LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 519.631
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: LG G4 - Rasprava

da, i kupci što imaju "tempiranu bombu" ne mogu mijenjati uređaj

9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pozdrav, kad smo već god LG imam jedno pitanje.

Naime, prije neki dan mi je upao u vodu, i poslije toga ja ga vadim i palim i sve normlano radi osim što ne mogu ući u niti jednu aplikaciju, te aplikacije su još tu, uđem u upravljanje aplikacijama i vidim ih pohranjene, a ja ne mogu ući u njih, primjerice ne mogu ući u Clash of Clans, Supersport i itd....a u donjem lijevom uglu mi piše "Suprised".

Je netko može natuknuti o cemu se radi?

0 0 hvala 0
14 godina

Koliko sam na brzinu mogao uočiti, spominje se da je "greščica" na brendiranim kod teleoperatera gadgetima?! 

Nisam uočio da li se tu radi i o Hrvatskim teleoperaterima, i koje verzije, odnosno serije pogađa, ako nije generalno to problem?! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Koliko sam na brzinu mogao uočiti, spominje se da je "greščica" na brendiranim kod teleoperatera gadgetima?! 

Nisam uočio da li se tu radi i o Hrvatskim teleoperaterima, i koje verzije, odnosno serije pogađa, ako nije generalno to problem?! 

Iz slobodne prodaje i od operatera. O verzijama i kod kojih operatera se ne spominje

16 godina
protjeran
Kakva je situacija s mikrofonom na G4? Pogledao sam recenzije i ne mogu vjerovati da nisu u stanju u flagship staviti pristojan mikrofon. Radim dosta videa i zvuk mi je bitan. A S6 mi se ne kupuje jer nema SD card podrsku

0 0 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...

i slobodni uređaji, također.

edit: to ne spominju, neslužbeno se radi o hardverskoj reviziji 1.0 te uređajima čiji je početak serijskog broja od 505-509 (ne znam da li se to poklapa sa revizijom)

možda bih trebao tražiti očitovanje od LG Hrvatska

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2016 12:03 (igy).
10 godina
odjavljen
igy kaže...

edit: to ne spominju, neslužbeno se radi o hardverskoj reviziji 1.0 te uređajima čiji je početak serijskog broja od 505-509 (ne znam da li se to poklapa sa revizijom)

kak se to sve provjerava? sutra mi najvjerojatnije stiže mob pa da znam jel da očekujem servis kroz neko vrijeme :D

9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pozdrav.

Imam G4 kupljen u t-comu, htio bih flash-ati nekakav nebrandirani stock rom, da li je netko stavljao već na t-com uređaj takav rom i ako može upute.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
kbenzema kaže...
igy kaže...

kak se to sve provjerava? sutra mi najvjerojatnije stiže mob pa da znam jel da očekujem servis kroz neko vrijeme :D

Obzirom nemam ja LG gadget, već moj prijatelj, ako se što zalomi da znam kako mu sugerirati da se ponaša, tako da i mene zanima kako se to može provjeriti, ima li sveze sa IMEI brojem, ili nekako drukčije?! 

ATJ Lučko
17 godina
LG G4 - Rasprava

"LG Electronics has been made aware of a booting issue with the LG G4 smartphone that has now been identified as resulting from a loose contact between components. Customers who are experiencing booting issues with their LG G4s should contact their local carrier from where the G4 was purchased or a nearby LG Service Center (www.lg.com/common) for repair under full warranty.

Customers who purchased their G4 devices from non-carrier retailers should contact an LG Service Center with the understanding that warranty conditions will differ. LG Electronics is committed to providing the highest standards of product quality and customer service and apologizes for the inconvenience caused to some of our customers who initially received incorrect diagnoses."

Mislim da se ne može točno provjeriti koji uređaji su u problemu, ali dobro je što su barem priznali da imaju problem pa ako se i dogodi, ne bi trebalo bit puno problema oko rješavanja jamstva.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zvuk je okej, nije vrh i mogao bi biti bolji, a ovisno o tome sto snimas, mos uzet neki eksterni mikrofon
@CroDexter
youtube.com/mislavbusic
13 godina
neaktivan
S tim da ako ti je do mikrofona, uzmi LG V10
youtube.com/mislavbusic
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Ako nekoga zanima maskica ovu bih preporucio. Dolazi iz UK tako da je brzo kod vas 9.95 funti(oko 14.25$) : http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=191594462823&globalID=EBAY-GB&alt=web

0 0 hvala 0
13 godina
Pripazite kod maskica, ako imate kaljeno staklo, da vam maska ne vrši pritisak na staklo i odljepljuje ga.
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

flasho sam preko LGUP-a D ver. i to full pa sam preko LG bridgea vratio backup

po meni je bolje radit full wipe tj refurbish

puno bolje rjesenje od prijasnjeg flashtoola jer LGUP sam ulazi u dwnld mode

te izgleda bolje i jednostavniji je sto je plus

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2016 17:49 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
LG G4 - Rasprava

jel´ to izasao update za marshmallow? popravlja li bateriju, citao sam da baterija s marshmallow i nije za pohvaliti

planiram sestri uzeti G4, al kod mene mora biti sve up-to-date (OCD) tako da cu odmah raditi update na MM

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
17 godina
Indestructible kaže...

jel´ to izasao update za marshmallow? popravlja li bateriju, citao sam da baterija s marshmallow i nije za pohvaliti

planiram sestri uzeti G4, al kod mene mora biti sve up-to-date (OCD) tako da cu odmah raditi update na MM

Za neke modele možeš nadograditi na MM preko LG Bridge, ali čini mi se samo na 20a verziju s kojom sam imao loše rezultate što se tiče baterije. Prije par dana sam preko LGUP nadogradio na 20d i prvi dojam je dobar što se baterije tiče. Ostalo ionako radi odlično. Vidjet ću nakon par dana kako se ponaša dok se sve stabilizira pa ću staviti screenshot od gsam-a.

11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Molim pomoc.  Znaci odem na lg bridge na azururanje softvera, i on mi provjerava telefon i u roku 10 sek mi dode obavjest da je telefon azuriran(vidi se na slikama)  , medutim znam da ne moze to  tak brzo obavit meni i dalje stoji 5.1. I kad stisnem na ok meni pise ta mogu azurirat  moj telefon ali nema pomaka kad god stisnem azuriraj telefon nista. Jel moze neka pomoč kako da azuriram preko lg bridga.

0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Ako ne ide, onda ne ide... Alternativa je LGUP i zadnji KDZ koji je 20D. Sve imaš na XDA LG G4 podforumu.

1 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Baterija ja je odlicna ...evo me na jobu i od jutra 

mi je  samo 10 % otislo a prekjucer sa istim intezitetom 

oko 25 % batke....

Ljudi sami flashajte ...netreba rootat...ne gubi se garancija i nista se ne kuzi 

u servisu jer koristite official lg rom ;-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 10:29 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Meni i dalje jaaako loša..1 h SOT, ostalo još 55 %, surfanje na mobilnoj mreži, chat..ništa drugo..išao sa v20c na v20D preko "upgrade"
Luc
17 godina
LG G4 - Rasprava

Ufffff to ti je puno ...provjeri sto ti cucla bateriju u pozadini :-)

P.s evo kako je kod mene 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 10:42 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Evo.
Luc
17 godina
LG G4 - Rasprava

Po grafu se vidi da ti nije batka bila na 100 od kad si je poceo trosit tako da i to uzmi u obzir :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bila je na 100 %
Luc
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Dali se ikome da malo pozabaviti i staviti upute i linkove za v20d kako sve napraviti da imamo i ovdje na forumu.

Intel Core™ i7
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Laikam i meni bi dobro doslo.

13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Evo upravo provjerio i LG Bridge mi ponudio nadogradnju na v20D 

Idemo probati odmah!!!

Update: Evo nakon 3h napokon odraden update... 

Intel Core™ i7
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 23:09 (mserfezi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Vučem update preko LGB!

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kbenzema kaže...

ATJLučko kaže...

Obzirom nemam ja LG gadget, već moj prijatelj, ako se što zalomi da znam kako mu sugerirati da se ponaša, tako da i mene zanima kako se to može provjeriti, ima li sveze sa IMEI brojem, ili nekako drukčije?! 

Dakle ispod baterije nalazi se serijski broj uređaja koji počinje s 50(X). Također na istom mjestu može pisati i hardwareska revizija. Može se revizija provjeriti i na kutiji s brojem koji počinje MEZXXXXXXX(1.0) ili 1.1

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 7:19 (igy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice