"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.753.583
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
xXTheLuka1998xX kaže...

ja sam novi ovdje,ispricavam se 

Trazilica je gore desno, upisi servis ili garancija i izbacit ce ti rezultate.¨Uglavnom, nemam iskustva s kinezima, u subotu sam tek narucio prvog (Redmi note 3), ali koliko sam procitao ovdje na servis se mobitel šalje natrag u kinu 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Poz imam redmi note 2 kojeg sam kupio od chigona..

Ali me zanima za kupnju note 3 preko giztopa, pise 180$ samo..

Nije mi jasno od kud to stize i dali se placa carina?

0 0 hvala 0
15 godina
ToNi185 kaže...

Poz imam redmi note 2 kojeg sam kupio od chigona..

Ali me zanima za kupnju note 3 preko giztopa, pise 180$ samo..

Nije mi jasno od kud to stize i dali se placa carina?

da to je ta cijena za model s 2 gb rama i 16 gb memorije i ne placa se pdv ni carina, mobitel stize u roku 2 tjedna, iz francuske se salje mob u hrvatsku

16 godina
neaktivan
Sta 100%? To je neki novi ducan? Vidim i note 2 samo 150$.. Pa mi zvuci precudno.

Plus netko je na prijasnjoj str pisao za le1 220$ ili nadodas kao jos 20$ i kupiš note3 pa mi nije islo u glavu a ovaj 180$...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da ne spamam dalje sad sam procitao sve na str. Istina nikakvog placanja kako si rekao kolega. Super hvala na pomoci!
15 godina

Ovo gore za letv to sam ja napisao da dodas 20$ i imas note3 ali stvar je u tome sto ti gledas ovog za 180$ a taj ti ima 2gb rama i 16 gb memorije a ovaj jaci sta je 20$ skuplji od letv-a ti ima 3 gb rama i 32 gb memorije, s ovim jacim si miran neko vrijeme s mobitelom al ovaj slabiji s 2 gb i 16 gb memorije... neznam malo mi je to dns a kakvo ce tek bit za godinu-dvije koliko vec planiras imat mobitel, 450-500 kn razlike i nije nesto puno u 2 godine a neces ni morat razmisljat kako ti fali memorije ili rama

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina

Pozdrav,

Zanima me gdje bi se mogao naći umi emax mini da je nejjeftiniji i da nema plaćanja carine (znači da je shipping iz eu-a)?

Thnx ...

0 0 hvala 0
15 godina

koji je trenutno best buy za oko 1200-1400kn max sa svim mogućim davanjima (najbolje da je eu skladište da što prije stigne) ??

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi note 3 sa Giztopa za 179 $.
13 godina

Ne slažem se... to je model 2/16 GB, a tih 16 je većini korisnika puuuno premalo, obzirom da nema mogućnost stavljanja SD kartice. U tom je slučaju i dalje daleko najbolji izbor RN2 za 150$ ukupno...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 13:12 (Darko150).
17 godina
neaktivan
@Darko150
Kako kome :) imam sad mob s 8GB intern memorije i od toga mi je jos 4gb slobodno, a MicroSD od 16GB ima zauzetog 2gb mjesta i vecina su slike koje i tak mogu brisat jer mi se sve automatski uploda na onedrive :D

Eventualno samo zbog 3gb rama jer MIUI sam pojede oko 1GB :D al otom potom :)

Osobno 70$ razlike između dva note 3 modela se ne isplati menu osobno :)
Wehaaa dobih emajl da mi je danas shippan s giztopa mob :) sad da ti francuzi upregnu kola i zurno posalju :D
LoL :KeiichiAssassin, ExpNinja PlanetS2: AnalniKolutic
18 godina
neaktivan

Recite što bi voljeli vidjeti u Redmi Note 3 recenziji 

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
scorpion667 kaže...

Definitivno me najvise zanima brzina odaziva fingerprint skenera, ostalo sam manje-više vec vidio :D

18 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
scorpion667 kaže...

Definitivno me najvise zanima brzina odaziva fingerprint skenera, ostalo sam manje-više vec vidio :D

Precizan i brz, barem zasad. S ugašenim zaslonom max 1 sekunda, s upaljenim (sa lockscreena) instant. Vidjet cu u još ovih nekoliko dana hoće li se išta promijeniti po tome pitanju. Eto barem po tom pitanju ne moraš čekati ;-)

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
15 godina
scorpion667 kaže...

Kakva je baterija, koliko sot-a se dobije

http://trakt.tv/user/MjezZza
18 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
scorpion667 kaže...

Kakva je baterija, koliko sot-a se dobije

To ću tek pred kraj tjedna znati. Nemam ga dovoljno dugo za bilo kakvih zaključaka po tome pitanju jer sam neprestano nešto radio po njemu. Djeluje obećavajuće.

12 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Kamera, fluidnost , brzina spajanja na net , vidljivost ekrana po suncu ( nadam se da je kod tebe sunčano u Rijeci je fantazija )

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 14:49 (press).
15 godina

kakav je feel metala, dal je sklizak.. mislim ga bez maskice nosit pa da mi ne nebi isklizno na pod  dal sta skripi

http://trakt.tv/user/MjezZza
17 godina
neaktivan
Jesu sje***i international rom kao i na note 2 ? :D
LoL :KeiichiAssassin, ExpNinja PlanetS2: AnalniKolutic
18 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

kakav je feel metala, dal je sklizak.. mislim ga bez maskice nosit pa da mi ne nebi isklizno na pod  dal sta skripi

Niš' ne škripi :-). Začućujuće je malo klizav za metalni telefon. LeTV 1S je bio puno klizaviji. U ruci djeluje "bucmastiji" u odnosu na RN2

17 godina

Xiaomi Redmi Note 3 ili LeTv 1S?

Cijena im je gotovo identična ukoliko se gleda xiaomi od 3gb rama verzija.

9 Xiaomi Redmi Note 3
9 LeTv 1s
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 15:38 (dani20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Jesu sje***i international rom kao i na note 2 ? :D

Haha kineski je ROM. Internacionalnog nigdje na vidiku. Stavio sam play trgovinu, a srećom bloat je moguće deinstalirati.

14 godina
dani20 kaže...

Xiaomi Redmi Note 3 ili LeTv 1S?

Cijena im je gotovo identična ukoliko se gleda xiaomi od 3gb rama verzija.

http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/kineski-mobiteli-tema-odabir-rasprave/4858174.aspx

http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/kineski-mobiteli-tema-odabir-rasprave/4865686.aspx

Prvo izjednaceno, pa xiaomi uvjerljivo pobjedi, pa sad opet 3. anketa i letv vodi 

15 godina

a gle letv ti je 20$ jeftiniji a ima slabiju bateriju i vjerujem da je miui bolji softwer, vidjet cemo kakva ce bit situacija  sa romovima, ja bi uzeo xiaomi samo zbog baterije, softwer uvijek mozes sredit nekim cm romom ako ti se ne svida originalni, kolko para tolko muzike 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
domac5 kaže...

a gle letv ti je 20$ jeftiniji a ima slabiju bateriju i vjerujem da je miui bolji softwer, vidjet cemo kakva ce bit situacija  sa romovima, ja bi uzeo xiaomi samo zbog baterije, softwer uvijek mozes sredit nekim cm romom ako ti se ne svida originalni, kolko para tolko muzike 

Pitanje je kako je ta baterija optimizirana na miui-u, a to cemo vidit uskoro po testovima. 
1s ima eui rom koji se do sad pokazo dosta dobar po performansama , jos kad ga dorade da mos sve kinesko maknit to je to. Meni osobno je ljepsi 1s nego note 3 i tanji je za milimetar sto covjeku znaci (bar je takav moj ukus)

15 godina
MarioVk kaže...
domac5 kaže...

Pitanje je kako je ta baterija optimizirana na miui-u, a to cemo vidit uskoro po testovima. 
1s ima eui rom koji se do sad pokazo dosta dobar po performansama , jos kad ga dorade da mos sve kinesko maknit to je to. Meni osobno je ljepsi 1s nego note 3 i tanji je za milimetar sto covjeku znaci (bar je takav moj ukus)

i miui se moze doradit kao i eui a zasad glavni problem je softwer za kameru, prva slika koju slikam je uvijek mutna, kao da ne fokusira dobro a druga po redu je dobra, to je po meni bug koji ce se rijesit, ipak je mobitel tek prije mjesec dana krenuo u prodaju, imam ga, zadovoljan sam ali ima mjesta za napredak + baterija bi mogla bit bolja

14 godina
protjeran
Poz svima,kupio sam sebi xiaomi mi4c prije mjesec I pol dana,sada mi treba mobitel za brata,bilo bi pozeljno da je isto xiaomi I da je cijena do 1000kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kexzoR kaže...
Poz svima,kupio sam sebi xiaomi mi4c prije mjesec I pol dana,sada mi treba mobitel za brata,bilo bi pozeljno da je isto xiaomi I da je cijena do 1000kn.

http://www.giztop.com/xiaomi/xiaomi-redmi-note2.html

18 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
domac5 kaže...

Pošto imam oba sa sigurnošću mogu reći da LeTV Le 1S ostavlja puno veći premium dojam- u ruci a i izgledom.  Za Xiaomi RN3 bateriju još nemam što za reći, ali LeTV je imao jako dugo trajanje baterije unatoč naizgled "malom" kapacitetu. Plus LeTV ima brži procesor (MT6795T) i brzo punjenje. Ako nisi vidio recenziju možeš vidjeti ovdje. A za vikend (najverovatnije Nedjelja) bude i Redmi Note 3 recenzija. Kod Xiaomia je najbolja stvar community support koji je uvijek ogroman pa je samo pitanje koliko to smatraš važnim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 18:34 (scorpion667).
10 godina
neaktivan

Postoji li neki "kineski" brand oko kojeg se ne treba zezat sa tim romovima i sl., nego ga se jednostavno kad se prvi put upali stisne update i da radi normalno.

Ja sam navikao na iPhone i iOS, tako da meni kad ovo čitam sve djeluje kao "špansko selo", a ozbiljno razmišljam o kupnji nekog xiaomia ili meizua između 1500-2000 kn.

Tnx!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice