Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.373.823
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
marijan230 kaže...

može mi tko reci dali samasong galxy s3 bolji od nokia 808 u kameri i osvemu moli vas hitno mi je jer mi beta ne vjeruje da moj bolji od njegove nokia

Pogrijesio si temu kad pitas za S3, ali evo LINK.

Grobnik300 kaže...

Copilot se pokrene i odmah napiše Copilot greška.

Mozda instalacija nije dobro prosla, evo kod mene radi savrseno bez greske.. Probaj otici na postavke>upravljanje aplikacijama>tu pronadji copilot, otvori, i obrisi podatke..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 21:22 (majdo).
12 godina
Grobnik300 kaže...

Mozda instalacija nije dobro prosla, evo kod mene radi savrseno bez greske.. Probaj otici na postavke>upravljanje aplikacijama>tu pronadji copilot, otvori, i obrisi podatke..

Isprobavao svašta ne ide ,javlja istu grešku. Isporbao Navigon Europe neće ni da ga pokrene.

12 godina
Grobnik300 kaže...
Grobnik300 kaže...

Isprobavao svašta ne ide ,javlja istu grešku. Isporbao Navigon Europe neće ni da ga pokrene.

Riješeno

Ubacio ponovo Neat i sada radi.

15 godina

pozdrav, koristi li netko ovdje Apolov kernel? sto mijenja i na koje sve romove ga mogu instalirati (konkretno me zanima za CM 10.1.3 stable/zadnji znaci) i sto donosi?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
definho kaže...

pozdrav, koristi li netko ovdje Apolov kernel? sto mijenja i na koje sve romove ga mogu instalirati (konkretno me zanima za CM 10.1.3 stable/zadnji znaci) i sto donosi?

Većina nas koristi.

Evo, ovdje ti sve u prvom postu piše.
Znači, 4.x verzija - 4.1.2 Samsungovi ROM-ovi

5.x verzija - Android 4.2.2

i 6.x verija - Android 4.3.x

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina

nabacio sam tog apola, vidjet cemo, najvise me baterija zanima, jel dosta poboljsa taj kernel? takoder sam ukljucio onaj bln da mi svijetle tipke kada imam notifikaciju, jel to puno trosi bateriju?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
definho kaže...

nabacio sam tog apola, vidjet cemo, najvise me baterija zanima, jel dosta poboljsa taj kernel? takoder sam ukljucio onaj bln da mi svijetle tipke kada imam notifikaciju, jel to puno trosi bateriju?

Meni to cudo u ovih dvije god koliko imam mob apsolutno nikada, ni u jednom trenutku nije radilo, ukljuceno ne ukjuceno, nije bilo nikakve razlike..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
neaktivan
definho kaže...

Ne troši puno, ali ne da mobitelu da ide u "deep sleep"  . Bolje uključi onda BLNWW  on će dopustiti mobitelu da ode u deep sleep. Ali nemoj samo greenify napraviti na toj aplikaciji od Apola

15 godina

ma meni radi, testirao sam, samo me zanima kakvo je stanje s baterijom u tom slucaju, jesi li sejvao da ti se pokrece svakim novim bootom ili si mozda stavio na temporal use?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
definho kaže...

ma meni radi, testirao sam, samo me zanima kakvo je stanje s baterijom u tom slucaju, jesi li sejvao da ti se pokrece svakim novim bootom ili si mozda stavio na temporal use?

A gledaj ako ćeš ga koristiti stalno bez da moraš svaki puta ulazit u Apolo conf. stavi da se pokreće s bootom. Ja to nisam koristio, ali znam malo više baterije ide nego inače. Pregledaj malo temu od apola, netko je bio stavio screenshotove od baterije koliko mu je trajala sa bln :)

14 godina

Sale imam problemcic ili je to mozda feature :D

Znaci kad nekoga zovem ne cujem uopce onaj bip-bip-bip dok mi se ne javi osoba koju zovem. Nego mob zove i ne cuje se nista. No cujem kad se javi glas i sve normalno, samo nema onog bip-bip.

Mozda sam smijesno i glupo opisao situaciju, ali nisam znao kako drugcaije ;)

Radi se o zadnjem Neatu s extra lite opcijom.

15 godina

ja sam sad na Apolo regular verziji, sto dobivam/gubim stavljanjem onih ''laksih'' znaci light i extr0-3? jel gubim na performansama ako flasham npr taj light? na kojem ste vi?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
definho kaže...

ja sam sad na Apolo regular verziji, sto dobivam/gubim stavljanjem onih ''laksih'' znaci light i extr0-3? jel gubim na performansama ako flasham npr taj light? na kojem ste vi?

Razlika je jedno u voltazama.

Na light je najmanja to jest stock kako je Samsung odredio, a na ostalima je underclock. Na Extreme verziji najveci, cesto nestabilan.

15 godina

na light je stock? zar ne bi na regularu trebao biti stock? ovo underclockan mislis ili undervoltan? jer ako je underclockan mogu ocekivati i nesto slabije performanse, ugl. preporucujete regular verziju?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pretežno koristimo regular ali to ne znači da ne možeš isprobati, sve zavisi od moba do moba, jer ne podnosi svaki primjerak proca jednako dobro undervoltanje
14 godina
definho kaže...

na light je stock? zar ne bi na regularu trebao biti stock? ovo underclockan mislis ili undervoltan? jer ako je underclockan mogu ocekivati i nesto slabije performanse, ugl. preporucujete regular verziju?

Undervolt da, izvini ;)

Undervolt nema veze s performansama mobitela. Nego samo s performansama baterije. Jer manje voltaze trosi manje baterije.

Ja sam svejedno na light.

Evo s Apolo OPa

- Light (stock voltages)
- Regular (-50mV in ARM, internals)
- Extreme (3 versions, you can try to see what versión is better for your battery life): in JB system chooses among the different steps available inside the kernel (in internal and ARM), so depending what step is chosen, final voltages applied are different.

Regular and extreme has -50mv UV in GPU (others UV like bus, memory, video controller too). Light has stock voltages in GPU

14 godina

Ne znam jel imam problem s napuhanon baterijom?

Na nekim rubovima se vidi izbocina od mozda pola centimetra. Kao sto je oznaceno na slici. Izbocine se vide u odsjaju i mogu se opipati naravno.

Jeli vama baterija ravna kao papir po povrsini?

SLIKE: Nemojte zamjeriti za slike, na mobitelu sam pa da se ne mucim sa Bug uploaderom.

http://i.imgur.com/0YxP6T4.jpg

http://i.imgur.com/4qCfTww.jpg

13 godina
dinos3 kaže...

Ne znam jel imam problem s napuhanon baterijom?

Na nekim rubovima se vidi izbocina od mozda pola centimetra. Kao sto je oznaceno na slici. Izbocine se vide u odsjaju i mogu se opipati naravno.

SLIKE: Nemojte zamjeriti za slike, na mobitelu sam pa da se ne mucim sa Bug uploaderom.

http://i.imgur.com/0YxP6T4.jpg

http://i.imgur.com/4qCfTww.jpg

i kod mene je tako

warrior
14 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

To ti je pregib di je "naljepnica" sastavljena.. Isto to imam na orginalnoj i na polarcell-ovoj, taj pregib.. Nije na istom mjestu jer nije jednako ljepljeno ali vidi se.. Bez panike.. :)

14 godina
majdo kaže...
dinos3 kaže...

To ti je pregib di je "naljepnica" sastavljena.. Isto to imam na orginalnoj i na polarcell-ovoj, taj pregib.. Nije na istom mjestu jer nije jednako ljepljeno ali vidi se.. Bez panike.. :)

I mislio sam da je tako nesto. Baterija je vec starija i mucena pa sam htio provjeriti ;)

14 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

Znaci kad nekoga zovem ne cujem uopce onaj bip-bip-bip dok mi se ne javi osoba koju zovem. Nego mob zove i ne cuje se nista. No cujem kad se javi glas i sve normalno, samo nema onog bip-bip.

haha, nasmejao si me posteno i opet nisam razumeo o kakvom bip-u pricas. Ali verovatno je nedostatak neke app jer si flesovao tu extra lite opciju. U njoj cak ni gmail-a nema. Mozda da pokusas sa novom verzijom, v5.4, svasta nesto sam dodao :). Evo ovde, post br 77777 :)

15 godina
salesale kaže...
dinos3 kaže...

haha, nasmejao si me posteno i opet nisam razumeo o kakvom bip-u pricas. Ali verovatno je nedostatak neke app jer si flesovao tu extra lite opciju. U njoj cak ni gmail-a nema. Mozda da pokusas sa novom verzijom, v5.4, svasta nesto sam dodao :). Evo ovde, post br 77777 :)

Misliš v5.5.

Ajme, tema ti ima 77777+ komentara {#}

Majstore, živio. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
salesale kaže...
dinos3 kaže...

Misliš v5.5.

Ajme, tema ti ima 77777+ komentara {#}

Majstore, živio. 

hvala. jes, pogresio sam, v5.5

14 godina

Haha, flashat cu 5.5 sa onom "Choose the Apps you want to Install" opcijom pa cemo vidjet ;)

Mozes mi samo pojasniti par aplikacija sto tocno one rade.

A to su: Favorite app, Favorites, Trim app, Sys Cope, Pick Up Tutorial, Mobile Tracker, Google Play Services, Google Feedback, S Cloud?

I hoce li mi alarm raditi ako instaliram sako Clock, a ne i Alarm Clock?

Mozda malo previse pitanja, ali mislim da su to tebi lagani odgovori ;)

15 godina
dinos3 kaže...

Haha, flashat cu 5.5 sa onom "Choose the Apps you want to Install" opcijom pa cemo vidjet ;)

A to su: Favorite app, Favorites, Trim app, Sys Cope, Pick Up Tutorial, Mobile Tracker, Google Play Services, Google Feedback, S Cloud?

Favorite app - widget koji ti stavlja najdraže aplikacije na početni zaslon.

Favorites - ako nisu kontakti, onda ne znam što je.

Trim app - aplikacija koja ti omogućuje rezanje videosadržaja.

Sys cope - aplikacija/softver koji radi "Root detection"

Pick up tutorial - kratki tutorial koji ti pokazuje kako rade oni "Motino" u postavkama.

Mobile tracker - dio Samsung divea (slobodno obriši)

GPlay services - potrebno za rad GPlaya (ne briši)

Google Feedback - neki su imali FC zbog brisanja. To ti je app putem koje ostavljaš komentare u GPlayu.
S cloud  - Samsungov cloud za back up. Slobodno obrišeš

Alarm će ti raditi jer je sve zapisano u Clocku (kojeg ćeš ostaviti).

14 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

ma samo izaberi lite rom i uzivaj, nandroid prvo

@sudy_freak Hvala

15 godina

sale imas li u planu neki rom baziran na 4.3.1 ili KK mozda? i da, koja je razlika izmedu Galaxy S2 i i9100 na CM stranicama?

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 11:42 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
definho kaže...

sale imas li u planu neki rom baziran na 4.3.1 ili KK mozda? i da, koja je razlika izmedu Galaxy S2 i i9100 na CM stranicama?

Predpostavljam da nista dok sluzbeno ne izade novi Sammy za S2, ako uopce izade. Jer mijesas 2 baze ROMova.

Citaj Samsung Base ROM i Cyanogenmod Base ROM http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28395239&postcount=3

15 godina
salesale kaže...
dinos3 kaže...

ma samo izaberi lite rom i uzivaj, nandroid prvo

@sudy_freak Hvala

{#} {#}

definho kaže...

Neće, jer sale radi samo samsung based ROM-ove.
A budući da Samsung nema namjeru izdati 4.2.x, 4.3.x ili KK za S2, tako da ništa ni od tih ROM-ova.

Kratko i jasno :D 

14 godina
neaktivan
definho kaže...

eto vec je odgovoreno :) Mozda ako mi bude baaaaas dosadno, pa pustim rom (vec sam ih pravio) ali mislim da cu radije da se prebacim na aplikacije nego na cm romove

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice