Dosta stranica koristi sisteme za naplatu koji ne primaju debitne Vise od PBZ-a, npr. meni DigitalOcean nije htio primiti moju Visu od PBZ-a. Zbog toga gledam često gdje ima PayPal jer je lakše.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji servis servisira Meizu mobitele?
ProcesorQuad Core MTK6735
Takt procesora1,0 GHz
Veličina zaslona5,5"
Razlučivost zaslona1280X720
Dual SIM supportDa
Main camera resolution13 MPix
Interna memorija2 GB
ZaslonIPS
Flash memorija16 GB
Trajanje baterije2500 mAh
Ugrađena bljeskalicaDa
Mobile operating system installedAndroid 5.1 Lollipop
Ne bi bio moj izbor. Blackview mi nije poznata marka i dosta sam rezervisan prema uređajima koji su napravljeni da budu fizičke kopije nekog poznatog modela. Baterija bi trebalo da je ok, s obzirom na skroman SoC. Performanse su "onako", quad A53 na 1GHz i Mali 720 MP2. Cena je relativno povoljna. Drugi SIM slot je "hibridni" (ili drugi SIM, ili micro SD).
Mislim da se izbor svodi na to koliko jako želiš kopiju iPhonea 6S, za koju ipak mislim da se da dosta brzo prozreti.
Koji problem imaš? Probaj se javiti lokalnim servisima mobitela. Veći servisi popravljaju samo svoje modele koje prodaju, ne kineske marke. Ako je zamjena ekrana, moraš ih prije kontaktirati da provjere koliko košta ekran, bi li se mogao zamijeniti i za koliko...
Što se tiče ove iznad kopije Iphonea, ovisi po kojoj cijeni i gdje misliš kupiti. Ima i puno lošijh kopija a ovdje makar po specifikacijama ne dobivaš toliko loš mobitel.
(budući da kopija iphonea imaju često star android, 512mb rama...)
Koji problem imaš? Probaj se javiti lokalnim servisima mobitela. Veći servisi popravljaju samo svoje modele koje prodaju, ne kineske marke. Ako je zamjena ekrana, moraš ih prije kontaktirati da provjere koliko košta ekran, bi li se mogao zamijeniti i za koliko...
Što se tiče ove iznad kopije Iphonea, ovisi po kojoj cijeni i gdje misliš kupiti. Ima i puno lošijh kopija a ovdje makar po specifikacijama ne dobivaš toliko loš mobitel.
(budući da kopija iphonea imaju često star android, 512mb rama...)
Imam namjeru uzet Meizu pro 5 sa honorbuya za 410$, pa me zanima ako mi se ista desi na koji servis treba ici. Pitao sam mobis i odgovorili su mi da ih agram servisira, budem to provjerio sutra jeli istina.
Pri dnu stranice 473 ovog topica se javilo dvoje ljudi kojima nije uvažilo PBZ Visa deviznu karticu za kupovinu na Aliexpress Top One...ja sam na Top One stranici vidio neko objašnjenje da devizne Visa ne primaju već samo neke personal kartice,
Zanima me jel itko uspješno kupio na tom Top One sa deviznom karticom ?
Mislim da sam ti vec odgovorio, narucio sam tri mobitela sve skupa sa aliexpressa/topone sa pbz visa deviznom bez problema. Zasto sam ne probas, ako ne vjerujes odgovorima? :)
evo ja sam jucer za probu uzeo neku sitnicu na aliexpressu sa pbz visa deviznom karticom i koliko vidim proslo je bez problema..
Pozdrav,
zelim naruciti ovaj mobitel
Redmi Note 2 Prime .
Imate li koju bolju preporuku za tu cijenu ??
Zanima me ako platim tu DHL dostavu 26$ da li je ondaa to sigurno bez carine i troskova i kolko otprilike traje dostava.
Zahvaljujem unaprijed.
Neznam dal je več netko postao informaciju ali nije na odmet ponoviti, koprivnički Hangar 18 če uskoro preuzeti servis i distribuciju xiaomija za hrvatsku pa onda možemo očekivati i puno bolju podršku servisne mreže za taj brend. Nadam se da če uvažavati grancije telefona kupljenih preko webshopova a ne samo onih koji su prošli preko njihovih distribucijskih kanala
Pomoc trebam....
Za zenu mob, ali mora biti hasslefree.
Ja sam nasao npr. ova dva koji mi odgovaraju i cijenom (ccs 150 USD) i EU stock:
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_229219.html?wid=3
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_180811.html?wid=3
Sa kojim nema (ili ima manje) zahebancije sa bloatwareom i romovima?
Koji ima bolju kameru?
Prijedlozi za nesto potuno drugo su dobro dosli (sto manje intervencija korisnika, kamera i cijena su mi bitni)
Unaprijed hvala i pozdrav
Koliko znam gearbeast ne šalje iz EU skladišta u HR
Koliko znam gearbeast ne šalje iz EU skladišta u HR
Pozdrav,
Ja sam do sada narucivao od tamo, ali nisam posebno trazio EU stock, sada vidim da si potpuno u pravu.!!
Hvala
Koje su mi druge opcije, mob mora biti kod mene najkasnije za 10 dana?
Unapeijed hvala
Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Neznam dal je več netko postao informaciju ali nije na odmet ponoviti, koprivnički Hangar 18 če uskoro preuzeti servis i distribuciju xiaomija za hrvatsku pa onda možemo očekivati i puno bolju podršku servisne mreže za taj brend. Nadam se da če uvažavati grancije telefona kupljenih preko webshopova a ne samo onih koji su prošli preko njihovih distribucijskih kanala
Ako im budu cijene servisa kao za servisiranje njihovih modela, bit će povoljnije kupiti novog.
Ako im budu cijene servisa kao za servisiranje njihovih modela, bit će povoljnije kupiti novog.
zar su tako loša iskustva sa njima? Ja nisam imao osobnog pa nemam neku informaciju iz prve ruke, ali očito nije individualan slučaj pošto več vas dvoje navodite loše iskustvo
zar su tako loša iskustva sa njima? Ja nisam imao osobnog pa nemam neku informaciju iz prve ruke, ali očito nije individualan slučaj pošto več vas dvoje navodite loše iskustvo
nisu samo njih dvoje, nažalost.
Da me se ne shvati krivo, podržavam potez jer će približiti Xiaomi kao marku, te će možda potaknuti i druge na isto. Možda dovede do toga da ćemo kroz neki period moći kupiti i servisirati Xiaomi diljem zemlje, po normalnim cijenama.
Ali kao što je kolega majdo rekao, nema šanse da im nosimo mobitele, rađe u kinu.
Pozdrav,
Ja sam do sada narucivao od tamo, ali nisam posebno trazio EU stock, sada vidim da si potpuno u pravu.!!
Hvala
Koje su mi druge opcije, mob mora biti kod mene najkasnije za 10 dana?
Unapeijed hvala
Na Aliexpress ima dosta sellera koji nude brzu dostavu bez carine pa je najbolje tamo pogledati tko što nudi. Okvirno što se tiče tvog prvog posta ako želiš kvalitetnu kameru najbolje je sastaviti listu uređaja koji ti cjenovno odgovaraju i onda ganjati test slike od ljudi koji su uradili review s tim uređajem. Ovako na prvu za 150 USD bi mogao upecati kakav Meizu M1 Note, frend ima taj uređaj i radi pristojne slike čak i u uvjetima s manje svjetla.
Pri dnu stranice 473 ovog topica se javilo dvoje ljudi kojima nije uvažilo PBZ Visa deviznu karticu za kupovinu na Aliexpress Top One...ja sam na Top One stranici vidio neko objašnjenje da devizne Visa ne primaju već samo neke personal kartice,
Zanima me jel itko uspješno kupio na tom Top One sa deviznom karticom ?
Mislim da sam ti vec odgovorio, narucio sam tri mobitela sve skupa sa aliexpressa/topone sa pbz visa deviznom bez problema. Zasto sam ne probas, ako ne vjerujes odgovorima? :)
Ne mogu svima vjerovati jer jedni su izjavili da može a drugi da ne može, kao što vidiš. Ili bi ti čak uspio možda i jednima i drugima povjerovati ?
Ne da mi se registrirati itd. samo zbog provjere, a još se nisam odlučio 100% ni koji mob kupiti, ni kada, ni gdje. AliExpress TopOne mi možda otpada jer su neki rekli da dolazi sa custom multilanguage ROM-om, a ja želim orginalni kinesko-engleski. Navodno se ne može reći selleru da ostavi orginalni ROM gore, iako na stranici TopOne piše da se to može.
U dliemi sam izmedju Xiaomi MI4 i Xiaomi Redmi 3 za djevojku. Bitna je dobra kamera pa mislim da je tu MI4 bolji, dok je baterija na strani redmi 3.
Vase preporuke? cijena do 150$ (iz BiH sam pa mi dhl i ostala izbjegavanja carine nista ne znace)
Hvala!
U istoj sam dilemi.
S time da sam osobno bliže Redmi 3 jer mi je baterija bitnija od mrvicu bolje kamere i ekrana, Mi4 je i ljepši treba priznati, oba su čvrsti i kompaktni, ali uz Mi4 mi skoro ne bi ginulo flešanje i ostalo da ga prebacim na noviji operativni sustav, što bih volio izbjeći. Malo sam čitao o Mi4 okolo, crnoj verziji se navodno gulila boja nakon nekog vremena pa su je izbacili iz prodaje, možda samo dok ne riješe tu boju, par pojedinaca se požalilo na bateriju ali to su valjda iznimke, ali zato ih je malo više reklo da se dosta ugrije prilikom jačih aktivnosti. Mislim da to nije ništa kritično, a i Android 6 koji ima za taj mob će puno toga poboljšati.
Može mala anketa, koji biste vi radije imali kao jedini svoj mobitel ? :
| 8 | Xiaomi Redmi 3 |
|---|---|
| 3 | Xiaomi Mi4 |
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
Pa vjerojatno da :)
Imam honor 6 plus, koristim obje kartice, t com i tele 2, sve mi je uključeno, sinkronizacija, internet, mailovi itd, i baterija mi traje dva dana, do prije mjesec dana sam koristio samo jednu karticu, nisam primjetio neku razliku u trajanju baterije, možda par posto, toliko neznatno da se i ne primjeti.
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
Ljudeki..dilema je između:
Mi 4 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_155566.html?wid=4
Redmi 3 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_294232.html
Redmi 3 sam imao prilike koristiti i ekstremno sam zadovoljan. Baterija je stvarno odlična. No ta 3GB RAM-a mi se čine kao prekretnica. Što uzeti?
Puknut ekran na tabletu, kod hangara zamjena košta 400 kuna, a novi 500 kuna
Isti slučaj u Meanitu sa puknutim ekranom, ali zamjena ekrana samo 200 kuna.
Pa tko ne zna ..... piški uz vjetar
Ljudeki..dilema je između:
Mi 4 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_155566.html?wid=4
Redmi 3 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_294232.html
Redmi 3 sam imao prilike koristiti i ekstremno sam zadovoljan. Baterija je stvarno odlična. No ta 3GB RAM-a mi se čine kao prekretnica. Što uzeti?
Ak ti baš treba ta 3GB rama, za par dana izlazi Redmi 3 Pro verzija sa 3GB rama, 32 Gb prostora i fingerprint readerom za nekih 200 kn više.
Ulefone Paris me baš dojmio. Čačkam po njemu pola dana i imam samo pozitivne spoznaje.
Ako koga što zanima "iz prve ruke" neka pita. Sutra napravim par fotki. Kamera izgleda baš dobro.