A hebiga kolega, svako bira kako njemu paše, ako meni više Z3 paše ne znači da je G3 lošiji jelda? :)
Lp
A hebiga kolega, svako bira kako njemu paše, ako meni više Z3 paše ne znači da je G3 lošiji jelda? :)
Lp
Lp
Ma sve 5. Malo te cimam. Nemoj da se srdiš!!
Ne srdim se što ti je :) haha
Ljudi kakvi su vaši dojmovi? Ja zasada mogu reći da radi vrhunski, ekran odličan, dizajn i izrada također, a o bateriji ću malo opširnije za koji dan :)
Šteta što još nema roota za njega, ali eto nadam se da će biti kako kolega kaže
.
Ima jedna sitnica koja me zanima...zapravo nije problem al bi volio saznat zbog cega je..naime baterija je ubojica na ovom mobitelu i nisam je nikada uspio jos potrosit da mi se ugasi u jednom danu...primjetio sam da kad sam u stanu i imam wifi stalno upaljen standby je odlican i nemam apsolutno nikakav awake u statistici. Ali ako sam vani na 3g onda kad mi je mob u dzepu i nakon nekog vremena ga izvadim standby je isto dobar ali ne ni blizu kao na wifi i imam stalno neki awake u statistici. Znaci samo kad sam na mobile data, al ne i kad sam na wifi ? Zna netko zbog cega bi moglo bit. Nisam neki zahtjevan korisnik. Surfanje, malo igre, stalno whatssup i viber messenger i facebook, dosta sam na drustvenim mrezama.. Stavio sam i screen shot da se vidi na sto mislim
juka
Evo jucer sam nabavio Xperiu Z3 i već imam jedan problemčić. Sve igre tipa Temple Run trzzu svakih 20-tak sekundi. Opčenito igre rade super ali onda trznu i nastave dalje. Je li to do mobitela ili igre?
bump
Koga zanima root nek proba sa ovim, potrebna je starija verzija softa..nekome radi nekome ne
http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/giefroot-rooting-tool-cve-2014-4322-t3011598
Jel ima netko preporuku za neki kvalitetan case za Z3? Moze i koja fotka usput...
Pozdrav, danas uzet Z3 u HT, međutim ispostavilo se da ima neispravan LCD odnosno mrlju u donjem desnom uglu. S obzirom da je uzet danas, mogu li mi ga zamijeniti u t-centru za drugi?
juka
Tako je. Šalje se u agramservis i oni će utvrditi jeli u pitanju doa (dead on arrival), dakle jeli došao neispravan korisniku, ako je onda dobiješ novi, ako je tvoja greška samo ti ga poprave!
Tako je. Šalje se u agramservis i oni će utvrditi jeli u pitanju doa (dead on arrival), dakle jeli došao neispravan korisniku, ako je onda dobiješ novi, ako je tvoja greška samo ti ga poprave!
Jel to moguće riješiti u jednom danu ili je procedura standardna 3-5 radnih dana?
Procedura iz mog iskustva je negdje cca 5 dana (ništa ispod)
Pozdrav, danas uzet Z3 u HT, međutim ispostavilo se da ima neispravan LCD odnosno mrlju u donjem desnom uglu. S obzirom da je uzet danas, mogu li mi ga zamijeniti u t-centru za drugi?
Zato se kupuju mobiteli putem web shopa. Imaš pravo u roku od 14 dana zamjenit ili promjenit uređaj bez posebnog obrazloženja.
Kad se kupuje na prodajnom mjestu, možeš pjevat bojne - doslovno viđeno kupljeno i sve neke nedostatke riješava ovlašteni servis.
Zato se kupuju mobiteli putem web shopa. Imaš pravo u roku od 14 dana zamjenit ili promjenit uređaj bez posebnog obrazloženja.
Kad se kupuje na prodajnom mjestu, možeš pjevat bojne - doslovno viđeno kupljeno i sve neke nedostatke riješava ovlašteni servis.
Tehnički bi isto trebalo vrijediti i prilikom kupnje u trgovini jer ga ionaku ne mogu uključiti dok ga ne kupim, a ovo nisam mogao vidjeti dok je mob isključen.
Tehnički bi isto trebalo vrijediti i prilikom kupnje u trgovini jer ga ionaku ne mogu uključiti dok ga ne kupim, a ovo nisam mogao vidjeti dok je mob isključen.
Kužim te ja al kad u općim uvjetima poslovanja piše da samo to vrijedi za online kupnju.
Nemoj me uzet za riječ ali mislim da kod Tele 2 vrijedi 7 dana povrata uređaja od dana kad je kupljen na prodajnom mjestu tj dobiješ odmah novi...,tako je meni rekla prodavačica kada sam kupio G3.
Da i ovo na slici ti je fina mrlja.,ja sam mislio da je nešto sitno malo.
Jel ima netko da je root-ao z3?
Zanima me jel se moze namjestit da ringtone isto koristi stereo sound?
da se i ja ukljucim u temu posto sam danas nabavio z3.Prodao lg g3 i uzeo z3 za promjenu ali to nebi bilo savrseno da nebi mob imao nekakvu manu.Problem je taj da kad sam upalio mobitel odma sam uocio 2 mrtva piksela koja su jako uocljiva na bjeloj podlogi sto je jako iritirajuce sa obzirom da mob nije jeftin i da je nov dok je g3 po tom pitanju bio savrsen.Sada mi recite sto bi bilo najpametnije za napravit,ostavit ga kod sebe,prodat ga i uzet nesto drugo ili odnest u t -sit,tcom gdje je kupljen i sa njima se natezat.Ova zadnja opcija bi i prosla ali je caka u tome da ja mozda krajem iduceg tjedna idem radit van a mob naj vjerojatnije nece bit gotov.Sad,sta da radim,dali ima kakva aplikacija na marketu koja moze otklonit ih ili ih barem ublazit ili tak nest.Ako itko ima bilo kakav prijedlog ili problem slican mome molio bih vas da mi savjetujete sto da radim,unaprijed hvala na odgovorima
Evo imam Z3 vec 2 Mjeseca i oduševljen sam, prešao sam sa SGS5 na Z3, kupio sam u onoj zlatnoj boji, samo su tu imali u Vipu haha, al sve jedno mobitel je strava, baterija duze traje nego na S5, otporan je na sve, od kapljica vode do prolivene pive po njemu(3 puta), strava od telefona nemam rijeci.
Edit: Da li znate kada nam lolipop dolazi? Ovi iz samsunga suskaju na 3. Mjesec
Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina www.mrcine.org
da se i ja ukljucim u temu posto sam danas nabavio z3.Prodao lg g3 i uzeo z3 za promjenu ali to nebi bilo savrseno da nebi mob imao nekakvu manu.Problem je taj da kad sam upalio mobitel odma sam uocio 2 mrtva piksela koja su jako uocljiva na bjeloj podlogi sto je jako iritirajuce sa obzirom da mob nije jeftin i da je nov dok je g3 po tom pitanju bio savrsen.Sada mi recite sto bi bilo najpametnije za napravit,ostavit ga kod sebe,prodat ga i uzet nesto drugo ili odnest u t -sit,tcom gdje je kupljen i sa njima se natezat.Ova zadnja opcija bi i prosla ali je caka u tome da ja mozda krajem iduceg tjedna idem radit van a mob naj vjerojatnije nece bit gotov.Sad,sta da radim,dali ima kakva aplikacija na marketu koja moze otklonit ih ili ih barem ublazit ili tak nest.Ako itko ima bilo kakav prijedlog ili problem slican mome molio bih vas da mi savjetujete sto da radim,unaprijed hvala na odgovorima
Šalji na servis po mom mišljenju. Postoji još jedna mogućnost, a to je da ga daš na servis vani, ako Z3 ima internacionalnu garanciju, to treba provjerit. Možda u tom slučaju dobiš novi mob, a ne kao kod nas, popravak.
Edit: Da li znate kada nam lolipop dolazi? Ovi iz samsunga suskaju na 3. Mjesec
Početkom 2. mjeseca,tako je Sony objavio na CES-u
ljudi pomozite
imam z3 vec 2 mjeseca i danas sam ga prvi put stavio u vodu i radio je no nakon 10 min odjednom se ugasio i nemogu ga vise upalit, probao sam ga spojit na punjac no ne reagira, pomoziteeeee
Ocito ti usla voda...
ljudi pomozite
imam z3 vec 2 mjeseca i danas sam ga prvi put stavio u vodu i radio je no nakon 10 min odjednom se ugasio i nemogu ga vise upalit, probao sam ga spojit na punjac no ne reagira, pomoziteeeee
Jesi poklopce dobro zatvorio?
jesam sve sam zatvorio provjerio sam 5 puta prije neg kaj sam ga stavio, sad mi se opet upalio na 10 sec i ugasio
Vidi li ti se vlaga u kameri? I jeli ti je indikator bijele boje?
evo proradio je hvala bogu, sam se upalio radi ko beba opet :D