Da,imas na topse.ru skinova koliko hoćeš..
I elf se zove standby mode..MOzda ima na 4shared,a ima i na mfree ali je stranica na ruskom :)
Da,imas na topse.ru skinova koliko hoćeš..
I elf se zove standby mode..MOzda ima na 4shared,a ima i na mfree ali je stranica na ruskom :)
Jel ima gdje kaki skin za W302, nemogu ni teme downloadat :(
jel mi moze netko objasnit kako otkljucat k800? (da radi na sve mreze)
Evo daj mi msn i ja ti otkljucam preko neta.. :)
koliko sam ih ja na taj način debrandirao i otkodirao! ako vas sto zanima otidjite na cafe.mobil.hr i tamo ce te sve nac il mozemo otvorit jednu posebnu temu na bug forumu gdje bi bilo o modanju moba
Gledao sam na netu za modding SE W302 i na forumima sam našao da to nije ni A2 ni A1 nego ODM S1 Neptune based mobitel. Jel to znači da moddanje i flashanje uopće nije moguće ??
Mojsa , trebao bih malu pomoć oko cover art elfa , koji trebam stavit za svoj mob ako može link ili nešto...
Mojsa , trebao bih malu pomoć oko cover art elfa , koji trebam stavit za svoj mob ako može link ili nešto...
Mojsa , trebao bih fs i main za k750i zbog flashanja u w800i R1CA021...hvala.Može na pp.
Kako instalirat Flash teme na SE G502?
evo ti za modding db3150 mobitela pa pronađi
Možete li flashirati ili debrandirati K610i iz T-Mobilea u W660 a da ima HR jezik?
Ja trebam neki link ili tutorial za flashiranje w890i...
EDIT:
Mojsa: kako da ja postignem ona slova kakva su tebi na walkmanu ili bilo šta da mjenjam na mobu? Može na PM... neki link ili tut...
Možete li flashirati ili debrandirati K610i iz T-Mobilea u W660 a da ima HR jezik?
cek sad ne kuzim sta je to kad flashate mob?
npr ja sad imam f305 i flasham ga u k800i i znaci on ce biti k800i samo u ruhu f305?
što se sve može s mojim SE V640i?
može odgovor na privatne ili na msn(na kojem nisam baš često, zato bolje PM): djdomi@live.com
dosadio mi je ovako. jel bi se mogo primjeniti menu i sve ostalo u nekaj drugo, ili da se doda walkman player, ma bilo šta!
tnx.
npr ja sad imam f305 i flasham ga u k800i i znaci on ce biti k800i samo u ruhu f305?
Kad bi to mogli napravavit, i kako se plaća??
Aj mi dajte msn, pa da se dogovorimo.
Ima li itko iskustva s flashanjem ili da je čitao na netu o k750 ali ovog modela R1CA021 jer ne mogu naći taj broj za w800i.Molim pomoć,hvala.
Pitanje za znalce. Imam Sony Ericsson W595.
Zanima me kako mogu poslati filove iz foldera games i aplications preko bluetootha na drugi mob.
Imam osjecaj da je to na ovom modelu onemoguceno.
I da li se to moze nekako omoguciti?
Pitanje za znalce. Imam Sony Ericsson W595.
Zanima me kako mogu poslati filove iz foldera games i aplications preko bluetootha na drugi mob.
Imam osjecaj da je to na ovom modelu onemoguceno.
I da li se to moze nekako omoguciti?
Nije meni frka prebaciti igre s kompa na mob.
Samo me zanimalo zasto ne mogu slati dalje s moba na mob.
Znaci ne moze se.
Hvala na odgovoru.
Skineš instalaciju za igru na mob i instaliraš ju. Igru ne možeš slat nego samo instalaciju, koja se kod primatelja automatski pokreće, s tim da se ne prebacuje intalacija.
Mozes ima patch za 4-ti tab u datotekama..I onda uđeš u ams folder i samo posaljes ili kopiras na mob :)
Hehe
Mozes ima patch za 4-ti tab u datotekama..I onda uđeš u ams folder i samo posaljes ili kopiras na mob :)
Hehe