Unlock/Debrand/Modding Sony Ericssona preko Neta

poruka: 221
|
čitano: 71.900
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

@ mojsa, pošto se tebi pri sljanu privatne pojavi greška, jel bi mi mogao pomoći da bilo kaj napravim sa mojim V640i?

msn ako ti treba: djdomi@live.com

imam teamviewer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel se može ikako na k610i poboljšat zaslon. Nekako mi cijela slika blijeda. Ima 176*220 i 256K boja i jeli se može slika ikako izoštrit, kao npr. na W910i.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 16:17 (mesomeone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Unlock/Debrand/Modding Sony Ericssona preko Ne
mesomeone kaže...

Jel se može ikako na k610i poboljšat zaslon. Nekako mi cijela slika blijeda. Ima 176*144 i 256K boja i jeli se može slika ikako izoštrit, kao npr. na W910i.

možeš probati naći nove display drivere i stavit pa bi trebalo biti bolje. ali kao w910 nećeš nikad imati na tom mobitelu.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 12:35 (dejo6).
17 godina
odjavljen
mesomeone kaže...

Jel se može ikako na k610i poboljšat zaslon. Nekako mi cijela slika blijeda. Ima 176*144 i 256K boja i jeli se može slika ikako izoštrit, kao npr. na W910i.

Rezolucija je 176x220 , a ne 176x 144
16 godina
neaktivan

Aj kad to možemo napravit? Ja san za.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kordy kaže...
mesomeone kaže...

Možete li flashirati ili debrandirati K610i iz T-Mobilea u W660 a da ima HR jezik?

Ja imam k610i flashan u w660i i sve radi , naravno i ima hrvatski jezik...tako da se može ...
 I jesi zadovoljan??

17 godina
neaktivan

Naravno da je zadovoljan :)

Kao da ima novi mob :D Dobijes elfove,puno patcheva i walkman 2,flash lite 1.1 i puno toga.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mojsa kaže...

Naravno da je zadovoljan :)

Kao da ima novi mob :D Dobijes elfove,puno patcheva i walkman 2,flash lite 1.1 i puno toga.

Točno , potpuno novi mobitel , sa super styleom koji sam pronašao na netu (AIMP green) , postao bih screenove ali se baš ne razumijem u elfove
pa ne mogu složiti screenshoter elf...
16 godina
neaktivan

Kako mogu stavit flash teme na w660. Ja ih stavim i one se normalno pokrenu, samo što mi je meni opet onaj obični!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mesomeone kaže...

Kako mogu stavit flash teme na w660. Ja ih stavim i one se normalno pokrenu, samo što mi je meni opet onaj obični!

Mob ti mora biti debrandiran i onda staviš .thm file u mapu teme na mobu , a .swf file staviš u desktop mapu koju pronađeš sa xs++.....detaljnije kada kažeš jeli ti mob debrandiran i da li si stavljo oba file-a
17 godina
odjavljen

Mojsa , molio bih za pomoć oko elfa koji pokazuje slobodnu memoriju , napravim sve kako treba i kada ga pokrenem restarta mi se mob...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji elf ? IMFD ili standby mode?

Sigurno nisi update-o lib i dyn_const....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mogu li i kako flashirati svoj s302?I na koji mob?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mojsa kaže...

Koji elf ? IMFD ili standby mode?

Sigurno nisi update-o lib i dyn_const....

U tome i jest problem , nemam pojma o tim elfovima i trenutno nemam nikakvih elfova i lib , dyn_const , niti patch za elfove jer sam ga ponovno flashao...
Ali nije ni prije radio taj elf
          pa ako bi mi mogao reći koji lib trebam , koji patch....
2EDIT:evo uspio sam , ne znam ni sam kako ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2009 23:18 (Kordy).
16 godina
neaktivan

Imam K610i flashan u W660i. Sve radi i sve je super samo kad god uđem u DATOTEKE pa u GLAZBU ja pokrenem pjesmu i pjesma ide 2-3 sekunde i mob stane.. E onda ja moran vadit bateriju. Tako mi se samo kvari i nervira me. Da bi pokrenuo Walkman treba uć u Face Warp i to zajedno pokrenut. Sad mi baterija traje 2 dana. Može li se ovo sa glazbom IKAKO riješit???

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 20:50 (mesomeone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mesomeone kaže...

Imam K610i flashan u W660i. Sve radi i sve je super samo kad god uđem u DATOTEKE pa u GLAZBU ja pokrenem pjesmu i pjesma ide 2-3 sekunde i mob stane.. E onda ja moran vadit bateriju. Tako mi se samo kvari i nervira me. Da bi pokrenuo Walkman treba uć u Face Warp i to zajedno pokrenut. Sad mi baterija traje 2 dana. Može li se ovo sa glazbom IKAKO riješit???

Može , trebaš staviti patch sa setool-om s kojim ti onda radi walkman bez facewarpa ...ja ga imam na kompu , ne znam di sam ga skinuo ... ali da bi ga stavio trebaš imati quick acess patch
16 godina
neaktivan

A biće si ga skinuo sa 4shareda ili TOP-SE.. Ali ja ga nigdje ne mogu nać!!!

16 godina
neaktivan
Kordy kaže...
mesomeone kaže...

Može , trebaš staviti patch sa setool-om s kojim ti onda radi walkman bez facewarpa ...ja ga imam na kompu , ne znam di sam ga skinuo ... ali da bi ga stavio trebaš imati quick acess patch
17 godina
odjavljen
mesomeone kaže...
Kordy kaže...
mesomeone kaže...

daj mi msn ako imaš na pm pa ti pošaljem
16 godina
neaktivan

Jednom mome frendu se zablokirala kartica,previše je puta krivo upiso pin i puk,da li postoji način kako da ju odblokira?!Mob je neki LG VIVTY sa Tele2 karticom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što se može sa ovim mobitelom: W880i?

Ima li nekih tutorijala za to flashanje?

Može li mi netko to objasnit?

90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Onda?

90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Onda?

Onda ides na ovom forumu http://cafe.mobil.hr/ i registriras se.
Kao sticky imas tutorijale za flashanje i moding sa slikama
A competent and self-confident person is incapable of jealousy in anything. Jealousy is invariably a symptom of neurotic insecurity Lazarus Long
17 godina
odjavljen
Lazarus Long kaže...
Šef kaže...

Onda?

Onda ides na ovom forumu http://cafe.mobil.hr/ i registriras se.
Kao sticky imas tutorijale za flashanje i moding sa slikama
 Točno i w880 ne znam da li se može flashati ali to nije ni potrebno jer se može dobro "nabrijati" sa gfx patchevima i ostalim dodacima (elfovima, driverima...)
17 godina
neaktivan

Izvinite,nisam bas u toku i ne volim bas patchati i menjati nesto sto je ispravno ali sta je ELF?

Dali je jednostavno promeniti Camera Driver na C905 mobitelu. Video sam na esao forumima da postoji neki program mislim da se zvao A2 uploader (napominjem,nisam siguran) i decki tamo kazu da se taj driver moze ubaciti jednostavno drag&drop metodom u folder Camera/Driver kod telefona

Jel' ovo istina? Ako da,dali mogu onda privremeno "skloniti" origigi driver pa da se igram sa patchanim driverom nekog DaRk MaGicAna :)))

A competent and self-confident person is incapable of jealousy in anything. Jealousy is invariably a symptom of neurotic insecurity Lazarus Long

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Lazarus Long kaže...

Izvinite,nisam bas u toku i ne volim bas patchati i menjati nesto sto je ispravno ali sta je ELF?

Dali je jednostavno promeniti Camera Driver na C905 mobitelu. Video sam na esao forumima da postoji neki program mislim da se zvao A2 uploader (napominjem,nisam siguran) i decki tamo kazu da se taj driver moze ubaciti jednostavno drag&drop metodom u folder Camera/Driver kod telefona

Jel' ovo istina? Ako da,dali mogu onda privremeno "skloniti" origigi driver pa da se igram sa patchanim driverom nekog DaRk MaGicAna :)))

Sve što su ti rekli je točno, s tim da se ja baš ne razumijem u A2 ili db3150 jer je moj k610i db2020 pa koristim xs++ ...
cam driver kod sony ericssona ti je sam jedan file od 1 kb koji ubaciš u mob umjesto starog drivera (drag&drop),
dok patcheve možeš staviti ali isto tako i vratiti kako je i bilo...
p.s. imaš i za skinuti original cam driver pa opet vratiš kako je i bilo
ELF are standard unix binary executable files.Every ELFs distributed like independent file and they directly use phone processor and memory resources.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 17:29 (Kordy).
16 godina
neaktivan

Ima li neka stranica gdje ima za skinuti tih ELFova i gdje je objašnjeno kako se pokreću?

Ili ako netko može to meni napravit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Šef kaže...

Ima li neka stranica gdje ima za skinuti tih ELFova i gdje je objašnjeno kako se pokreću?

Ili ako netko može to meni napravit?

http://www.topsony.com/forum/elfs-pack-f65/elfs-you-want-them-start-here-t15977.html
17 godina

Jel moš men S302 debrandirat? Hvala

Stigli su nam naši vanzemljaci...a meni je srce veće i od Kine jer moj Zemo vozi leteće tanjire...
17 godina
neaktivan

Imam C905 i izvrsio sam nadogradnju SEUS-om. Sada   je  R1EA033

Primetio da sam da slike sada(inace fenomenalne) malcice krivo prikazuju crvenu boju,crvena vuce na magentu (ovo valjda zbog jake bljeskalice. Jeli netko primetio takvo sto nakon nadogradnje?

Da bih ovo ispravio moram smanjiti ekspoziciju na -1 ili da nakon slikanja editiram u internom editoru.

Ovo ako je sve na auto. Kada stelam da je daylight stvari se popravljaju (iako slikano u zatvorenom). Fokus i ostrina slike super,sum je mali,ISO ne ide iznad 200 u zatvorenom. Danju je ISO 50-64 do max. 100 (sto je odlicno)
Za makro sve pohvale.

Telefon je pod garancijom,skoro je nov nema ni jedan mijesec pa nekako mi se ne da menjati kamera driver sa A2 uploaderom. Ovo pisem posto sam usporedio sa ne-nadogradenim telefonom moga frenda na kom su boje izrazenije i punije (vise saturirane) ali kod njega je sve losije u pogledu funkcioniranja telefona.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice