Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 493.715
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy Note II!
MasterOfDisaster kaže...
Doctor Freak kaže...

Pa zato jer ako mi radi sa strane facebook, pretraživač sa nekoliko tabova i youtube i ne očistim ram cleanerm to se u većim igrama osjeti...

I naravno da je 1gb puno, jbt tolko windows sedmica guta po defaultu, a da ne pričam kako je xp gutao samo cirka 300mb.

Znam da nije za usporedbu, ali samo kažem...

Pa onda instaliraj Clean Master aplikaciju sa GooglePlay-a koja je besplatna i daj si widget za ram na jedan od screenova pa si pritiskom na jedno dugme čisti RAM. Kratko i jednostavno.

LP

Pa to i koristim lol...ali je iritantno, a i brzo nakon toga mob opet popali neke stvari sam od sebe :D

16 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

Imali li netko iskustva sa Tigra Rom , korisnici kažu da je jedan on najstabilnijih i najbržih romova

ili sa 4.4.2 CyanogenMod11 , kolko sam vidio na YT sve lijepo glatko radi ali jedini veci problem je što ekran više nije 267 DPI ,nego je sada samo 210 DPI

Može neka preporuka roma :)

Pozdrav.

Ako te zanima 4.3 ROM mogu preporučiti Ditto Note 3 kojeg koristim, i ROM je za moje potrebe super. Inač vidim da ovi u Tigra ROM-u koriste Note 3 modove koje su napravili baš likovi koji su napravili i ova Ditto Note 3 ROM...

Samsung Galaxy Note II :)
12 godina
neaktivan
goranbm kaže...
Xboxn00b kaže...

Imali li netko iskustva sa Tigra Rom , korisnici kažu da je jedan on najstabilnijih i najbržih romova

ili sa 4.4.2 CyanogenMod11 , kolko sam vidio na YT sve lijepo glatko radi ali jedini veci problem je što ekran više nije 267 DPI ,nego je sada samo 210 DPI

Može neka preporuka roma :)

Pozdrav.

Ako te zanima 4.3 ROM mogu preporučiti Ditto Note 3 kojeg koristim, i ROM je za moje potrebe super. Inač vidim da ovi u Tigra ROM-u koriste Note 3 modove koje su napravili baš likovi koji su napravili i ova Ditto Note 3 ROM...

Daj koji screen shot od Ditto. Koje jos app ima osim s pena?

Kakva je baterija. Koliko rama trosi. Ima li bugova? 

I Don't Give A Damn
17 godina
Doctor Freak kaže...

Pa zato jer ako mi radi sa strane facebook, pretraživač sa nekoliko tabova i youtube i ne očistim ram cleanerm to se u većim igrama osjeti...

I naravno da je 1gb puno, jbt tolko windows sedmica guta po defaultu, a da ne pričam kako je xp gutao samo cirka 300mb.

Ti uspoređuješ clean OS sa Androidom + full puno pokrenutih aplikacija.

Koje su još tome napisane u Javi s garbage collectionom koji se na Note2 vjerojatno nikad ni ne pali sve dok ne usfali RAMa, a to je rijetko. Znači troši memorije koliko ima što je i ok, jer memorija i postoji zato da se troši.

SQL Server ti naprimjer poždere svu memoriju na kompu, ak imaš 32GB poždere svih 32GB, a komp i dalje radi savršeno.

Neke stvari u OS-evima su jako pametno napravljene i nisu samo tako kako se čine na prvi pogled. Ako ti fali memorije bit će oslobođena od appsa koji su suspendani i bok.

Meni Note2 nikad nije štekao jer nema memorije.

Možda da okriviš loše napisanu igru, a ne Samsung i Android?

13 godina
Samsung Galaxy Note II!

^ word, tocno tako. Naravno daleko od toga da je i Lmk savrsen.

ja

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Bitanga kaže...
Doctor Freak kaže...

Ti uspoređuješ clean OS sa Androidom + full puno pokrenutih aplikacija.

Koje su još tome napisane u Javi s garbage collectionom koji se na Note2 vjerojatno nikad ni ne pali sve dok ne usfali RAMa, a to je rijetko. Znači troši memorije koliko ima što je i ok, jer memorija i postoji zato da se troši.

SQL Server ti naprimjer poždere svu memoriju na kompu, ak imaš 32GB poždere svih 32GB, a komp i dalje radi savršeno.

Neke stvari u OS-evima su jako pametno napravljene i nisu samo tako kako se čine na prvi pogled. Ako ti fali memorije bit će oslobođena od appsa koji su suspendani i bok.

Meni Note2 nikad nije štekao jer nema memorije.

Možda da okriviš loše napisanu igru, a ne Samsung i Android?

Ili ne shvačaš moju poantu ili nisi heavy user kao ja...ne želim ići u rasprave...samo kažem kako ja ne vidim u što je meni na telefonu ulupano 1,2 gb u idle-u kada restartam mob a disejblao sam 50% aplikacija koje sam mogao. I da imam 4.3 clean install, i da sve druge aplikacije koje koristim (od igara na dalje) mi nisu u memoriji ili ramu kako želiš. A bome ni s pen ne koristim ima podulje vrijeme a znam da mi i za njega ždere bezveze.

A ako tebi taj telefon nikad nije trznuo onda zbilja znam da nisi heavy user...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 15:34 (Doctor Freak).
14 godina
neaktivan
Doctor Freak kaže...
Ili ne shvačaš moju poantu ili nisi heavy user kao ja...ne želim ići u rasprave...samo kažem kako ja ne vidim u što je meni na telefonu ulupano 1,2 gb u idle-u kada restartam mob a disejblao sam 50% aplikacija koje sam mogao. I da imam 4.3 clean install, i da sve druge aplikacije koje koristim (od igara na dalje) mi nisu u memoriji ili ramu kako želiš. A bome ni s pen ne koristim ima podulje vrijeme a znam da mi i za njega ždere bezveze.

Pa RAM je dobar da je pun.. Što više to bolje. Ako vam baš treba za neku igricu oslobodit rama ručno, koda je to neki problem baš napraviti za tu radnju? Inače sve što stoji u RAMima je dobro. Evo, više možete pročitati u mojoj temi Android zabluda...

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina
Doctor Freak kaže...

A ako tebi taj telefon nikad nije trznuo onda zbilja znam da nisi heavy user...

Ma čim se netko hvali da je heavy user znam da je muljator ;-)

Nisam rekao da mi nikad nije trznuo, nego nije trznuo zbog RAMa, to sam rekao. Mobovi većinom trzaju zbog proca i SD kartice koja je spora.

To najbolje vidiš ako nešto klikaš dok ti se aplikacije updejtaju sa Playa u pozadini.

Ponavljam, RAM je dobro da je pun, pogotovo na androidu jer ti onda mob radi optimalno i najbrže, jer se sve loada iz RAMa.

Inače mora sa SD kartice što je sporo.

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

prije par sati sam instalirao Ditto Note 3 ,pa da krenemo :)

-Instalacija je trajala oko 10 min, prvo što sam skuzio kada sam instalirao je da nema Accuweather widgeta pa sam ga morao rucno ubacivati.

-Ima par novih aplikacija sa Note 3 (skeetcgbook,album s izrescima,pen windows, aktivna bilješka)

-Air gesture neradi niti jedan osim brzog pregleda :(

-Ram stalno varira između 0.9-1.5gb što je jako puno,kada se ocisti ram onda padne na 0.8gb

-Za bateriju je proslo premalo vremena da išta komentiram i za sad nisam uocio nikakvih bugova.

ako netko ima kakvih pitanja neka slobodno pita :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 17:36 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

prije par sati sam instalirao Ditto Note 3 pa da krenemo :)

-Instalacija je trajala oko 10 min, prvo što sam skuzio kada sam instalirao je da nema Accuweather widgeta pa sam ga morao rucno ubacivati.

-Ima par novih aplikacija sa Note 3 (skeetcgbook,album s izrescima,pen windows, aktivna bilješka)

-Air gesture neradi niti jedan osim brzog pregleda :(

-Ram stalno varira između 0.9-1.3gb što je jako puno,kada se ocisti ram onda padne na 0.8gb

-Za bateriju je proslo premalo vremena da išta komentiram i za sad nisam uocio nikakvih bugova.

ako netko ima kakvih pitanja neka slobodno pita :)

Kako nema accuweather widgeta, meni je gore bio, nisam morao sam ubacivati, jedino nije proziran :) Jesi stavio ovaj MJ5 bootloader ?

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Nisam stavljao MJ5 Bootloader.

Evo jos par SS 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 17:58 (Xboxn00b).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

Nisam stavljao MJ5 Bootloader.

Evo jos par SS 

Vjerojatno češ morati, jer pišu ljudi da imaju dosta smrzavanja i random restartanja nakon nekog vremena korištenja, i da su riješili probleme nakon flashanja MJ5 bootloadera... I ja sam počeo dobivati restartanja 2 ili 3 po danu nakon par dana korištenja ...

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

meni se jos nijedanput nije sam od sebe resetirao ili se smrznuo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 18:04 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

oj likovi

znači pošto sam nub u ovome zanima me slijedeće:

instaliram ja novi ROM, u ovom slučaju to bio bio ditto 3, čačkam po njemu tjedan dana i ROM mi se ne svidi te me srce vuče natrag prema 4.1.2 verziji. kako da ga isntaliram, odakle da ga skinem te da li moram neke bijesne gliste izvodit prije neg prvotno instaliram ditto 3 ili neki drugi ROM. trebaju li se saveat neke stvari tipa IMEO, botloadera i tih gluposti.

te kako taj famozni KNOX funcionira na kraju. da li se on istalira sam pri inst official 4.3 verzije ili se mora sam instalirat.

Bok, ja sam sharyn
16 godina
neaktivan
Nije ni meni prvih par dana. Ali su velike sanse da bude. Alda bar ne. Al kak citam na xda jako puno ljudi se javlja nakon nekoliko dana koristenja ....
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ma necu se opterecivati tim bootloaderom jer sam se vratio na offical 4.3

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 21:24 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što, Pa ROM sam po sebi je dobar ?

15 godina
blackdevil kaže...

oj likovi

znači pošto sam nub u ovome zanima me slijedeće:

instaliram ja novi ROM, u ovom slučaju to bio bio ditto 3, čačkam po njemu tjedan dana i ROM mi se ne svidi te me srce vuče natrag prema 4.1.2 verziji. kako da ga isntaliram, odakle da ga skinem te da li moram neke bijesne gliste izvodit prije neg prvotno instaliram ditto 3 ili neki drugi ROM. trebaju li se saveat neke stvari tipa IMEO, botloadera i tih gluposti.

te kako taj famozni KNOX funcionira na kraju. da li se on istalira sam pri inst official 4.3 verzije ili se mora sam instalirat.

knox se sam instalira s official 4.3, samo sto nemas te aplikacije "knox" , al ono s*anje sto ti ponistava garanciju (knox bit) se odmah pojavi nakon dizanja softwara

[url=http://profile.xfire.com/igorrasic][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/igorrasic.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 23:27 (Rasho).
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

koji je najbolji način za unroot ovaj uređaj? link ili pomoć il netko u inbox :)

jel ovo dobar način ili loš?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 23:48 (HDesignz).

0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

Što se tiče knoxa nisam siguran da se sam instalira.  Meni je samo ikona na koju trebam kliknuti da skinem knox i nakon toga ide instalacija. 

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Na 4.3 je samo knox ikona , a da se knox koristi moraš uci u aplikaciju prihavtiti sve uvejte korištenja i tek nakon toga krece skidanje(kolko se sjecam 120mb) te onda instalacija.

goranbm Ditto note 3 je stavrno dobar rom i sve super radi , ali sam skužio da mi uopce nisu potrebne te diđe miđe sa Note 3 :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 23:57 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Pozdrav

Kako ste zadovoljni sa 4.3,posebno me zanima baterija i opcenito performanse?

Ja sam na 4.1.1 i cini mi se da je puno bolja baterija nego na 4.1.2,izdrzi mi oko 5-6 i pol h screen time on.

Ram mi bude oko 0.9-1gb rama kada nista nemam upaljeno,kako je na novom soft?

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

Pročitaj par stranica unazad uglavnom se raspravlja o tome. 

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
chingy-os kaže...

Pozdrav

Kako ste zadovoljni sa 4.3,posebno me zanima baterija i opcenito performanse?

Ja sam na 4.1.1 i cini mi se da je puno bolja baterija nego na 4.1.2,izdrzi mi oko 5-6 i pol h screen time on.

Ram mi bude oko 0.9-1gb rama kada nista nemam upaljeno,kako je na novom soft?

meni na custom 4.3 , dr ketan 6.1., gura oko 5h stalno screen on i recimo oko 40-50h on time...

MuWu
17 godina
neaktivan
zeko73 kaže...

Sve sam procitao,nego da cujem od jos ljudi,vidim na xda da se dosta ljudi zale,pa cu jos pricekati,ovaj 4.1.1 solidno radi,osim par sitnica koje ne rade kak spada.

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

vidim da je S3 dobio official 4.3 od hrvatskog telekoma, izgleda da smo i mi sa Note 2 brzo na redu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
chingy-os kaže...
zeko73 kaže...

Sve sam procitao,nego da cujem od jos ljudi,vidim na xda da se dosta ljudi zale,pa cu jos pricekati,ovaj 4.1.1 solidno radi,osim par sitnica koje ne rade kak spada.

Pa iskreno mislim da griješiš i da bi trebao update-ati na barem 4.1.2., a 4.3 radi odlično i definitivno baterija bolje drži.

14 godina
protjeran
kale_fotograf kaže...

vidim da je S3 dobio official 4.3 od hrvatskog telekoma, izgleda da smo i mi sa Note 2 brzo na redu

pa već je vani par dana...

16 godina
neaktivan
Doctor Freak kaže...
kale_fotograf kaže...

e to ne znam, ja maloprije tek vidio na sammobile

14 godina
Doctor Freak kaže...
kale_fotograf kaže...

Ako si malo bolje pogledao, vani je od 08. 01. ove godine, dakle od jučer, nikakvih par dana kolega. 

ATJ Lučko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice