Xbox 360 demo igre

poruka: 6
|
čitano: 3.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Xbox 360 demo igre

Gdje se mogu skinuti demo igre za xbox? Mislim prvo skinuti na pc pa onda na xbox prebaciti .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox 360 demo igre

Možeš ih skinuti direktno iz dashboarda preko Xboxa.

P.S

Da bi skinuo neke novije demo igre moraš imati gold aktiviran :) 

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Xbox 360 demo igre
mozda imas na xbox360iso.com dobra stranica ali moras pogledati na youtubeu kad budes przio demo na dvd jer se drukcije przi,tako sam i ja radio jer nisam imao live...
vatefak is going on :D
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Xbox 360 demo igre

Kupio sam nedavno xbox pa me interesuje samo da probam da skinem neku manju demo igricu pa bih ja nju preko usb -a prebacio na xbox . Ako neko zna neku stranicu bio bih mu zahvalan 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Xbox 360 demo igre
cobraIX kaže...

Kupio sam nedavno xbox pa me interesuje samo da probam da skinem neku manju demo igricu pa bih ja nju preko usb -a prebacio na xbox . Ako neko zna neku stranicu bio bih mu zahvalan 

mislim da to nece ic jer xbox mora formatirat usb da bi ga ocitao, ako se varam neka me neko ispravi.... i zasto jednostavno ne spojis xbox na internet?

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
14 godina
neaktivan
Xbox 360 demo igre

Imam ja xbox live ( neznam tacno sta je to valjda onaj profil sto imam na xbox ) ali tamo sporo skida, igricu od 700 MB mi skida pola dana ustvari nije mi ni skinulo za pola dana onda sam se naljutio i iskljucio xbox 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice