LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 519.631
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: LG G4 - Rasprava
Jebiga ja narucio neku ebay-a neku jeftinjaru za 8 eura.
11 godina
neaktivan
Jesi ti azuriro svoga na 6.0 preko lg bridgea i jel sve noramlno radi ?
17 godina
jasmin1991 kaže...
Jebiga ja narucio neku ebay-a neku jeftinjaru za 8 eura.

Bez brige frende, ja na mob nikad nisam stavio ništa preko dolar za staklo, pa sve radi bez greške. 

I na Note, Note 3, G2, G4... nikad ni namjanjih problema, a staklo zaštićeno.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
17 godina
jasmin1991 kaže...
Meni je baterija super znaci dva dana bez muke, ja se ne igram na mobitelu, al zato dosta tipkam poruke i mailove, net obavezno i super mi je sto toliko izdrži s obzirom da sam bivši samsung punio 2 puta na dan.

P.S. Jel neko možda ima kaljeno staklo da je stavio pa jel zna jel svi senzori rade noramlno preko njega, JA sam si narucio al sam cito po forumima da senzor zna zezati.

Ja imam kaljeno staklo koje ne prekriva senzore. Vidio sam da je većina upravo takvog dizajna. Dva dana bez muke? 48 sati na bateriji a da ga normalno koristiš? Ja sam svog nedavno resetirao jer nisam napravio reset nakon nadogradnje na MM da vidim da li će trajanje baterije nešto popraviti. Ne baš. Ako ga koristim intenzivnije, rijetko kad izguram cijeli dan. Evo, baš sam imao dva "sporija" dana pa sam došao do dva dana, ali to je zaista bilo minimalno korištenje mobitela, i uglavnom je bio na wifi što pravi veliku razliku kod ovog mobitela. Nadam se da će 20d nešto popraviti po tom pitanju jer i u samom opisu nadogradnje piše da su popravili autonomiju. 20a softver se definitivno nije proslavio što se tiče autonomije. Najveći problem koji LG G4 ima je trošenje baterije kad se nešto s njim radi. Standby je odličan i tu nemam prigovora. Ali čim nešto počneš raditi na njemu, ili nisi na wifi, mogu biti siguran da ću još u kasnim poslijepodnevnim satima tražiti utičnicu. Ali ok, još uvijek imam opciju rezervne baterije pa će to popraviti situaciju ako 20D ne bude ono što očekujem (barem na razini lolipopa). I da se razumijemo, ne koristim nikakve "battery savings" fore tipa isključi gps, isključi sinkronizaciju, itd... Uvijek sam na svojim mobitelima imao sve uključeno jer sve i koristim. Jedino što pripazim je ipak osvjetljenje zaslona koje mi ne prelazi 50% (i zaslon izgleda odlično čak i na ovoj razini). Tako da mogu shvatiti ako netko isforsira dulje trajanje sa raznim trikovima. Ali govoriti da je baterija odlična na ovom mobitelu jednostavno nije istina. Imao sam dosta flagship modela iz 2014 i G4 je definitivno u donjem rangu ako bih radio usporedbe za bateriju. Baterija i gaming na G4 su ispodprosječni. Sve ostalo je izuzetno dobro.

11 godina
neaktivan
Frende nemam ti šta laga, znači skinuo sam mobitel s punjaca jučer ok 06h, evo danas tj. sad je 13 h ja imam 39% bat. Znaci ne igram igrice, koristim intezivno fb i dnevno oko 100 poruka na mesenderu i oko 10 mailova, i nešta sitno viber. Mobilni podaci su mi stalno al bas stalno upaljeni, gps/lokacija isto tako. Znaci po meni normalni koristnik sa cc 120 poruka dnevno i oko 30 minuta poziva s stalnim upaljenim netom moze izgurati dan i pol.
Znaci ja ne govorim napamet samo kazem kak je kod mene. MOzda je to tako jer je mobitel star tek 1 tjedan, vidit cu kako ce biti dalje. Ali ipak to je veliki ekran.

P.s. vidim da se razumijes pa jel moze mali savjet. Znaci jos uvjek imam 5.1 dali da ga dizem na 6.0 preko lg bridga ili ne. MIslim dali če biti neih probleme ak ga stavim azururati. Hvala
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Ako netko slučajno iskopa ovaj novi v20d firmware .kdz nek pošalje vamo link za download..

Javlilo mi par ljudi na mail da im se poboljšala baterija drastično u odnosu na 20b, s kojim ujedno ne dobivam preko 3h SoT.

youtube.com/mislavbusic

1 0 hvala 0
17 godina
EchoOne kaže...

Ako netko slučajno iskopa ovaj novi v20d firmware .kdz nek pošalje vamo link za download..

Javlilo mi par ljudi na mail da im se poboljšala baterija drastično u odnosu na 20b, s kojim ujedno ne dobivam preko 3h SoT.

nisam još napunio mob do kraja ni isprobavao, ali mi se ne čini drastično...

11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava
Znaci imam 5.1 na moobitelu i kad odem preko moba da ga azuriram kaze mi da imam zadnju verziju i odem na lg bridge da ga azuriram i isto kaze da nemogu da vec imam zadnju verziju. Zasto?

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
igy kaže...
EchoOne kaže...

nisam još napunio mob do kraja ni isprobavao, ali mi se ne čini drastično...

A gle, ako si imao 3h SoT, a s 20d se poboljšalo na 4 do 4,5h SoT, onda je to drastično poboljšanje po meni..

youtube.com/mislavbusic
13 godina
EchoOne kaže...

A gle, ima i puno ljudi koji lazu..pardon kazu da im je na 20a/20b super baterija. Salim se naravno, nekome je ok, nekome ne. 

Kod mene stanje:

10K - 4-5 sot

20 a,b,c - 3 max

Sad sam stavio 20c + 20d kernel

Teoretski te s rootanim sistemom mozemo zamoliti da dumpaju sistem al sta kad ce za par dana vec netko pronaci 20d ..

ja
13 godina
neaktivan
Ma slazem se, al ovo govorim jer su me ljudi trazili za pomoc zbog slabe baterije pa rekli da im je bolje, nebi inace prenio..
youtube.com/mislavbusic
13 godina
EchoOne kaže...
Ma slazem se, al ovo govorim jer su me ljudi trazili za pomoc zbog slabe baterije pa rekli da im je bolje, nebi inace prenio..

aha, onda odlicno. Cekamo onda 20D :)

ja
12 godina
neaktivan

Koji drekec, sad pak čujem žalopojke na MM koji je kao trebao riješit probleme LP sa baterijom. 

15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

evo dosao mi je mob sa servisa, kazu da su samo stavili novi software i da sada bi trebalo normalno raditi, ali ljudi kazu da im se zna opet to desiti tako da ne znam sta ce dalje biti.

tko zeli moze potpisati peticiju na koju sam naiso kada sam trazio koji je vrag bio s mojim mobom 

https://www.change.org/p/lg-mobile-launch-a-replacement-program-for-defective-lg-g4s?recruiter=87198986&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
LG G4 - Rasprava

Jel se to flasha preko flashtoola netreba bit rootan jel tako :-)?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Skineš .kdz i flash preko LGUP-a
Luc
17 godina
LG G4 - Rasprava

Lgpu? Moze link na to :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

pozdrav, da li se isplati prelaziti sa lg g3 32/3 gb na lg g4, da li su velike razlike

0 0 hvala 0
17 godina
Nedac10 kaže...

pozdrav, da li se isplati prelaziti sa lg g3 32/3 gb na lg g4, da li su velike razlike

Iz prve ruke mogu ti odgovoriti na ovo pitanje - NE. Pogotovo ako ti kamera nije najvažnija stvar kod mobitela.

Naravno, uvijek ovisi kakva je kombinacija u pitanju, koja lova, starost G3, stanje G3...  daj malo više detalja ako imaš konkretnu ponudu.

13 godina
LG G4 - Rasprava

Zavisi sta tebi treba. Ja sam presao sa g2 na g3 (dok se jos nije isplatilo preci, kasnije se pokazalo da je isplativo --- meni isplativo)

Sad sam sa g3 na g4 presao i meni se opet isplatilo, brzi je, noviji (=nadogradnje..), kamera puno bolja. Moras promisliti sta tebi treba od moba.

ja

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
Nedac10 kaže...

Iz prve ruke mogu ti odgovoriti na ovo pitanje - NE. Pogotovo ako ti kamera nije najvažnija stvar kod mobitela.

Naravno, uvijek ovisi kakva je kombinacija u pitanju, koja lova, starost G3, stanje G3...  daj malo više detalja ako imaš konkretnu ponudu.

pa LG G3 nije star, dobio sam ga novog nema ni mjesec dana, dakle manje od mjesec dana, kamera mi nije toliko bitna, dobra je sasvim ga G3-ci, a najviše na mobitelu budem na netu, fejs, instagram, malo listanje po netu i tjt, nekad malo igrice igram i nista vise, ali sam kontao preci na g4 kontam novijiji je telefon pa eto, reko da vidim vasa misljenja da li se isplati

9 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Zavisi sta tebi treba. Ja sam presao sa g2 na g3 (dok se jos nije isplatilo preci, kasnije se pokazalo da je isplativo --- meni isplativo)

Sad sam sa g3 na g4 presao i meni se opet isplatilo, brzi je, noviji (=nadogradnje..), kamera puno bolja. Moras promisliti sta tebi treba od moba.

najviše mi treba za net, fejs i instagram i tako to, ponekad igrica igram i tjt

17 godina
Nedac10 kaže...
bender_007 kaže...

najviše mi treba za net, fejs i instagram i tako to, ponekad igrica igram i tjt

Samo radi toga - nikako. Imaš novi mob koji radi izvrsno, provjereni softver je na njemu, kamera ti nije bitna, sve igre vrti bez problema.

Nadoplata za G4 od 1000 kn ti ne gine, a to se definitivno ne isplati.

13 godina
LG G4 - Rasprava

Slazem se s bitangom :)

Ja sam uzeo zbog kamere i da neke appove pravim za g4. Brzi je i vidi se odmah ali ako je zbog navedenih appova onda nema razloga, sve to radi i vise nego dobro na g3

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Eo ti jos jedno misljenje. Imao g2 kad je izasao. G3 kad je izasao i G4 kad je izasao i jos ga imam. Svaki je taman bolji za malo i ima nesto. G2 je recimo bio savrsene velicine. Ne smeta u dzepu. G3 dupla bat i microsd. A G4 nema onih malih lagova sa G3. Dvije mrvice bolje radi da ne kazem samo jednu. G3 malo ljepsi al to je relativno. Ako ces dat 100eura doplate uzmi. Ne obaziri se na update dok ti ne dode na sam mob (OTA) jer onda ces dobit provjereno dobar soft. Noviji uvijek vise vrijedi al generalno su jako jako slicni. 

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 3
13 godina
..koju će priznati samo u garantnom roku, koliko sam shvatio!?
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa zato i postoji garancija od 2 godine, da ti priznaju tvornicke greske uređaja. :)
youtube.com/mislavbusic
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice