Planiram kupiti c510.Šta se sve može sa ovim mobom i mogu li ga flashati na neki walkman mob?
Planiram kupiti c510.Šta se sve može sa ovim mobom i mogu li ga flashati na neki walkman mob?
ja sam kupio navedeni mob i imam problema sa softverom, spor je, pa ga zato planiram flashati. svako tko se razumije i želi pomoći, neka dođe ovamo
Nema veze našao sam sve sam
Prijateljica me zamolila da joj ubacim Flash teme na G502 ali XS++ ne podržava taj mobitel. Dali se taj mobitel treba onda flashati na neki drugi ili ?
Koliko znam, G502 je na A2 platformi, pa je za njega onda možda potreban neki drugi program.
Koliko znam, G502 je na A2 platformi, pa je za njega onda možda potreban neki drugi program.
onda treba A2Uploader
To sam i mislio pa ću kasnije probati.
Samo je li isti način rada kao i sa XS++? S njime odem pod FSX nađem folder u koji trebam ubacit i ubacim datoteke.
iz vlastitog iskustva , buduci da posjedujem taj mobitel (g502) ti mogu reci da ces flash teme moci staviti i one ce se prikazati kad stisnes menu ali rijetko ce koja raditi,tj kad kliknes na bilo koju ikonu ona ne reagira ,a inace se bavim moddingom telefona da nebi bilo sad da neznam o cemu pricam,za ubacivanje ti treba a2 uploader a cak ga mozes i otkljucat sa aerix softwerom koji je besplatan (i javan tako da ne krsim pravila foruma) a jedina mogucnost ti je koliko sam vidio na drugim forumima ali jos nisam stigao isprobati je da stavis flash temu namjenjenu iskljucivo a2 modelima iliti db3150 a i to ce ti sve biti lako sve dok ti je mob na cid 52,tj ako ga nisi upgradeao na cid53,onda ce ti biti puno teze,iako ne i neizvedivo,tako da ti savjetujem da radije samo mjenjas ikone,font i take stvari jer imas puno vise izbora samo moras pripaziti da su za 240x320 rezoluciju i za pomogucnosti g502 iako ce pasati i neke druge,ali onda s nekima gubis neke detalje a s nekima dobivas dodatne ali koji ne rade,a cesto se i raspored ikona mjenja..... nadam se da sam ti barem imalo pomogao ....
Ta prijateljica je vidjela od svoje prijateljice da njoj ikone nisu posložene kao ''mreža'' (kao brojevi), nego idu jedna za drugom i sad bi i ona tako. Bilo bi mi dovoljno kad bih ubacio samo par takvih tema. Za moj mobitel ima ih na stotine ali neznam za taj G502.
Popodne ću probati ''čačkati'' pa ćemo vidjeti.
Pa što se ne može u meniju odam odredit kako oćeš da ti izgledaju ikone neovisno o temi?Neznam sad za ove modele al ja na w995 kad odem u meni imam opciju di mogu mjenjat u mrežu/zakretanje/pojedini simbol ili da mi meni bude iz teme.Neznam dal je to samo na novijim modelima stavljeno al meni je barem tako(mada to ne korisitim jer sam dobio predobru flash temu sa mobom)
Je to je samo u novim mobitelima (W995, C905, W705,...)
BTW. kakav ti je taj W995?
Ma evo prezadovoljan sam,radi odlično sa vrhunskom kvalitetom zvuka i svime ostalim.Jednostavno je predobar i odlična zamjena za mp3 player te tak imaš sve u jednom uređajukao nedostatak neznam,malo su tipkice za glasnoču sa strane presitne,al evo nakon 4 dana već sam se naviknuo tako da mi ni to nije problem.Dosta ljudi govore da je njegov nedostatak što kamera nema xenon flash al meni je to prednost jer LED-icu mogu koristit kao svjetiljku što mi je odlično kad u mraku treba neš posvjetlit(a to se s xenonom nemre)A opet i slike nisu loše hehe.
I ja ću taj uzet jer mi se na W880i pokvario mikrofon.
Ja ti preporučujem da ga uzmeš,sa njim dobiješ nove slušalice koje su 5 puta bolje od prijašnjih walkman modela vrlo su kvalitetan zvuk i odlični basevi kad se upari sa clear bass-om.također snjim dobiješ i one SE zvučnike što dođu oko 200kn koji su dosta glasni i odlični za koristit za po vani i slično(mada i njegovi zvučnici u mobitelu su također glasni od ostalih modela i kvalitetnijeg zvuka)
ajd pitat ću i ovdje kad tamo nitko ne odgovara
Zelim ubaciti drugi driver za zvuk, tj. da zvucnik bude jaci, a cuo sam da se moze ostetit zvucnik ako stalno slusamo muziku na najglasnijem, a nije orig driver, nego neki drugi. Pa me zanima jel to istina.
I zanima me ono za driver za kameru. Sto dobivam s time, ako stavim neki drugi driver?
ajd pitat ću i ovdje kad tamo nitko ne odgovara
Zelim ubaciti drugi driver za zvuk, tj. da zvucnik bude jaci, a cuo sam da se moze ostetit zvucnik ako stalno slusamo muziku na najglasnijem, a nije orig driver, nego neki drugi. Pa me zanima jel to istina.
I zanima me ono za driver za kameru. Sto dobivam s time, ako stavim neki drugi driver?
Bila je jedna serija C905-ice koja je imala kvarne zvucnike i ako su isti tip modula (zvucnika) stavljali na ostale telefone mislim da bi doslo do pregaranja.
Primjetio sam da na mojoj C905-ici prilikom glasnog slusanja muzike ponekad zna grciti zvucnik ali kada se pusta lose kodirana mp3-ica (visoki nivoi,namerno izrazeni basovi sa EQuom ili prije na PCu) Ja bih ti preporucio oprez sa ovim driverom ili oprezno slusati glasno(zbog zvucnika)
Sto se tice drivera za kameru moze se dobiti bolji macro,saturacija i najbitnije nize vrijednosti ISO-a prilikom slikanja u unutrasnjim uslovima ili pri slabom osvetlenju.
Na primjer,driver nekog DaRkMaGicAn-a (ESATO forumi) donosi bolji makro (zbog nizeg ISO-a ima i manje suma) ,bolju saturaciju i zivije boje (ugodno zive) i ISO ide do max. 100 unutra a napolje ide do 50 (sunce)
Poigraj se sa novim driverom za kameru. Nemas sta izgubiti,prije toga nabavi originalni ili uradi backup starog. Zatim idi ovdije i skini ovi sliku
http://www.windbrookranch.com/wbr-digitalcamera-calibration-chart.tif
Preporucam da ovo odstampas u kakav foto studio. Vijernost odstampanog nije bitna (u ovom slucaju) bitno je da nakon toga kada slikas sa mobitelom uslikano i ono sto gledas budu sto blizi. Tako ces saznati gde slika vuce. Na primjer,SE mobiteli (i svi ostali) ne znaju ispravno baratati crvenom. Moja C905 vuce (ma urla) na magentu pa se moram dovijati na razne nacine. Ja na primjer stavljam na cloudy i cepam
Ja ti preporučujem da ga uzmeš,sa njim dobiješ nove slušalice koje su 5 puta bolje od prijašnjih walkman modela vrlo su kvalitetan zvuk i odlični basevi kad se upari sa clear bass-om.također snjim dobiješ i one SE zvučnike što dođu oko 200kn koji su dosta glasni i odlični za koristit za po vani i slično(mada i njegovi zvučnici u mobitelu su također glasni od ostalih modela i kvalitetnijeg zvuka)
Znači dobijem i slušalice i stereo zvučnike?
Kako se ti stereo spajaju preko 3,5mm ili ?
Gdje si ga kupio?
imam SE W 395 moze li se s njim ista napraviti da ga se poboljsa
Jel moze tko unlockat SE P1i?
Ak da molim da mi se javi na PM...
Hvala!!
konačno došla i mogučnost patchanja..
o svemu više ovdje http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=44069&st=0&#entry567216
što se sve može sa c510?
Ja sam moddao (valjda) menu.ml za C510 u kojem je file manager u glavnom menu.Sada bih trebao testera koji bi ga testirao jer neznam dali će nešto zaj***** na mobu.Link na menu.ml.
testiraj ga ti na svom mobu. ako i ne bude radio možeš uvjek vratiti original.
testiraj ga ti na svom mobu. ako i ne bude radio možeš uvjek vratiti original.
RADI!Uspio sam sa Menu Editorom srediti File Manager u glavnom meni-u na C510 koji je na A2!!
ja koristim c510 i volio bi ga flashat,tj volio bi imat flash theme :D
ja koristim c510 i volio bi ga flashat,tj volio bi imat flash theme :D
ovdje imas sve o tome..
Jel moze tko unlockat SE P1i?
Ak da molim da mi se javi na PM...
Hvala!!
I mene bi to zanimalo, ako ima neka se javi na pm
Ja imam k610i koji sam nedavno flashao u w660i ...
Stavio sam novi cam driver , acoustic driver te display driver , unlockan , debrandiran i s time dolaze i flash teme :)
Promjenio sam layout s čime sam maknuo ime operatera sa standby-a , datum je također uklonjen dok sam sat stavio ispod baterije .....
Font je Sony Sketch Italic ,ubacio sam 15-ak patcheva i mnogo walkman 2.0 skinova te nabavio patch tako da pod phone model piše
bilo što po vašoj želji.....
Ovo nije nikakvo hvaljenje XD, samo želim ljudima prikazati što sve mogu sa svojim sony ericssonom :)
mozes li sto naprawiti mom f305...:(:(:(
ne možeš staviti drivere od c905 ali tu imaš modanih drivera pa pogledaj šta ti odgovara