A što tek reći na ovaj članak i video
!!!!
LINK; http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-note-ii-drop-video-will-make-you-cringe/
A što tek reći na ovaj članak i video
!!!!
LINK; http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-note-ii-drop-video-will-make-you-cringe/
Pozz!
Gledam kako se dočepati te ljepote i malo sam se izgubio u tarifama i opcijama, jer i one službene nisu najjasnije a postoje i neizrečene stvari kao promjena tarife nakon XX mjeseci. Gdje bi i kako bio najpovoljniji? Može ugovor, trajni nalog, sve...
takodjer me zanima promjena tarife recimo u tmobileu nakon 12 mj..cekam da me zena nazove s kojom sam razgoavarao... ugl... mislim ga uzimati u tarifi L jer sam poslao zahjtev kada mu je cijena bila 1898 kn i kada me nazvala rekal je da moze po toj cijeni i posto idem iz vipa bilo bi mi 50% dolje na tarifu 12mj, dakle 150kn, no mene zaniman kada to prodje da li mogu smanjiti tarifu, ako mogu uzimam, ako ne... onda nista... :/
takodjer me zanima promjena tarife recimo u tmobileu nakon 12 mj..cekam da me zena nazove s kojom sam razgoavarao... ugl... mislim ga uzimati u tarifi L jer sam poslao zahjtev kada mu je cijena bila 1898 kn i kada me nazvala rekal je da moze po toj cijeni i posto idem iz vipa bilo bi mi 50% dolje na tarifu 12mj, dakle 150kn, no mene zaniman kada to prodje da li mogu smanjiti tarifu, ako mogu uzimam, ako ne... onda nista... :/
To si dobio nešto posebno valjda, jer vidim cijenu od 3098 kn u L tarifi. Koliko ja vidim opcije su:
1) Uredjaj na R1 račun za 4900 kn u tmobileu je najmanja cijena, mozda jos neki popustić
sa cca 150 kn tarifa savršena u vipu ili bonbon isto puno priče za 2g. sve zajedno 8500kn.
2) Vip 444 tarifa sa 50% za prijelaz za tarifnom opcijom Upsostava poziva 29 kn za 251 kn/mj. plus uredjaj 2500 kn, ukupno 2g. 8500 kn.
3) Extra total L (50% popusta 12 mj.) plus tarifna opcija flat za 12x200 plus 12x225(prijelaz na M tarifu sa flat opcijom) i onda je uredjaj 3098 na 2g. sve za 8200 kn.
Može li bolje?!
To si dobio nešto posebno valjda, jer vidim cijenu od 3098 kn u L tarifi. Koliko ja vidim opcije su:
1) Uredjaj na R1 račun za 4900 kn u tmobileu je najmanja cijena, mozda jos neki popustić
sa cca 150 kn tarifa savršena u vipu ili bonbon isto puno priče za 2g. sve zajedno 8500kn.
2) Vip 444 tarifa sa 50% za prijelaz za tarifnom opcijom Upsostava poziva 29 kn za 251 kn/mj. plus uredjaj 2500 kn, ukupno 2g. 8500 kn.
3) Extra total L (50% popusta 12 mj.) plus tarifna opcija flat za 12x200 plus 12x225(prijelaz na M tarifu sa flat opcijom) i onda je uredjaj 3098 na 2g. sve za 8200 kn.
Može li bolje?!
da, dobio sam posebno, jer prije cca 10 dana kada je tek dosao u ponudu u L tarifi je bio 1898 kn na web shopu, ja sam podnio zahtjev za prijenos broja onaj na netu i sve to, to je bila prosla srijeda, cetvrtak je bio praznik i tek i mislim si zvat ce me u petak(prosli) kad ono nista... ja vec vidio da su digli cijene u L na tu od 3098 kn i mislim si ma da, gotovo je, nece me ni zvati.. i gle vraga t scumovskog...jucer me zove zena iz prodaje kaze da cu moci dobiti po onoj cijeni koja je bila i da ce me kontaktirati u petak (danas).... i zvao me netko u 10 ujutro a kako nisam radio spavao sam i propustio poziv.... i sada cekam drugi poziv ali nista... ja jos jucer ko mulac odem u avenue mall i igram se sa pilicom, još kad sam kužio i žensku na štandu samsungovom , uffff.... ...... stvarno ali stvarno ČUDO stroj... a ja sam iphone 4 user i ne jebu me spike oko iOS vs Android i tog... ak je nešto nekome bolje, neka je... poštujem... al note 2 je space shuttle za moj svijet...
Za sve koji žele i razmišljaju o eventualnoj nabavci ovog MUST HAVE komada GADGETA, evo jedan obećavajući članak i video !!!!
Ako koliko vidim link ne bude funkcionirao, članak se nalazi na home stranici sa desne strane gore pod naslovom BLOG!!
Evo tko će prvi na svijetu dobiti update, barem ovaj !!!!
LINK; http://www.gsmarena.com/android_412_leaked_firmware_for_note_ii_surfaces-news-5101.php
Mala stvar, ali znači puno kada si prvi na svijetu !!!!
Što se mene tiče, odluka je pala, moj slijedjeći mobitel je upravo SAMSUNG GALAXY NOTE II u Titanium Grey varijanti, definitivno !!!!I
Ja baš jučer bio u Tele2, pokrenuo transfer broja i rezervirao si jedan, baš takav
Imao sam prilike malo ga isprobati... bila je to ljubav na prvi dodir
pošto čekam, a nikako da dođe moj note 2 , da li cu uopce moci koristiti 4g mrezu od t coma?? posto sam njihov korisnik, od trenutka kad upalim note :D
Ako se ne varam, zasad ne možeš, vrijedi samo ako sklopiš ugovor za extreme mobile internet.
Može li bolje?!
Koliko se plati ako se na kraju prve godine s total L prebaci na total M?
98
I kakav je osjećaj pričati na tako velikome uređaju?
Da koristite slušalice ili pričate bez njih?
98
Šta 98?
Aha, hvala. Izgledalo mi je predobro da bi bilo istinito :
Ova služba za korisnike T Mobile-a je nesposobnija od mrtvaca.
Bogami meni su danas zakoplicirali život da to nije normalno, misleći da ću na kraju odustati od odlaska. Oću klinac. Uzeo broj u Tele2 i Note je tu
Eto ljudi stigao je i moj primjerak notea. .. samo cu reci da sam ocaran mogucnostima i svime ostalim sto ovaj mobitel nudi... perfektno radi sve... a kada jednom krenes surfati s njim ne bacas ga iz ruku hhh.... perverzija u svakom pogledu... ja sam bio iphone user i sluzio je svrsi ali kada sam jucer nakon deset dana kako nisam imao mob uopce ugledao note.. shvatio sam da nisam nimalo pogrijesio... cinjenica je da je uredjaj veci i samim time teze ga je nekome drzati u ruci .. ja tipkam oduvijek s dvije ruke i nije mi bed ni na ovome tako raditi... aa uz sve beneficije koje mob nosi pop up browser mi je jedna id najboljih...ovo upravo radim iz njega.... sto.je strava!!
Eto ljudi stigao je i moj primjerak notea. .. samo cu reci da sam ocaran mogucnostima i svime ostalim sto ovaj mobitel nudi... perfektno radi sve... a kada jednom krenes surfati s njim ne bacas ga iz ruku hhh.... perverzija u svakom pogledu... ja sam bio iphone user i sluzio je svrsi ali kada sam jucer nakon deset dana kako nisam imao mob uopce ugledao note.. shvatio sam da nisam nimalo pogrijesio... cinjenica je da je uredjaj veci i samim time teze ga je nekome drzati u ruci .. ja tipkam oduvijek s dvije ruke i nije mi bed ni na ovome tako raditi... aa uz sve beneficije koje mob nosi pop up browser mi je jedna id najboljih...ovo upravo radim iz njega.... sto.je strava!!
Kada već nisi stavio koji SS, reci barem koje je boje, bile ili sive , pa da potvrdiš tim veće zadovoljstvo, obzirom sam ja za sada z asivog, ali načuo sam da dolaze početkom slijedjeće godine tri nove boje, pa da ne prenaglim
!!!!
U svakom slučaju, drago mi je da si , i zato ti evo
!!!!
Može li ko dati odgovor na gornja pitanja
evo ovako.. sivi je ... :D :D :D ...imao sam bijeli iphone pa sam se zazelio neceg tamnog za promijenu... ugl nemam nista drugo za slikati pa sam mogao samo ambalazu... ali eto.. cim dodje netko s mobom poslikam pa stavim :D
slikaj ga u ogledalu :D
evo ovako.. sivi je ... :D :D :D ...imao sam bijeli iphone pa sam se zazelio neceg tamnog za promijenu... ugl nemam nista drugo za slikati pa sam mogao samo ambalazu... ali eto.. cim dodje netko s mobom poslikam pa stavim :D
wish granted! :D
Poslao sam upit za Note 2 preko T Mobile web shop-a i ispunio sve podatke, kada bi me mogli zazvati na kontaktni broj da zaključim upit?
I ne cini se uopce toliko velik :)
Poslao sam upit za Note 2 preko T Mobile web shop-a i ispunio sve podatke, kada bi me mogli zazvati na kontaktni broj da zaključim upit?
ovako... ja sam ti poslao taj zahtjev tipa 7.11., zenska me zvala 10.11. u subotu, i rekao sam sve sto trebam joj reci od podataka, poslala je instant te zahtjeve mailom ali su mi otisli u spam i ja sam ih skuzio tek 15.11. otprilike... ugl.. kada sam vidio, ispunio ih,
scanirao, poslao mailoim nazad njima, kroz 4 radna dana sam bio prebacen sa vipa na t mobile i onda kada te prebace taj dan salju sim i mob i isto treba 3-5 radnih dana da stigne uredjaj na adresu... meni je dosao za 4 dana :D...
ako nekoga zanima ima cool gadget za note 2 ... ja ga namjeravam uzeti... cisto radi sigurnosti :D hhhhh
nije estetski mozda lijepo, meni iskreno ne bi smetalo... malo me cijena odbija za to s*anje ali ono... skupit ce se nekako ...
meni iskreno nije neka tlaka niti problem, cinjenica da je zadnji dio rađen od plastike te da je samim time dosta sklizak uređaj pa moze mozda biti problem u određenim situacijama, ja inače ne prečiam previše, bitniji su mi texting , surfanje, posao i zeka peka jbg... za pricanje imas takodjer i sluske koje dobijes koje nisu bas neke kvalitete ali sluze svrsi...
ako nekoga zanima ima cool gadget za note 2 ... ja ga namjeravam uzeti... cisto radi sigurnosti :D hhhhh
nije estetski mozda lijepo, meni iskreno ne bi smetalo... malo me cijena odbija za to s*anje ali ono... skupit ce se nekako ...
http://www.ebay.com/itm/9-in-1-Accessories-Pack-Case-Holder-Car-Charger-For-Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-/400342193217?pt=PDA_Accessories&hash=item5d36411441
Ja ću si ovo naručiti na idućoj plaći
Evo mogu i ja... prvi dan korištenja, obavio nekoliko poziva... velik je, ali se vrlo lako naviknuti i može se bez problema pričati bez slušalica. A jedno je sigurno, ovo je dosad po meni najbolji zvuk tijekom razgovora. Čak su mi osobe s druge strane potvrdile da me savršeno čuju.
dobra kuhinja :D
dobra kuhinja :D
hhhh :D pa cisto solidna da... :D , eto sutra pecem pile pa naleti :D