Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 451.471
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

prije dva sata službeni update na twitteru!!  

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2015 20:22 (Dario7).

5 0 hvala 4
17 godina
protjeran
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava
Dario7 kaže...

prije dva sata službeni update na twitteru!!  

al me iritira ovaj soon kod svega.. haha... od mobitela, igara, windowsa.. sve je soon.
al nema veze.. uskoro c enam Z3 bolje radit.. :D

Long Live Freedom
11 godina
protjeran
Trebamo bit sretni da nam sada dobro radi, pa nam nije hitno
11 godina

lollipop 5.0 Soon™

Diablo 3: Reaper Of Souls Filip#2349 Barbarian<3
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Filip720 kaže...

lollipop 5.0 Soon™

mislim da ćemo odmah na 5.0.2 verziju.

12 godina

0 0 hvala 1
12 godina

2 0 hvala 3
15 godina
odjavljen

Dario, zmaj si, na kraju ćeš nam ti LP izbacit

0 0 hvala 0
12 godina
MARKOZD15 kaže...

Dario, zmaj si, na kraju ćeš nam ti LP izbacit

pa evo baš pregovaram sa sony-em

16 godina
neaktivan
Filip720 kaže...

lollipop 5.0 Soon™

Half life 3 soon? XD 

Malo su ga rastegli CCC

Alexandar-II
14 godina
neaktivan
Jesu ga oduzili sa updateom :) al nema veze, bolje da izade kasnije al da radi kako treba, kako se nadam da ce i biti..4.4 ionako radi kakpo treba tako da cu svakako pricekat neko vrijeme da vidim kako radi pa cu onda i ja updateat. Al nekako imam osjecaj da bi mogao izaci ovaj tjedan
juka
16 godina
neaktivan

Imam super maskicu za Z3 ako netko treba - na PM. 

Zamijenio sam Z3 za Z3 compact, a sad mi je dosla s ebaya - nova je.

12 godina
Juka_91 kaže...
Jesu ga oduzili sa updateom :) al nema veze, bolje da izade kasnije al da radi kako treba, kako se nadam da ce i biti..4.4 ionako radi kakpo treba tako da cu svakako pricekat neko vrijeme da vidim kako radi pa cu onda i ja updateat. Al nekako imam osjecaj da bi mogao izaci ovaj tjedan

evo već je stigao 5.1 a mi čekamo još uvijek prvi lollipop.

izašle su verzije 5.0 , 5.0.1 , 5.0.2 i 5.1 , znači Sony je nešto jako zaribao sa tim update-om.

ne kažem da je kit kat loš, naprotiv meni je fenomenalan na Z3 ali mi nije jasno zbog čega Lg,Samsung,Motorala,Htc i ostali na vrijeme naprave update a Sony toliko mora kasniti.

17 godina
protjeran
Dario7 kaže...
Juka_91 kaže...

evo već je stigao 5.1 a mi čekamo još uvijek prvi lollipop.

izašle su verzije 5.0 , 5.0.1 , 5.0.2 i 5.1 , znači Sony je nešto jako zaribao sa tim update-om.

ne kažem da je kit kat loš, naprotiv meni je fenomenalan na Z3 ali mi nije jasno zbog čega Lg,Samsung,Motorala,Htc i ostali na vrijeme naprave update a Sony toliko mora kasniti.

jer nas prave budalama.

Long Live Freedom
12 godina
The Black Iso kaže...
Dario7 kaže...

jer nas prave budalama.

Daj pliz prodaj Z3, kupi Ajfon i riješi se muke. Budemo mi tu na forumu skupili priloge ako treba.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan

Boze dragi kakve gluposti.

Koristim Xperiu Z i na najnovijem softveru mi odlicno radi, iako je 'star' uredjaj, odlicno je sve, od baterije do performansi, a gdje ste jos to vidjeli da se prvi mobitel iz takve serije i dalje updatea i mene kao stvarno power usera zadovoljava toliko da mi root nije opce potreban?

Mozda Samsung koji je S3 ostavio na androidu 4.3?

Ili HTC koji je izbacio stvarno odlicne uredaje tipa One X-a i ostavio ga na 4.2.2?

Ne kazem da su jaki kao nasa Z serija, ali novije update mogu podnijeti bez problema, i zato smatram da je ostalima prvo bitna komercijala kao appleu da prestanu sa updateima i doslovno tjeraju korisnika da kupi novi mob, a Sony nas mozda dugo drzi na Kitkatu, ali taj Kitkat radi besprijekorno svakome, i ne sumnjam da ce Loli razocarati.

Zato fanboyi sutite, ono sto se dugo ceka je najsladje, pa ce tako biti i sa 'lizalicom' za Sonyeve Z korisnike! 😉

Sony Xperia Z C6603, Nokia Asha 300

8 1 hvala 0
17 godina
protjeran
DeniZg kaže...
The Black Iso kaže...
Dario7 kaže...

jer nas prave budalama.

Daj pliz prodaj Z3, kupi Ajfon i riješi se muke. Budemo mi tu na forumu skupili priloge ako treba.

Samo sam realan, sta ne naprave veći i bolji tim za prepravke OS-a, pa da evenutalno u roku mjesec dva imamo novi update, a ovako nas doslovno prave budalama, to nema veze s Sonyem nego sa svakom firmom koja stalno nesto odgađa i nemoze dati jasan odgovor.

Psych0 kaže...

Koristim Xperiu Z i na najnovijem softveru mi odlicno radi, iako je 'star' uredjaj, odlicno je sve, od baterije do performansi, a gdje ste jos to vidjeli da se prvi mobitel iz takve serije i dalje updatea i mene kao stvarno power usera zadovoljava toliko da mi root nije opce potreban?

Ili HTC koji je izbacio stvarno odlicne uredaje tipa One X-a i ostavio ga na 4.2.2?

Ne kazem da su jaki kao nasa Z serija, ali novije update mogu podnijeti bez problema, i zato smatram da je ostalima prvo bitna komercijala kao appleu da prestanu sa updateima i doslovno tjeraju korisnika da kupi novi mob, a Sony nas mozda dugo drzi na Kitkatu, ali taj Kitkat radi besprijekorno svakome, i ne sumnjam da ce Loli razocarati.

Zato fanboyi sutite, ono sto se dugo ceka je najsladje, pa ce tako biti i sa 'lizalicom' za Sonyeve Z korisnike! 😉

Istina, Sonyu svaka čast sa updateima i koje sve uređaje će podržati. I jedini u andorid svijetu rade neke stvari kako treba..

Long Live Freedom
11 godina
neaktivan
Psych0 kaže...

Pa Xperia Z je konkurenciju HTCu One M7 i Galaxyu S4. M7 vrti Lollipop već mjesec dana, a i S4 u nekim dijelovima svijeta.

Inače, dugo sam se dvoumio dal da uzmem M8 ili Z2, ipak sam otišao na M8 zbog full metal kučišta, ali i dalje mi je Sony jedna od dražih firma, odmah iza HTCa. Ali bez obzira na to dal su mi dragi il ne, nisu se baš proslavili s ovim updateom, pa već je skoro pola godine prošlo a tek su sad počele izbijat neke prve informacije. Znam ja da i KitKat na Sonyu radi odlično, ali ipak si kompanija poput Sonya nebi ovako nešto smjela priuštiti

14 godina
odjavljen
markom63 kaže...
Psych0 kaže...

Pa Xperia Z je konkurenciju HTCu One M7 i Galaxyu S4. M7 vrti Lollipop već mjesec dana, a i S4 u nekim dijelovima svijeta.

Inače, dugo sam se dvoumio dal da uzmem M8 ili Z2, ipak sam otišao na M8 zbog full metal kučišta, ali i dalje mi je Sony jedna od dražih firma, odmah iza HTCa. Ali bez obzira na to dal su mi dragi il ne, nisu se baš proslavili s ovim updateom, pa već je skoro pola godine prošlo a tek su sad počele izbijat neke prve informacije. Znam ja da i KitKat na Sonyu radi odlično, ali ipak si kompanija poput Sonya nebi ovako nešto smjela priuštiti

Kažeš da imaš M8 onda i sam znaš da L ne radi tako dobro kao Kit Kat, malo lošije, ali je lošije. Još uvijek bolje nego bilo koji drugi mobitel, ali je radi malo lošije. I koja je svrha onda da Sony izbaci L ako će isto lošije mobitel raditi. 

Kako bi se vlasnici osjećali da im mobitel na starijem apdejtu radi bolje nego na novijem. Pa ja bi na vašem mjestu čekao, a ako vam je to toliko bitno, imate CM.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 4:50 (Deawood).
11 godina
neaktivan

Možda mi se to činilo prije, da radi lošije, ali sad se sve fino stabiliziralo... Recimo baterija mi je čak i nešto bolja. Ali s LP su mi ukinuli par bitnih funkcija od prije i to mi je najviše zasmetalo. A što se tiče fluidnosti i brzine, uglavnom je ista kao i na KK. Kad čujem druge korisnike sam i zadovoljan, npr. par frendova s S5-icama su rekli da im je katastrofa postao mobitel, a ja cjepidlaka na M8 nemogu naći previše mana u odnosu na KK

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Meni M8 na LP radi bolje nego Z3 na KK

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Pa da M8 na L radi bolje nego Z3 na KK. Ali M8 na L radi lošije nego na KK, rijetko će primijetiti, ali ja primjetim :D

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
12 godina
Deawood kaže...

Pa da M8 na L radi bolje nego Z3 na KK. Ali M8 na L radi lošije nego na KK, rijetko će primijetiti, ali ja primjetim :D

budimo realni M8 nema konkurenciju u fluidnosti i brzini rada.

Imao sam M8 prije Z3 tako da znam o čemu pričam.

14 godina
odjavljen

Ima konkurencije, Z3C radi jako dobro, ne kao M8, ali radi jako dobro. 

Neznam kako Z3 radi, ali Z3C stvarno jako dobro radi, postoji šansa da Z3C radi bolje jer ima nižu rezoluciju pa se  procesor i GPU manje muče. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina www.mrcine.org
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Skillzor70 kaže...

Cijena je malo previsoka, ali kao što si rekao, cijena nije fiksna. 

Nego, ova boja je ubitačno dobra. U životu nisam vidio tako seksi boju na mobitelu kao ova smeđa :D

11 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Skillzor70 kaže...

Cijena je malo previsoka, ali kao što si rekao, cijena nije fiksna. 

Nego, ova boja je ubitačno dobra. U životu nisam vidio tako seksi boju na mobitelu kao ova smeđa :D

Istina, ljepa je. Dobro da je Sony skrenuo sa standarne palete boja mobitela i uveo neke nove boje i nijanse, pod standardne mislim Crna/Bijela/Zlatna(u novije doba).

Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina www.mrcine.org
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 18:39 (Skillzor70).
15 godina

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

a kako je inače s androidima ?
Dali cijeli svijet dobije odjednom ili ?

Long Live Freedom
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice