Ne znam za K6000, znam za K10000 da je telefon cudo sto se baterije tice. Glomazan je, sve stoji, ali baterija traje do 5-6 dana, i po 16+ sati SOT-a se moze izvuci bez ikakvih problema.. Jedino eto sto krajnjem korisniku dimezije/glomaznost mogu biti problem..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sestra ima na raspolaganju 2000-2200 kn za kupnju novog mobilnog uređaja.Pošto je tinejđer u fazi je marke (Iphone najbolji i takve stvari, a ja ju pokušavam urazumiti da nije sve u tome) pa bih molio preporuku nekog mobitela u tome cijenovnom rangu i odakle bi se mogao naručiti (što duža garancija i ostale stvari veliki plus). Hvala. 
di si to nasao za 2050 kn ajme meni, https://www.xiaomiforsale.com/en/phones/245-mi-4c-32gb.html evo tu za cca 1500 kn, odaberi onaj in stock, znaci rozi i mob je kod tebe do petka inace ces puno duze cekat jer treba stic iz kine
---evo ovaj verne stigao u giztop na preorder http://www.giztop.com/vernee.html
Pozdrav vlasnik sam Jiayu S3 i telefon mi je malo dosadio pa cu ga prosljediti curi. Zanima me ima li nesto sa EU skladista do 150-200 eura da je u rangu Jiayua? Jedino što bi ovi put želio imati metalno kuciste. Jel valja ovi Umi Touch ili Be Touch 2?
di si to nasao za 2050 kn ajme meni, https://www.xiaomiforsale.com/en/phones/245-mi-4c-32gb.html evo tu za cca 1500 kn, odaberi onaj in stock, znaci rozi i mob je kod tebe do petka inace ces puno duze cekat jer treba stic iz kine
---evo ovaj verne stigao u giztop na preorder http://www.giztop.com/vernee.html
Ja sam Redmi Note 3 Pro narucio u cetvrtak, tada je bio on stock (dan prije nije), u subotu (a i sada) opet pise 'On the way'. Koliko im treba da zapravo posalju mobitel - tj. da dobijem potvrdu preko emaila o shippingu? Stvarno sam se nadam da ce doci uskoro (prvi kinez i povratak na android nakon skoro dvije godine).
Poštovanje ekipo , evo javljam se ne zbog nabave novog moba nego zbog male pomoći ako može. Bio sam popio dva virusa na Lenovu A 806 ( oznake virusa su com.android.dserw.ds i com.android xxfmf ) i nisam ih mogao ubiti sa original Lenovom apk ( niti sa avastom niti sa avgeom ) pa sam ih ubio sa jednom drugom apk , ali da nju aktivram morao sam ubiti originalnu apk od Lenova. Nakon brisanja virusa koji su mi pravili velike probleme ( prekidali su mi rad komplet googl računa )sve se vratilo u normalu , ali kao posljedica micanja origina Lenove apk ostala mi je poruka ( security problem ) u doljnjem lijevom uglu mobitela( vidi slike ) koju ne mogu makniti . Ako netko možda zna način micanje te poruke bio bi mu zahvalan, napomenuo bi da poruka ne smeta u radu mobitela već jednostavno iritira. Osim toga ako netko ima da postavi sliku ili zna link gdje mogu skiniti ( ili zna ime ) original Lenovove apk za čuvanje baterije i nju sam bio obrisao
a bila mi je bolja od ovih što sam instalirao sa google play.
Vrlo lako moguće da takav apk dolazi sa stock romom, ili da je i dalje ostala neka nepotrebna aplikacija koja pokazuje tu poruku.
Pokušaj još nešto deinstalirati a probaj naći i neki bolji rom za flashanje kako bi zamijenio ovaj
Pozdrav,
tražim neki mob za frenda, do 1000 kn a može i manje, ok baterija, izdržljiv ekran i ok radne sposobnosti (uglavnom će mu trebati za facebook/whatsapp/razgovore). I još jedna važna stvar, da nije prevelik, znači max 5 inča, a po mogućnosti 4,5.
Imate li kakvih preporuka?
Ja zasada gledam Redmi 2 i neke Doogee na wowshopu.
Ako nije uvjet da bude iz HR dućana, Meizu M2 je nešto ispod 1000 kn, a zadovoljit će sve uvjete gore...
Ja sam Redmi Note 3 Pro narucio u cetvrtak, tada je bio on stock (dan prije nije), u subotu (a i sada) opet pise 'On the way'. Koliko im treba da zapravo posalju mobitel - tj. da dobijem potvrdu preko emaila o shippingu? Stvarno sam se nadam da ce doci uskoro (prvi kinez i povratak na android nakon skoro dvije godine).
treba im 2 cca tjedna da dodje iz kine, ali iskustvo od moje cure i frendice je da stvarno se to zna oduzit na 20 dana, vec ono mislis da ce te prevarit, prespori su kad tako salju iz kine pa nemoj panicarit, haha
treba im 2 cca tjedna da dodje iz kine, ali iskustvo od moje cure i frendice je da stvarno se to zna oduzit na 20 dana, vec ono mislis da ce te prevarit, prespori su kad tako salju iz kine pa nemoj panicarit, haha
Slabo ti je to iskustvo. Pravilo je da nema pravila.
Moj raspon dolazaka, nekih 20-tak mobaća, je od 14 dana do 4 mjeseca.
Tak da .... kak ti grah padne.
Pozdrav ljudi nisam baš upućen u kineske telefone, pa me zanima kakvo imate mišljenje o telefonu LeTV S1 x600. Unaprijed hvala.
Kakva su iskustva sa XIAOMIFORSALE.COM. napokon je odluka pala na xiaomi redmi 3 pro, ali sada gledan odakle ga naručit.
Imas dosta custom romova tak da mozes birati, zajednica je ogromna i sve probleme mozes rijesiti, uvijek se nadje netko tko je vec imao isti problem.
Po svemu sudeci u 6mjesecu bi trebali MM upgrade dobiti tak da i tu ne kaska za ostalim markama. Eto, ako imas kakva ciljana pitanja pitaj :-)..
jel zna netko dal postoji možda za giztop nekakav kupon pa da prije kupovine upišem?
Kakva su iskustva sa XIAOMIFORSALE.COM. napokon je odluka pala na xiaomi redmi 3 pro, ali sada gledan odakle ga naručit.
Ja sam danas pokrenuo claim kod Paypala za xiaomiforsale.com narudžbu.
Platio sam Redmi Note 3 Pro u petak i od onda nisam dobio ama baš nikakav odgovor. Niti preko facebooka, niti preko maila.
Naravno, od slanja paketa još ništa, nikakav tracking, ništa...
Ne velim da su lopovi, ali preporučam da budete oprezni. Ako ne odgovaraju na bilo kakve mailove onda nešto ne štima...
Ja sam danas pokrenuo claim kod Paypala za xiaomiforsale.com narudžbu.
Platio sam Redmi Note 3 Pro u petak i od onda nisam dobio ama baš nikakav odgovor. Niti preko facebooka, niti preko maila.
Naravno, od slanja paketa još ništa, nikakav tracking, ništa...
Ne velim da su lopovi, ali preporučam da budete oprezni. Ako ne odgovaraju na bilo kakve mailove onda nešto ne štima...
a ono strpljenje ti je vrlina, pa mogel si još malo pričekati, nije da si naručil mob prošli mjesec pa da ti nisu ništ odgovorili.
Hvala na odgovoru, posebno jer nisam znao da mu uskoro slijedi update čime me još više privlači. A zanima me još da li taj USB Type C brže puni za razliku od Micro USB-a.
A gledaj...
Nije problem pričekati, ljudi smo dogovorit ćemo se.
Ali da mi nakon nekoliko mailova, facebook poruka ne odgovore ni jedno slovo. E na to za svoje pare ne pristajem.
Kupujem na netu već godinama i nikad mi se nije dogodilo da mi seller ne odgovori. Pa ako je i bilo kakvih problema riješili smo u komunikaciji.
A ovdje na xiaomiforsale.com totalna tišina. Ako nemaju osoblja ili što nek se ne bave s prodajom ili nek vele da je potrebno čekati danima da se udostoje odgovoriti.
Nije da sam razmaženi kupac ali ipak neki red se treba znati.
a koju boju si uzeo?
zlatnog imaju na stanju (ja frendu naručio prekjučer navečer) dok su ostale boje (teške boje) na putu
evo upravo tek sada dobio mail o uplati i sad čekamo
edit
imam i tracking number i mob je krenuo iz češke
Preporuka za kineski mobitel do 1500 kn.
inače ja naručil upravo sa giztopa za sestričnu Vernee Thor pa budemo vidli kaj je to za čudo
Evo, dobio i ja tracking number, pa ublažavam početne kritike na xiaomiforsale.com.
Doduše paypal claim ostat će dok ne vidim da je s mobom sve u redu.
Naravno, odgovore na upite nisam još uvijek dobio (a niti ću ih, očito je, dobiti).
BTW, uzeo sam gold verziju.
U zadnje vrijeme nešto sporo odgovaraju, u 3 mjesecu kad sam ih nešto kontaktirao odgovorili su sljedeći dan, a sad im treba i po tjedan dan.
BTW, pretpostavljam da si pokrenuo dispute, claim ide nakon toga, zar ne?
inače ja naručil upravo sa giztopa za sestričnu Vernee Thor pa budemo vidli kaj je to za čudo
Ajde baš napiši par crta kad dođe. Ja ga se isto mislim uzeti 
Da, prvo dispute pa claim.
A sad, kako bude bude. Možda sam prenaglio ali mislim da bi ipak trebali poraditi na komunikaciji i supportu. Za moje pare ne treba da mi se klanjaju, ali bi barem mogli odgovoriti kak se spada. :)
Napokon mi je Cubot H2 krenuo iz EU skladišta prema meni, jedva čekam da mi dođe kako bi napisao dojmove. Prvi 5.5" ekran, doduše ne volim veće mobitele.
Btw za oko mi je zapeo i Vkworld T3, jeftin mob od 80$, standardna ponuda (5" ekran, 2Gb rama, četverojezgreni...) ali ima i super jak zvučnik za glazbu prema najavi.
Usb type c punjenje je super, puni cijelu bateriju za oko 1 sat, prvih 60-70% brze pa onda sporije, recimo da je na 60% za manje od pola sata. I super je prijenos podataka preko kabla, fakat neusporedivo sa microusb kablom.