Unlock/Debrand/Modding Sony Ericssona preko Neta

poruka: 221
|
čitano: 71.901
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Unlock/Debrand/Modding Sony Ericssona preko Ne
xXxBIMBOxXx kaže...

Evo ljudi .. da malo oživimo ovu temu .. ja sam na svom K800i [CID 53] napravio skoro cijeli rebuild sa iPhone mega packom .. maknut operatorov logo , meni i ikone nove , cam driver , akustika , startup & shutdown zvukovi i novi splash screen .. evo malo shootova..

zar neznas da postoji My Phone Explorer za hvatanje screenshotova?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
15 godina
neaktivan
andreas11 kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Evo ljudi .. da malo oživimo ovu temu .. ja sam na svom K800i [CID 53] napravio skoro cijeli rebuild sa iPhone mega packom .. maknut operatorov logo , meni i ikone nove , cam driver , akustika , startup & shutdown zvukovi i novi splash screen .. evo malo shootova..

zar neznas da postoji My Phone Explorer za hvatanje screenshotova?

Ne .. neznam .. -.-" .. naravno da znam al su mi svi alati na laptopu koji u tom trenutku nije bio dostupan , na punjaču crko je .. -.-

(:
17 godina

gledaj ovo sto sam ja napravio..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
andreas11 kaže...

gledaj ovo sto sam ja napravio..

Odlicno !! .. imao sam ja puuuno toga na k770i al je mob pao u vodu , a screenshootove sa kompa sam zbriso ..

(:
16 godina
xXxBIMBOxXx kaže...

Nemoj da ja počnem stavljat što sam radio na w995... Belji se

BOG I HRVATI /// Ljubi svoju zemlju, na njoj ti sagradi dom i brani je krvlju svojom povezan si s njom!!!
15 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Nemoj da ja počnem stavljat što sam radio na w995... Belji se

Radio sam ja stvari koje nemozes ni zamislit na g502 , al ovdje me shebal cid 53 .. a jbg

(:
16 godina
xXxBIMBOxXx kaže...

Radio sam ja stvari koje nemozes ni zamislit na g502 , al ovdje me shebal cid 53 .. a jbg

Još uvijek imam k800 sa cid 52, ali me nije volja sređivat ga... Smijeh

BOG I HRVATI /// Ljubi svoju zemlju, na njoj ti sagradi dom i brani je krvlju svojom povezan si s njom!!!
14 godina
neaktivan
Ja imam Sony Ericsson W595 i je zakljucen od T-Mobile (Makedonja)
Kako mogu ili ako hoce neko da mi pomogne da ga otkljucam za da moze da prima SIM kartice iz druge (bilo koje) mreze, da ne bude ogranicen samo na makedonski T-Mobile.
Inace od podataka kao IMEI, softer i ostalo evo sta ima na telefonu:

IMEI 35919403-034842-7 SVN 78
kao i ostalo
Software:
R3EG004
prg12067103_TMOBILE_LD R3EG004

EROOM: 1200-4341
SEMCBOOT R6A017

Ja sam probao od ono sta sam nasao na netu i potreban mi je neki NCK kljuc (koji je razlicit i valjda se dobija od broja IMEI). Taj NCK kljuc (broj) mi je potreban za da mogu da otkljucam (dekodiram) telefon za da mogu da koristim bilo koju SIM karticu Ili ako neko zna neku foru ili ako je neko imao isti problem neka pise.
Nadam se da ce neko da pomogne.
Pozdrav iz Makedonije.
Robert
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozz svima

Ovako htio bi unlockati se k750i koji je lockan na t-mobile mreži,ali ne preko pc,jer mi mobitela pc ne prepoznaje

Kao nešto sam malo čitao da treba neki kod?

Ako može pomoć ili neki link di je to objašnjeno

Hvala

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
16 godina
Kotorac kaže...
(...)

Briši IMEI.

Besplatno ne možeš otključat w595.

kc-kb kaže...

(...)

Jedino preko PC-a... i to flashanjem.

BOG I HRVATI
15 godina
Dakki kaže...

zanima me moze li se debrandirati k850 koi je brandiran na vodafone ,a htio bih da bude kao tvornicki...

wotanserver

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice