da, i kupci što imaju "tempiranu bombu" ne mogu mijenjati uređaj
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, kad smo već god LG imam jedno pitanje.
Naime, prije neki dan mi je upao u vodu, i poslije toga ja ga vadim i palim i sve normlano radi osim što ne mogu ući u niti jednu aplikaciju, te aplikacije su još tu, uđem u upravljanje aplikacijama i vidim ih pohranjene, a ja ne mogu ući u njih, primjerice ne mogu ući u Clash of Clans, Supersport i itd....a u donjem lijevom uglu mi piše "Suprised".
Je netko može natuknuti o cemu se radi?
Koliko sam na brzinu mogao uočiti, spominje se da je "greščica" na brendiranim kod teleoperatera gadgetima?!
Nisam uočio da li se tu radi i o Hrvatskim teleoperaterima, i koje verzije, odnosno serije pogađa, ako nije generalno to problem?!

Koliko sam na brzinu mogao uočiti, spominje se da je "greščica" na brendiranim kod teleoperatera gadgetima?!
Nisam uočio da li se tu radi i o Hrvatskim teleoperaterima, i koje verzije, odnosno serije pogađa, ako nije generalno to problem?!
Iz slobodne prodaje i od operatera. O verzijama i kod kojih operatera se ne spominje
i slobodni uređaji, također.
edit: to ne spominju, neslužbeno se radi o hardverskoj reviziji 1.0 te uređajima čiji je početak serijskog broja od 505-509 (ne znam da li se to poklapa sa revizijom)
možda bih trebao tražiti očitovanje od LG Hrvatska
edit: to ne spominju, neslužbeno se radi o hardverskoj reviziji 1.0 te uređajima čiji je početak serijskog broja od 505-509 (ne znam da li se to poklapa sa revizijom)
kak se to sve provjerava? sutra mi najvjerojatnije stiže mob pa da znam jel da očekujem servis kroz neko vrijeme :D
Pozdrav.
Imam G4 kupljen u t-comu, htio bih flash-ati nekakav nebrandirani stock rom, da li je netko stavljao već na t-com uređaj takav rom i ako može upute.
Hvala
kak se to sve provjerava? sutra mi najvjerojatnije stiže mob pa da znam jel da očekujem servis kroz neko vrijeme :D
Obzirom nemam ja LG gadget, već moj prijatelj, ako se što zalomi da znam kako mu sugerirati da se ponaša, tako da i mene zanima kako se to može provjeriti, ima li sveze sa IMEI brojem, ili nekako drukčije?!
"LG Electronics has been made aware of a booting issue with the LG G4 smartphone that has now been identified as resulting from a loose contact between components. Customers who are experiencing booting issues with their LG G4s should contact their local carrier from where the G4 was purchased or a nearby LG Service Center (www.lg.com/common) for repair under full warranty.
Customers who purchased their G4 devices from non-carrier retailers should contact an LG Service Center with the understanding that warranty conditions will differ. LG Electronics is committed to providing the highest standards of product quality and customer service and apologizes for the inconvenience caused to some of our customers who initially received incorrect diagnoses."
Mislim da se ne može točno provjeriti koji uređaji su u problemu, ali dobro je što su barem priznali da imaju problem pa ako se i dogodi, ne bi trebalo bit puno problema oko rješavanja jamstva.
@CroDexter

Ako nekoga zanima maskica ovu bih preporucio. Dolazi iz UK tako da je brzo kod vas 9.95 funti(oko 14.25$) : http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=191594462823&globalID=EBAY-GB&alt=web

flasho sam preko LGUP-a D ver. i to full pa sam preko LG bridgea vratio backup
po meni je bolje radit full wipe tj refurbish
puno bolje rjesenje od prijasnjeg flashtoola jer LGUP sam ulazi u dwnld mode
te izgleda bolje i jednostavniji je sto je plus
jel´ to izasao update za marshmallow? popravlja li bateriju, citao sam da baterija s marshmallow i nije za pohvaliti
planiram sestri uzeti G4, al kod mene mora biti sve up-to-date (OCD) tako da cu odmah raditi update na MM
jel´ to izasao update za marshmallow? popravlja li bateriju, citao sam da baterija s marshmallow i nije za pohvaliti
planiram sestri uzeti G4, al kod mene mora biti sve up-to-date (OCD) tako da cu odmah raditi update na MM
Za neke modele možeš nadograditi na MM preko LG Bridge, ali čini mi se samo na 20a verziju s kojom sam imao loše rezultate što se tiče baterije. Prije par dana sam preko LGUP nadogradio na 20d i prvi dojam je dobar što se baterije tiče. Ostalo ionako radi odlično. Vidjet ću nakon par dana kako se ponaša dok se sve stabilizira pa ću staviti screenshot od gsam-a.
Molim pomoc. Znaci odem na lg bridge na azururanje softvera, i on mi provjerava telefon i u roku 10 sek mi dode obavjest da je telefon azuriran(vidi se na slikama) , medutim znam da ne moze to tak brzo obavit meni i dalje stoji 5.1. I kad stisnem na ok meni pise ta mogu azurirat moj telefon ali nema pomaka kad god stisnem azuriraj telefon nista. Jel moze neka pomoč kako da azuriram preko lg bridga.
Ako ne ide, onda ne ide... Alternativa je LGUP i zadnji KDZ koji je 20D. Sve imaš na XDA LG G4 podforumu.
Baterija ja je odlicna ...evo me na jobu i od jutra
mi je samo 10 % otislo a prekjucer sa istim intezitetom
oko 25 % batke....
Ljudi sami flashajte ...netreba rootat...ne gubi se garancija i nista se ne kuzi
u servisu jer koristite official lg rom ;-)

Po grafu se vidi da ti nije batka bila na 100 od kad si je poceo trosit tako da i to uzmi u obzir :-)
Dali se ikome da malo pozabaviti i staviti upute i linkove za v20d kako sve napraviti da imamo i ovdje na forumu.
Laikam i meni bi dobro doslo.
Vučem update preko LGB!
Obzirom nemam ja LG gadget, već moj prijatelj, ako se što zalomi da znam kako mu sugerirati da se ponaša, tako da i mene zanima kako se to može provjeriti, ima li sveze sa IMEI brojem, ili nekako drukčije?!
Dakle ispod baterije nalazi se serijski broj uređaja koji počinje s 50(X). Također na istom mjestu može pisati i hardwareska revizija. Može se revizija provjeriti i na kutiji s brojem koji počinje MEZXXXXXXX(1.0) ili 1.1