Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 768.868
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sony Xperia U
filipvk1000 kaže...
domac5 kaže...
pa ics je bolji a gingerbread je stabilniji al je i zastario...a s ovim romom sta sam preporučio ovome gore je ics brz i stabilan kao i gingerbread

FXP je počeo radit CM10 za nas mobitel

Uf,jedva čekam CM10 za naš mobitel...nadam se da će letit kako govore da JB leti..

Flasham si njega i super :)
Samo,nije mi jasno,naš mob. ima dual core 1GHz procesor al kad gledam neki mobiteli sa 800MHz rade brže nego naš,kako to? Baš sam uspoređivo (ne antutu nego ovako jedan proed drugog,pokretanje aplikacija,itd.),i jedanki su ili ovaj od 800Mhz radi brže..nezz,očekivo sam više od proca.

to je zbog softwera...sigurno se radilo o galaxy mini 2...ja vjerojatno necu docekat JB na ovom mobu jer uskoro je rodendan a ovih 3,5" mi je premalo...

robimarko kaže...
Može li Xperiance 2.0 na zaključan bootloader

moze...preporucam da prvo instaliras onaj C.10 softwer je na njemu radi savrseno a C.10 pretpostavljam znas rootat

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 12:59 (domac5).
15 godina
robimarko kaže...
Može li Xperiance 2.0 na zaključan bootloader

moze...preporucam da prvo instaliras onaj C.10 softwer je na njemu radi savrseno a C.10 pretpostavljam znas rootat

Postoji li druga verzija C.10 ili samo ona Tmobile bloatana.

Naravno da znam rootat

robimarko@gmail.com
15 godina
Sony Xperia U

ja sam stavio tu sta kao ima bloatware al kad instaliras ovaj rom bloatware se makne...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ok.Onda ću sad updaetat na C.10 preko PCC
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan
WiNAmDGAMer kaže...

Da li se ikome dešava kad usteka slusalice u mobitel da se odmah kamera ukjuci!??

možda si u smart conectu tako namjestio

15 godina
neaktivan
Zoran kaže...
WiNAmDGAMer kaže...

Da li se ikome dešava kad usteka slusalice u mobitel da se odmah kamera ukjuci!??

možda si u smart conectu tako namjestio

A gdje se nalazi taj smart conect!??Kako to iskljuciti!

::;;;)
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

@Domac, pricekaj jos malo, nemoj kupovati jos mob, i ja ga se mislim rijesit, al cekam nest, ugl ima veze sa bonbon-om ;)

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
a sumnjam da cu novo kupit... razmišljam o htc evo 3D za nekih 1500 kn...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Meni je kvaliteta Sony-a stvarno ok, i zadovoljan sam, al su me za sve vijeke vijekova odbili sa ti svojim ispadima sa updatetom, da jedan dvojezgreni mob ne moze dobiti JB. Za Samsung nezz sta bi rekao, nekak su mi sa dizajnom (bljak), ne svida mi se...Izgleda da su ce bacit na neki HTC ili Huawei.

@Zoran - nezz sta ce doci, al znam da bude :) tako da ce vjerojatno biti neki popusti na webu da se rijesi preostalih uredaja :)

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 21:42 (Uny).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Na xda su uspjeli napraviti rom i bootati jb
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan
Kontam da ću se i ja rješiti sxu. Imam osjećaj da je x8 radila brže od ovoga. Jbg ko me tero da prodam iphone 3gs.
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

samo da vas pozdravim ,bio sam i ja fan xperie U,al sta je previse previse  je.okad imam HTC 8s ,SVE  radi glatko fluidno ne gasi se a i nemam potrebu za cackanjem moba svaki dan,mob sluzi za ono za sto je namjenjen..xperia U   ima neki opaki fail u sebi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

U inat ovima što su prodali Xperia U i sad je pljuju...

Nagledajte se, po mogučnosti skontajte o čemu je riječ... o Jelly Bean-u.. !!! {#}

Sa Jelly Bean-om svi problemi odlaze, ali ne zasad.. još se porta a kad se sve svrši, siguran sam da će neko zažaliti što je prodao ovak nešto... poslije kiše dođe duga {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 15:16 (Prilika).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
jeli itko od vas koji pljujete probao CM 9.1?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
jeli itko od vas koji pljujete probao CM 9.1?

To je i fora. 80% njih se zbunilo na ICS-u (STOCK) i prodalo brže bolje te potom ozloglasilo mobitel...

17 godina
neaktivan
Djabe meni CM i poratni romovi. Ako sam platio mobitel očekujem i softver u toj cjeni, a me da kupujem mobitele da bi romove s foruma instalirao. Želim gotov proizvod.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samo se slažem da bi bilo logično kupiti gotov proizvod bez potrebe za custom romovima.

3 0 hvala 0
17 godina
moderator
Sony Xperia U

Prestaniti spamati i svađati se, k tome o stvarima koje nemaju veze s temom!

Off topic postovi su obrisani, držite se teme!

...
Moj PC  
2 1 hvala 3
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U
naručio sam navedeni mobitel iz Bonbona [http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/xperia-u]. i sad, vidim da pod OS piše Android OS v2.3 (Gingerbread). dakle, pretpostavljam da se navedeni uređaj može nadograditi na Android 4.0. Mobitel još nisam dobio, ali kad ga dobijem, volio bih tu nadogradnju odmah napraviti pa me zanima kako navedeni mobitel nadogradit na Android 4.0. Možda je neko čudno pitanje (znam da je), ali ovo je moj prvi smartphone i prvi urređaj sa Androidom. Dakle, radim li to izravno prek mobitela ili nekak pomoću USB kabla i računala?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Može se nadograditi na 4.0.
Lako je samo skineš i instaliraš PC Companion i spojiš mobitel sa USB-om dok je PC Companion pokrenut i ponudit će ti update,a onda samo pratiš upute
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Uzmi USB kabel i spoji mobitel na laptop preko njega. kada spojiš na mobitelu će ti izbaciti poruku nešto tipa "Želite li instalirati PC Companiona na svoje računalo" i onda odaberi da,i onda će se instalirati,i kad ga pokreneš imaš sync,update,bla bla,i za svaku tu opciju moraš stisniti na ikonu te opcije npr. "Sync" i onda on skida sve sa interneta i onda tek moš koristit tu opciju,a zapravo vidit češ i sam,nije nimalo teško :)

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
leotom kaže...
naručio sam navedeni mobitel iz Bonbona

Nisu ti rekli važnu stvar.... ako već uradiš taj update... spoji ponovno nakon što si se malo igrao po mobu jel, spojiš mob i kopaj po pc companionu dok ne nađeš opciju repair....

zašto to kažem? zato što tim postupkom brišeš smeće koje je ostalo sa gingerbreada(dalvik;cache) i tako će ti mobitel raditi kao munja, a ako to ne uradiš, usporit će ga to zaostalo smeće sa gingerbreada...

i kada sve to završiš idi na postavke i nadji opciju vracanje na tvornicke postavke - i selektiraj da obrise internu memoriju i sve ce biti ok, ako to ne uradis, iskreno, sjeba si mob.

Na tvom mjestu ne bih radio update, ali ako su te već naložili.. uradi.

13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Kako vam radi gps na xperii u? Meni jedino donekle normalno radi sa original romom, probao sam CM 9.1 i radi očajno, po 2 minute mu treba da se spoji a sa xperience lite 2.0 se ne želi uopće spojiti iako je čovijek koji je radio na lite 2.0 verziji napisao "fast gps lock".

Čak ni sa original romom mi nije više radio kako treba kada sam mu instalirao app koji navodno ubaci lokalne servere za brže spajanje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 18:35 (bubimir5).

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

ja koristim za to faster gps app...al nisam jos probo kak radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ma uskoro dobivamo JB.
Već se može skinuti i bootati,ali neradi ništa osim senzora i bluetootha
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan
bubimir5 kaže...

Kako vam radi gps na xperii u? Meni jedino donekle normalno radi sa original romom, probao sam CM 9.1 i radi očajno, po 2 minute mu treba da se spoji a sa xperience lite 2.0 se ne želi uopće spojiti iako je čovijek koji je radio na lite 2.0 verziji napisao "fast gps lock".

Čak ni sa original romom mi nije više radio kako treba kada sam mu instalirao app koji navodno ubaci lokalne servere za brže spajanje.

Promptno. Stock ICS rom i upaljen i onaj gps za satelite i onaj preko mreže

robimarko kaže...
Ma uskoro dobivamo JB.
Već se može skinuti i bootati,ali neradi ništa osim senzora i bluetootha
ne bi baš rekao da će to tako uskoro biti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 18:51 (Zoran).
15 godina

Ma uskoro stiže verzija koja se može svakodnevno koristiti,a za sada imamo JB kojemu skoro ništa neradi jer sd card pristup nije popravljen,a sve ostalo se oslanja na to.
Već ima i jedna modana verzija.
Već se može skinuti i probati

BTW:Postoji li neslužbeni način unlocka bootloadera tj bez potrebe unosa IMEI-a na stranicu od Sonya

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 19:01 (robimarko).
13 godina
protjeran
bubimir5 kaže...

svatko moze reci sta hoce, ali jedini potpuno ispravni ROM je Stock GB. svi ti custom imaju neke musice...niti jedan nije savrsen...jedan ne snima, drugi ne pokrece radio, treci ne moze koristiti gps. i tvdrnja da je GB namjenjen mobitelima od 600 mhz nigdje ne stoji. ovo su sonyevi rom-ovi. galaxy mini 2 pokrece jb. to dokazuje da hardware nije u niti jedno slucaju problem, nego je problem koliko je taj rom optimiziran. ics za xperiu u nije optimiziran i jedno preostaje pricekati nove bug fix, a do tada rabiti gb. ostale su sve velike gluposti.

15 godina
Sony Xperia U
a sta je najveca ironija vecina nas niti snima, niti koristi radio niti koristi gps...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...
a sta je najveca ironija vecina nas niti snima, niti koristi radio niti koristi gps...

Evo ja naprimjer i snimam i koristim gps, jedino što ne koristim baš je radio preko zime ali i to koristim po ljeti povremeno. Od gps-a koristim navigon, mytracks, google maps, get altitude.

Šta se tiče gps-a nebih se složio da radi dobro na GB, meni je radio užasno na GB trebalo mu je po 2-3 min da se spoji a nakon toga nije mogao dobiti preciznost bolju od 10m ni nakon 5-10 minuta. Nakon šta sam stavio službeni ics gps je proradio odlično.

edit: Dali gps ovisi samo o gps.conf file-u? Jeli dovoljno da kopiram taj file iz originalnog roma u neki drugi da dobijem iste performanse gpsa?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 1:26 (bubimir5).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice