LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 519.598
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Može li se nekako provjeriti je li mobitel i koliko puta flasgan ili je li rootan? Na Samsungu se to lako vidi. 

Miro

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

ajd jedno pitanje, ima ona fora s 2x volume up i onda se aktivira quickmemo+. problem je kaj sam ga obrisal i tek onda instaliral key plus, i onda nemrem nikak namjestit da mi 2x volume up bude npr flashlight, jer me ne pita koji da mi bude defaultni program za tu opciju. jel mogu to kak osposobit opet? probal sam trazit u storeu quickmemo+ al ima samo bez + i on mi ne reagira na ovu opciju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 17:06 (kbenzema).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Evo stiglo i preko mobitela :)

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Ocito jedino HT kaska sa ikakvim update-om. A glavno da sam se maknuo sa VIP-a i TELE2 koji su kasnili sa svime time svih ovih godina

1 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

nakon dva dana sa d romom...mogu reec da je batka 

odlicna i stedljiva...pinch to zoom brze radi nekako je precizniji

od onog na lolipopu...brze os opcenito radi...kao izlazenje ulazenjebu app-ove

igre...zvuk je poboljsan u slusalici nema vise onog krisppy zvuka nakon 

duzeg razgovora...tap sleeep wake radi odlicno sto kod a roma i nije bas bajno

a na LL uzasno....te sada wi fi ne ceka kao prije radi ip6 protokola. 

uglavnom d verz je puno toga napravila ;-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: LG G4 - Rasprava
Ja imam novi ruter, pa mi je ipv6 protokol ok, ali ako se (tek) sa "D" sredilo, neka :-)
Luc
10 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

wifi radi odlično, ali double tap zna zezat. nego jel niko nezna kak riješit ovo moje pitanje od jučer:

ona fora s 2x volume up i onda se aktivira quickmemo+. problem je kaj sam ga obrisal i tek onda instaliral key plus, i onda nemrem nikak namjestit da mi 2x volume up bude npr flashlight, jer me ne pita koji da mi bude defaultni program za tu opciju. jel mogu to kak osposobit opet? probal sam trazit u storeu quickmemo+ al ima samo bez + i on mi ne reagira na ovu opciju.

0 0 hvala 0
16 godina
kbenzema kaže...

wifi radi odlično, ali double tap zna zezat. nego jel niko nezna kak riješit ovo moje pitanje od jučer:

ona fora s 2x volume up i onda se aktivira quickmemo+. problem je kaj sam ga obrisal i tek onda instaliral key plus, i onda nemrem nikak namjestit da mi 2x volume up bude npr flashlight, jer me ne pita koji da mi bude defaultni program za tu opciju. jel mogu to kak osposobit opet? probal sam trazit u storeu quickmemo+ al ima samo bez + i on mi ne reagira na ovu opciju.

double tap to wake je totalna koma...G3 je imao savrsen double tap...troduplo brži od G4, to mi je totalno razocaranje na G4

TiONiO
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Baterija na Marshmallowu jedva pređe 3h SoT, uz 4h korištenja.. Znači nevjerojatno..

Ne znam više što da napravim.. Trenutno sam na 20d, išao je clean install (full wipe znači), prošla je već nekoliko ciklusa punjenja i pražnjenja, između ostalog sam je ispraznio bio do kraja skroz da je kalibriram, al opet.. Samo mi je prvi dan dosegla 4,5h SoT, i nakon toga nema šanse..

Sad sam probao s isključenim 4G, znači samo 3G konekcija pa ćemo vidjeti koliko će onda biti..

youtube.com/mislavbusic
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 16:52 (EchoOne).

0 0 hvala 0
13 godina
I meni su sve verzije 6.0 cca 3 h SOT-a..pogotovo na mobilnom surfanju, neki puta bude 2:30 h SOT,a unutar 15 sata korištenja.
Luc
13 godina
EchoOne kaže...

Baterija na Marshmallowu jedva pređe 3h SoT, uz 4h korištenja.. Znači nevjerojatno..

Ne znam više što da napravim.. Trenutno sam na 20d, išao je clean install (full wipe znači), prošla je već nekoliko ciklusa punjenja i pražnjenja, između ostalog sam je ispraznio bio do kraja skroz da je kalibriram, al opet.. Samo mi je prvi dan dosegla 4,5h SoT, i nakon toga nema šanse..

Sad sam probao s isključenim 4G, znači samo 3G konekcija pa ćemo vidjeti koliko će onda biti..

Ma nema, kome je 20a davao 4h sota i vise njemu ce i 20d davati.

Evo meni 20d 4h, nemam namjeru maziti ga i paziti :)

kako je na bfsu ?

ja
13 godina
LG G4 - Rasprava

I ja sam primjetio da mob puno više troši kada je mobilnoj mreži nego na wifi-ju. Srećom većinom sam na wifi-ju tako da imam oko 4.5h SOT-a, sve stock za sada.

Pitanje jedno - kako  vama radi automatsko osvjetljenje ekrana? Na g3 i na g flexu 2 je to super radilo, lijepo se moglo dozirati koje je minimalno osvjetljenje i kada npr izađeš van on lijepo podigne osvjetljenje. Kod g4 kao da to baš i ne radi, gotovo uvijek stavi osvjetljenje na nekih 4-5%, što mi je pre malo čak i kod kućne uporabe. Kada izađem van isto dosta to slabo radi. Da li se i vama tako ponaša?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Nešto slično doživio na S6 6.0.1. beti. Baterija katastrofa. Meni je jedva 2h izdržala. Vratio se na 5.1.1. i ne idem na MM skroz dok ne čujem da je trajanje baterije jednako ili bolje.

Čini mi se da je MM za prošlogodišnje mobitel obično sranje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 19:32 (R36).
17 godina
Ljudi taj SOT je toliko nepouzdan da ga se ne smije uspoređivati. Ja trenutno imam 3% baterije i 2:33 SOT, a zadnji put sam punio prije 2 i pol dana. Ne zamarajte se glupostima. Niti jedan update neće dati više od dana prosječnog korištenja zbog hardwarea.
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
EchoOne kaže...

kako je na bfsu ?

Ma bilo dobro, osvojio sam Xperiu Z5, al sam otišao prije dodijele pa je ujedno i izgubio :D

youtube.com/mislavbusic
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Mala pomoc, naime nisam cekao da HT pusti update pa sam update-ao kdz sa ovog linka. i sada mi kod svakog reebota javlja ti gresku

0 0 hvala 0
13 godina
EchoOne kaže...
bender_007 kaže...
EchoOne kaže...

kako je na bfsu ?

Ma bilo dobro, osvojio sam Xperiu Z5, al sam otišao prije dodijele pa je ujedno i izgubio :D

:) congratz, pa jel ne mozes nazvati da dostave ? z5 !

ja
13 godina
INKOGNITO3 kaže...

Mala pomoc, naime nisam cekao da HT pusti update pa sam update-ao kdz sa ovog linka. i sada mi kod svakog reebota javlja ti gresku

To je samo kod restarta, stavi 20D ili 20E

ja
14 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
INKOGNITO3 kaže...

20D sam. A gdje ima 20E ? 

13 godina
INKOGNITO3 kaže...
bender_007 kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Izvoli - Lg G4 20e

ja
14 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
INKOGNITO3 kaže...
bender_007 kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Izvoli - Lg G4 20e

Zahvaljujem, a sto je novo na 20e ? 

Jel mogu sada samo napraviti update bez refurbish preko flash toola-a 

Edit: vidio da je isti kao 20d ali se makne onaj error sa pocetka. Kao za carrier branded .

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 22:31 (INKOGNITO3).
17 godina
LG G4 - Rasprava

mozes update napravit samo :-)

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Sto se tice novih update-a od HT-a hocu ih moci napraviti preko LG Bridge-a i OTA ili cu morati preko flash toola napraviti update ?

0 0 hvala 0
13 godina
INKOGNITO3 kaže...

Sto se tice novih update-a od HT-a hocu ih moci napraviti preko LG Bridge-a i OTA ili cu morati preko flash toola napraviti update ?

Ako verzija bude "svjezija" od trenutne instalirane onda hoces.

ja
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Sa 20E se popravio error nakon restarta

4 0 hvala 0
13 godina
Ima li svrhe stavljati v20E preko v20D? Dali je to samo eur. D za poljake, ili je #E novija?
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

nema toga vise za poljake shema...sve sto se tu linka je provjereno

i spremno za flash kao upgrade ili refurbished...;-)

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Tnx, znam da je provjereno, ali pitam se dali je E novije od D, s obzirom da su poljaci imali testnu A
Luc
14 godina
neaktivan
Luc989 kaže...
Tnx, znam da je provjereno, ali pitam se dali je E novije od D, s obzirom da su poljaci imali testnu A

Kako sam citao ta E je za one koji su na nekom od carriera. Ali bez bloatware-a. 

Ja sam na HT-u i flashao sam 20D, te mi se javljao neki error(samo warrning znak) kod svakog reseta. Nakon sto sam stavio E sve je ok bilo

13 godina
Pitanje. Baterija ima 3000 mAh, i kada idete zbrojiti potrošnju pojedinačno po aplikacijama + ekran itd. dali vam se poklapa potrošnja? Npr. kada vam ostane 50 % baterije, dali vam je tada zbroj maH potrošenih ukupno 1500 maH?
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice