PayPal - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 1.462
|
čitano: 929.091
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 dana
Re: PayPal - pitanja i odgovori
Zvao prije pola sata Paypal korisničku u Irskoj.
Tehnički problem i kao njihovi inžinjeri riješavaju.
Nije definirao kad će proraditi.

0 0 hvala 2
8 godina
I kod mene je isti problem.

0 0 hvala 1
16 godina
Ja sam promijenio broj, stavio ženin koji je na tomatu. Tobio sam od njih 6 znamekasti kod. A u aplikaciji se i dalje ne mogu logirati.
8 godina
Išao sam na Aliexpress kupit neku sitnicu,da vidim hoće li to proć.Prošlo je,PayPal je poslao potvrdu ali i dalje se ne mogu ulogirat na račun.

0 0 hvala 1
20 mjeseci
Meni je sve je radilo do proslog cetvrtaka a od jucer ne stizu SMS-ovi.
Kazu u Irskoj da nije do njih nego do mog GSM providera. Nisam jos dosao do HT-a (iako vidim da drugi nisu imali uspjeha) no raznorazni drugi servisi mi uredno salju SMS-ove tako da mislim da PayPal mulja.
5 godina
PayPal - pitanja i odgovori

0 0 hvala 1
5 dana
Već 10 dan vodim borbu sa korisničkom službom Paypal.
3 telefonska kontakta (Irska) + 8 mail poruka.
U glavnom ništa nije riješeno.
Do T mobile nije problem-zvao sam ih 2 puta.Sms poruke normalno prolaze,napravili su i reset sms kartice-ne pomaže u slučaju sa Paypal.
Zanimljivo da sam sa cdkeys kupio neku pc igru-ulogirao se sa paypal računom,transakcija normalno prošla.
U glavnom ni dalje se ne mogu logirati.Definitivno nije stvar do naših tele davatelja usluga.

0 0 hvala 0
5 dana
...i zaboravio dodati
na korisničkoj službi T mobila mi rekli da su imali jako puno upita u svezi nemogućnosti logiranja i prolaska sms poruka od strane Paypal.

0 0 hvala 0
8 godina
Dobijem kod za verifikaciju e-mail adrese i kad ga utipkam opet me prebaci na verifikaciju broja telefona i onda piše da su mi poslali poruku (kod) na sms ali poruke nema...
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2025 22:21 (Igox).

0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam maloprije uspio ući u aplikaciju i aktivirati 2FA preko aplikacije google Authenticator a ne da mi dolazi sms na mobitel. Broj mobitela koji mi je zaveden trenutno na paypal računu je od žene na tomato mreži. I preko toga dobijam sms poruku. Htio sam dodati opet moj broj koji je na HT mreži i aplikacija mi traži kod kojega trebam dobiti sms. Taj kod ne dobivam. Po tome zaključujem da je ipak do hrvatskog telekoma kad preko njih ne dobivam kod, a preko tomata dobivam. Zvao sam tehničku službu od HT, dobio sam odgovor da mi to ne mogu riješiti preko telefona nego da im pošaljem upit na e-mail. To sam i napravio. Od njih sam dobio odgovor da će mi se javiti do 7 dana. Ja ću akom mi se ne jave do 7 dana žaliti HAKOM-u.
5 dana
Situacija slijedeća:
danas,27.08. u 10:00 h,po treći put zvao korisničku službu Paypal+7 mailova.
-prvi put su konačno priznali da oni imaju tehnički problem (a ne tele operateri) i da ga rješavaju. Njihovi tehničaru riješavaju i kao do subote (ta čarobna njihova 72 sata) bi trebalo biti riješeno.
Svi koji trošite vrijeme na dopisivanje sa teleoperaterima-manite se toga,izgubljeno vrijeme.NIJE do njih,jer skraćeni sms-ovi normalno prolaze.

1 0 hvala 0
5 dana
Nije do T mobile.
Pročitaj odgovor koji sam dobio od korisničke podrške Paypal
16 godina
Kako mi prolazi sa Tomato i Telemach mreže?
5 dana
ponavljam ti da nema veze
-ako Paypal salje preko nekoga svoga sistema i T mobile ne dobiva-to nije do T mobile.
T mobile vidi poruke koje ne mogu do tebe.
I T mobile je ozbiljna firma (skoro cijela EU) za razliku od ovih "Gregora i sličnih".
5 dana
namjerno sam "falio"nešto na Steam i trebalo dobiti sms skraćeni kod.
To sam napravio za test. Prošlo bez problema.
Znači....

0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam kupio telemach broj na bonove i aktivirao, stavio ga kao primarni brok dok se ovo ne riješi. Meni aplikacija sada radi. Do koga je više me ne zanima. Zvao me danas čovjek iz HT-a i rekao mi je da se dosta ljudi žalilažo da imaju problema sa primanjem sms poruka od paypala.
8 godina

Samo da javim da od 19.8. imam isti problem, od tada sam pokušao prijaviti se par puta i uvijek se samo vrtim u krug - ne dolazi SMS, tražim pomoć korisničke podrške za koju se moraš prijaviti što očito ne mogu...

Odustao sam od daljnjih pokušaja i čekam da oni to riješe, srećom u mom slučaju se radi o relativno manjem "zarobljenom" iznosu novca. U međuvremenu sam uspio platiti neku uslugu 50-ak € bez problema.

0 0 hvala 0
5 godina

Nisam pobornik teorija zavjere ili zavjera ali problemi (množina) s Paypalom očito nisu izolirani ni mali. Neki dan sam dao linkove o mogućoj provali, a sada još i ovo:

https://www.reuters.com/business/finance/german-banks-halted-10-billion-euros-paypal-payments-fraud-concerns-says-2025-08-27/

https://www.bbc.com/news/articles/cj6y42jggdyo

0 0 hvala 0
8 godina

Evo od jutros su riješili problem, sad mi dolazi SMS

5 dana
Kod mene i dalje isto-ne mogu se logirati.
We’re having trouble making sure it’s you
Sad čak ne mogu ni doći do 2 faze kad treba stići sms kod.
Na kojem si tele operateru da ti dolazi sms?
hvala
8 godina

Hrvatski Telekom

8 godina
Evo jutros sam se uspio prijavit preko aplikacije.Došao mi je odmah sms kod za verifikaciju(Hrvatski Telekom).
Sad se prijavljujem u app otiskom prsta.
Kad idem preko preglednika,upišem mail i lozinku,onda izbaci pop-up obavijest"idite u app da znamo da ste to vi".Stisnem" da",i imam pristup svom računu.Ne prebaci me u app,nego mi račun otvorii u pregledniku.
Također je bilo prikazalo obavijest u kojoj je pisalo da su tijekom vikenda imali tehničkih problema i da je sad sve u redu.
Poruka je uređivana zadnji put danas u 9:08 (Igox).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice