"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.516
|
čitano: 7.027.471
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
18 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Mijenjao sam na redmi note 3g i u kompletu je, a i drugi xiaomi modeli koje sam vidio imaju samo komplet tak da nije neki problem.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
protjeran
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Mjenjam samo ekran to jest staklo.Mobitel radi ali je ružno za vidjeti razbijen touch.

Problem je što se ovaj mora zagrijavati da se ljepilo otopi a je nemam opremu za to.Jel tako kod tebe bilo ili ?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel tko kupovao s http://www.grossoshop.net/shipping-from-europe 

Daju 24 mj garanciju ....

0 0 hvala 0
17 godina
Qvezbra kaže...

Nisam al sam cuo dobre komentare za njih,. Ja sam isto narucio iz jednog talijanskog shopa. platio stotinjak kuna vise al et 24mj garancije je tu :) .. I gross je mal skuplji od ostalih shopova al isplati se vise neg uzet kod nas a opet za garanciju saljes njima u italiju..

18 godina
Boixus koji je tocno mob u pitanju? Ne vjerujem da je to original dio ako se samo digitizer mijenja jer kod xiaomi ide samo komplet koliko sam ja vidjao. Mozda je netko i radio to ali cisto sumnjam. Ima unatrag par stranica originalni dijelovi za xiaomi, najbolje je kupiti tempered glass za drugi put . Otkud ti rezervni dio?
12 godina
protjeran

Xiaomi Redmi 2.

Znam samo da imam taj touch bez ičega sa jednom žicom.Obična plastika ili što je već.

Vidio sam Xiaomi shop ali sam mislio da ću moći ovako.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Qvezbra kaže...

Davno je to bilo, inace je OK je shop, ali koliko se sjećam, prije par godina su za dostavu u HR naplaćivali nekih 20€ dodatnog troska - dakle, ne kroz košaricu nego naknadno si trebao nadoplatiti pa to provjeri u svakom slučaju prije kupnje...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 3:07 (frulex).
18 godina
Daj uslikaj taj dio koji si kupio, nisam nigdje vidio da ima samo digitizer, nego je komplet screen + digitizer, koliko vidim ima za malo vise od 25$ , a to sam samo na brzinu pogledao.
12 godina
neaktivan

Hvala MarioVk i frulex !

0 0 hvala 0
12 godina

Lp, trebam za prijateljicu kupiti Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32GB verziju i trazim neku najpovoljniju opciju za kupnju da izbjegnem carinu...znaci ako ima nesto sa EU skladišta...imam vec account na Gearbest i tamo sam uzimao, ali sve je bilo jeftino pa se nisam ni pitao odakle dolazi...ako od tamo narucim hoce li doci sa EU skladišta...isto pitanje vrijedi i za Honorbuy, Giztop...Aliexpressme ne zanima. 

0 0 hvala 0
18 godina
Onda ti ostaje giztop, honorbuy i xiaomiforsale
12 godina

Na Giztopu je 259$ i vidim da je dostupan (na Gearbest nije)...jel zna netko pouzdano da ako narucim sa Giztopa dolazi sa EU skladista?

Edit:

Ili ovo?

https://www.xiaomiforsale.com/en/phones/312-note-3-pro-332.html

Ovdje je jos jeftiniji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 11:28 (ocean77).

0 0 hvala 0
18 godina
Dodje kod njih iz kine i onda se carini i salju sa eu skladista. Uzimao sam prije od njih i proslo je bez carine kakonsuni napisali. Posaljes im upit za svaki slucaj.
12 godina
protjeran
Evo to je taj dio.Mislim da bi trebao naručiti cijelo kućište .
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Nisam do sad vidio da ima posebno taj dio, ali kad ga vec imas probaj sa fenom dobro zagrijati rubove i polako sa nekom tankom plastikom skinuti digitizer. Mislim da je najbolje uzeti original komplet pa dok dodje zamijeniti i onda tek isprobati ovu metodu sa fenom kad vec nemas heatgun
12 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...
Nisam do sad vidio da ima posebno taj dio, ali kad ga vec imas probaj sa fenom dobro zagrijati rubove i polako sa nekom tankom plastikom skinuti digitizer. Mislim da je najbolje uzeti original komplet pa dok dodje zamijeniti i onda tek isprobati ovu metodu sa fenom kad vec nemas heatgun

Probat ću to.Samo neznam kako ću ga zalijepiti..To je problem..Morat ću nešto kupiti.

17 godina
neaktivan

Jel ima puno razlike u radu izmedu 2 i 3 GB ram-a ? Jos sam u dilemi uzeti Xiaomi Mi 4 koji ima 2 gb ram-a ili Redmi 3 pro koji ima 3 Gb pa zato pitam..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ocean77 kaže...

Lp, trebam za prijateljicu kupiti Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32GB verziju i trazim neku najpovoljniju opciju za kupnju da izbjegnem carinu...znaci ako ima nesto sa EU skladišta...imam vec account na Gearbest i tamo sam uzimao, ali sve je bilo jeftino pa se nisam ni pitao odakle dolazi...ako od tamo narucim hoce li doci sa EU skladišta...isto pitanje vrijedi i za Honorbuy, Giztop...Aliexpressme ne zanima. 

Vickmall EU i Minideal EU, cijena 255 $ i 259$ bez poštarine tj poštarina besplatna, dodje ti za 5-6 dana

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 13:45 (krojex).
10 godina
neaktivan
Pojavio se Xiaomi mi max na aliexpressu. Cijena 300-384$

0 0 hvala 0
18 godina
Boixus naljepnica ti je vec na digitizeru tak da ne moras nista posebno kupovat. Na xiaomiforsale je 209 eur tak da je tako jeftinije od minideala ili vicka
12 godina
neaktivan

Je li tko naručivao sa xiaomiforsale.com i kakva su iskustva? Vidim da imaju GLS dostavu za EU i piše free. Sad me zanima je li inače free ili samo sad neko vrijeme i da li šalju iz eu ili prvo iz kine. Hvala na odgovorima!

0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav!

Zanime me vaše mišljene u vezi ovog smartphona http://www.tinydeal.com/lenovo-a806-5-ips-hd-mtk6592-octa-core-android-44-4g-lte-phone-p-153243.html  , zanima me dali će raditi na našoj mreži, 4g hoće li raditi...

Inače mob ću uzeti sa njemačkog skladišta.

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kupio sam ga frendu prije više od godinu i pol dana, sve uredno radi i danas, vrlo je zadovoljan... Ta cijena od 800 kn je OK, pogotovo za EU shipping. Iako je HW vec malo zastario, jedino drugo što u toj veličini ima slično (a da je kvalitetnije) je Meizu M2 no koji je barem 100-njak kuna skuplji...

12 godina

Ja sam ga danas narucio sa XFS pa cemo vidjeti za koliko ce doci...javim.

18 godina
Xiaomiforsale ima do sljedece subote free shiping na neke proizvode. Evo slike iz emaila
18 godina
subi91 kaže...

Pozdrav!

Zanime me vaše mišljene u vezi ovog smartphona http://www.tinydeal.com/lenovo-a806-5-ips-hd-mtk6592-octa-core-android-44-4g-lte-phone-p-153243.html  , zanima me dali će raditi na našoj mreži, 4g hoće li raditi...

Inače mob ću uzeti sa njemačkog skladišta.

Čini se dosta ok za tu cijenu. Ima jedan sim, nešto stariji android no inače je sasvim dobar za 120$. 3G/4g bi trebao raditi.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
13 godina

Naručio sam ga, javim dojmove kad stigne. Inače mob mi je za fenda, mene još služi moj A820 .

Hvala vam na odgovorima.

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gdje najjeftinije uzeti s EU skladišta (bez ikakvih davana carini i dodatnih troškova) Redmi 3 ili Mi4c? Na Tinydeal ima Redmi za 163$, a na Giztopu Mi4c za 189$. Uzeo bi si neki do 5', Redmi je je taman osim što ne mogu vaditi bateriju, ne toliko radi mijenjanja, nego resetiranja ak se smrzne. A Mi4c bi morao uzeti model s 32 GB, jer nema micro sd, a taj mi je opet malo skup za mob bez hrv. garancije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 23:12 (Zaggy111).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zaggy111 kaže...

Redmi je je taman osim što ne mogu vaditi bateriju, ne toliko radi mijenjanja, nego resetiranja ak se smrzne. 

Pa ni ajfon ne uzmes pa bacis u zid ako se smrzne nego kombinacijom tipki resetiras.. :D Isto je i s HTC-om kojem se baterija ne vadi, a tako je i s Xiaomi uređajima koji nemaju mogućnost vađenja baterije.. Kombinacijom tipki za glasnocu i tipke za paljenje postizes da se uređaj resetira..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

Trebao bih preporuku od shopa koji daje EU garanciju za Redmi note 3 (dakle da se na garanciju salje unutar EU) jer imam iskustvo sa svojim redmi note 2 (TopOne) na kojim mi je digitizer podivljo da mi se jednostavno ne isplati slati ga u kinu ( privremeni izvoz da mi špediter radi?) ,nego cu sam mjenjati LCD i tuch o svojem trosku. Dakle htjeo bih izbjeci takvu situaciju sa trgovinom koja ima servis u EU.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice