Evo zaželih se ove igre da me podsjeti na dobra stara vremena.. Instaliram je i crackam (oprostite zbog toga kaj govorim o piratskoj igri) kad ono neće pokrenuti.
Izbaci mi neki error kod pokretanja same igre.
Prije na starom XP SP-3 i 1.9GHz procesoru je sve radilo..
Sad na novom kompu s W7 neće.. :S
Ako neko može pomoći puno bi mi značilo.
Evo zaželih se ove igre da me podsjeti na dobra stara vremena.. Instaliram je i crackam (oprostite zbog toga kaj govorim o piratskoj igri) kad ono neće pokrenuti.
Izbaci mi neki error kod pokretanja same igre.
Prije na starom XP SP-3 i 1.9GHz procesoru je sve radilo..
Sad na novom kompu s W7 neće.. :S
Ako neko može pomoći puno bi mi značilo.
Ja sam baš jučer kupio ovu igru na steamu i isto imam probleme na W7 64bit.
Probao sam nekoliko stvari po forumima i za sada mi pomaže samo da kada pokrenem igru,odmah nakon toga stisnem alt+tab i u task manageru namjestim da se igra izvodi na samo jednoj jezgri.
Nakon toga samo kliknem i igra se maximizira.Inače se nakon pokretanja minimalizira i ne mogu igrati.Svašta sam pokušao.Trebali su staviti na steamu upozorenje da postoje velike šanse da ne radi na w7.
Ako si ti u međuvremenu pronašao pravo riješenje javi.
Imate 2 opcije.
Ili stavite na WinCompatibility mode za XP SP3, ili pokrenite kao administrator.
Nekima šljaka prvo, nekima drugo rješenje, a neki moraju oboje stavit.
Imate 2 opcije.
Ili stavite na WinCompatibility mode za XP SP3, ili pokrenite kao administrator.
Nekima šljaka prvo, nekima drugo rješenje, a neki moraju oboje stavit.
Hvala,međutim meni ne radi.Probao sam sve živo,uključujući stavljanje nekakovg fixa(datoteke)za vistu /7,ali ni to nije pomoglo.
Stvarno ne znam kako nekima to radi a nekima ne.Neki kažu da treba isključiti "Enable hardware mouse"(kada to napravim nekada uđe ali strelica ne prihvaća klik kada je iznad dugmeta.),Drugi kažu uključi "disable movies".
Svakakvih prijedloga je bilo,jedino uspijevam ući u igru sa namještanjem affinityja na jednu jezgru.Izgleda da igra ne voli moj quad core.
A da fino kupite reizdanje prve i druge igre, u kojem su dodali podršku za noviji hardver...? :)
A da fino kupite reizdanje prve i druge igre, u kojem su dodali podršku za noviji hardver...? :)
Igra je na steamu koštala 2,3 eura,a budući da je malo starija i nikada je nisam igrao odlučih isprobati "najbolji RPG" kažu.
Zato sam je i kupio jer sam bio skeptičan,ali što više igram uviđam da igra vrijedi novaca.Bilo bi mi žao da sam dao više pa otkrio da mi ne radi.Ovako se mogu nositi s time.
Umjesto toga su po meni trebali izbaciti patch koji bi riješio taj problem,jer kako čujem nisu ništa mijenjali osim što su napravili da radi na W7 i dodali wide screen podršku.
Igra je na steamu koštala 2,3 eura,a budući da je malo starija i nikada je nisam igrao odlučih isprobati "najbolji RPG" kažu.
Zato sam je i kupio jer sam bio skeptičan,ali što više igram uviđam da igra vrijedi novaca.Bilo bi mi žao da sam dao više pa otkrio da mi ne radi.Ovako se mogu nositi s time.
Umjesto toga su po meni trebali izbaciti patch koji bi riješio taj problem,jer kako čujem nisu ništa mijenjali osim što su napravili da radi na W7 i dodali wide screen podršku.
Je, pa da Lucas nemre naplatiti, kaj ti je... :)
Kupio sam ju, i funkcionira kak spada na 64 bitnoj sedmici. Kako sam prešao jedinicu i dvojku nekoliko puta krekane, mislim da bi bio red da se to i plati... :)
Imam Win7 i igru na steamu, radi mi najnormalnije.
Također je kupio preko steam-a sada kad je bila na sniženju. Imam win 7 pro 64 bitni i radi ko podmazano... Nikakve run as admin ili compatibility sa xp sheme....
Ajme meni.
Nakon praktički par godina odlučio sam se na potpuni prelazak.
Trebalo mi je 7 sati da riješim Taris i Dantoine. Već 3 sata šetam Korribanom, a ostalo mi još cca 2 sata da ga riješim.
Igra je duga, vrijeme proleti, čak i kaj znam većinu fora i gdje treba ić, pa ne gubim puno vremena, a vrijeme leti.
Ovako,znam da je tema stara(a bome i igra),neka sam padobranac,ali ću reći svoje mišljenje o ovoj igri,možda za one koji još nisu odigrali ili čuli za ovu igru.
Prvo da počnemo-igra je genijalna.
Nakon dosta tehničkih problema uspio sam pokrenuti igru,međutim prvih par sati (5-6h ) bio sam dosta razočaran sa igrom i u više navrata sam ju htio deinstalirati misleći kako sam bacio novac.
Nikako mi nije legla ta mehanika igre i taj sistem borbe.Očekivao sam nešto kao Jedi Academy, sa malo RPG elemenata,no ovo je punokrvni RPG.
Sada sam na oko 20h igre,prešao 2 planeta,vidim ima ih još barem 4.Uglavnom svakako nabavite čak i ako niste preveliki ljubitelj RPG-a ili SW.
Igra je napravljena tako da može zadovoljiti i casual i hardcore igrača.Ja npr. još uvijek ne razumijem potpuno taj sistem borbe koji je posuđen iz Dungens & Dragonsa,ali nije ga ni presudno poznavati.
Bitno je znati neke osnovne podatke kao što je dmg nekog oružja itd.
Priča mi se za sada jako sviđa.Grafika je stara,ali je dobra.Daje neki poseban osjećaj za razliku od ovih modernih igara.
Kao što vidite jako sam uzbuđen u vezi igre.Dugo već nisam igrao igru u kojoj sam se toliko povezao s likovima(zadnja je bila Fallout 3).
S obzirom na sate i sate kvalitetnog gameplaya,ovu igru bi se isplatilo kupiti po punoj cijeni,a ne za 3 eura koliko sam ju ja platio(sram me i reći,osjećam se kao da sam ukrao)
Uglavnom nemojte ocjenjivati igru prema videima sa youtubea(gdje ne izgleda baš impresivno).Kupite i uživajte,nećete požaliti.
Da sam piratizirao ovu igru,vjerojatno bi ju obrisao nakon sat dva,ovako sam ipak htio doznati zašto je igra toliko hvaljena i nagrađivana.Sad znam da to nije bez razloga.
Mogu bez imalo grižnje savjesti reći da je ovo najbolji RPG koji sam igrao(iako ih nisam igrao mnogo,samo neke najpoznatije) i jedna od mojih najdražih igara.
Zanimljivo, ja kad sam je igrao ima par godina sam je izbrisao nakon 5-6 sati jer mi je bila monotona :D Priča nezanimljiva, a combat me ubijao u pojam. Prestatično mi je to sve i od tad me odbijaju ikakvu turn-based tipovi rpg-a.
Zanimljivo, ja kad sam je igrao ima par godina sam je izbrisao nakon 5-6 sati jer mi je bila monotona :D Priča nezanimljiva, a combat me ubijao u pojam. Prestatično mi je to sve i od tad me odbijaju ikakvu turn-based tipovi rpg-a.
A monotono je sve dok si na Tarisu.
Čim se odlijepiš od tog DUGOG prologuea, onda postaje predobro. Čak i ta borba ti postane brutalna kad se malo razviješ.
Ali ako ne voliš SW svijet, onda ti je igra onak samo solidan RPG i ništa više, a ako voliš SW, onda će ti biti najbolja ikad.
Istina,tek kad odeš sa Tarisa počinje biti sve bolje i zanimljivije.Ja sam prvih 5-6 sati doslovno igrao na silu.
Iako nemoj očekivati da će igra postati puno dinamičnija nego na početku.Malo hoće,ali to je takav tip igre gdje većinu vremena provodiš u razgovorima sa likovima,tj. nije toliki naglasak na akciju kao u Jedi Academy.
Ma najbolji quest na Tarisu nisam mogao odraditi. Jer igram full light side. Zanimljivije mi. Riješiti Mandaloriana u u Duel Ring (Bendak StarKiller). Jer nosi previše Dark Side bodova.
A jedna od najboljih stvari u igri je PRIČA, zagonetke su tak tak, zahtjevnije su u KOTOR2. U jedinici je najzahtjevnija zagonetka je na Korribanu s ona 3 stupa s strujom.
Ma najbolji quest na Tarisu nisam mogao odraditi. Jer igram full light side. Zanimljivije mi. Riješiti Mandaloriana u u Duel Ring (Bendak StarKiller). Jer nosi previše Dark Side bodova.
A jedna od najboljih stvari u igri je PRIČA, zagonetke su tak tak, zahtjevnije su u KOTOR2. U jedinici je najzahtjevnija zagonetka je na Korribanu s ona 3 stupa s strujom.
Borba protiv Bendaka je najbolji quest?Šteta što sam to propustio prije nego što sam otišao sa Tarisa,biti će sljedeći put kad budem prelazio.Zašto ta borba nosi dark side bodove?Vjerojatno zato što se igra na život i smrt.
Ima li ova igra više različitih završetaka?
Ima 3 završetka.
Radi boljeg doživljaja igre NEMOJ SI SPOILAT youtubeom ili bilo kakvim walkthroughom.
Kažeš zagonetke su tak tak.Baš sam sad došao u pustinju na Tatooine i pokušavam riješiti one logičke zagonetke da spasim onog tipa od robota.Jesi li ti to riješio bez walkthrougha?
Ako znaš nemoj mi reći riješenje,ali ja sam mozak pokidao na onoj gdje moraš nastaviti niz.Pokušavat ću još neko vrijeme riješiti,ako ne uspijem pogledati ću riješenje.
Kažeš zagonetke su tak tak.Baš sam sad došao u pustinju na Tatooine i pokušavam riješiti one logičke zagonetke da spasim onog tipa od robota.Jesi li ti to riješio bez walkthrougha?
Ako znaš nemoj mi reći riješenje,ali ja sam mozak pokidao na onoj gdje moraš nastaviti niz.Pokušavat ću još neko vrijeme riješiti,ako ne uspijem pogledati ću riješenje.
Da, jednostavni matematički zadaci.
Pogledao sam riješenja za dva ta zadatka koja nisam znao riješiti i svi su čisti logički,međutim ja sam krenuo računati,normalno da tako nisam mogao riješiti jer se nikakvim računom ti rezultati ne mogu dobiti.
Čekaj čekaj KOTOR 2. Ima malo zahtjevnije zagonetke koje zahtijevaju praćenje priče i nekih događaja kroz igru.
Al kad pređeš jedinicu, prije instaliranja dvojke skini Restored Content Mod 1.8.1. Ubacuje u igru sve kaj je Obsidian izbacio radi prebrzog izdavanja igre. Ubacuje određene likove u igru, par questova i pun kufer dijaloga koji objašnjavaju priču.
Kako ste vi riješili onu Godzillu kaj čuva vrata Vulkarske base?
Koju kombinaciju lightsabera koristite?
Odeš solo mode (tipka V), kreneš prema hrpi leševa ispred sebe, klikneš na to i staviš unutra Synthesized Odor i Frag grenade. Onda rancor to fino poždere i digne sam sebe u zrak.
Ako ti se još to događa, ugasi/upali vsync
Odeš solo mode (tipka V), kreneš prema hrpi leševa ispred sebe, klikneš na to i staviš unutra Synthesized Odor i Frag grenade. Onda rancor to fino poždere i digne sam sebe u zrak.
To je pisalo u onom datapadu šta je ispred tog čudovišta jel tak? Ja sam ga rješil da sam otišel solo mode i onda baco granate-jedno 6 sam ih potrošio.
Evo sad sam rješil Dantoine i sad na koji mi planet preporučujete da prije odem?
Evo sad sam rješil Dantoine i sad na koji mi planet preporučujete da prije odem?
Ja sam išao na 1.Tatooine 2.Kashyyyk 3.Manaan 4.Korriban
To ti preporučam.
Mislim da sam si našao najdražeg lika. HK-47. Igrao sam s njime jedno sat vremena i barem pola toga vremena sam se smijo na gluposti koje je izvalio. On je odsada must have u ekipi.
Možete mi reći kako ste vi rješili onaj zadatak na Tatooine kad moraš spasit onog lika od robota? To je onaj nastavi niz.