanje...
S kojim vi to programom stavljate custom ROM-ove? Jel se to može s Odinom ili flashtoolom? flashtool sam koristio samo za root pa neznam,može li mi ko u kratkim crtama objasniti kako flashati neki custom ROM (npr CM9),evo kako bi izgledalo:
link custom ROM-a
upute za flashanje (po mogučnosti što jednostavnije i što detaljnije a i pomogučnosti na hrvatskom),stvarno želim staviti custom ROM al preko nekog GUI alata jer se ne usudim ono kad gasim mobitel pa ulazim u neke recovery i te gluposti
koji,preko flashtoola? ej,našo sam ovo,pa me zanima dali to radi i da li ste vi tako radili: http://www.teq2day.com/2012/08/how-to-flash-your-xperia-devices-using.html
Aha,de ja tražim ko konj po google-u i nemogu nać kako staviti custom ROM na xperiu U,ajd daj bar link ili pokušaj ako imaš vremena objasnit ili bilo ko da objsni,stvarno želim naučiti kako..