Evo malo moje priče...
U zadnjih par dana sam u intezivnom kontaktu sa jednim momkom iz Njemačke (Peter) koji isto radi custom rom-ove za HTC-a i SGS-a.
Za novu Darky-evu 8.1 verziju mi je rekao da nije loša a da nije nešto ni spešl...npr. auto-osvjetljenje ne radi baš najbolje...ostalo sam zaboravio 
Što se tiče baterije...prilikom instaliranja novog ROM-a treba u CWM-u pobrisati ''BATTERY STATS'' i baterija mora biti 100% puna,
jer sa time praktički počinjete sa friškom baterijom opet. Tzv. KALIBRACIJA!!!
Sigurno ste primjetili kad vam mobitel javi da je baterija puna na punjaču, i čim je isključite odmah vam padne na 98%...
Ako jeste, onda je uključite opet 10-20 minuta na punjač, i kad opet javi da je puna...iskopčajte i pisat će vam 99%.
Zatim opet ista procedura dva puta...i onda je tek baterija na 100% kapaciteta.
Poslije toga potrebno ju je isprazniti do kraja, i ponoviti gore navedenu proceduru još jednom.
Za ikonu baterije koristim ''Circular Battery Indicator''.
Što se tiče aplikacija, imate Blackdroid.net i AppBrain.
Na jednu i na drugu se morate registrirati da bi ih mogli koristiti.
Ja sam sinoć preko App Braina stavio Launcher PRO, koji koristi između 8 i 13MB RAM-a, dok je tvornički Samsungov Launcher koristio preko 20 MB RAM-a.
Taj dečko Peter mi je sinoć poslao svoju verziju Youlu Message aplikacije i Youlu Phonebook aplikacije i mogu reći da su super.
Njih sam skinuo sa Appbraina.
Trenutačno koristim chompSMS.
Evo vam recimo i link za ikone za Launcher Pro.
http://launcherpro.droidicon.com/docks
Ja koristim trenutačno default verziju, al stavit ću neku koja mi se poslije svidi.
Kad vidite tu neku background sliku za laucher, potrebno je samo desni klik mišem na nju, spremiti je di oćete i posli prebaciti na mobitel.
Pretpostavljam da znate kako odabrati izgled dock-a na Launcher Pro-u...ukoliko je netko na njemu.
Ukoliko još nekom treba detalja i malih caka slobodno pitajte.
što je CWM?? gdje se briše BATTERY STATS
To ti je ClockWorkMod Recovery. Naime kad stisneš 3 button combo dobiješ taj recovery a ne klasični 2e ili 3e. Ja sam ga dobio kad sam stavio voodo kernel (lagfix), ali postoje i drugi načini instaliranja. Prolistaj malo XDA forum.

ajd probaj za promjenu flesirat mob na sluzbeni 2.2.1. ( ako sam dobro upamtio i ti si na Darkyjevom romu) Ono nacisto ga flesaj pa vidi jel ce ti radit normalno. :)
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT