Na giztopu ne vidim nigdje kolika je garancija niti ništa o tome. Kupujem si RN2 za 1150kn ali zanima me još i kako dobit kupone za popuste, vidim da ih je pun internet al nijedan kojeg sam probao ne valja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na giztopu ne vidim nigdje kolika je garancija niti ništa o tome. Kupujem si RN2 za 1150kn ali zanima me još i kako dobit kupone za popuste, vidim da ih je pun internet al nijedan kojeg sam probao ne valja.
Garancija ti je 1godinu..a za kupone neznam
Trebam malo pomoć, dvoumim se između 2 mobitela: meizu m2 note i zopo speed 7, zoppo ima nešto brži procesor,gigu rama više ali i lošiju bateriju. Što je po vama bolje i imate li neku drugu preporuku a da se može kupiti u hrvatskoj na rate.
Na kraju sam ipak uzeo speed 7, kada sam došao tamo nije bilo speed 7 plusa a obični speed 7 je bio jeftniji 100 kn od meizu m2 notea. za sad sam jako zadovoljan mobitelom jedino mi se kamera ne čini baš vrhunska Antutu score mi je 38295 ako nekoga zanima
Kako da odaberm eu skalđište u giztopu? Hvala.
Nema biranja, sve sto naruci stize s EU shopa..
Ne stiže iz EU shopa jer kao takav ne postoji. Stiže iz Kine, u Francuskoj sređuju papire i proslijeđuju dalje tako da se ne plaća PDV.
Cemu komplicirati?
Jel stize bez placanja PDV-a? Stize. Jel se reklamiraju kao shop s EU skladistem? Reklamiraju..
Cemu onda komplicirat s objasnjavanjem kad 90% ljudi pod EU shop smatra sve sto stize bez carine..
Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
kamera nije nesto, vjerujem da ce se kroz nadogradnje softwera malo poboljsat al ovo je prosjecno, prednja je ok, igram samo boom beach i ne grije se dok su mi se svi mobiteli do sad jako grijali na toj igrici, sa vidljivosti displeja sam zadovoljan, drzim ga na automatskom osvjetljenju 60%
Evo ljudi da se javim s updateom,
bio sam kod servisera i rekao mi je da se nekad zna dogoditi da ako se telefon potpuno isprazni (što treba izbjegavati), da potroši i zalihe struje koje su u "rezervi", pa ga je nemoguće napuniti običnim punjačem nego ga se treba staviti na vanjski punjač i "šokirati" većim dovodom struje da bi se ponovno pokrenula normalna akumulacija energije.
Problem s tim telefonom (Letv Le1s) je što je tako konstruiran da postoji velika mogućnost da mu se pri otvaranju ošteti staklo ili ekran.
Imate li neki prijedlog kako reagirati s obzirom na činjenicu da je mobitel korišten samo 5 dana (garancije, money back itd.) te da li da nastavim s popravkom. Čisto kakve su mi opcije u ovoj poziciji.
hvala.
bio sam kod servisera i rekao mi je da se nekad zna dogoditi da ako se telefon potpuno isprazni (što treba izbjegavati), da potroši i zalihe struje koje su u "rezervi", pa ga je nemoguće napuniti običnim punjačem nego ga se treba staviti na vanjski punjač i "šokirati" većim dovodom struje da bi se ponovno pokrenula normalna akumulacija energije.
Problem s tim telefonom (Letv Le1s) je što je tako konstruiran da postoji velika mogućnost da mu se pri otvaranju ošteti staklo ili ekran.
Imate li neki prijedlog kako reagirati s obzirom na činjenicu da je mobitel korišten samo 5 dana (garancije, money back itd.) te da li da nastavim s popravkom. Čisto kakve su mi opcije u ovoj poziciji.
hvala.
ak si platio paypalom trazi refund, otvori case preko paypala i napisi da ti je uredaj dosao neispravan
hvala.
ak si platio paypalom trazi refund, otvori case preko paypala i napisi da ti je uredaj dosao neispravan
Kontaktiraj support od koga si kupil i reci da neradi ili ak si rekel vec koji je problem , reci da postoji mogucnost ostecenja i da neces to radit, nek rade oni to rijese
S time da je bolje samo da ga vratiš i da ti vrate pare jer ako ga u Kinu šalješ na servis u povratku opet plaćaš pdv
S time da je bolje samo da ga vratiš i da ti vrate pare jer ako ga u Kinu šalješ na servis u povratku opet plaćaš pdv
ili se ispuni onaj papiric o reklamaciji?
u slučaju da im ga vraćam, moram platiti shipping. Znate li koliko bi to koštalo? Možda mi se onda za te pare isplati pokušat otvarat ga :s
u slučaju da im ga vraćam, moram platiti shipping. Znate li koliko bi to koštalo? Možda mi se onda za te pare isplati pokušat otvarat ga :s
http://www.posta.hr/cjenik-on-line
95kn prioritetna preporucena posiljka. 250-501 g tezine
Cemu komplicirati?
Jel stize bez placanja PDV-a? Stize. Jel se reklamiraju kao shop s EU skladistem? Reklamiraju..
Cemu onda komplicirat s objasnjavanjem kad 90% ljudi pod EU shop smatra sve sto stize bez carine..
Zato jer kad mu već ideš odgovarat onda možeš napisat kako je, a ne krivo. Možda mu je bitno zbog garancije ili bilo čega i onda može mislit da vraća natrag u EU skladište koje ne postoji, a ne u Kinu.
Ekipa trebam pomoć! Koji od ova dva da uzmem svome sinu? Doogee x5 ili Blackview bv2000. Max buđet je 700 kn.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Imam problem sa ekranom na Doogee Voyager DG310.
Problem je sljedeći:
1. Nakon paljenja telefona na ekranu se pojave okomite crte i telefon se smrzne
2. Ili jednostavno nestane slike, ostanu okomite crte i smrzne se.
Telefon nakon toga ne reagira na ništa osim na vađenje baterije pa iz početka. Nekad izdrži par minuta ali večinom se to događa do 30-ak sekundi nakon boota. Baterija je ispravna, isprobana je na drugom uređaju. Uređaj se ne pregrijava. Našao sam na netu i ostale Doogee modele kojima se pojave okomite crte na ekranu ali koliko sam primijetio oni mogu normalno koristiti telefon a moj se smrzne. Da li bi se problem mogao riješiti zamjenom ekrana ili bi možda problem mogao biti i u matičnoj??
Imam problem sa ekranom na Doogee Voyager DG310.
Problem je sljedeći:
1. Nakon paljenja telefona na ekranu se pojave okomite crte i telefon se smrzne
2. Ili jednostavno nestane slike, ostanu okomite crte i smrzne se.
Telefon nakon toga ne reagira na ništa osim na vađenje baterije pa iz početka. Nekad izdrži par minuta ali večinom se to događa do 30-ak sekundi nakon boota. Baterija je ispravna, isprobana je na drugom uređaju. Uređaj se ne pregrijava. Našao sam na netu i ostale Doogee modele kojima se pojave okomite crte na ekranu ali koliko sam primijetio oni mogu normalno koristiti telefon a moj se smrzne. Da li bi se problem mogao riješiti zamjenom ekrana ili bi možda problem mogao biti i u matičnoj??
Ja mislim da je problem u ekran ili u kablu koji spaja ekran s maticnom.
Ekipa trebam pomoć! Koji od ova dva da uzmem svome sinu? Doogee x5 ili Blackview bv2000. Max buđet je 700 kn.
http://www.kimovil.com/en/compare/blackview-bv2000,doogee-x5-3g-galicia
Ako išta pomaže, moja cura ima Blackview Ultra cca 6 mjeseci i dosada nikakvih problema s mobitelom nije bilo...
Vi koji ste od TopOne sa alija narucivali, kako ste primali paket. Poslao mi je upute one svoje da prije potpisivanja vazem, otvaram palim i stajaznam. Jel DHL oce cekat dok ja snimim otpakiravanje?
Cini mi se da od ovih svih niti jedan nema 3GB RAMa. Ima li ih kupit kod nas bez da čekam poštara da je oko te cijene.
Kupio Blackwiev ,2 god garancija...a sad budemo vidjeli
Po meni se kupuje kineze do max 1500kn
Sutra si naručujem mob s giztopa pa me samo zanima ima li netko kupon za popust koji vrijedi. Googla sam kupone, svi su istekli ili nevažeći. Molim vas ako tko zna kako do kupona nek mi se javi preko privatne poruke ili napiše ovdje.
Uz to, ima li kakva šansa da mi taj mob kojeg sutra naručim dođe do 9.1.?
Naručen RM note2 prije 6dana.U povratnoj poruci piše 5-8 dana (radnih) ali sad su praznici pa..