"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.516
|
čitano: 7.027.471
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Da, vidim i za honorbuy, a recimo Spemall, tamo se ne plaća shipping?
I da, je li ovo best buy za te novce trenutno??

16 godina
PeTaR_HR kaže...

Pozdrav,zelim narucit mobitel i naletio sam na ovaj lenovo lemon 3 http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-Lemon-3--K32C36--5-0inch-FHD-Screen-2GB-16GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-616-Octa-Core-1-5-GHz---Silver-362515.html

Dali se isplati uzimat,jeli mozda ima neki bolji u tom rangu cijene?

Koliko vidim 3G nema za naše mreže, samo kineske....

18 godina

To bi mogli eventualno naručiti oni koji ne surfaju netom već samo vode razgovore i/ili surfaju wifijem

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
16 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Zanimljivo, ugl vec prije sam ih pitao sto im znaci ta "USED" kategorija i dobio sam odgovor da su mobiteli koristeni samo za potrebe reviewa i nista vise.

https://www.xiaomiforsale.com/en/meizu/158-meizu-mx4-pro.html

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bodija kaže...
PeTaR_HR kaže...

Pozdrav,zelim narucit mobitel i naletio sam na ovaj lenovo lemon 3 http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-Lemon-3--K32C36--5-0inch-FHD-Screen-2GB-16GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-616-Octa-Core-1-5-GHz---Silver-362515.html

Dali se isplati uzimat,jeli mozda ima neki bolji u tom rangu cijene?

Koliko vidim 3G nema za naše mreže, samo kineske....

I 4G mu je za kineske mreže, samo 2G podržava za naše...

16 godina
neaktivan

Evo stigao i drugi LY L7. Uplačen 27.04. - stigao danas.

Sve isprobano i radi bez greške, sutra ide penzički za cijelih 212 kuna.

Leagoo Z1 je malo skuplji i jači, ali i preorder.

Samo za ljubitelje odrona, ostali zaobiđite u širokom luku.

dak
12 godina
neaktivan

Ima netko iskustva s GrossoShop ? Talijanski web shop

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imaju samo fedEx dostavu, nema biranja i skuplji su od ostalih shopova. Ja naručio prije godinu kolegi mobitel kod njih i bio je skuplji oko 200kn od ostalih ali hitno je trebao pa je uzeo. dostava oko 4-5 dana.

11 godina
neaktivan
Pozz...imam par pitanja pa ako mi vlasnici zele i znaju odg: na redmi note-u 3 mi se pojavio update na verziju-miui Global 7.2.5.0 stable nakon kojeg ne mogu stavit ni jedan wallpaper,uopce ne znam jel to eu rom ili neko kinesko smece te da li ce se mozda s novim updateom to ispraviti ili ne,nista strasno al bi volio da sve radi 😞

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne radi mi internet bankarstvo na Xiaomi 4s. Neko vrijeme je pa ćorak. Ideje?

0 0 hvala 0
14 godina
Dala kaže...

Ne radi mi internet bankarstvo na Xiaomi 4s. Neko vrijeme je pa ćorak. Ideje?

Jel piše da je rootan ili? :D

Pucaaaajjjj :)
17 godina
neaktivan
midzan21 kaže...

Može preporuka nekog mobitela do 1000kn u HR shopovima. gledam za frenda nekog kineza jer se predugo vuče na SGM2, te se prečesto žali da mu mobilni krepava. Budget mu je najveća mana. Želje su: Android 5.x, barem 1GB RAM te do 5" ekran (vrh, vrhova 5.2"). Baterija i ostalo neka bude neki average, nije prezahtjevan user (WA, SMS, FB, pozivi te poneka fotka te video nije bitan)

Bump, mogu prijedlozi iz naših dućana (mogu i naši webshopovi, zadnja opcija je narudžba izvana), sve ostaje isto.

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
10 godina
neaktivan
Redmi 3, ali nez koliko dodje u nasim webshopovima tako da bolje izvana
17 godina
neaktivan

Za vjerovati ili ne, ali izgleda da app "Filtar plavog svijetla" ometa internet bankarstvo. Problem riješen.

10 godina
neaktivan

evo neki za penzice :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dala kaže...

Za vjerovati ili ne, ali izgleda da app "Filtar plavog svijetla" ometa internet bankarstvo. Problem riješen.

Da, poznato je da aplikacije koji koriste filtre/layere osvjetljenja ekrana (poput "Lux"-a i sl.) u većini slučajeva sprečavaju upisivanje brojki/slova u netbanking aplikacije. No, dovoljno je samo takav app isključiti ili FC pa nakon završetka koristenja bankarstva ponovo upaliti...

17 godina
neaktivan

uzeti Xiaomi Mi 4 ili Redmi 3 Pro ? koji je po vama bolji ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
t0ma kaže...

uzeti Xiaomi Mi 4 ili Redmi 3 Pro ? koji je po vama bolji ?

Hm... Oba odlicna...

Slicnu dvojbu sam imao i ja... Uzeo sam Redmi 3 PRO s obzirom da ima citac otiska prsta... 3GB rama... I jeftiniji je...

Mi4 bi uzeo da mogu nabaviti crni i da su pare priblizno podjednake... Ali mislim da je kada sam ja uzimao, crni Mi4 bio oko 50tak dolara skuplji od Redmi 3 Pro...

Trenutno mi se nista ne moze mjeriti sa Mi5... Ali on ionako nije u ovom cjenovnom rangu...

Imam i njega

10 godina
Naručio danas putem Aliexpress-a svog prvog kineza Meizu M2 Note za 123$.
Najviše je za to zaslužan BUG broj 276 i stranica 93 gdje piše da isplativije ne može.
E sada me valjda u BiH neće puno odrerati za carinu i PDV:)

0 0 hvala 0
16 godina

Glavni kandidat za kupovinu nekoliko mjeseci nakon Redmia 3 PRO će mi biti Meizu M3 (mini) Kimovil link

Imati ću dva moba da si malo mijenjam, uspoređujem i igram. Xiaomi i Meizu, izašli praktično u isto vrijeme, jednakog ekrana - gustoće piksela,idealni za uspoređivanje. Gledam malo youtube recenzije od M3 Note (jer mini verzije još nema) i čini se da ni kamera ni performanse nisu nešto, ali može proći, vidjet ćemo kako će se tu ponašati M3 mini. Recimo da bi i bar mali napredak u odnosu na M2 mini bio fin. U kameri ne očekujem bitniji pomak, ali vjerujem da su se riješile neke dječije bolesti općenito na koje su se neki žalili kod M2 verzija, i da je izrada kvalitetnija. Nadam se da će autonomija biti nijansu iznadprosječna.

Cijena super, bar zasad oko presale-a, gdje li bi ga bilo sad najpovoljnije uzeti ?

@T0ma
Ja sam se u istoj dvojbi nedavno odlučio za Redmi 3 PRO. Podjednake cijene su bile Mi4, Redmi 3 Pro i Mi4c. Ovog zadnjeg sam otpisao jer se dosta ljudi žalilo na razne probleme sa touchscreenom, kod Mi4 mi se nije sviđala bijela boja koju jedinu imaju po manjoj cijeni, i taj metalni obrub je lijep, ali u slučaju da padne nezaštićen puca ekran jer jako prenosi vibracije. Kod Redmi 3 nisam našao nikakvih mana, HD rezolucija ekrana je sasvim ok za 5'', a zadovoljila me je i kvaliteta kamere koju sam vidio na recenzijama. Kao bonus imam više prostora za pohranu podataka i otisak prsta, i ono najbitnije, nadmoćna baterija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2016 15:41 (ALVIN).

0 1 hvala 0
18 godina
Ne moze se staviti u kosaricu, spacka samo da priviku korisnike na stranicu
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
10 godina
neaktivan

Ista stvar i s mx5

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Zna li ko kako promijeniti ekran na redmiu i ima li ko da to radi na "crno"?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pozdrav!!!
Imam mobitel noa h40 i zelim staviti novi rom ali neznam koji je kompatibilan sa ovim kineskim mobitelom,pravi naziv mobitela je king sin s2.Ako netko zna koji rom-ovi su kompatibilni sa mojim mob nek napise bio bih jako zahvalan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imaš tu, ali dobro porvjeri što radiš i naravno - na vlastitu odgovornost 

http://www.needrom.com/category/others/i-j-k-l/kingsing/

13 godina
neaktivan

Znaci samo mogu uzet od king sing s2 na toj stranici,i dali mogu mozda instalirati miui ili cynogenmod ?

15 godina
neaktivan

Možeš ako su HW identični modeli, ali čisto sumnjam da za King Sing ima MIUI ili CM. Nisam siguran da bih baš i stavljao ROM od KS2 na tog Nou jer ako nešto podje po krivu, kod takvih no-name modela nema povratka jer nema ni zajednice koja će ti pomoći u otklanjanju problema...

18 godina
Boixus, nije neki veliki problem promijeniti ekran na redmiju jer je u kompletu display i digitizer. Imas i na youtubu upute pa mozes i po tome probat. Zamijenio bih ti ja ali sam malo daleko
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
neaktivan

Ako mijenjaš LCD+digitizer u kompletu, to je obično lak posao - nisam na Xiaomiu, ali sam na Meizu M2 u pola sata to zamijenio bez nekih problema...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice