"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.745.742
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
15 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
press kaže...

Bog ekipa , ako može mala pomoć . Uzeo bi LeTV Le 1s X500 ali iz EU trgovine ili neke trgovine gdje ne plaćam PDV  ( ne dami se zezati sa tim ) da li me možete savjetovati koje su to trgovine ,razlika u par dolara nije bitna. I još jedno pitanje koje je van teme . Zanima me ako je netko kupovao preko Alzashopa kakva ima iskustva sa njima iz razloga što bi kupio preko njih UHD TV , sumnjivo mi je da je  na potpuno istom modelu LG razlika između trgovine u HR i njih 2500 kn , to mi je nekako previše pa sam zato malo sumnjičav. Pa ako je netko kupovao preko njih TV da samo podjeli svoja iskustva da li je bio sve ok ili je imao problema , pošto ih po forumima netko hvali a netko opet pljuje po njima da su katastrofa.

odavde uzmi letv bez PDV-a i carine

iako bi ja radije dodao 20$ i uzeo xiaomi note 3, ima 4000 mAh bateriju 

18 godina

Ja osobno ne kupujem kineze iznad 200$ no svako ima svoj ukus. Vama nisu preveliki mobiteli iznad 5"?

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
11 godina
neaktivan
Gam3r kaže...
papinijanus kaže...
Ima neki razlog zašto ne uzeti Xioami Mi4 iz TOP ONE-a za sveukupno 250$?

Ili ima neki bolji mobitel uz uvjet da je 5 inca ekran?

Mi4 mi je po izboru ispred mi4c

ovdje te malo jeftinije ispadne, a za sam mob ti mogu reci da je pila. Brat ga ima i dela ko urica, plus to je jedan od najljepsih mobitela koje sam drzao u ruci, stvarno odlican mobitel.

Ja ga uhvatio neki dan na GB za 180$ - poena sto sam imao :) i sad sam u iscekivanju :D

Al izgleda sad guzva u ovim postama pred blagdane pa sve nesto usporeno :D I sad cekam neke stvarcice narucene 10.11 :)

10 godina
neaktivan
press kaže...

/cut/ Zanima me ako je netko kupovao preko Alzashopa kakva ima iskustva sa njima iz razloga što bi kupio preko njih UHD TV , sumnjivo mi je da je  na potpuno istom modelu LG razlika između trgovine u HR i njih 2500 kn , to mi je nekako previše pa sam zato malo sumnjičav. Pa ako je netko kupovao preko njih TV da samo podjeli svoja iskustva da li je bio sve ok ili je imao problema , pošto ih po forumima netko hvali a netko opet pljuje po njima da su katastrofa.

Nije bio TV, ali jesu kućanski uređaji... Sve prošlo ok, došlo za par dana.

live long and prosper
15 godina
Ag008 kaže...

Ja osobno ne kupujem kineze iznad 200$ no svako ima svoj ukus. Vama nisu preveliki mobiteli iznad 5"?

ja sam svog platio 220$ i kad gledam specifikacije svog i ovih mobitela do 200$ onda je ta razlika od 20$ nista a na 5,5" naviknes u par dana, ja sam reko da mi je 5" taman al sad mi se skroz cini mali

17 godina
neaktivan

@Ag008
Jesu, al u nedostatku xiaomia od 5" i cijenovno ispod 200$ (s novijim hardwareom) odlucih se na 5.5" :D (redmi 2 mi je crappy imho)

I tak sad vec 8 mjeseci koristim lumiu 1320 od 6" pa mi nece bit problem za naviknit se :D

LoL :KeiichiAssassin, ExpNinja PlanetS2: AnalniKolutic
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 23:41 (Keiichi).
14 godina
press kaže...

Zanima me ako je netko kupovao preko Alzashopa kakva ima iskustva sa njima iz razloga što bi kupio preko njih UHD TV , sumnjivo mi je da je  na potpuno istom modelu LG razlika između trgovine u HR i njih 2500 kn , to mi je nekako previše pa sam zato malo sumnjičav. Pa ako je netko kupovao preko njih TV da samo podjeli svoja iskustva da li je bio sve ok ili je imao problema , pošto ih po forumima netko hvali a netko opet pljuje po njima da su katastrofa.

Pozdrav! Ja sam preko alze kupio mobitor benq gw2255 i sve je prošlo u najboljem redu. Monitor stigao za 2 dana.

14 godina

meni je ovaj redmi note 2 jedini 4.7"+ uređaj koji sam imao, i definitivno mi je prevelik. ali je to ujedno jedina zamjerka koju imam. mob je cisto savrsenstvo za mene. Da je bio neki slicnih performansi u 5" velicini bi vjerovatno bio isao na njega...

10 godina
neaktivan
Jel tko ima iskustva s romom za letv one?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mkovnet kaže...
dak0001 kaže...
mkovnet kaže...
mkovnet kaže...

Čini li mi se ili naša pošta zadnje vrijemi nešto sporije radi? Možda ima previše pošiljaka? Naručih s Banggoodovog EU skladišta Ulefone Paris uz PostNL slanje. Od subote mi na stranici nizozemske pošte stoji : "The item is on transport to the country of destination CROATIA ", a na IPS POSTA još ništa. Malo sam tražio po netu i koliko sam shvatio nekih podataka o tom paketu bi već trebalo biti na stranicama Hrvatske pošte....

....i onda se odjednom ukaže "7.12.2015. 8:47:42 Croatia ZAGREB 10003 Receive item at office of exchange (Inb)", he he.

Da, to je tak sa NL poštom. Vidiš ga na IPS-u tek kad je u Zagrebu

još samo da prođe bez Carine kao što bi i trebao jer je s EU skladišta (navodno)...

....nastavno na prijašnji post, Ulefone Paris s EU Bangooda proslijeđen na dostavu bez daljnjih davanja kako i piše na stranici, veselim se uređaju, do sada nisam posjedovao ništa od tog proizvođača.

17 godina
ica007 kaže...
Jel tko ima iskustva s romom za letv one?

Što te tačno zanima ?

10 godina
neaktivan
Pa stavljao bi novi rom,jel previse reklama iskace....koji rom si stavljao da radi sve dobro?
15 godina
ica007 kaže...
Pa stavljao bi novi rom,jel previse reklama iskace....koji rom si stavljao da radi sve dobro?

ja imam 008s najnoviji originalni rom, rootan i imam adaway instaliran tako da nemam nikakve reklame

14 godina
www.kimovil.com/en/

Zanimljiva stranica koja na malo iscrpniji način pokazuje karakteristike smartphone-a.Npr. tip senzora kamere te koji sve telefoni imaju dotični senzor...
Marija,daj mi jednu pivu ubi me ova gravitacija
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pozdrav ekipa,
Budžet mi je 1500kn. Može li mi netko predložiti koji mobitel da uzmem do te cijene? Prednost za ekrane do 5,0in :)
Unaprijed vam hvala ;)

0 0 hvala 0
17 godina
ica007 kaže...

Ako ti smeraju reklame,a rutiran ti je mob. stavi adaway.

Za rom stavi od bb72 7s ili noviji,na njemu radi sve,a nema večine kineskog smeča .

10 godina
neaktivan
Re: Kimovil
Podaci im nisu uvijek vjerodostojni (par puta naletio sam na krive info o verziji Androida, frekvenciji procesora i sl.), niti informacije o kuponima na pojedinim web ducanima (kupon se npr. odnosi na kvadrokoptere a oni ga navode kao da je za mobitel i na temelju toga izracunavaju nizu cijenu).
No, isplati se kao dodatni izvor informacija kod istrazivanja prije kupnje telefona
14 godina
neaktivan
Na Giztopu pogledaj Redmi note 2 ili 3 ili Meizu M2
Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
12 godina
neaktivan
domac5 kaže...
press kaže...

Bog ekipa , ako može mala pomoć . Uzeo bi LeTV Le 1s X500 ali iz EU trgovine ili neke trgovine gdje ne plaćam PDV  ( ne dami se zezati sa tim ) da li me možete savjetovati koje su to trgovine ,razlika u par dolara nije bitna.

odavde uzmi letv bez PDV-a i carine

iako bi ja radije dodao 20$ i uzeo xiaomi note 3, ima 4000 mAh bateriju 

Puno hvala na linkovima ,ali sada si me totalno bacio u nedoumicu.Pa bi zamolio stručnu ekipu da mi pomogne. I samo još jedno pitanje, je razlika između Xiaomi redmi  not 3 od 32GB  3GB RAMA  spram 16GB  2GB RAMA  je 70 $ da li je vrijedno tih novaca , samo bi napomenio da igrice na telefonu uopće ne igram

6 LeTV Le 1s
13 Xiaomi redmi not 3
15 godina

Što se tiče RAM-a, nema nikakve razlike, jedino ROM, ako misliš da ti je malo 16gb, onda uzmi 32. Stvarno je glupost što ne ubacuju utor microSD-a

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Ako koga zanima chigon na aliexpressu od danas prodaje i oukitel k4000 i k6000

1 0 hvala 0
15 godina
press kaže...

Bog ekipa , ako može mala pomoć . Uzeo bi LeTV Le 1s X500 ali iz EU trgovine ili neke trgovine gdje ne plaćam PDV  ( ne dami se zezati sa tim ) da li me možete savjetovati koje su to trgovine ,razlika u par dolara nije bitna. I još jedno pitanje koje je van teme . Zanima me ako je netko kupovao preko Alzashopa kakva ima iskustva sa njima iz razloga što bi kupio preko njih UHD TV , sumnjivo mi je da je  na potpuno istom modelu LG razlika između trgovine u HR i njih 2500 kn , to mi je nekako previše pa sam zato malo sumnjičav. Pa ako je netko kupovao preko njih TV da samo podjeli svoja iskustva da li je bio sve ok ili je imao problema , pošto ih po forumima netko hvali a netko opet pljuje po njima da su katastrofa.

Ja isto uzeo kod Alze mobitel, SSD disk i još ponešto elektronike, uvijek sve uredno u par dana dostavljeno...

15 godina
Ag008 kaže...

Ja osobno sam sebi uvijek uzimao kineze od cca 250-260$ jer mislim da je to cjenovni rang u kojem možeš praktički razinu nekog razvikanog flagshipa pogoditi. A današnjih 5.5" mi je taman, naravno, ne za sve, nemamo ni veličinu dlanova svi jednake...

10 godina
neaktivan

Danas dobila novu poruku iz Giztopa (radi se o ovom telefonu):

Your phone is shipped out, and we will update tracking number to you soon. Thank you.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
E di da skinem.taj rom,i kako to da napravi ...jel ima di kakav link?
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

mislim u buducnosti kupovati kineske mobitele 

moze li mi reci neko ovdje ili na pp kakvih iskustava ima sa koristenjem,servisom,garancijom itdd..?

L.P

0 0 hvala 0
17 godina
xXTheLuka1998xX kaže...

Pozdrav,

mislim u buducnosti kupovati kineske mobitele 

moze li mi reci neko ovdje ili na pp kakvih iskustava ima sa koristenjem,servisom,garancijom itdd..?

417 strana teme, sto puta je pisano o tome, sori al potrudi se mal citat sam, ..

11 godina
neaktivan

ja sam novi ovdje,ispricavam se 

L.P

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ekipa što mislite o oukitel mobitelima.?? Mislim su naručiti jedan k4000 ili k6000 .

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Dali je pala cijena one plus one-a?Dali se isplati kupiti?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice