Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 450.996
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava
anonymous_Zg kaže...

ljudi pomozite 

imam z3 vec 2 mjeseca i danas sam ga prvi put stavio u vodu i radio je no nakon 10 min odjednom se ugasio i nemogu ga vise upalit, probao sam ga spojit na punjac no ne reagira, pomoziteeeee

ja sam dobio novi z3 nakon sto mi je procurila voda. 

display mi nije radio i zamijenili si mi uredjaj u roku od dva dana.

13 godina

Nezz šta bi to moglo bit al kad smo kod toga sjetio sam se nečeg što sam pročitao nedavno na xda.

Možete provjeriti dal vam mobitel propušta vodu i bez da ga stavljate u vodu 

Odete na telefon kao da zovete neki broj i upiše se: *#*#7378423#*#*

Ući ćete u service menu koji koriste na servisu kad provjeravaju mobitel

Odete na Service tests -> Pressure sensor

To sad pokazuje tlak u unutrašnjosti mobitela. Palčevima pritisnite ekran, ALI NE JAKO!!! ( NISAM ODGOVORAN ZA MRTVE PIKSELE!!!)

Ako ne pušta vodu tlak će narasti za više od 10 milibara. Vrlo brzo će se vratiti jer postoji mehanizam za ujednačavanje tlaka.

Ako pušta vodu narast će zanemarivo max 1 milibar i opet se vratiti.

Ovu metodu sam osobno provjerio i radi. Ako niste sigurni probajte sa zatvorenim poklopcima, pa otvorite jedan i ponovno probajte. Ukoliko je sve kako treba vidjet ćete vidljivu razliku. Ako ne pravac servis ili ga ne stavljajte u vodu .

Nadam se da sam pomogao 

[url]http://exclusiveapplications.blogspot.com/[/url]
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2015 23:44 (bed-boy11).

4 0 hvala 4
12 godina
bed-boy11 kaže...

Nezz šta bi to moglo bit al kad smo kod toga sjetio sam se nečeg što sam pročitao nedavno na xda.

Možete provjeriti dal vam mobitel propušta vodu i bez da ga stavljate u vodu 

Odete na telefon kao da zovete neki broj i upiše se: *#*#7378423#*#*

Ući ćete u service menu koji koriste na servisu kad provjeravaju mobitel

Odete na Service tests -> Pressure sensor

To sad pokazuje tlak u unutrašnjosti mobitela. Palčevima pritisnite ekran, ALI NE JAKO!!! ( NISAM ODGOVORAN ZA MRTVE PIKSELE!!!)

Ako ne pušta vodu tlak će narasti za više od 10 milibara. Vrlo brzo će se vratiti jer postoji mehanizam za ujednačavanje tlaka.

Ako pušta vodu narast će zanemarivo max 1 milibar i opet se vratiti.

Ovu metodu sam osobno provjerio i radi. Ako niste sigurni probajte sa zatvorenim poklopcima, pa otvorite jedan i ponovno probajte. Ukoliko je sve kako treba vidjet ćete vidljivu razliku. Ako ne pravac servis ili ga ne stavljajte u vodu .

Nadam se da sam pomogao 

provjerio i radi 

11 godina

Pozdrav, meni je 976.35 milibara kad nediram i zatvoreni su poklopci, a kad stisnem palčevima 982.50 i kada maknem palčeve sa ekrana spusti se na 972 i postepeno ide prema 976 je li to dobro ili haha? 

Diablo 3: Reaper Of Souls Filip#2349 Barbarian<3
13 godina

Konkretni brojevi ovise o atmosferskom tlaku zraka

Ovo tvoje bi trebalo biti dobro.

Probaj napraviti sve isto sa otvorenim poklopcem za punjenje i vidjet ces da se skoro uopce nece promjeniti broj

[url]http://exclusiveapplications.blogspot.com/[/url]
11 godina

Jesam hvala zanimljivo ovo nisam ni znao mozes puno jos stvari testirat tako npr ledice, display, zvuk, itd.. haha

Diablo 3: Reaper Of Souls Filip#2349 Barbarian<3
13 godina

zanci pojavile su mi se fleke neke dole neznam jel se bas vidi, jel znate sta je to i jel se moze maknut jer me nervira jako :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 14:09 (anonymous_Zg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
anonymous_Zg kaže...

zanci pojavile su mi se fleke neke dole neznam jel se bas vidi, jel znate sta je to i jel se moze maknut jer me nervira jako :(

Meni to izgleda kao backlight bleed.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 15:14 (intelduo1).
13 godina

I sta da radim sad? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
anonymous_Zg kaže...

I sta da radim sad? 

Šalji na servis, trebali bi ti zamijeniti display radi toga.

11 godina

Nevjerovatno da ovaj mob nemoze vrtit hd filmove od 3 ipo gb bez stekanja,trzanja,strava.Imo g3 i on je sa svojom rezom zdero filmove po 10gb bez ikakvog trzanja a kamoli stucanja,za ovakve komponente u njemu to je katastrofa

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
A da probaš instalirati MX player,pa ćeš vidjeti što nemože vrtiti
robimarko@gmail.com
13 godina

Nije to do mobitela pobogu... Pa i na s3 sam vrtio 3gb filmove u MX playeru bez problema. Skini to i gotovo, nema boljeg free playera

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Gle prijatelju,kingston kartica 64 gb class 10 placena 450 kn je sve uredno vrtila na g3 i note tab 2014 edicija,znaci tamo je radila pobogu savrseno a ovdje doslovno svaki film steka,ima 2gb ili 5 gb,tak da ovo sta pricas niti malo se neslazem sa time a jos sam kupio mx player pro jer je naj bolji pa steka na njemu

tomas
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 12:39 (sheimus).
15 godina
odjavljen
sheimus kaže...

Gle prijatelju,kingston kartica 64 gb class 10 placena 450 kn je sve uredno vrtila na g3 i note tab 2014 edicija,znaci tamo je radila pobogu savrseno a ovdje doslovno svaki film steka,ima 2gb ili 5 gb,tak da ovo sta pricas niti malo se neslazem sa time a jos sam kupio mx player pro jer je naj bolji pa steka na njemu

Pa imaju isti hardver čovječe, uključi HW Akceleraciju

13 godina

Ne znam, meni na z2 ništa ne šteka, možda je do filma. Derem filmove od 5gb bez problema i to na kartici od 64gb sa ebaya za 10 dolara bez štekanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

mx player pro koristim unazad 2 ipo godine tak da ga znam nastelat a ne da nemam pojima o tome,stavio 7 filmova na kingston class 10 64 gb i steka,iste filmove prebacio na sonijevu karticu class 10 64 gb i ista situacija.Vec isprovociran time prenacim 2 filma na njegovu internu memoriju i gle cuda,isto stekanje,probo i bs player,kmp player,sve osto,bilo koju karticu ili player da st na avim on sjecka film.Mislite da meni to ima logile sa obzirom na njegove specifikacije dog g3 ke papo takve filmove unatoc puno jacoj rezoluciji,inace mob je super pogotovo baterija ali ovo mi je totalna koma

tomas
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 15:31 (sheimus).
13 godina

Malo

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

A ti si inace ovak bistar ili po potrebi

tomas
13 godina

Samo sam rekao da na istom hardveru sa uzasnom karticom meni radi sve,sa free verzijom playera, ne znam sto tebi ne valja, ako si probo hw decoding i ostalo, a i dalje ti steka onda ne znam. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Pa to ja cjelo vrijeme pricam,te dvije kartice su me izasle blizu 850kn,tak da nisu jeftine ali nije stvar u njima jer kak su radile kak treba na g3 i note tab a ovdje nece,to je i meni nedokucivo pa sam i uato pito jer ima jos tko takvih problema da mi da savjet el ke uspio rjesit,znaci nemam namjerut blatit z3 jer je onda ni mebi kupio

tomas
15 godina
odjavljen
sheimus kaže...

Pa to ja cjelo vrijeme pricam,te dvije kartice su me izasle blizu 850kn,tak da nisu jeftine ali nije stvar u njima jer kak su radile kak treba na g3 i note tab a ovdje nece,to je i meni nedokucivo pa sam i uato pito jer ima jos tko takvih problema da mi da savjet el ke uspio rjesit,znaci nemam namjerut blatit z3 jer je onda ni mebi kupio

Volio bih uživo vidjeti mobitel da vidim u čemu je problem. Meni XZ3 bez beda sve vrti na MX Playeru

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 18:54 (MARKOZD15).
14 godina
odjavljen

Napravi factory reset, nešto je tu neobično. Evo, sad sam baš na Z isprobao i vrti Full HD filmove od 5GB na običnoj 16GB SD kartici od sto kuna bez problema. A M8 isto tako.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
11 godina

Ma jesam ju vraco na tvornicke postavke,vadio kartice,kazem vam da sam stavio 2 filma i na njezinu memoriju ali oper isto

tomas
14 godina
odjavljen

Nešto nije okej,  ja bih na servis s njim. Jer to stvarno nema smisla... 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
12 godina
Deawood kaže...

Nešto nije okej,  ja bih na servis s njim. Jer to stvarno nema smisla... 

i meni radi sve perfektno, sd 32gb kartica kupljena prek ebaya za neku sicu.

slazem se da bi ga trebao odfurat na servis.

11 godina

A izgleda da cu morat,jer kad sam ga upalio prvi put odma upcio 2 mrtva pixela,sad nazad u tcom sa njime

tomas
13 godina

Steta, da si bar u zg da direkt odneses u agram da ti za dva dana srede, ovako ces se nacekat :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo danas dobio novi Z3 nakon onog sa mrljom na zaslonu!

Moj PC  
7 1 hvala 0
11 godina

Skuzio sam da mi napokon filmovi ne trokiraju,neznam dali je to tak i kod vas ili je uopce normalno ali kada imam upaljenu stamniu uopce mi ne trokira,kad ju ugasim opet trokira,bolje i tak nego da mi stalno trokira

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice