Favorite app - widget koji ti stavlja najdraže aplikacije na početni zaslon.
................................
Sudy, ja se i dan danas pitam kako ti jos do sada nisi razvio neki svoj ROM.. Baza MIUI naravno.. 
Sudy, ja se i dan danas pitam kako ti jos do sada nisi razvio neki svoj ROM.. Baza MIUI naravno.. 
Sale opet ja s problemcicem..
Odabrao sam Lite opciju i obrisao bloat koji ne zelim.
Ali mi je on svejedno instalirao neke aplikacije koje NISAM odabrao. npr google search, hangouts itd...
"anttek app manager"
ili
"System app remover" - jumobile
Anttek je malo sporiji.
SYS app remover ima kvacice pa oznacis sto ne zelis i uvijek pravi backup (kanta gore.)
"anttek app manager"
ili
"System app remover" - jumobile
Anttek je malo sporiji.
SYS app remover ima kvacice pa oznacis sto ne zelis i uvijek pravi backup (kanta gore.)
Samo malo. Kad sam na Neat Aromi i kad oznacavam aplikacije. Jel onda oznacavam aplikacije koje zelim da se instaliraju ili one koje ne zelim da se instaliraju?
Koje zelis.
Koje zelis.
Nez onda stvarno zasto nece.
I nije mi ponudio sve aplikacije za odabrati koje su u Neatovom OPu.
I nakon wipea dalvika i cachea i flashanja 5.5 peko 5.4 javlja mi FC gresku na nekim aplikacijama. odma cim ih otovrim. Zna li tko u cemu je problem? Permissionsi su vec fixani.
Hehe, stari, bome nisam nikada o tome konkretno razmišljao :D
Ali eto, uz saleta sada, nije loša ideja
Ljudi, zašto komplicirate život?
Instaliraj Rom Customizer (ficeto). Koristim ju valjda od prvog dana i nikada me nije iznevjerila.
Niakakih bespotrebnih opcija, sve ti lijepo jasno rečeno.
Označiš, obrišeš aplikacije i uživaš.
A izbrisane aplikacije sprema u Alliance>uninstalled
I sve 5
Saleta vuci za rukav malo jer on je sad tu mozak operacije, pa idemo probati skrpati neki BolMIUI, pandan starome WIUI-u ili AdyMIUI-u.. 
I nakon wipea dalvika i cachea i flashanja 5.5 peko 5.4 javlja mi FC gresku na nekim aplikacijama. odma cim ih otovrim. Zna li tko u cemu je problem? Permissionsi su vec fixani.
koje aplikacije nije ponudio?
To sto ti daje FC na nekim apps je verovatno zato sto sam bas promenio settings i stari modovi nisu kompatibilni vise pa je moja preporuka da bekapujes aplikacije i uradis jedan full wipe
Saleta vuci za rukav malo jer on je sad tu mozak operacije, pa idemo probati skrpati neki BolMIUI, pandan starome WIUI-u ili AdyMIUI-u.. 
haha, reported :)
A i sta vam je to...miuii, viui...
To sto ti daje FC na nekim apps je verovatno zato sto sam bas promenio settings i stari modovi nisu kompatibilni vise pa je moja preporuka da bekapujes aplikacije i uradis jedan full wipe
Odabrao sam lite opciju i nije mi ponudio Divx, Youtube, Sim toolkit i jos gotovo pola aplikacija koje bi se trebale pokazati.
Odabrao sam lite opciju i nije mi ponudio Divx, Youtube, Sim toolkit i jos gotovo pola aplikacija koje bi se trebale pokazati.
to je uvek islo uz lite opciju, tako je i sada. Ako odaberes extra lite onda ce te pitati za te apps
Što imaš protiv MIUI-a?
WIUI je nastao od strane developera Wajka.
Svojevremeno jedan od boljih ROM-ova baziranih na Samsung firmwareu :D
Skuzio sam u cemu je problem Lucky Patcherom sam obrisao Adse na nekim aplikacijama i zbog toga sam dobivao FC. Nakon briaanja ODEXa je sve uredu ;)
Noviji sam u ovim vodama. Znam kako ubaciti novi rom ali kako recimo Neatrom 5.4 nadograditi na 5.5 a da sve ne izbrišem.
LP.
Noviji sam u ovim vodama. Znam kako ubaciti novi rom ali kako recimo Neatrom 5.4 nadograditi na 5.5 a da sve ne izbrišem.
LP.
To ti uglavnom pise odma u temi u kojoj i trazis rom.... Inace nadogradnja ide samo flash novog preko starog bez full wipe-a al mislim da sam par postova prije vidio da je sale napiso da bi s 5.4 na 5.5 trebo ic full wipe jer nesta nije uskladio stali vec.... Ugl odi mal nazad pa trazi
LP.
Udi u recovery i stisni wipe dalvik cache i wipe cache. Onda flashaj ROM i nece ti se sve obrisati.
LP.
To ti uglavnom pise odma u temi u kojoj i trazis rom.... Inace nadogradnja ide samo flash novog preko starog bez full wipe-a al mislim da sam par postova prije vidio da je sale napiso da bi s 5.4 na 5.5 trebo ic full wipe jer nesta nije uskladio stali vec.... Ugl odi mal nazad pa trazi
Meni fini radi bez full wipea odkako sam skuzio sta mi radi FC.
Hvala.
Skužio sam.
e da, jos nesto, zanima me posto sam sada na CM 10.1.3, a htio bih se u nedogledno vrijeme prebaciti na 10.2 ili 11, a imam flashan apolov kernel koji nije kompatibilan, hoce li se tijekom flashanja CM-a 10.2 ili 11 preflashat i kernel koji trenutno imam, znaci taj apolov, nece doci do bricka?
Što imaš protiv MIUI-a?
WIUI je nastao od strane developera Wajka.
Svojevremeno jedan od boljih ROM-ova baziranih na Samsung firmwareu :D
nisi skapirao no nema veze. nemam nista protiv njih ali me nikada nisu ni interesovali. ako ikada pozelim nesto tako bice to apple a ne neka imitacija ;)
LP.
da. ne mora full wipe ali je nandroid backup obavezan. ako nesto ne radi posle instalacije, a bilo je dosta toga, onda vratiti nandroid i bekapovati apps tittaniumom ili cime vec. a i toliko sam se iznervirao zbog toga sto moram po hiljadu puta da ponavljam jedno te isto na xda tako da je moj sledeci rom, ako ga bude, wipe rom
nisi skapirao no nema veze. nemam nista protiv njih ali me nikada nisu ni interesovali. ako ikada pozelim nesto tako bice to apple a ne neka imitacija ;)
Ma kakav Apple, kakvi bakaraci, nemoj bogohuliti.. :D Najezim se od bilo kakve pomisli samo da se iOS stavi u android telefon.. :D
zanima me što točno moram napraviti da bih vratio svoj samsung galaxy s2 u funkciju..prijatelj je pokušavao vratiti software sa 4.1 na 2 nešto i nestalo mu je baterije na laptopu u pola prebacivanja..sad me zanima kako treba popraviti mobitel i koji sve programi su potrebni za skidanje i nadogradnju novog programa jer se mobitel ne može upaliti ali ga na usbu prepozna kao uređaj..molim što prije pomoć..hvala :D
zanima me što točno moram napraviti da bih vratio svoj samsung galaxy s2 u funkciju..prijatelj je pokušavao vratiti software sa 4.1 na 2 nešto i nestalo mu je baterije na laptopu u pola prebacivanja..sad me zanima kako treba popraviti mobitel i koji sve programi su potrebni za skidanje i nadogradnju novog programa jer se mobitel ne može upaliti ali ga na usbu prepozna kao uređaj..molim što prije pomoć..hvala :D
neće mi u download mod ne znam šta da onda napravim?
neće mi u download mod ne znam šta da onda napravim?
Jel ti hoce u recovery?
neće mi se uopće upaliti kada pokušam kombinaciju tipki..a kada ga spojim na usb na laptop piše da prepoznaje da je spojen na usb ali se ne može ništa raditi kao kad spojiš normalni usb ali nije dobro povezan..ako razumijete?