Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 451.413
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava

Nisam baš previše upoznat s time što bi Lollipop trebao novog donijeti. Što će biti bolje na Z3-u?

Meni i sad mob radi bez trzaja, baterija ludilo, kamera je meni super, surfanje, Whatsapp, sve bez greške.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 21:56 (DeniZg).
15 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Nisam baš previše upoznat s time što bi Lollipop trebao novog donijeti.

Meni i sad mob radi bez trzaja, baterija ludilo, kamera je meni super, surfanje, Whatsapp, sve bez greške.

Što možemo boljeg očekivati na Z3 sa Lollipopom?

Stvari koje bi meni osobno više pasale:

-Mala promjena UI-a, koristim Sony još od XS, pa nadalje XZ/Z1/Z1c, malo mi je softver dosadio, nadam se da će promijeniti malo

-Dopustiti pristup API-ju, dakle da developeri sa xda mogu sami napraviti aplikaciju uz novi post processing fotki, da dobijemo neka poboljšanja

To je manje više to, meni zasada sve šljaka bez beda.. Evo i ss baterije dns :D

16 godina
MARKOZD15 kaže...
DeniZg kaže...

Nisam baš previše upoznat s time što bi Lollipop trebao novog donijeti.

Što možemo boljeg očekivati na Z3 sa Lollipopom?

Stvari koje bi meni osobno više pasale:

-Mala promjena UI-a, koristim Sony još od XS, pa nadalje XZ/Z1/Z1c, malo mi je softver dosadio, nadam se da će promijeniti malo

-Dopustiti pristup API-ju, dakle da developeri sa xda mogu sami napraviti aplikaciju uz novi post processing fotki, da dobijemo neka poboljšanja

To je manje više to, meni zasada sve šljaka bez beda.. Evo i ss baterije dns :D

ja ne kužim kako vam baterija traje samo 8h. ja već 2 dana duram na mobu uz normalno korištenje i još mi je ostalo ~45%

WithSkill
14 godina
odjavljen

To je SOT, Screen on Time, koliko je ekran upaljen, a mobitel mu je upaljen 14h. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 4:22 (Deawood).

2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WithSkill kaže...

ja ne kužim kako vam baterija traje samo 8h. ja već 2 dana duram na mobu uz normalno korištenje i još mi je ostalo ~45%

Svako ima drugačije korištenje, to kako,tebi traje ja smatram nekorištenjem :D

13 godina

kad se slikam s prednjom kamerom, slika mi se uvijek izblijedi malo i zivcira me to, jel se moze to kako maknut? :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

bilotko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
anonymous_Zg kaže...

kad se slikam s prednjom kamerom, slika mi se uvijek izblijedi malo i zivcira me to, jel se moze to kako maknut? :D

Pod postavkama isključi 'efekt nježnog tena', iako mi se čini da je bilo govora na xda da ima nekakav bug, da su iste slike i kad je uključeno i isključeno.. Meni nema efekta, iste su slike i sa uključenim i isključenim efektom. Dok kod Z1 su pune bolje slike kad se isključi

13 godina
MARKOZD15 kaže...
anonymous_Zg kaže...

Pod postavkama isključi 'efekt nježnog tena', iako mi se čini da je bilo govora na xda da ima nekakav bug, da su iste slike i kad je uključeno i isključeno.. Meni nema efekta, iste su slike i sa uključenim i isključenim efektom. Dok kod Z1 su pune bolje slike kad se isključi

meni je iskljucen vec, kaj mislis oce se to rijesit sa lolipopom? ili mozda ako rom neki stavim :D

15 godina
odjavljen

Pričekaj Lollipop, nadamo se boljem softverskom procesiranju fotki :)

0 0 hvala 0
16 godina

Momcii, jel vama radi lociranje uređaja putem MYexperia aplikacije? Ja kad se prijavim ne nalazi nikako uređaj. Sve sam upalio i postavio prema uputama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Arabarran kaže...

Momcii, jel vama radi lociranje uređaja putem MYexperia aplikacije? Ja kad se prijavim ne nalazi nikako uređaj. Sve sam upalio i postavio prema uputama.

Ni meni neće locirati, iako mi u postavkama telefona piše da je myxperia aktivan.

Edit: Uspio sam. Trebaš upaliti u "Location" postavkama Google location reporting i restartati telefon.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 10:08 (DeniZg).
16 godina

Sve je upaljeno. Idem restart još napraviti...
EDIT: Eto, proradilo nakon restarta. Hvala
EDIT2: Ma, ovo je lolčina! Ne može locirati uređaj koji je na WI-Fi spojen, pun signal, sve upaljeno...
 Mislim da ću se okrenuti nekm drugom pouzdanijem rješenju...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 10:26 (Arabarran).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ekipa.. Jeli još netko ima problema sa ogrebotinama na zadnjem staklu? Moje ima miljardu sitnih ogrebotina koje se vide kad se dobro zagledam, a ekran netaknut.. Imam dojam da je ovo zadnje staklo manje kvalitete..

0 0 hvala 0
13 godina

Jep, evo sad sam na poslu s kolegom koji ima z3 compact ista stvar, a nosi ga stalno u maskici i mozda ga je jednom-dvaput izvadio

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
MARKOZD15 kaže...

Ekipa.. Jeli još netko ima problema sa ogrebotinama na zadnjem staklu? Moje ima miljardu sitnih ogrebotina koje se vide kad se dobro zagledam, a ekran netaknut.. Imam dojam da je ovo zadnje staklo manje kvalitete..

ja sam samo jedan dan imao bez folije i vec sam vidio crticu,dvije.

Mislim da je to nekakvo obicno staklo.

Uzeo sam 10 mat folija za iza i pre dobro je sad.

Ne vide se otisci , stvarno je super.

15 godina
odjavljen
Dario7 kaže..

ja sam samo jedan dan imao bez folije i vec sam vidio crticu,dvije.

Mislim da je to nekakvo obicno staklo.

Uzeo sam 10 mat folija za iza i pre dobro je sad.

Ne vide se otisci , stvarno je super.

Evo i ja ću si uzeti kaljeno 9H staklo, aluminijski bumper i zadnju mat foliju. Istina, osjećaj je koda je*eš sa kondomom, ali better safe than sorry

14 godina
neaktivan

Kada dolazi  Lollipop za z3 i z3c jel zna itko?

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 0 hvala 0
13 godina

Trebao je kao do kraja ovog mj ali nece kao sto se cini

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ako se dobro sjećam, Sony je reko prvi kvartal ove godine.. Samo neka oni njega izbace bug free i super

1 0 hvala 0
12 godina
MARKOZD15 kaže...

Ako se dobro sjećam, Sony je reko prvi kvartal ove godine.. Samo neka oni njega izbace bug free i super

ako je istina što se priča po XDA da Sony gasi proizvodnju mobitela (nešto se priča da je odgođen Z4) onda možda ga ne dobijemo nikada.

17 godina
protjeran

http://www.ibtimes.co.uk/android-5-0-lollipop-release-xperia-z3-imminent-update-gets-certified-1488907

Ovo je sve sto sam uspiuo naći.. uglavnom kazu uskoro.. al ja se nadam do kraja trećeg mjeseca da bi moglo doći.. 

Long Live Freedom
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Evo, nakon nekih 2 tjedna korištenja mogu donesti neke zaključke oko baterije. Ova 3 dana kako nisam bio na poslu, bateriju nisam punio. Dobro drži kad se ne koristi previše, inače baš i ne. Npr. kad sam na poslu i skoro stalno surfam, tipkam, jedva izdrži 6-7h bez punjenja. Stamina uključena, sinkronizacija isključena (nevjerovatno koliko sinkronizacija pojede bateriju). I još sam primjetio jednu interesantnu stvar oko automatske svjetline zaslona. Nazvao bih je poluautomatskom u stvari. Naime, kad je slider do maxa svjetlina će uvijek biti jača bez obzira što je automatika uključena. Zato sam postavio slider na donju trećinu i tada je automatsko osvijetljenje slabije, ali ipak dovoljno.

Je li to neki bug ili se samo meni dešava? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2015 7:50 (Arabarran).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Meni se tijekom radnog dana baterija od 6:00 do cca ponoći potroši 40%. Sve na mobu je uključeno, sinkronizacija, messenger, GPS, Wi-Fi... Ali na poslu nemam potrebe surfati na mobu ni tipkati previše jer sjedim za kompjuterom. A kad dodjem doma, koristim tablet a ne mob. Tako da bas i ne trosim previše smartphone ali na staroj xperii Z baterija mi se u istim uvjetima potrošila skoro 100%

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

hm, kad smo kod baterije.. bas cu veceras napunit i kad dođem do 10% cu stavit ovdje sliku.. pa da cujem komentar dali je to ok..
Imam osjećaj da baterija stvarno dugo traje al opet nekad mislim da prekratko traje... i gdje da iskljucim sinkronizacije mailova i/ili jos necega sto moze gutat bateriju a da mi je nepotrebno ?

Long Live Freedom
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
The Black Iso kaže...

hm, kad smo kod baterije.. bas cu veceras napunit i kad dođem do 10% cu stavit ovdje sliku.. pa da cujem komentar dali je to ok..
Imam osjećaj da baterija stvarno dugo traje al opet nekad mislim da prekratko traje... i gdje da iskljucim sinkronizacije mailova i/ili jos necega sto moze gutat bateriju a da mi je nepotrebno ?

Stamina mod u Power managementu ti gasi wifi i data promet kad je ekran ugašen.

Ali, baterija na ovom mobu je valjda najjača što postoji. Uopće ne kužim kako se netko može žaliti na bateriju.

Traje mi 4 dana sa svim sinhronizacijama uključenim i cca 4h ekrana ili 2 dana sa 5-6h ekrana. Doduše, slabo prićam na mob.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2015 23:49 (DeniZg).
13 godina

jel ima kakvih novosti kad loliop dolazi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
anonymous_Zg kaže...

jel ima kakvih novosti kad loliop dolazi?

nema nikakvih sluzbenih.

evo link sa lollipopom na z3

15 godina
odjavljen
Dario7 kaže...

nema nikakvih sluzbenih.

Meni ovaj UI izgleda brutalno! Jedva čekam...

12 godina
MARKOZD15 kaže...
Dario7 kaže...

nema nikakvih sluzbenih.

Meni ovaj UI izgleda brutalno! Jedva čekam...

slažem se!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice