Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 493.802
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
Doctor Freak kaže...
kale_fotograf kaže...

vidim da je S3 dobio official 4.3 od hrvatskog telekoma, izgleda da smo i mi sa Note 2 brzo na redu

pa već je vani par dana...

Čudno pa na Sammobile još nema 4.3 za Note 2 (T-mobile) ....

Samsung Galaxy Note II :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 14:32 (goranbm).
15 godina
Samsung Galaxy Note II!

pitanje za korisnike sa Tele2 - kada vam je izašao službeni Android 4.3?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ministar kaže...

Prije oko 5 dana. 

I Don't Give A Damn
15 godina
Akira kaže...
ministar kaže...

Prije oko 5 dana. 

hvala.. onda ovaj mutavi T-Mobile ni neće kasniti jako puno, haha

12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Čitam neke tu postove i ne mogu vjerovat koliko nebuloza šta se tiče službenih i custom romova.Imao sam originalni 4.1.2,zatim leaked 4.3 službeni indijski,zatim službeni indijski 4.3 svi ti romovi su bili bolji jedan od drugoga.Ne može 4.1.2 biti bolji od 4.3 roma niti ikako može bit bolji samim tim šta je 4.3 noviji i savršeniji isto kao šta će 4.4 bit bolji od 4.3.Šta se tiče custom romova imao sam dr ketana i sad imam Phoenixa 16 oba sa note 3 karakteristikama,sve funkcije sa note 3 rade savršeno osim onih za koje na note 2 nema hardvera(senzor za listanje slika,glazbe,itd)to je sve šta ne radi ostalo sve radi savršeno dobro tako ako staviš takav rom gotovo je isto kao da imaš note 3.Kod instalacije custom roma da bi sve odlično radilo treba sve prebrisat, apsolutno sve,a kasnije stavku po stavku podešavat(aplikacije koje si imao same će se instalirat pomoću google računa samo ih triba podesit),jer ako nešto ideš vraćat pomoću nekih backupova sigurno ćeš imat bugove,kerenel moraš ostavit stock jer svi ostali nisu savršeni, samo je stock savršen.Oni koji kažu da im se mobitel restarta i ruši stalno to vam je najviše zbog custom kernela sto posto,ili zbog nekih aplikacija koje ste vraćali backupom.Baterija također najviše ovisi o kernelu evo vam stanje baterije sa Phoenix roma pa prosudite sami.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 18:28 (greda).

3 0 hvala 1
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja razmišljam prijeći na njega, samo zbog mogućnosti pojačavanja izlaza za slušalice. Možeš li mi potvrditi radi li to?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kod instalacije roma u aromi imaš mogućnost odabrat twakove koje želiš,mislim da i to možeš odabrati ima nešto sa zvukom ali iskreno nisam siguran,ja sam instalirao sve čisto bez ikakvih tweakova,rom je odličan mislim bolji od ketana ispeglan je i nisam ptrimjetio nijedan bug samo se triba držat preporuka i upustava kod instalacije,imai OTA nadogradnju.

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Stavio sam ga skidati, pa ću ga isprobati. Inače sam zadovoljan sa Dr. Ketan romom, očekivao sam da će možda dodati nešto za pojačavanje zvuka, ali očito ništa od toga.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Stavio sam ga skidati, pa ću ga isprobati. Inače sam zadovoljan sa Dr. Ketan romom, očekivao sam da će možda dodati nešto za pojačavanje zvuka, ali očito ništa od toga.

Da njegov rom je odličan samo da ga je htio još malo ispeglati,ali nažalost odustao je od NOTE 2,pa sam prešao na Phoenixa,i više sam nego zadovoljan prednost mu je šta sve možeš podesit kako želiš i ima dobru podršku za sada,a mislim da će ga Tamirda još srediti.P.S.OTU 16.7.1 ćeš morati ručno skinuti i flašat preko recowerya,a također imaš na playstoreu aplikaciju PHOENIX KITCHEN sa svim modovima,temama i ostalim šta prati ovaj rom,košta par dolara.Javi svoje dojmove. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 22:08 (greda).
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Sutra popodne ću flashat, pa kroz koji dan napišem dojmove.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
greda kaže...

Čitam neke tu postove i ne mogu vjerovat koliko nebuloza šta se tiče službenih i custom romova.Imao sam originalni 4.1.2,zatim leaked 4.3 službeni indijski,zatim službeni indijski 4.3 svi ti romovi su bili bolji jedan od drugoga.Ne može 4.1.2 biti bolji od 4.3 roma niti ikako može bit bolji samim tim šta je 4.3 noviji i savršeniji isto kao šta će 4.4 bit bolji od 4.3.Šta se tiče custom romova imao sam dr ketana i sad imam Phoenixa 16 oba sa note 3 karakteristikama,sve funkcije sa note 3 rade savršeno osim onih za koje na note 2 nema hardvera(senzor za listanje slika,glazbe,itd)to je sve šta ne radi ostalo sve radi savršeno dobro tako ako staviš takav rom gotovo je isto kao da imaš note 3.Kod instalacije custom roma da bi sve odlično radilo treba sve prebrisat, apsolutno sve,a kasnije stavku po stavku podešavat(aplikacije koje si imao same će se instalirat pomoću google računa samo ih triba podesit),jer ako nešto ideš vraćat pomoću nekih backupova sigurno ćeš imat bugove,kerenel moraš ostavit stock jer svi ostali nisu savršeni, samo je stock savršen.Oni koji kažu da im se mobitel restarta i ruši stalno to vam je najviše zbog custom kernela sto posto,ili zbog nekih aplikacija koje ste vraćali backupom.Baterija također najviše ovisi o kernelu evo vam stanje baterije sa Phoenix roma pa prosudite sami.

Koliko ti je bio screen on time ?

12 godina
neaktivan
goranbm kaže...
greda kaže...

Koliko ti je bio screen on time ?

Ne znam točno nisam mjerio vrime,ovo je uz nekakvo umjereno korištenje,inače u stanju mirovanja po noći ako je na sto posto napunjen ujutro bude na 99,ili 98 posto,šta mislim da je odličan pokazatelj potrošnje jer znam da ima romova koji isto tako po noći u stanju mirovanja srknu i 10, 15 posto.Službeni rom 4.3 ako se dobro sjećam u tim uvjetima spustio bi se negdi na 95 posto u stanju mirovanja.U svakom slučaju šta više prčkaš po njemu,pogotovo internet pri lošijoj vezi i slično baterija ide brže.

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Jel probao netko od vas onu novu S-Note app koja se može skinuti preko Samsung Appsa?

Meni nije baš nešt, ne overridea stari S-Note pa ti ostanu obadva.

A novi je samo polovičan:

• ne prepoznaje patterne
  • nema search formula (ni transform to formula)
  • nema quick notesa (idu preko stare aplikacije)
  • ruši se nakon konverzije starih notesa u nove

Na kraju sam ga deinstalirao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

ekipa napokon sam stavio 4.3 verziju eh sada, koristio sam mob od jutros, ponajviše za surfanje te je već 13 sati u funkciji i još imam 80% baterije, koliko traje kod vas ta baterija?

0 0 hvala 0
14 godina
HDesignz kaže...

ekipa napokon sam stavio 4.3 verziju eh sada, koristio sam mob od jutros, ponajviše za surfanje te je već 13 sati u funkciji i još imam 80% baterije, koliko traje kod vas ta baterija?

Čiju verziju si skinuo i od kuda, sa SamMobile-a ili od nekud drugdje?! 

ATJ Lučko
16 godina
HDesignz kaže...

Sad,  pitanje je što je za tebe jutro? Je ako se dižeš u 7 ujutro ko i ja onda je 80 % odličan rezultat:-) 

Ja sam zadovoljan kako baterija radi nakon nadogradnje. Čini mi se da je za 10-ak% bolje nego prije.. 

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 22:05 (zeko73).
13 godina
neaktivan
zeko73 kaže...
HDesignz kaže...

Sad,  pitanje je što je za tebe jutro? Je ako se dižeš u 7 ujutro ko i ja onda je 80 % odličan rezultat:-) 

Ja sam zadovoljan kako baterija radi nakon nadogradnje. Čini mi se da je za 10-ak% bolje nego prije.. 

da u pol 7 se ustajem i koristim ga na poslu, upravilu push mailovi,sms,viber,fejs,surfanje,glazba do posla i nazad...

ATJLučko

da s te strance sam skinuo i to 4.3 za tele 2, dalje nisam nigdje našao =/

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Rootan 4.1.2

Svjetlina automatska. Vremenska prognoza postavljena da se refresha sama svaki sat (Eye in the sky app), uključena sinkronizacija Keep i GMail, dropbox sam uploada sve slike koje uslikam...

Od programa za komunikaciju stalno upaljeni Facebook messenger, WhatsApp, Viber, Hangouts. Kad nije wifi upaljen, uvijek su upaljeni mobilni podaci (3g), osim kada spavam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 10:46 (kpavl).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Probao sam instalirati Phoenix Rom, međutim prvo problemi kod same instalacije (kriva verzija recovery-a), a potom i kad prođe instalacija Rom nikako ne radi. Nikako proći onaj Galaxy Note 2 logo na početku. Sve opcije isprobao, očito nešto nije u redu.

Pa sam sad dao šansu službenom 4.3 za Tele2, zasad bugova nema.

0 0 hvala 0
14 godina
Dardevil kaže...

Probao sam instalirati Phoenix Rom, međutim prvo problemi kod same instalacije (kriva verzija recovery-a), a potom i kad prođe instalacija Rom nikako ne radi. Nikako proći onaj Galaxy Note 2 logo na početku. Sve opcije isprobao, očito nešto nije u redu.

Pa sam sad dao šansu službenom 4.3 za Tele2, zasad bugova nema.

Samo jedno pitanje, ima li ili nema uvodnu špicu TELE2 verzija kao što je imao T Com-ov i ima li predinstalirane TELE2 aplikacije, vezano za brend kao takav?! 

ATJ Lučko
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

4.3 tele 2 nema nikakvu "uvodnu špicu" niti aplikacije od tele2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xboxn00b kaže...

4.3 tele 2 nema nikakvu "uvodnu špicu" niti aplikacije od tele2

Evo kao što je kolega napisao.

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

A onda ništa, budem i ja krenuo po njega onda uskoro. 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

mobitel imam tek 5 dana....evo baterija na 10% nakon 2 dana i 3 sata, pa sam ga odlučio napuniti :)

1 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja sam trenutno na 58% (službeni rom), nakon 1d 8h 19m korištenja, screen time 2h 28m {#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam uspio navući 2 dana i jedan sat, ekran mi je bio malo preko 3 sata, s time da mi je od 0-24 sata uključen mobilni promet, a i mrcvario sam prvi dan jedno sat vremena u komadu Temple run 2 :)

16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ja sam prije 7 dana napravio nadogradnju na 4.3 i od tada imam ogromnih problema s baterijom. Prije nadogradnje baterija bi mi trajala 3-4 dana, a sada ne može niti jedan dan izdržati sa minimalnim korištenjem. Izbrisao sam više od pola aplikacija, ali nema efekta. Baterija preko noći padne oko 20%, a sve je pogašeno (WiFi, aplikacije...). U startu je mob koristio 1.1 GB rama, a brisanjem i korištenjem AppOps-a došao sam do nekakvih 650 mb u mirovanju. Ni to nije pomoglo jer baterija se samo troši... Kako sada stvari stoje probat ću ga vratiti na 4.1.2 jer ovo nema smisla. Radi se o službenoj nadogradnji teškoj 730 mb, mob nije zaključan na niti jednu mrežu.

U prilogu su dvije slike. Prva je na 4.1.2 kada je mob kupljen i još uvijek ne korišten jer sam još neko vrijeme morao koristiti stari mobitel, a druga je trenutno... Recimo još i to da sam nekidan morao ugasiti mob preko noći jer sam znao da će mi baterija ujutro biti prazna, a nisam bio u mogućnosti napuniti je :D

Prijedlozi? Mišljenja? Komentari?

0 0 hvala 1
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

satyr jesi probao home+power+volume up pa onda napraviti wipe/factory reset (samo da napomenem da se tim postupkom sve vraca na tvornicke postavke i sve ti se briše)

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 16:38 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
satyr kaže...

Ja sam prije 7 dana napravio nadogradnju na 4.3 i od tada imam ogromnih problema s baterijom. Prije nadogradnje baterija bi mi trajala 3-4 dana, a sada ne može niti jedan dan izdržati sa minimalnim korištenjem. Izbrisao sam više od pola aplikacija, ali nema efekta. Baterija preko noći padne oko 20%, a sve je pogašeno (WiFi, aplikacije...). U startu je mob koristio 1.1 GB rama, a brisanjem i korištenjem AppOps-a došao sam do nekakvih 650 mb u mirovanju. Ni to nije pomoglo jer baterija se samo troši... Kako sada stvari stoje probat ću ga vratiti na 4.1.2 jer ovo nema smisla. Radi se o službenoj nadogradnji teškoj 730 mb, mob nije zaključan na niti jednu mrežu.

U prilogu su dvije slike. Prva je na 4.1.2 kada je mob kupljen i još uvijek ne korišten jer sam još neko vrijeme morao koristiti stari mobitel, a druga je trenutno... Recimo još i to da sam nekidan morao ugasiti mob preko noći jer sam znao da će mi baterija ujutro biti prazna, a nisam bio u mogućnosti napuniti je :D

Prijedlozi? Mišljenja? Komentari?

Probaj skinuti kompletan rom i instalirati ga preko odina,prije toga ovaj postojeći vrati na factory reset,tj sve pobriši,nakon instalacije aplikacije instaliraj i podesi ručno nemoj ih vraćati preko nekog backupa.

16 godina
neaktivan

Napravio sam factory reset pa cu sada vidjeti hoce li biti ista bolje. Mob je sada na punjenju (opet) tako da cu ujutro javiti prve dojmove!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice