@ mojsa, pošto se tebi pri sljanu privatne pojavi greška, jel bi mi mogao pomoći da bilo kaj napravim sa mojim V640i?
msn ako ti treba: djdomi@live.com
imam teamviewer.
@ mojsa, pošto se tebi pri sljanu privatne pojavi greška, jel bi mi mogao pomoći da bilo kaj napravim sa mojim V640i?
msn ako ti treba: djdomi@live.com
imam teamviewer.
Jel se može ikako na k610i poboljšat zaslon. Nekako mi cijela slika blijeda. Ima 176*220 i 256K boja i jeli se može slika ikako izoštrit, kao npr. na W910i.
Jel se može ikako na k610i poboljšat zaslon. Nekako mi cijela slika blijeda. Ima 176*144 i 256K boja i jeli se može slika ikako izoštrit, kao npr. na W910i.
Jel se može ikako na k610i poboljšat zaslon. Nekako mi cijela slika blijeda. Ima 176*144 i 256K boja i jeli se može slika ikako izoštrit, kao npr. na W910i.
Aj kad to možemo napravit? Ja san za.
Možete li flashirati ili debrandirati K610i iz T-Mobilea u W660 a da ima HR jezik?
Naravno da je zadovoljan :)
Kao da ima novi mob :D Dobijes elfove,puno patcheva i walkman 2,flash lite 1.1 i puno toga.
Naravno da je zadovoljan :)
Kao da ima novi mob :D Dobijes elfove,puno patcheva i walkman 2,flash lite 1.1 i puno toga.
Kako mogu stavit flash teme na w660. Ja ih stavim i one se normalno pokrenu, samo što mi je meni opet onaj obični!
Kako mogu stavit flash teme na w660. Ja ih stavim i one se normalno pokrenu, samo što mi je meni opet onaj obični!
Mojsa , molio bih za pomoć oko elfa koji pokazuje slobodnu memoriju , napravim sve kako treba i kada ga pokrenem restarta mi se mob...
Koji elf ? IMFD ili standby mode?
Sigurno nisi update-o lib i dyn_const....
Mogu li i kako flashirati svoj s302?I na koji mob?
Koji elf ? IMFD ili standby mode?
Sigurno nisi update-o lib i dyn_const....
Imam K610i flashan u W660i. Sve radi i sve je super samo kad god uđem u DATOTEKE pa u GLAZBU ja pokrenem pjesmu i pjesma ide 2-3 sekunde i mob stane.. E onda ja moran vadit bateriju. Tako mi se samo kvari i nervira me. Da bi pokrenuo Walkman treba uć u Face Warp i to zajedno pokrenut. Sad mi baterija traje 2 dana. Može li se ovo sa glazbom IKAKO riješit???
Imam K610i flashan u W660i. Sve radi i sve je super samo kad god uđem u DATOTEKE pa u GLAZBU ja pokrenem pjesmu i pjesma ide 2-3 sekunde i mob stane.. E onda ja moran vadit bateriju. Tako mi se samo kvari i nervira me. Da bi pokrenuo Walkman treba uć u Face Warp i to zajedno pokrenut. Sad mi baterija traje 2 dana. Može li se ovo sa glazbom IKAKO riješit???
A biće si ga skinuo sa 4shareda ili TOP-SE.. Ali ja ga nigdje ne mogu nać!!!
Jednom mome frendu se zablokirala kartica,previše je puta krivo upiso pin i puk,da li postoji način kako da ju odblokira?!Mob je neki LG VIVTY sa Tele2 karticom.
Što se može sa ovim mobitelom: W880i?
Ima li nekih tutorijala za to flashanje?
Može li mi netko to objasnit?
Onda?
Onda?
Onda?
Izvinite,nisam bas u toku i ne volim bas patchati i menjati nesto sto je ispravno ali sta je ELF?
Dali je jednostavno promeniti Camera Driver na C905 mobitelu. Video sam na esao forumima da postoji neki program mislim da se zvao A2 uploader (napominjem,nisam siguran) i decki tamo kazu da se taj driver moze ubaciti jednostavno drag&drop metodom u folder Camera/Driver kod telefona
Jel' ovo istina? Ako da,dali mogu onda privremeno "skloniti" origigi driver pa da se igram sa patchanim driverom nekog DaRk MaGicAna :)))
Izvinite,nisam bas u toku i ne volim bas patchati i menjati nesto sto je ispravno ali sta je ELF?
Dali je jednostavno promeniti Camera Driver na C905 mobitelu. Video sam na esao forumima da postoji neki program mislim da se zvao A2 uploader (napominjem,nisam siguran) i decki tamo kazu da se taj driver moze ubaciti jednostavno drag&drop metodom u folder Camera/Driver kod telefona
Jel' ovo istina? Ako da,dali mogu onda privremeno "skloniti" origigi driver pa da se igram sa patchanim driverom nekog DaRk MaGicAna :)))
Ima li neka stranica gdje ima za skinuti tih ELFova i gdje je objašnjeno kako se pokreću?
Ili ako netko može to meni napravit?
Ima li neka stranica gdje ima za skinuti tih ELFova i gdje je objašnjeno kako se pokreću?
Ili ako netko može to meni napravit?
Jel moš men S302 debrandirat? Hvala
Imam C905 i izvrsio sam nadogradnju SEUS-om. Sada je R1EA033
Primetio da sam da slike sada(inace fenomenalne) malcice krivo prikazuju crvenu boju,crvena vuce na magentu (ovo valjda zbog jake bljeskalice. Jeli netko primetio takvo sto nakon nadogradnje?
Da bih ovo ispravio moram smanjiti ekspoziciju na -1 ili da nakon slikanja editiram u internom editoru.
Ovo ako je sve na auto. Kada stelam da je daylight stvari se popravljaju (iako slikano u zatvorenom). Fokus i ostrina slike super,sum je mali,ISO ne ide iznad 200 u zatvorenom. Danju je ISO 50-64 do max. 100 (sto je odlicno)
Za makro sve pohvale.
Telefon je pod garancijom,skoro je nov nema ni jedan mijesec pa nekako mi se ne da menjati kamera driver sa A2 uploaderom. Ovo pisem posto sam usporedio sa ne-nadogradenim telefonom moga frenda na kom su boje izrazenije i punije (vise saturirane) ali kod njega je sve losije u pogledu funkcioniranja telefona.