Da, vidim i za honorbuy, a recimo Spemall, tamo se ne plaća shipping?
I da, je li ovo best buy za te novce trenutno??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,zelim narucit mobitel i naletio sam na ovaj lenovo lemon 3 http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-Lemon-3--K32C36--5-0inch-FHD-Screen-2GB-16GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-616-Octa-Core-1-5-GHz---Silver-362515.html
Dali se isplati uzimat,jeli mozda ima neki bolji u tom rangu cijene?
Koliko vidim 3G nema za naše mreže, samo kineske....
To bi mogli eventualno naručiti oni koji ne surfaju netom već samo vode razgovore i/ili surfaju wifijem
Zanimljivo, ugl vec prije sam ih pitao sto im znaci ta "USED" kategorija i dobio sam odgovor da su mobiteli koristeni samo za potrebe reviewa i nista vise.
https://www.xiaomiforsale.com/en/meizu/158-meizu-mx4-pro.html
Pozdrav,zelim narucit mobitel i naletio sam na ovaj lenovo lemon 3 http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-Lemon-3--K32C36--5-0inch-FHD-Screen-2GB-16GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-616-Octa-Core-1-5-GHz---Silver-362515.html
Dali se isplati uzimat,jeli mozda ima neki bolji u tom rangu cijene?
Koliko vidim 3G nema za naše mreže, samo kineske....
I 4G mu je za kineske mreže, samo 2G podržava za naše...
Evo stigao i drugi LY L7. Uplačen 27.04. - stigao danas.
Sve isprobano i radi bez greške, sutra ide penzički za cijelih 212 kuna.
Leagoo Z1 je malo skuplji i jači, ali i preorder.
Samo za ljubitelje odrona, ostali zaobiđite u širokom luku.
Ima netko iskustva s GrossoShop ? Talijanski web shop
imaju samo fedEx dostavu, nema biranja i skuplji su od ostalih shopova. Ja naručio prije godinu kolegi mobitel kod njih i bio je skuplji oko 200kn od ostalih ali hitno je trebao pa je uzeo. dostava oko 4-5 dana.
Ne radi mi internet bankarstvo na Xiaomi 4s. Neko vrijeme je pa ćorak. Ideje?
Ne radi mi internet bankarstvo na Xiaomi 4s. Neko vrijeme je pa ćorak. Ideje?
Jel piše da je rootan ili? :D
Može preporuka nekog mobitela do 1000kn u HR shopovima. gledam za frenda nekog kineza jer se predugo vuče na SGM2, te se prečesto žali da mu mobilni krepava. Budget mu je najveća mana. Želje su: Android 5.x, barem 1GB RAM te do 5" ekran (vrh, vrhova 5.2"). Baterija i ostalo neka bude neki average, nije prezahtjevan user (WA, SMS, FB, pozivi te poneka fotka te video nije bitan)
Bump, mogu prijedlozi iz naših dućana (mogu i naši webshopovi, zadnja opcija je narudžba izvana), sve ostaje isto.
Za vjerovati ili ne, ali izgleda da app "Filtar plavog svijetla" ometa internet bankarstvo. Problem riješen.
Za vjerovati ili ne, ali izgleda da app "Filtar plavog svijetla" ometa internet bankarstvo. Problem riješen.
Da, poznato je da aplikacije koji koriste filtre/layere osvjetljenja ekrana (poput "Lux"-a i sl.) u većini slučajeva sprečavaju upisivanje brojki/slova u netbanking aplikacije. No, dovoljno je samo takav app isključiti ili FC pa nakon završetka koristenja bankarstva ponovo upaliti...
uzeti Xiaomi Mi 4 ili Redmi 3 Pro ? koji je po vama bolji ?
uzeti Xiaomi Mi 4 ili Redmi 3 Pro ? koji je po vama bolji ?
Hm... Oba odlicna...
Slicnu dvojbu sam imao i ja... Uzeo sam Redmi 3 PRO s obzirom da ima citac otiska prsta... 3GB rama... I jeftiniji je...
Mi4 bi uzeo da mogu nabaviti crni i da su pare priblizno podjednake... Ali mislim da je kada sam ja uzimao, crni Mi4 bio oko 50tak dolara skuplji od Redmi 3 Pro...
Trenutno mi se nista ne moze mjeriti sa Mi5... Ali on ionako nije u ovom cjenovnom rangu...
Imam i njega
Najviše je za to zaslužan BUG broj 276 i stranica 93 gdje piše da isplativije ne može.
E sada me valjda u BiH neće puno odrerati za carinu i PDV:)
Glavni kandidat za kupovinu nekoliko mjeseci nakon Redmia 3 PRO će mi biti Meizu M3 (mini) Kimovil link
Imati ću dva moba da si malo mijenjam, uspoređujem i igram. Xiaomi i Meizu, izašli praktično u isto vrijeme, jednakog ekrana - gustoće piksela,idealni za uspoređivanje. Gledam malo youtube recenzije od M3 Note (jer mini verzije još nema) i čini se da ni kamera ni performanse nisu nešto, ali može proći, vidjet ćemo kako će se tu ponašati M3 mini. Recimo da bi i bar mali napredak u odnosu na M2 mini bio fin. U kameri ne očekujem bitniji pomak, ali vjerujem da su se riješile neke dječije bolesti općenito na koje su se neki žalili kod M2 verzija, i da je izrada kvalitetnija. Nadam se da će autonomija biti nijansu iznadprosječna.
Cijena super, bar zasad oko presale-a, gdje li bi ga bilo sad najpovoljnije uzeti ?
@T0ma
Ja sam se u istoj dvojbi nedavno odlučio za Redmi 3 PRO. Podjednake cijene su bile Mi4, Redmi 3 Pro i Mi4c. Ovog zadnjeg sam otpisao jer se dosta ljudi žalilo na razne probleme sa touchscreenom, kod Mi4 mi se nije sviđala bijela boja koju jedinu imaju po manjoj cijeni, i taj metalni obrub je lijep, ali u slučaju da padne nezaštićen puca ekran jer jako prenosi vibracije. Kod Redmi 3 nisam našao nikakvih mana, HD rezolucija ekrana je sasvim ok za 5'', a zadovoljila me je i kvaliteta kamere koju sam vidio na recenzijama. Kao bonus imam više prostora za pohranu podataka i otisak prsta, i ono najbitnije, nadmoćna baterija.
Zanimljiva ponuda:
http://en.efox-shop.com/xiaomi-mi-4c-2gb-qualcomm-snapdragon-808-18ghz-hexa-core-50-zoll-fhd-bildschirm-miui-7-4g-lte-smar-g-303850
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Ista stvar i s mx5
This time next year we'll be millionaires
Imam mobitel noa h40 i zelim staviti novi rom ali neznam koji je kompatibilan sa ovim kineskim mobitelom,pravi naziv mobitela je king sin s2.Ako netko zna koji rom-ovi su kompatibilni sa mojim mob nek napise bio bih jako zahvalan
Imaš tu, ali dobro porvjeri što radiš i naravno - na vlastitu odgovornost 
Znaci samo mogu uzet od king sing s2 na toj stranici,i dali mogu mozda instalirati miui ili cynogenmod ?
Možeš ako su HW identični modeli, ali čisto sumnjam da za King Sing ima MIUI ili CM. Nisam siguran da bih baš i stavljao ROM od KS2 na tog Nou jer ako nešto podje po krivu, kod takvih no-name modela nema povratka jer nema ni zajednice koja će ti pomoći u otklanjanju problema...
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Ako mijenjaš LCD+digitizer u kompletu, to je obično lak posao - nisam na Xiaomiu, ali sam na Meizu M2 u pola sata to zamijenio bez nekih problema...