PayPal - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 1.472
|
čitano: 931.850
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 dana
Re: PayPal - pitanja i odgovori
Zvao prije pola sata Paypal korisničku u Irskoj.
Tehnički problem i kao njihovi inžinjeri riješavaju.
Nije definirao kad će proraditi.

0 0 hvala 2
8 godina
I kod mene je isti problem.

0 0 hvala 1
16 godina
Ja sam promijenio broj, stavio ženin koji je na tomatu. Tobio sam od njih 6 znamekasti kod. A u aplikaciji se i dalje ne mogu logirati.
8 godina
Išao sam na Aliexpress kupit neku sitnicu,da vidim hoće li to proć.Prošlo je,PayPal je poslao potvrdu ali i dalje se ne mogu ulogirat na račun.

0 0 hvala 1
20 mjeseci
Meni je sve je radilo do proslog cetvrtaka a od jucer ne stizu SMS-ovi.
Kazu u Irskoj da nije do njih nego do mog GSM providera. Nisam jos dosao do HT-a (iako vidim da drugi nisu imali uspjeha) no raznorazni drugi servisi mi uredno salju SMS-ove tako da mislim da PayPal mulja.
5 godina
PayPal - pitanja i odgovori

0 0 hvala 1
8 dana
Već 10 dan vodim borbu sa korisničkom službom Paypal.
3 telefonska kontakta (Irska) + 8 mail poruka.
U glavnom ništa nije riješeno.
Do T mobile nije problem-zvao sam ih 2 puta.Sms poruke normalno prolaze,napravili su i reset sms kartice-ne pomaže u slučaju sa Paypal.
Zanimljivo da sam sa cdkeys kupio neku pc igru-ulogirao se sa paypal računom,transakcija normalno prošla.
U glavnom ni dalje se ne mogu logirati.Definitivno nije stvar do naših tele davatelja usluga.

0 0 hvala 0
8 dana
...i zaboravio dodati
na korisničkoj službi T mobila mi rekli da su imali jako puno upita u svezi nemogućnosti logiranja i prolaska sms poruka od strane Paypal.

0 0 hvala 0
8 godina
Dobijem kod za verifikaciju e-mail adrese i kad ga utipkam opet me prebaci na verifikaciju broja telefona i onda piše da su mi poslali poruku (kod) na sms ali poruke nema...
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2025 22:21 (Igox).

0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam maloprije uspio ući u aplikaciju i aktivirati 2FA preko aplikacije google Authenticator a ne da mi dolazi sms na mobitel. Broj mobitela koji mi je zaveden trenutno na paypal računu je od žene na tomato mreži. I preko toga dobijam sms poruku. Htio sam dodati opet moj broj koji je na HT mreži i aplikacija mi traži kod kojega trebam dobiti sms. Taj kod ne dobivam. Po tome zaključujem da je ipak do hrvatskog telekoma kad preko njih ne dobivam kod, a preko tomata dobivam. Zvao sam tehničku službu od HT, dobio sam odgovor da mi to ne mogu riješiti preko telefona nego da im pošaljem upit na e-mail. To sam i napravio. Od njih sam dobio odgovor da će mi se javiti do 7 dana. Ja ću akom mi se ne jave do 7 dana žaliti HAKOM-u.
8 dana
Situacija slijedeća:
danas,27.08. u 10:00 h,po treći put zvao korisničku službu Paypal+7 mailova.
-prvi put su konačno priznali da oni imaju tehnički problem (a ne tele operateri) i da ga rješavaju. Njihovi tehničaru riješavaju i kao do subote (ta čarobna njihova 72 sata) bi trebalo biti riješeno.
Svi koji trošite vrijeme na dopisivanje sa teleoperaterima-manite se toga,izgubljeno vrijeme.NIJE do njih,jer skraćeni sms-ovi normalno prolaze.

1 0 hvala 0
8 dana
Nije do T mobile.
Pročitaj odgovor koji sam dobio od korisničke podrške Paypal
16 godina
Kako mi prolazi sa Tomato i Telemach mreže?
8 dana
ponavljam ti da nema veze
-ako Paypal salje preko nekoga svoga sistema i T mobile ne dobiva-to nije do T mobile.
T mobile vidi poruke koje ne mogu do tebe.
I T mobile je ozbiljna firma (skoro cijela EU) za razliku od ovih "Gregora i sličnih".
8 dana
namjerno sam "falio"nešto na Steam i trebalo dobiti sms skraćeni kod.
To sam napravio za test. Prošlo bez problema.
Znači....

0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam kupio telemach broj na bonove i aktivirao, stavio ga kao primarni brok dok se ovo ne riješi. Meni aplikacija sada radi. Do koga je više me ne zanima. Zvao me danas čovjek iz HT-a i rekao mi je da se dosta ljudi žalilažo da imaju problema sa primanjem sms poruka od paypala.
9 godina

Samo da javim da od 19.8. imam isti problem, od tada sam pokušao prijaviti se par puta i uvijek se samo vrtim u krug - ne dolazi SMS, tražim pomoć korisničke podrške za koju se moraš prijaviti što očito ne mogu...

Odustao sam od daljnjih pokušaja i čekam da oni to riješe, srećom u mom slučaju se radi o relativno manjem "zarobljenom" iznosu novca. U međuvremenu sam uspio platiti neku uslugu 50-ak € bez problema.

0 0 hvala 0
5 godina

Nisam pobornik teorija zavjere ili zavjera ali problemi (množina) s Paypalom očito nisu izolirani ni mali. Neki dan sam dao linkove o mogućoj provali, a sada još i ovo:

https://www.reuters.com/business/finance/german-banks-halted-10-billion-euros-paypal-payments-fraud-concerns-says-2025-08-27/

https://www.bbc.com/news/articles/cj6y42jggdyo

0 0 hvala 0
9 godina

Evo od jutros su riješili problem, sad mi dolazi SMS

8 dana
Kod mene i dalje isto-ne mogu se logirati.
We’re having trouble making sure it’s you
Sad čak ne mogu ni doći do 2 faze kad treba stići sms kod.
Na kojem si tele operateru da ti dolazi sms?
hvala
9 godina

Hrvatski Telekom

8 godina
Evo jutros sam se uspio prijavit preko aplikacije.Došao mi je odmah sms kod za verifikaciju(Hrvatski Telekom).
Sad se prijavljujem u app otiskom prsta.
Kad idem preko preglednika,upišem mail i lozinku,onda izbaci pop-up obavijest"idite u app da znamo da ste to vi".Stisnem" da",i imam pristup svom računu.Ne prebaci me u app,nego mi račun otvorii u pregledniku.
Također je bilo prikazalo obavijest u kojoj je pisalo da su tijekom vikenda imali tehničkih problema i da je sad sve u redu.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2025 9:08 (Igox).

0 0 hvala 0
16 godina
Meni i dalje ne dolaze sms preko HT.
8 dana
ni kod mene nema napretka
kad pritisnem:send new code,izbaci zeleno da je ponovno poslano.....ali ništa

0 0 hvala 0
16 godina
Meni danas proradilo primanje sms na HT mreži.
8 dana
Meni i dalje ne stiže sms kod (T mobile).
Upravo sad dobio mail od Paypal. U upitu sam im naveo da sam ih 3 puta telefonski kontaktirao,da nisam jedini u Hr koji ima problem sa dobivanjem sms koda i da nije do T mobile,jer nekima normalno prolazi.
Dobijem konfuzan odgovor i još mi kao šlag na tortu napišu da se moj (valjda mail kontakt) prikazuje kao nepotvrđen,a preko njega se inače i logiram.
Evo odgovora:

Thank you for contacting PayPal Support.

I understand that this concerns you a lot. So far, there are couple of issues that has been resolve in SMS issues in Croatia. But if you still can't received any codes, in such cases, we still do recommend reaching out to your service provider to ensure there are no blocks specifically on receiving short codes from PayPal only. This step can often resolve the issue and allow you to receive our verification messages.

However, if you need more account specific information, I apologize but we can't provide it here since your contact is showing Unverified.

Feel free to reach out to us at +353 14369111 during our office hours of 08:00 - 16:30 GMT, Monday to Friday.

You can trust that we are here to assist you in getting back into your account quickly and easily.

Thank you for working together with us.
Yours Sincerely,

0 0 hvala 0
5 godina
energy385 kaže...
Meni i dalje ne stiže sms kod (T mobile).
Upravo sad dobio mail od Paypal. U upitu sam im naveo da sam ih 3 puta telefonski kontaktirao,da nisam jedini u Hr koji ima problem sa dobivanjem sms koda i da nije do T mobile,jer nekima normalno prolazi. 

SMS-ovi... Dobio reklamu od jedne domaće banke da mogu staviti svoje kartice u Google pay. I probam. Potrebna je autorizacija banke. Autorizacijski kod mogu poslati SMS-om ili trebam nazvati banku. Probam SMS, ne dolazi. Probam u vremenskim razmacima opet, još dvaput, ništa ne dolazi. Nazovem banku, sve sredimo tim putem. Sutra ujutro stignu ona tri SMS-a odjednom, kao i poruka da sam uspješno dodao karticu u Google pay. :-)

Maknite se od SMS-a.

14 godina

2 tjedna se već ne mogu ulogirati, sms ne dolazi nikako (bonbon) i kad pokušam više puta onda poruka ''We’re having trouble making sure it’s you'' i mogu se jebat. Ako se kojim slučajem više uopće uspijem ulogirati isključujem to govno s sms-om ako je uopće moguće

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:51 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
vrinho kaže...

2 tjedna se već ne mogu ulogirati, sms ne dolazi nikako (bonbon) i kad pokušam više puta onda poruka ''We’re having trouble making sure it’s you'' i mogu se jebat. Ako se kojim slučajem više uopće uspijem ulogirati isključujem to govno s sms-om ako je uopće moguće

Moguće je. Daje ti izbor SMS ili auth app (npr. Google), a možda još nešto, ne sjećam se točno.

Jesi probao putem app-a za mobitel umjesto Weba paypala?

I ja sam na Bonbonu, i opisao sam svoje iskustvo s SMS-ovima od prije 2-3 dana, ali vezano uz domaću banku. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice