Unlock/Debrand/Modding Sony Ericssona preko Neta

poruka: 221
|
čitano: 71.909
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

el mi može netko dat link gdje da skinem neke drivere za w595 a da imam mogučnosti s kamerom ko neki cyber shot modeli ovi noviji mislim .. i gdje trebam ubacit s A2 uploaderom .. s njim se znam koristiti..

I da još bih htjeo izmjenioti malo izgled onog media playera i wolkman player ako je moguće al prvenstveno oću kameru da mi bude ko na cyber shot sa svojom rezolucijom bi bila super sam da ima te neke opcije cyber shot

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Unlock/Debrand/Modding Sony Ericssona preko Ne
W910i imam, na koji drugi walkman ga mogu fleshat?
15 godina
neaktivan
dadododo kaže...

iz vlastitog iskustva , buduci da posjedujem taj mobitel (g502) ti mogu reci da ces flash teme moci staviti i one ce se prikazati kad stisnes menu ali rijetko ce koja raditi,tj kad kliknes na bilo koju ikonu ona ne reagira ,a inace se bavim moddingom telefona da nebi bilo sad da neznam o cemu pricam,za ubacivanje ti treba a2 uploader a cak ga mozes i otkljucat sa aerix softwerom koji je besplatan (i javan tako da ne krsim pravila foruma) a jedina mogucnost ti je koliko sam vidio na drugim forumima ali jos nisam stigao isprobati je da stavis flash temu namjenjenu iskljucivo a2 modelima iliti db3150 a i to ce ti sve biti lako sve dok ti je mob na cid 52,tj ako ga nisi upgradeao na cid53,onda ce ti biti puno teze,iako ne i neizvedivo,tako da ti savjetujem da radije samo mjenjas ikone,font i take stvari jer imas puno vise izbora samo moras pripaziti da su za 240x320 rezoluciju i za pomogucnosti g502 iako ce pasati i neke druge,ali onda s nekima gubis neke detalje a s nekima dobivas dodatne ali koji ne rade,a cesto se i raspored ikona mjenja.....  nadam se da sam ti barem imalo pomogao ....

ljudino posto widim da se razumijesh bili ti mogao nesto naprawitit mom f305???softwer promjeniti jer me owaj ubija spor je i tako too..???pls odg mi sto prije..:(

16 godina
neaktivan
Icio_23 kaže...

ljudino posto widim da se razumijesh bili ti mogao nesto naprawitit mom f305???softwer promjeniti jer me owaj ubija spor je i tako too..???pls odg mi sto prije..:(

skini SEUS (guglaj) i flashaj mob na zadnji firmware http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gif

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
15 godina
neaktivan

jel se moze kako otkljucati SE W705, tj.jel ga ja mog kako otkljucat bez onog tool boxa...!!hvala

...it's only business...
17 godina
themain.x kaže...

jel se moze kako otkljucati SE W705, tj.jel ga ja mog kako otkljucat bez onog tool boxa...!!hvala

moze.. pomocu aerix-a

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
15 godina
neaktivan

može li meni netko zaljepiti .. ovamo sadržaj onog xmail fajla za k750 sa cda za orginalni softwer za europu i da ima izbor hrvatskog jezika..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam SE W 395, moze li se snjim ista napraviti i popraviti da npr ima bolju kameru,da se mogu ubaciti teme i sl.plizzzz odgovor :)

0 0 hvala 0
17 godina
medomali kaže...

imam SE W 395, moze li se snjim ista napraviti i popraviti da npr ima bolju kameru,da se mogu ubaciti teme i sl.plizzzz odgovor :)

mozes mu jedino nadograditi firmware preko SEUS-a..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
15 godina

Pozdrav, jel mi moze tko pomoc oko unlocka SE W880i, zakljucan je na t-mobile?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dalja46 kaže...

Pozdrav, jel mi moze tko pomoc oko unlocka SE W880i, zakljucan je na t-mobile?

Hvala

prvo pogledaj pomocu XS++ koji CID je mob..

15 godina
neaktivan

Imam sony ericsson k800i, na njem je cid 53,ja sam probavao ali neće na xs++ koji ima program da podržava cid 53..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maher kaže...

Imam sony ericsson k800i, na njem je cid 53,ja sam probavao ali neće na xs++ koji ima program da podržava cid 53..

far manager + jdflasher

16 godina
neaktivan

može li mi neko objasnit kako otključat k750i??

edit::zar niko nezna??

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 15:11 (Mihael).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da i mene zanima kako odkodirati k750i .. imam ga ali je na vipu a oču tele2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ovak, kad odem na meni slike, na svakoj sliki imam crveni x i nemogu ih pogledati, nekad da vise puta ne. Dal je to do software? Imam SE w910i.
17 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

da i mene zanima kako odkodirati k750i .. imam ga ali je na vipu a oču tele2

Pogledaj na cafemobil.hr, sigurno ćeš nać tutorial za flashanje firmware-a i otključavanje tog modela!

Music is my life :)
15 godina

Moze mi neko stavit link za w910i.. treba ga otkodirat, promjenio bi mu software u neki drugi i tako...

17 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Moze mi neko stavit link za w910i.. treba ga otkodirat, promjenio bi mu software u neki drugi i tako...

Upravo otključavam svoj w910i, kad završim napišem ti tutorial.

Music is my life :)
16 godina
neaktivan

kako otkuljačat k750i... treba ga otključat ovaj tjedan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ljudi moji ja sam kupio w910i u vipu i odključan je za sve mreže....ja nisam mogao vjerovati kad sam stavio simpa karticu da je radio pa sam pogledao u onaj njegov menu tajni i pokazuje da je odklućan .....haha...treba imat sreće ha.....e sad me zanima kako bih mu mogao promjenit izgled walkmana....vidio sam do sada da neki od vas imaju baš fora izgled....a ako nije problem i ostalog softwera.......ako netko zna neka mi da link

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa da ja sam jučer gledo na jednom vipovom w910 i otključan isto nisam mogo vjerovat...

a može li netko dati linkove šta treba skinuti i napravit  za otkodirat k750i treba mi hitno .. w595 sam sj.bo i sad oču taj a ima samo tele 2 i t-movile kartice!

Pomagajte!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

nije to sreca, jer koliko je znam svi SE W910 kupljeni u vipu su otkljucani..

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 21:50 (andreas11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mihael kaže...

prvo moras staviti orđiđi software i onda ga patchati.. ako trebas programe i detaljni postupak reci..

EDIT: sry na duplom postu..

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 21:54 (andreas11).
15 godina
protjeran

a oriđiđi software mogu naći...gdje??...i trebam programe da pa onda linkovi za njihov download nebi škodili

15 godina
neaktivan
andreas11 kaže...
Mihael kaže...

prvo moras staviti orđiđi software i onda ga patchati.. ako trebas programe i detaljni postupak reci..

EDIT: sry na duplom postu..

e ja sam metno org soft.. onim postuphom .. da preko xs++ ubacim neki xmail fail .. koji sadrži regiju i to i s SE update downloada sam i intalira soft .. e a što sad što trebam napravit da se unlocka
?

15 godina
makaweli kaže...
x18x05x kaže...

Upravo otključavam svoj w910i, kad završim napišem ti tutorial.

sve sam napravio,, sad me zanima kako ubacit flash theme...

17 godina
kanta kaže...

a oriđiđi software mogu naći...gdje??...i trebam programe da pa onda linkovi za njihov download nebi škodili

software: FS, MAIN, CUSTOM

programi: SETool, XS++

15 godina
protjeran

dali moram skinut sve što si mi postao i na koj naćin da instaliram software

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

de meni sam reci gdje šta trebam napravit da unlockam mob?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice