"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.755.500
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pozdrav "kinezi"!

Čitajučui vaše postove odlučio sam ženi pokloniti Xiaomi RN 2.

Također iz vaših postova vidio sam da ste zadovoljni sa giztop.

Mobitel je naručen i stigao je za 12 dana.

Sada je već tri dana ponosna vlasnica novog mob-a i jako je zadovoljna.

Nije zahtjevna (mail, internet, youtube) pa pretpostavljam da če tako i ostati.

Toliko od mene za sada.

Vjerojatno ču imati još po koje pitanje kasnije, kada bolje upoznamo mob.

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Još jedan "kinez " je prošao kroz naše ruke. radi se o UMI eMax Mini telefonu. Detaljna recenzija na linku . Telefon nas je stvarno oduševio ponajprije odličnom kamerom. Ukoliko imate nekih pitanja vezano za "malca" pitajte :)

vlastoručni potpis

3 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, evo zanima me mišljenje vaše za kupnju(kupnja je iz eu skladišta i postarina uracunata u navedenu cijenu):

1. Mi4 - S obzirom da imam neke određene bodove ispada me 195$.

http://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-EU-Warehouse-Xiaomi-Mi4-5-inch-3G-WCDMA-16GB-ROM-3GB-RAM-Snapdragon-801-Smartphone-wp-Uk-1017437.html

2. Mi4i - s bodovima me ispadne 179$

http://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-EU-Warehouse-XIAOMI-Mi4i-5-inch-2GB-RAM-16GB-Snapdragon-615-1_7GHz-Octa-core-4G-Smartphone-wp-Uk-1017434.html

3. Redmi note 2 - ispadne 150$

http://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-EU-Warehouse-Xiaomi-Redmi-Note-2-5_5-inch-16GB-MTK-X10-2_0GHz-Octa-core-4G-Smartphone-wp-Uk-1017571.html

Ako imate kakvu preporuku s drugih stranica gdje mogu izac jeftinije slobodno javite.

Također more i preporuka za redmi note 3 s koje stranice ima bez carine i pdva. Vidio sam ovo sta ste stavili samo nisam siguran dali je iz EU skladišta ili (giztop). Voljan i savjete za  Meizu mobitele poslusat.

VIDIM DA VAS JE DOSTA ZA XIAOMI REDMI NOTE 3 GLASALO PA JEL MOŽE LINK ODAKLE KUPITI BEZ CARINE,PDVA I POŠTARINE???

7 Mi4
0 Mi4i
2 Redmi note 2
7 Redmi note 3
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 11:49 (jobube).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
10 godina
neaktivan

Pozdrav društvo!

Jel ima gdje u Zagrebu za kupiti zamjensku bateriju za Huawei (model Ascend Y330)?

Unaprijed puno hvala!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
probaj vidjeti u lanetu ili preko njuske
L.P

0 0 hvala 0
12 godina

Koliko se dugo čeka da stigne mobitel sa giztop-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
jackpot kaže...

Jel na giztopu placa postarina ili?

17 godina
Pookie kaže...

Pozdrav društvo!

Jel ima gdje u Zagrebu za kupiti zamjensku bateriju za Huawei (model Ascend Y330)?

Unaprijed puno hvala!

agramservis je zaduzen za servis huawei-a, probaj i njih kontaktirati ako nist ne pronades...

14 godina
neaktivan
Ne placa se.. Neki korisnici su dobili ga za 12, neki za 20 dana..

Ali svakako ako danas i narucis, ne ocekuj ga prije 8.1 minimalno, radi svih ovih blagdana i nedjelja.. S bilo koje stranice da narucis racunaj na cekanje..
Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
11 godina
protjeran

Kakvi su lcd-i na redmi note 3 (Tianma). Jel ima ko problema sa bojom, "bleeding"?

Najjeftiniji su piratski programi

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trebam malo pomoć, dvoumim se između 2 mobitela: meizu m2 note i zopo speed 7, zoppo ima nešto brži procesor,gigu rama više ali i lošiju bateriju. Što je po vama bolje i imate li neku drugu preporuku a da se može kupiti u hrvatskoj na rate.

16 M2 note
6 zopo speed 7
Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav,

Pratim ovaj forum već duže vrijeme jer imam u planu kupiti novi mob.

Molim vas za savjet/mišljenje između dva mobitela koja su mi ušla u uži izbor.

Ono obavezno što mora imati je dual sim.

Od stvari koje su mi bitne su da je baterija što jača (puno razgovaram zbog posla) i da je fotić pristojan jer imam malu curicu koju mi je u 99% slučajeva zgodnije slikati mobitelom nego fotićem. Kod fotića ne trežim neke nebuloze. I volio bih da je ekran što bolji (čitljiviji).

Mobitel ću koristiti u poslovne svrhe (prvenstveno e-mail, dokumenti i navigacija) i u privatne najviše za surfanje internetom i tu i tamo poneka igrica kad stignem.

Ova dva modela niže su mi nekako najbolji omjer onog što tražim i cijene koju bi platio. Doduše ZUK je i skuplji ali ga dosta ljudi hvali.

Također bi cijenio ako bi netko osim glasanja i napisao mišljenje zašto bi uzeo jedan od ova dva modela.

...i naravno ako imate neku treću opciju slobodno napišite.

Hvala Vam unaprijed.

Roni

3 ZUK Z1
14 Xiaomi redmi note 3

0 0 hvala 0
18 godina

Paše ti 5.5" veličina ekrana ili...?

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
10 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Paše ti 5.5" veličina ekrana ili...?

Paše da, jer zbilja najviše koristim mob za posao sa masu tablica i za web.

Imaš neki prijedlog za mob sa manjim ekran?

11 godina
neaktivan

Ak ti budzet dozvoljava pogledaj i Xiaomi Mi4c, ima odlicnu bateriju, dobru kameru, navigacija dobro radi, ekran brutalno dobar, podrska no worry :)

1 0 hvala 0
16 godina

Ima li itko kupon za giztop... uzeo bi sluske a nemogu nigdje nac kod da je valjan...

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
@Ronix

Lenovo P1/P1m?

Ja sam si tražio mob sličnih karakteristika(baterija je bila imperativ, dobar ekran i foto), pa sam se odlučivao izmedju nekoliko modela, da bih na kraju uzeo P1.
Sto se tiče baterije, jučer i prekjucer sam radio "test izdržljivosti" i uspio je izdržati 11 sati i 37 minuta "screen on timea" sa gotovo konstantnim korištenjem podatkovnog prometa i ekranom na 1/3 brigtnessa, uz korištenje vibera, radia i još nekih aplikacija. Ekran je vrlo dobar, fotoaparat da budem iskren još nisam ozbiljnije koristio ali reviewi kažu da je OK.
Ako ti je P1 preskup, P1m ima nešto skromnije specifikacije i manji ekran(5" HD), sa baterijom sličnih performansi za cca 1500 kuna od hr dobavljača. Meni se P1 vise svidio zbog aluminijskog kućišta i FHD ekrana pa sam njega uzeo.
10 godina
neaktivan

Pozdrav!

Baš sam čitao vaša iskustva i naručih ovaj mob koji je po karakteristikama bio odličan, naravno uzeo i kliknuo dok je bio 40$, naplatili su 60$ dok sam kliknuo na paypalu proceed. Nevažno što sam spušio nekih 20$, ipak smatram da ovakav smrtphone u Hr ne mogu naći po ovoj cijeni, a kupujem ga trenutno jednom od roditelja kojem zbilja treba normalan mobitel, dual sim, za slikanje i korištenje osnovnih operacija kao viber, pozivi i sms poruke uglavnom. Mobitel dolazi sa ramom od jedne gige, osam giga memorije što se meni čini solidnim. 

Mene samo zanima jedna stvar, zaletih se bez da provjerim carinsku tarifu pa me zanima kakva su iskustva i hoću li još puno dodatno platiti na sve ovo što sam naručio? Računam na pdv 25%, ali za carinsku nisam ziher. Barem sam poštarinu dobio džabe. 

0 0 hvala 0
17 godina

Možete mi reći gdje ima kupit letv 1s iz EU da dođe što prije, i da nije zlatni.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
deni44 kaže...

Pozdrav!

Baš sam čitao vaša iskustva i naručih ovaj mob koji je po karakteristikama bio odličan, naravno uzeo i kliknuo dok je bio 40$, naplatili su 60$ dok sam kliknuo na paypalu proceed. Nevažno što sam spušio nekih 20$, ipak smatram da ovakav smrtphone u Hr ne mogu naći po ovoj cijeni, a kupujem ga trenutno jednom od roditelja kojem zbilja treba normalan mobitel, dual sim, za slikanje i korištenje osnovnih operacija kao viber, pozivi i sms poruke uglavnom. Mobitel dolazi sa ramom od jedne gige, osam giga memorije što se meni čini solidnim. 

Mene samo zanima jedna stvar, zaletih se bez da provjerim carinsku tarifu pa me zanima kakva su iskustva i hoću li još puno dodatno platiti na sve ovo što sam naručio? Računam na pdv 25%, ali za carinsku nisam ziher. Barem sam poštarinu dobio džabe. 

Kontaktiraj ih uvezi tih $20..ja bi im j.. sve zivo ..kak nadu nacin da varaju..

Ako ti carina uzme paket placas samo pdv

Najjeftiniji su piratski programi
10 godina
neaktivan

Jesam, odbili su me pod izlikom da je u trenu provedbe moje transakcije prodano 10 mobitela po promotivnoj cijeni kako i piše na stranici. Uglavnom nii Paypal nije htio napraviti povrat novca, đubrad u principu. Nije sad do 20$ jer je poklon, ali stvarno su kreteni. 

Znači kada stigne uzimaju samo pdv ukoliko carina zadrži paket?

14 godina
neaktivan

Narode,

Kako je vrijeme Bozica i darivanja, evo po principu tko prvi njegova djevojka poklanjam nekome od vas tempered glass za Meizu M2 note..

Moja pretpostavka je po obliku i velicini da je za Meizu.. Naruceno staklo uz Redmi Note 2 i došlo krivo, pa pošto je višak, ukoliko ima zainteresiranih javite se preko privatne za ostatak info..

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima netko kakve savjete koji ROM staviti i koji je najlaksi nacin za Xiaomi Mi4? 

Ili barem koje je najbolje mjesto za pronaci te informacije? 

Za svoj Xiaomi redmi note 2 sam tu na forumu pronasao apsolutno sve sto mi je trebalo, ali za Mi4 nema gotovo nista.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bok ljudi,

pišem u ovu temu jer se tiče "kineskog" mobitela, a zapravo imam problem oko kojeg bih trebao pomoć.

Radi se o modelu Letv Le1s kojeg sam kupio nedavno (nema ni tjedan dana otkako je stigao) sa Vickmalla iz Kine. Do sada je u korištenju bilo prihvatljivo sve osim činjenice da se jednom dnevno ili, u najboljem slučaju, jednom u dva dana telefon sam odlučio izaći iz svih pokrenutih aplikacija i resetirati. No dobro, vjerujem da je taj problem rješiv najobičnijom softverskom nadogradnjom koje je ionako najavljena od proizvođača.

Međutim, jutros me dočekalo pravo iznenađenje. Mobitel je preko noći sa 40% baterije pao na 0 te se isključio. Do sada nema ništa čudno. No, nakon što sam ga uključio u utičnicu i na punjač, pokazivao je samo crvenu LED indikaciju i tako satima, te se nije mogao ponovno uključiti. Na Vickmallovom "supportu" su mi, nakon nekoliko pokušaja promjene punjača itd., rekli da telefon odnesem u servis da bi ga oni uključili na punjač s većom voltažom do napunjenosti od 8% te da bi to "aktiviralo" telefon, što god to značilo, a LED bi trebao postati narančast. Baterija se navodno automatski zaključala radi nekakve "zaštite". Nikad se do sada s ovim nisam susreo na bilo koji način.

Zna li netko o čemu se točno radi i kako da postupim u ovoj situaciji?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako da odaberm eu skalđište u giztopu? Hvala.

14 godina
neaktivan
ashala2202 kaže...

Bok ljudi,

pišem u ovu temu jer se tiče "kineskog" mobitela, a zapravo imam problem oko kojeg bih trebao pomoć.

Radi se o modelu Letv Le1s kojeg sam kupio nedavno (nema ni tjedan dana otkako je stigao) sa Vickmalla iz Kine. Do sada je u korištenju bilo prihvatljivo sve osim činjenice da se jednom dnevno ili, u najboljem slučaju, jednom u dva dana telefon sam odlučio izaći iz svih pokrenutih aplikacija i resetirati. No dobro, vjerujem da je taj problem rješiv najobičnijom softverskom nadogradnjom koje je ionako najavljena od proizvođača.

Međutim, jutros me dočekalo pravo iznenađenje. Mobitel je preko noći sa 40% baterije pao na 0 te se isključio. Do sada nema ništa čudno. No, nakon što sam ga uključio u utičnicu i na punjač, pokazivao je samo crvenu LED indikaciju i tako satima, te se nije mogao ponovno uključiti. Na Vickmallovom "supportu" su mi, nakon nekoliko pokušaja promjene punjača itd., rekli da telefon odnesem u servis da bi ga oni uključili na punjač s većom voltažom do napunjenosti od 8% te da bi to "aktiviralo" telefon, što god to značilo, a LED bi trebao postati narančast. Baterija se navodno automatski zaključala radi nekakve "zaštite". Nikad se do sada s ovim nisam susreo na bilo koji način.

Mislim da ti je sada jedino rjesenje da ga odneses u servis ili malo proguglas mozda nesto nadjes, takodje mozes da kontaktiras LETV preko web sajta ili facebook stranice.

Ja sam imao slican problem sa praznjenjem baterije na prethodnom telefonu, web shopovi preko kojih kupujemo telefone instaliraju samovoljno svakakve gluposti na telefon koje su non-stop pokrenute i trose nam bateriju, ja sam problem rjesio ubacivanjem novog roma.

Inace i ja sam narucio LETV 1s i evo cekam da mi stigne, pa me zanima kako si zadovoljan kamerom, jel se grije kada igras igrice, kaakva je vidljivost displeja kada ga koristis na dnevnoj svjetlosti 

14 godina
neaktivan
leoncropro kaže...

Kako da odaberm eu skalđište u giztopu? Hvala.

Nema biranja, sve sto naruci stize s EU shopa..

11 godina
neaktivan
Pozdrav,ima li iko od vas doogee valencia 2 i kakva su vam iskustva ima super cijenu i performanse?
L.P

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Arena kaže...
ashala2202 kaže...

Bok ljudi,

Mislim da ti je sada jedino rjesenje da ga odneses u servis ili malo proguglas mozda nesto nadjes, takodje mozes da kontaktiras LETV preko web sajta ili facebook stranice.

Ja sam imao slican problem sa praznjenjem baterije na prethodnom telefonu, web shopovi preko kojih kupujemo telefone instaliraju samovoljno svakakve gluposti na telefon koje su non-stop pokrenute i trose nam bateriju, ja sam problem rjesio ubacivanjem novog roma.

Inace i ja sam narucio LETV 1s i evo cekam da mi stigne, pa me zanima kako si zadovoljan kamerom, jel se grije kada igras igrice, kaakva je vidljivost displeja kada ga koristis na dnevnoj svjetlosti 

Problem nije bio u bržem ili sporijem pražnjenju baterije, već u tome što se telefon, nakon prvog potpunog pražnjenja, više ne može uključiti, a na supportu pričaju o onom što sam naveo, pa me zanima zna li netko što je to i je li to uopće moguće.

Kamera nije toliko dobra kakvom ju reklamiraju i kakvom ju prezentiraju ljudi koji telefon recenziraju po youtubeu. Slika je dobra samo u idealnim uvjetima, u svim ostalim je iznenađujuće loša i na prednjoj i zadnjoj kameri.

Igrice nisam pretjerano igrao, ali vjerujem da se telefon ne bi previše razlikovao od bilo kojeg drugog takve izrade i specifikacija.

Vidljivost displaya je dovoljno dobra.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice