AMD Navi izdvojena tema

poruka: 10.477
|
čitano: 2.279.297
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: AMD Navi
Wolf88 kaže...

Ima netko iskustva s RX 9070XT Quicksilver.
Našao sam na Amazonu.de za 689€

Činim se trenutačno da je to najjeftinije što se može naći, a da ima direktnu dostavu za HR.

Imam od kad su došle, skoro pola godine cca. Za sad, da pokucam, sve 5. I od tog istog sellera sam uzeo iako sam isto čitao da je tlaka s reklamacijom tako da sam odluči. Teško mi je reći što se buke tiče jer meni je tiha iz dva razloga: 1) Imam fakat tihi case s dobrom izolacijom i 2) imao sam RTX 4090 koja je bila glasnija
Meni osobno je ok. Što se performansi tiče, sve je na netu, s time da su nedavnim driverima dosta to digli. Po meni definitivno "best buy" grafička.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
12 godina
Wolf88 kaže...
Cryogenic kaže...
Wolf88 kaže...

Činim se trenutačno da je to najjeftinije što se može naći, a da ima direktnu dostavu za HR.

Imaš na mindfactoriu za 620 xfx swift, nije Quicksilver, Quicksilver je 655 eura tamo,  dostava gratis do mailbox'a, a od mailboxa do tebe cca 15 eura, znači bilo bi 670. Ako 19 eura ne igra ulogu onda radije sa Amazona, ide direkt.

Sa grafičkom više preferiram da idem s direktnom dostavom za RH, ako se pokvari onda imam manje komplikacija.

hahhaajaads kaže...
Wolf88 kaže...

Izbjegavaj NR Info, jedan kolega i ja imamo iskustva sa njima i nisu pozivitna, konkretno radilo se o povratu grafe (u zakonskom roku) a oni nisu htjeli dat pun povrat jer fali naljepnica koja se morala skinut, tko zna kakve su im reklamacije onda... Radije uzmi direktno od amazona ak hoces bit siguran.

Da malo sam ih bio istraživao na forumima ih neki brane da nisu imali problema, dok druge strane ima nekih primjera kao tvoj.
Jedino još što sam našao je na amzon.it je Asus prime 691,99 eura.

Problem je sta ljudi daju pozivitnu recenziju na to sto je grafa samo dosla.. jel ono, vau top seller poslali su grafu koju sam platio. A kad su reklamaciju u pitanju rade sve samo da oni ne budu u minusu.

17 godina

Mene zanima gdje je istaknuta dužina trajanja garancija na proizvode, jer neke grafičke imaju po 2 a neke po 3g. no na Amazonu ne vidim to istaknuto ili sam ja čorav.....??!!

17 godina
Wiz3m4n kaže...

Mene zanima gdje je istaknuta dužina trajanja garancija na proizvode, jer neke grafičke imaju po 2 a neke po 3g. no na Amazonu ne vidim to istaknuto ili sam ja čorav.....??!!

Kada odeš pod product information tamo ti piše trajanje garancije za druge kupce.
Ako je direktno od Amazona onda ti piše sve na stranicama za informacije o povratu i granacijama

fluffy_inside
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 13:17 (Wolf88).
17 godina
AMD Navi

Ako registriraš imaš 3 godine:

XFX Radeon RX 9000 Series
1) 3 years on MERC, QICK, and SWFT series graphics cards. With registration of product at the  XFX support portal.
2) 2 Years on AMD Reference Model graphics cards.
3) The fans on "Magnetic Air" model graphics cards have a 5 year limited warranty for the only the fans. Parts other than the fans on those model cards are 3 years.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

hvala stari 

mada i dalje ne kužim, u našim trgovinama se nudi 3g. dok kod njih 2, tipa za zotac 5070ti amazon daje 2g. dok na stranicama Zotaca kaže 3+2g. nakon registracije.....šta je od toga istina za krajnjeg kupca, jako zbunjujuče, kod Sapphira je Nitro 9070 xt od amazona 2g. naše trgovine daju neke 2g. neke 3g. svašta

Poruka je uređivana zadnji put danas u 8:46 (Wiz3m4n).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice