Kao i svake godine, tako i ove da otvorimo temu o aktualnim flagship modelima - ali ovoga puta iz Galaxy Z serije. Da čujemo tko kupuje, a tko se još predomišlja.
4 | Kupujem |
---|---|
15 | Ne kupujem |
2 | Možda |
Kao i svake godine, tako i ove da otvorimo temu o aktualnim flagship modelima - ali ovoga puta iz Galaxy Z serije. Da čujemo tko kupuje, a tko se još predomišlja.
4 | Kupujem |
---|---|
15 | Ne kupujem |
2 | Možda |
Ekipa ako nekome treba popust u Samsung webshopu za novi Flip i Fold javite se u private. 20% popust
Hvala kolegi na poslanome kodu, kupljeno.
Evo i od mene kod ako će nekome biti od koristi.... A93-4A68-B6Z8-7RBR
Ne znam je li trenutno neki bug na Samsungovom online storeu ili su automatski aplicirali promo iz preordera gdje se uz prijavu mailom na dogadaj Unpacked korisniku poklanja Galaxy Buds slusalice, vidim da ako se s main pagea odabere kupnja u preorderu Flip ili Fold, u kosarici odmah dodaju i Buds3 Pro for free, sto je dobar deal. Za kod extra 20% off, javite se na PP
Edit: bila je kratkotrajna promo za slusalice za odredeni broj korisnika
jel nekome stigao fold7 do sada ?
Ovaj Samsung Galaxy Z Flip7 FE je najveća glupost koju je neki proizvođač napravio. Imaš Galaxy Z Flip6 koji ima bolji procesor Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy. I onda uzmeš taj uređaj i samo mu zamijeniš procesor sa Exynos 2400 koji je inferiorniji procesor pogotovo u grafici. I da stvar bude još gora sanjiš cijenu tog uređaja za 200 EUR. Pa tko će lud kupovati Samsung Galaxy Z Flip7 FE za tu cijenu kad za mrvicu više može kupiti bolji i ljepši Samsung Galaxy Z Flip7 ili će kupiti Samsung Galaxy Z Flip6 za još 200 EUR manje.
Ja mislim kupiti Samsung Galaxy Z Flip7 samo ne znam kako se ovaj Exynos 2500 ponaša, što se tiče baterije i grijanja jer ne sumnjam da su performanse odlične. Ima li već netko ovaj uređaj da kaže iskustva?
Meni je stigao. Naručen 17.07. došao 22.07. plava boja. Makar je na stranici pisalo da ide isporuka tek od 04.08.
Prije imao S24 Ultra, pa sad zadnje Fold6.. i mogu reći da je razlika naspram Fold6 nebo i zemlja. Za sad prezadovoljan 7-com
Meni je stigao. Naručen 17.07. došao 22.07. plava boja. Makar je na stranici pisalo da ide isporuka tek od 04.08.
Prije imao S24 Ultra, pa sad zadnje Fold6.. i mogu reći da je razlika naspram Fold6 nebo i zemlja. Za sad prezadovoljan 7-com
Sretnice :), ja platio 23.7, plavi, jos nista za sada. I ja imam S24 ultra jos pod garancijom,prodati cu ga cim fold dodje.
Prije ultre imao flip, fold jos nisam imao..
Gdje si ga narucio ?
Naruceno na samsungovoj stranici.