Ja bi rado igrao, ali imam "Unreal Anthology" od "PC Gamera" i čini se da sadržava i UT GotY. Je li to to?
Jeste.
Ja bi rado igrao, ali imam "Unreal Anthology" od "PC Gamera" i čini se da sadržava i UT GotY. Je li to to?
Jeste.
Evo i liste onih koji su zainteresirani:
1. chutac
2. rustweaver
3. apoteka
4. flateR7
5. MariusEight
6. thucydides
7. Fox Mulder
8. 1domagoj1
9. Cromaki
10. AlienWare1
evo rjesija san brzo hodanje, bilo je na direct3d
a treba bit na opengl
killing spree odma, kao voznja bicikle
to se nikad ne zaboravi
Loki software je igru portao na Linux, postoji njihova UT stranica ali dosta linkova je mrtvo.
http://www.lokigames.com/products/ut/
Jedan od mirrora za te datoteke je ovdje:
http://www.atomicgamer.com/directory.php?id=2007
Evo i ovdje nešto
http://www.liflg.org/?catid=6&gameid=51
Dakle ako sam dobro shvatio treba samo nabaviti windows verziju igre i onda iskoristiti gornje datoteke kako bi se napravila linux instalacija igre. Windows verziju imaš na steamu...
Imam GOTY verziju,to se čuva i toga se ne odriče baš lako:)
Samo,nisam siguran da će mi radit na Win 7 x64,
nekad dok sam vozio x86 7-icu,radila je igra super.
Morat ću se natjerat pa instalirat.
Problem je što sam zakačen na DSO,
pa ne vidim kad bih mogao odvojit koji sat za napucavanje XD
P.S.: Ako kome treba,mogu upload instalacije na Dropbox odradit,samo nek se javi na PP
Meni radi na Visti 64 sasvim normalno, a pošto su u suštini to vrlo slični OS-ovi, mislim da će ti ići ok.
Hah, ne brini se, ja sam level 2 topovsko meso. :D
Ne bih inače ni igrao, ali kad ste se već skupili i pošto je starija igra pa mi neće trošiti toliko net prometa (jer imam 1GB dnevno), hajde onda.
Sad pitanje, preko čega biste vi htjeli igrati? Odgovara li preko Hamachija?
Nisam bas upoznat s njime, ali sto fali in-game tournament makeru?
Ali moze Hamachi, nije problem :)
Je li ima još slobodnih mjesta za UT?
Nisam ga već igrao ohoho vremena no bilo bi fora ponovno ga malo zaigrati.
Jedno pitanjce: Je li moguće na igrati preko download (:D) verzije jer original sam davno zagubio/posudio nekome?
Kada možemo nabaciti match ?
Ja sutra dolazim doma oko 20h, a danas sam slobodan cijeli dan. Preko vikenda mogu cijeli dan što se mene tiče.
Danas ne mogu, ali sutra sigurno.
Samo da instaliram, valjda imam na disku, da ne igram na laptopu :)
Ma ima mjesta uvijek.
Ne fali ništa ni in-game tournament maker-u.
I da, pirat može preko Hamachija i sl.
EDIT: Vi koji budete skidali igru, skinite GOTY verziju, tu velika većina ako ne i svi ima.
Igrao sam Quake 3 SP davno, malo manje davno i MP, mislim da UT nije previše drugačiji, pa možete i na mene računati kad ću imati vremena (ispiti dolaze) ako će se moći igrati s jogurt/kajmak/vrhnje verzijom ;)
Može i piratluk UT99 na multiplayer bez problema.
Igrao sam s ekipom s posla u Multiplayeru ali problem je uvijek bio da nas se nije moglo skupiti više od 5.
Uglavnom mi smo imali UT99 s Chaos UT modom. To trebate probati. Nova oružja i modovi. Igra je ludnica. Snajper s rafalnom paljbom itd.
Najbolje bi bilo kad bi netko od zainteresiranih imao OPTIKU i velik UPLOAD. Taj bi onda iz same igre mogao otići na MULTIPLAYER opciju i pokrenuti DEDICATED SERVER na koji bi se onda svi spajali. Tako je najbolje igrati. Tke će sad slagati Hamači i Tunngle :)
OVako ako netko od nas pokrene server a ima slab upload igra će imati dosta veliki ping.
Može i piratluk UT99 na multiplayer bez problema.
Igrao sam s ekipom s posla u Multiplayeru ali problem je uvijek bio da nas se nije moglo skupiti više od 5.
Uglavnom mi smo imali UT99 s Chaos UT modom. To trebate probati. Nova oružja i modovi. Igra je ludnica. Snajper s rafalnom paljbom itd.
Najbolje bi bilo kad bi netko od zainteresiranih imao OPTIKU i velik UPLOAD. Taj bi onda iz same igre mogao otići na MULTIPLAYER opciju i pokrenuti DEDICATED SERVER na koji bi se onda svi spajali. Tako je najbolje igrati. Tke će sad slagati Hamači i Tunngle :)
OVako ako netko od nas pokrene server a ima slab upload igra će imati dosta veliki ping.
slažen se, upravo to. dedicated a ne hamachy
skinite UT GOTY i stavite patcheve:
436,451 i 451b
Evo,pokrenuh upload na Dropbox
UT GOTY + Patch 436 + Patch451 & 451b
7.z file veličine 294 Mb
Kome bude trebalo nek šibne PP za link
P.S.: Ovi patchevi izgleda ne rade sa inačicom igre koja je 436
(razumljivo za patch 436,ali neće ni ostali)
Probao sm patch-ati i ne ide
Link za koji sat,upload je katastrofa spor
Taj Goty je neki mod?
Kada idem instalirati patch, pita me za CD :/
Igrao sam jedan MP match ali mi se čini prebrzo, ljudi kao da imaju speedhack
(razumljivo za patch 436,ali neće ni ostali)
Probao sm patch-ati i ne ide
Link za koji sat,upload je katastrofa spor
451 patch bi trebao ići bez problema na 436 zato što UT patcher ne provjerava verziju postojećeg klijenta. Odnosno nije incremental update nego full update.
Taj Goty je neki mod?
Game of the year edition. Sadrži posljednji patch i sve bonus packove predinstalirane. Možeš igrati i sa običnom verzijom igre patchiranu na verziju 436, tada pri spajanju na server igra sama skine mape, modove i ostale stvari koje ti nemaš...
Kada idem instalirati patch, pita me za CD :/
Igrao sam jedan MP match ali mi se čini prebrzo, ljudi kao da imaju speedhack
To je normalno zato što za patchiranje trebaš imati originalne instalacijske datoteke. Ne trebaš imati fizički CD, dovoljno je i iskopirati ga negdje na disk i instalaciju patcha uputiti na taj folder.
Igra je puno brža od ovih današnjih igara, osim ako na serveru nije povećana brzina.
Čisto da nešto razjasnimo: verzija 436 je posljednji službeni update od Epica. Svi patchevi nadalje nisu nužni za spajanje na servere jer su serveri na 432 verziji protokola. Te dodatne patcheve je napravila zajednica i valjda ispravljaju neke stvari na modernim računalima. Ja ih nikada nisam koristio jer nisam imao potrebe...
Ako nekome možda treba samo dedicated server (tako da ne mora imati pokrenutu kompletnu igru), može ga naći ovdje, zajedno sa kratkim uputstvom za postavljanje.
Evo,upload na Dropbox gotov:)
P.M. me for link and let's
Itko, danas, sutra?
Ja sam čekao da li će se netko javiti, ali nije. A sad sam pre umoran, u šest sam ustao.
Može sutra nekada. :)
Hoće li netko igrati sad odmah?
Mislim da to ovako neće ići. :D
Netko bi trebao podići server, i ovdje fino samo ostaviti IP adresu svaki puta kada je server online, pa tko se spoji spoji se...
Server bio ON, server sada OFF.
Upravo sam se vratio iz šetnje psa, pa sam slobodan odsad. Može mi netko opisati kako da se spojim da igram sa vama?