PS 1, Gameboy Advance
Gameboy advance,Ps3
NES. I dan danas ga imam negdje u podrumu.
PS1, kad sam imo 3 god. znaci negdje 97...
'93, Super Nitendo. Igralo se Super Maria, Contre i gadale se patke. Those were the days.
Neku jeftinu kopiju razvikanih konzoli(Nes ili neš takvo)...prva i zadnja konzola...kupljena na placu...nakon toga samo PC
Ufff očekujem salve smijeha, Rambo, pa "Super kašeta" * 2 (u narodu priznat izraz za pazarsku kopiju Nesa) i na kraju kratko Sega master system. Nakon toga sam raskrstio s konzolama, mada moje predrasude iz tog doba danas viš ne vrijede.
PSOne
znam da nije konzola,ali dali je netko ima Commodore64?
to je bilo zakon!
kada igrice učitavaš sa kazete
Super Nintendo
znam da nije konzola,ali dali je netko ima Commodore64?
to je bilo zakon!
kada igrice učitavaš sa kazete
Commodore 64-Game Boy-Sega Mega Drive-Nintendo64-Play Station 1.
atari 2600 ; kasnije psone
Super nitendo, a da mi ga je nać negdi po podrumu...bilo bi svega
PS1.
Nintendo
Prva mi je bila sega, još kupljena u mađarskoj oko '95-te. E to su bili dani. Onda kasnije sam dobio neki nintendo, sličan ovome iz prethodnog posta. Kasnije naganjao PS1 kod susjeda, a onda došao pc
Prva mi je bila sega, još kupljena u mađarskoj oko '95-te. E to su bili dani. Onda kasnije sam dobio neki nintendo, sličan ovome iz prethodnog posta. Kasnije naganjao PS1 kod susjeda, a onda došao pc
plejstejšn van
PS2
PSone i prva igra Medal of Honor Underground
onaj čudna konzola sa žutim disketama...sjećam se da smo ja i stari pičili neko ubijanje pataka ko ludi...nakon toga sam dio PC i pozdravio se sa konzolama!!
Nintendo,,isto Super Mario je odlična,,dobre stare kazetice,,hehe
comodore 64 ,win95, nitedo, ps-1,XBOX- i onda san kupija štilovku od 80 cm
Koja vam je bila prva igraća konzola. Moja je PSOne
SNES,u ljeto 1999.
atari ili tako nešto
http://en.wikipedia.org/wiki/Terminator_(video_game_system) prva (lol), a poslije nje car - ps1.
Nintendo 1992. god.