ja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja
ja
Sa starom radi sve ok, ali s novom neće da mu j.... mater. Evo baš sam iz dosade dok Sale ne uploada flešao nekoliko aosp/aokp romova i na svakom isti problem, dok na bilo kojem sammy-u radi savršeno
Oho, sad si napravio da sami instaliramo aplikacije koje nam trebaju? Pametno, fino se ocisti bloatware.
sale šta je ovo "Magazines" šta si stavija? može screenshot?
pozz
To bi trebalo biti ovo
Sale mozes li objasniti samo ako preko Arome instaliramo system appse koji nam trebaju, i slucajno zaboravimo neku app instalirati. Kako da instaliram ono sto mi fali? Reflash ROM jedino?
Sale mozes li objasniti samo ako preko Arome instaliramo system appse koji nam trebaju, i slucajno zaboravimo neku app instalirati. Kako da instaliram ono sto mi fali? Reflash ROM jedino?
Jel nije da se samo nade apk i instalira preko cwm-a... ona zip.apk
Ponovno rom reinstall. Uz eventualno koristenje "skip" gdje je moguce.
ili to ili da sa rooexplorerom extractujes tu app pa manuelno da je ubacis u system
To sale kućo stara.
Živio!
Čestitke benderu na zaslugama
Hvala i Saletu za ubacivanje i sve :)
ja
Vi koji ste ga skinuli, jeste li zadovoljni?
Kako radi?
sale, ti nemoj pisati, jer svako svoga konja hvali 
Koji ste kernel stavili itd itd?
Sve radi uredno kao i inače. Ja sam odavno vjeran apolu pa tako i ovaj put... 
Znam da vas puno ovdje prati xda, i da tamo ima acc...trebao bi mi neko ko bi postavio temu tamo umjesto mene jer treba 10 postova do teme, a ne znam gdje da ih skupim jer ne znam bas previse o toj temi root-anja i ostalog, a ne bih da spam-am...Pa ako ima neko raspolozen neka se javi u poruke, ja cu naravno iskucati tekst teme.
Stvarno se izvinjavam modovima na off-u.
Pa možeš pitati i ode 
Pa radi se o drugom telefonu i drugoj platformi uopte (WP), tako da mislim da ne bi islo bas.
evo ubacio i ja u svoju s2-ku novi Neat :)
al ima jedan problem a to je ovaj: u google play-u mi je dosla obavjest da moram update-at neke apl. al stalno mi ovo izbacije
Jesi probao restartati mob?
Ako ne, odi u Apps>All>Google Play services>Force stop pa Wipe data
Koji screen protector je najbolji za uzet.
na ebayu ih ima milijun
na ebayu ih ima milijun
Ja sam uzeo najjeftiniji antifinger print i zadovoljan sam.
na ebayu ih ima milijun
Provjereno (kupio od tog prodavača više od 50 komada).
Ovo je clear, čisti.
A taj isti prodavač prodaje i anti-glare koji su protiv packi
Jel ima neka dobra dusa da mi testira brzinski dio programa ?
Treba biti rootan + cwm (philz ili cwm - custom znaci)
nije nista opasno.
P.M. please :)
// EDIT: vise nije hitno, probano na jednom uredjaju, sve radi kako treba.
Ako bude trebalo slobodno se javi
Hvala. To mi je jucer u tom trenutku trebalo da vidim jesam li na pravom putu. Sve ok proslo inace :)
thx
Potrebujem 1 - 2 osobe da testiraju programcic na svom sgs2 (rootan i custom recovery)
Osobe bi trebale imati neki flashable zip kojeg zele flashati. Vise informacija na pm.
Hvala :)