Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.373.264
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
kiki15killer kaže...

neće mi se uopće upaliti kada pokušam kombinaciju tipki..a kada ga spojim na usb na laptop piše da prepoznaje da je spojen na usb ali se ne može ništa raditi kao kad spojiš normalni usb ali nije dobro povezan..ako razumijete?

izvadi bateriju na 2min,

e sad, neka ti neko pomogne, stisni i drzi vol down+home+power i neka neko vrati bateriju. drzis dok god ne udje u download

ako to ne uspe, isto pokusas u recovery (vol up+home+power

ako ni to ne uspe probaj usb jig (imas na netu kako napraviti u kucnoj radinosti)

e ako ni to ne uspe, jbg, samo servis

14 godina
neaktivan

1 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Ako si probao daj utiske, pogotovo po pitanju baterije
12 godina
neaktivan

zanima me jesu dobri ovi jigovina ebayu..i jel treba još nešto uz njih ili ne?

12 godina
neaktivan

nisam probao odnjeo sam ga na servis ako oni ništa ne naprave onda ću sam jer samo nešto zezaju samo da neke pare uzmu..pa mi je lakše ovako sam..javim se ako budem radio sam

15 godina
neaktivan
ako ništa promjeni matičnu, imaš jeftinih na ebay, a možda možeš i na njuđkalu naći, ima razbijenih mobitela
15 godina

pozdrav svima,

zanima me kako na najlakši i najbrži način vratiti S2 na originalni android? nekad davno stavio sam custom rom, sad više nemam te memorijske ni backupa da vratim na taj način

je li moguće i to jednostavno preko odina kako je netko opisao na prošloj stranici?

0 0 hvala 0
15 godina
bozhan kaže...

pozdrav svima,

zanima me kako na najlakši i najbrži način vratiti S2 na originalni android? nekad davno stavio sam custom rom, sad više nemam te memorijske ni backupa da vratim na taj način

je li moguće i to jednostavno preko odina kako je netko opisao na prošloj stranici?

Upravo tako.

Skineš s ove stranice firmware.
SkinešOdin, mob u Download mode (Vol. down+Home+Power)

I vozi miško.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
neaktivan

vecinu aosp,aokp i sam-base romova sam isprobao i volio bi nesto novo,drugacije, da nije android. 

Ima kakvih preporuka? Ubuntu mi izgleda extra samo sta ne radi kako treba....  

0 0 hvala 0
15 godina
4L4N kaže...

vecinu aosp,aokp i sam-base romova sam isprobao i volio bi nesto novo,drugacije, da nije android. 

Dobro nam došao u klub {#}

Čekaju se kojekakvi portovi, ali izumire nam lagano mob.
Bit će još malo 3 godine kako imamo super podršku. 

Evo, nisam bio na xda ne pamtim i isto tako nisam davao neke ROM-ove.
Evo jedan, Cyanfox Kitakata 

Također je i HardCorePawn počeo sa SlimBeanom.
Pa valja i to pratiti kako će se stanje razvijati

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 23:01 (sudy_freak).
15 godina

ja uopce ne bi rekao da odumire, pa izaslo je vec brdo ROMova sa KKom, sto bi ti vise :D ja sam inace zasada na omni KKu (infeccted) i mogu reci da sam zadovoljan, ART radi i nema previse bugova

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
4L4N kaže...

Dobro nam došao u klub {#}

Čekaju se kojekakvi portovi, ali izumire nam lagano mob.
Bit će još malo 3 godine kako imamo super podršku. 

Evo, nisam bio na xda ne pamtim i isto tako nisam davao neke ROM-ove.
Evo jedan, Cyanfox Kitakata 

Također je i HardCorePawn počeo sa SlimBeanom.
Pa valja i to pratiti kako će se stanje razvijati

s2 je najbolji uređaj za developere! Najviše romova su napravili za njega. Sad pratim sailfish os i b2g (boot to gecko) i nadam se a ce ih brzo sredit da budu za svakodnevnu upotrebu. :)

15 godina

Dečki, nemojte me krivo shvatiti.
Na S2 sam od prvog dana i za mene će i za deset godina biti uređaj kojeg ću se rado sjećati.
Jer sam na njemu sve učio.

Ali mislim sa službene strane, od Samsunga.
Ali me tješi i to, da recimo S3, već pola godine se nije mrdnuo s 4.1.2.
Krenuše s 4.3 pa izvise.
S2 je valjda uređaj koji je dobio najviše nadogradnji (službenih) i tu je stalo.
Naravno, hvala xda zajednici.{#} 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

zato na sluzbene stvari zapravo ne treba ni gledati, sve i da je S2 do sada podrzan sa najnovijim softverom svejedno bi i dalje svi oni koji flashaju flashali i dalje, svi znamo sto custom ROMovi donose, nije tu stvar u najnovijem androidu, bar sto se mene tice, a mislim i vecine...mislim, zasto koristiti android natrpan bloatware-om, ako ne moram :)

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

još san na 4.3.1. slimsaberu i zadovoljan san njime. čekan 4.4. paranoidandroid :)

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja stavio danas stabilni 2.2 Slim i boota mi. I nakon restarta dobijem stuck on samsung logo i ne radi mi home button. -.-
Trenutno vracam Neata sa Nandroidom. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 10:14 (dinos3).
12 godina
neaktivan

za kolko mogu dobit dobru i jel komplicirano to za napraviti?

12 godina
neaktivan

rekao mi je lik u servisu da je pokušao preko rifa i da procesor uopće nije reagirao sad me zanima jel se uopće isplati sa jigom ili treba kupiti matičnu cijelu..jer se nikako ne može upaliti ni po ovim uputama gore navedenim..ako ima tko kakav savjet za kupovanje nove matične..jel svejedno koju kupim ili je bitno baš..što znače one oznake 4G i te stvari?? ako ima tko matičnu da prodaje jeftino i da je ispravna???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Definho de me pouči gdje griješim, jučer probao staviti isti omnirom -infeccted ali nemam uopće homescreenova, mogu samo u settingse.Probao dva puta i isto nista.

Samo crnilo i status bar, i problemi pri povratku na CWM, ubi me onaj TWRP , ako možeš reći i najlakši način za povratak - restore na prijašnji rom.Ja sam povratk vršio Odin- cf kernel, pa install custom roma nekog bezveze pa tek onda iz CWM restore prijašnjeg default roma.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 17:13 (Limac).
15 godina

hmmm, jesi siguran da si prije instalacije napravio full wipe (znaci cache/data/system/dalvik cache) i tek onda instalirao?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Neide mu u glavu samo jos jedna stvar. Kako to da CM ima tako velike bugove na 4.3, a npr SlimBeam nema. Kako to da CM ne preuzme neke dijelove Slimovog source koda da to popravi?

CM problemi (veliki):

-GPS doesn't work in 99% of time 
-Phone randomly and suddenly reboots itself

SlimBeam problemi (mali):

-Recents screen in expanded desktop shows on some apps a black thumbnail

17 godina
neaktivan

Siguran.

A imaš li pametniji - brži način vraćanja starog backup-a napravljenog s CWM, a da ga po mogućnosti napravim iz TWRP?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 20:52 (Limac).
15 godina

koliko ja znam ne mozes CWM backup vracati sa TWRP i obrnuto, flashaj iz TWRP-a kernel sa CWMom i vratis CWM backup...

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Limac kaže...

Siguran.

A imaš li pametniji - brži način vraćanja starog backup-a napravljenog s CWM, a da ga po mogućnosti napravim iz TWRP?

Ako imas napravljen Nandroid backup u CWM i ako si npr trenutno na TWRP. Flashaj kernel koji ima CWM i samo restoreas Nandroid backup.

Jednostavnijeg nacina nema 100%.

17 godina
neaktivan

Probao sa zadnjim dorimanxom 9.43 i kaže failed kad probam install iz TWRP, isto i sa siyah.

Sad se ne sjećam možda sam previdio da TWRP ima baš opciju flash i install zip?

Uglavnom smrzo sam se kad mi nije htio TWRP ništa odraditi :-))

17 godina

Pozdrav ekipa. 

Imam jedan veoma iritantan problem. Evo ovako, prilikom svake instalacije aplikacije telefonmi javlja da nemam dovoljno dostupnog prostora za pohranu. Nije važno da li je apl od 200kb ili 200Mb. Bio sam na omega v24 i to mi se počelo javljati nakon 1,5-2mj korištenja. Danas sam instalirao Paranoid Android 3.99 (4.3) i to mi se sada stalno javlja. Napravio sam full wipe, format i wipe dalvik prije instalacije. Da li j e do kernela ili do nečega drugoga? Na Omega v24 sam koristio siyah a sada sam na kernelu koji dolazi uz paranoid.  Imam dovoljno slobodnog prostora na svim particijama

Ako mi netko može pomoći bio bi veoma zahvalan 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 22:29 (crni83).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crni83 kaže...

Pozdrav ekipa. 

Imam jedan veoma iritantan problem. Evo ovako, prilikom svake instalacije aplikacije telefonmi javlja da nemam dovoljno dostupnog prostora za pohranu. Nije važno da li je apl od 200kb ili 200Mb. Bio sam na omega v24 i to mi se počelo javljati nakon 1,5-2mj korištenja. Danas sam instalirao Paranoid Android 3.99 (4.3) i to mi se sada stalno javlja. Napravio sam full wipe, format i wipe dalvik prije instalacije. Da li j e do kernela ili do nečega drugoga? Na Omega v24 sam koristio siyah a sada sam na kernelu koji dolazi uz paranoid.  Imam dovoljno slobodnog prostora na svim particijama

Ako mi netko može pomoći bio bi veoma zahvalan 

koju aplikaciju? si je vec imao instaliranu? meni se to desavalo kad bi koristio lucky patcher pa tijekom brisanja aplikacije ostane datoteka u  data/app/ .....  pa kad ju rucno izbrises mozes ponovno instalirat.

17 godina

chrome, google maps, hangouts, swiftkey,facebook....da samo neke nabrojim.

većinu sam imao prije instalirane. možeš li mi reći koji je path di se spremaju prijašnje instalacija, tj apk-ovi?

probao sam neke aplikacije instalirati i uspijeva pa je vjerojatno problem što ne uspijeva izbrsati stare .apk 

Edit: imam još jedan problem. Osjetljivost ekrana na dodir u donjem dijelu je veoma loša dok je ostatak veoma dobar. Je li to zbog 4.3 kod kojeg su na dnu softverske tipke za kontrolu? Voljan sam mijenjati rom ako je do njega 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 9:09 (crni83).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crni83 kaže...

chrome, google maps, hangouts, swiftkey,facebook....da samo neke nabrojim.

većinu sam imao prije instalirane. možeš li mi reći koji je path di se spremaju prijašnje instalacija, tj apk-ovi?

probao sam neke aplikacije instalirati i uspijeva pa je vjerojatno problem što ne uspijeva izbrsati stare .apk 

Edit: imam još jedan problem. Osjetljivost ekrana na dodir u donjem dijelu je veoma loša dok je ostatak veoma dobar. Je li to zbog 4.3 kod kojeg su na dnu softverske tipke za kontrolu? Voljan sam mijenjati rom ako je do njega 

Skini root explorer i u data\app\ com.chrome.... Bi trebalo pisat za google chrome,i tako za ostale. 

15 godina

sale imal novosti o novom romu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 14:40 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice