FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.871.693
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajde ljudi smirite strasti i pustite trenera da odlučuje ko će i kada igrati.

12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
KiX777 kaže...

jel to promoviras sam sebe {#}

No Pain No Gain
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo dobar video

Dobra pjesma na početku.

Eto sada nije sam sebe. {#}

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 21:14 (PLASMAorLCD).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

ma zezam se nemam nista protiv....
Nego dobar video jos samo da si stavio neki color corrector...btw u kojem programu radis? 
na 2:00 ti se vidi da si skinio od nekoga video sa watermarkom pa ga nisi dobro namjestio 

No Pain No Gain
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 21:18 (Fabregas4).
15 godina
FC Barcelona

Deulofeu and Rafinha, now on loan at Everton and Celta, will return in the summer and be part of the first team squad next season. [md]

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
Fabregas4 kaže...

Nego dobar video jos samo da si stavio neki color corrector...btw u kojem programu radis? 
na 2:00 ti se vidi da si skinio od nekoga video sa watermarkom pa ga nisi dobro namjestio 

A moram malo, mora se nekako početi i od YT zarađivati.

Radim sa Adobe Premiere CS6, ma kod rendanja mi je zeznuo sve. 

Nije mi se dalo raditi taj watermark, samo sam ime kanala preko... radio sam 10 sati bez prestanka, oči su me boljele i bio sam već umoran.

Ontopic: Izgleda da je gotovo sa Ter Stegenom kako navodi Sport.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
FC Barcelona
Andres Iniesta:

"Kad sam produžio ugovor, osjećao sam se kao najsretnija i najponosnija osoba na svijetu. Moj san je završiti karijeru u Barçi".
"Sigurno neću moći zadržati suze kad se budemo opraštali od Valdesa. Sada se samo možemo nadati da će se Victor oprostiti od nas u velikom svjetlu i da će za kraj s nama osvojiti još pokoji trofej u ovoj sezoni".
"Messi ponovno zaslužuje Zlatnu loptu, bio bi presretan da je osvoji. Također, bilo bi to veliko priznanje za našu cijelu ekipu".
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Andres Iniesta:

"Kad sam produžio ugovor, osjećao sam se kao najsretnija i najponosnija osoba na svijetu. Moj san je završiti karijeru u Barçi".
"Sigurno neću moći zadržati suze kad se budemo opraštali od Valdesa. Sada se samo možemo nadati da će se Victor oprostiti od nas u velikom svjetlu i da će za kraj s nama osvojiti još pokoji trofej u ovoj sezoni".
"Messi ponovno zaslužuje Zlatnu loptu, bio bi presretan da je osvoji. Također, bilo bi to veliko priznanje za našu cijelu ekipu".

Don Andres,gospodin,kao i uvek {#} 

12 godina
protjeran
KiX777 kaže...
Fabregas4 kaže...

A moram malo, mora se nekako početi i od YT zarađivati.

Radim sa Adobe Premiere CS6, ma kod rendanja mi je zeznuo sve. 

Nije mi se dalo raditi taj watermark, samo sam ime kanala preko... radio sam 10 sati bez prestanka, oči su me boljele i bio sam već umoran.

Ontopic: Izgleda da je gotovo sa Ter Stegenom kako navodi Sport.

neces to moci monetezirati jer pjesma u pozadini nije tvoja

No Pain No Gain
13 godina
FC Barcelona

Ney! {#} 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
FC Barcelona

Pep je danas ovo izjavio, pa je zanimljivo usporediti neke izjave...

Pep Guardiola: "Guardiola era at Barça? No, I think it
was Messi era".

Osvojio 14 trofeja.

Mourinho: "I'm the coach of best Real Madrid in history".

Osvojio 3 trofeja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 19:45 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Mouriinho je bolji kada nema igrace svijetske klase kao sto je imao u Realu....on je vise za ekipe iz drugog plana kao Porto ili Inter M

No Pain No Gain
12 godina
protjeran
Fabregas4 kaže...

Mouriinho je bolji kada nema igrace svijetske klase kao sto je imao u Realu....on je vise za ekipe iz drugog plana kao Porto ili Inter M

yep,kao da moze vise izvuci iznjih

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo jedan moj video o Neymaru i svim njegovim golovima za Barcelonu (samo sluzbene utamice)

No Pain No Gain
15 godina
FC Barcelona
Messi: "I'm feeling fine. I'll return to Barcelona on 1st January, start training with the group on 2nd January, and then we'll see when I'm ready to play".
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako mi je ova vijest ulijepšala dan, neopisivo {#}

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

Mascherano: "I've been talking with Leo all the time during his recovery. I know he feels very well and that he has made a fantastic recovery".

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 23:08 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

ako netko pati od zatvora ili slicno, da ne ide u ljekarnu po linex, Medo ima lijek...

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/messi-pokazao-svoju-mracniju-stranu-barcelona-mu-povecava-placu---317431.html

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
FC Barcelona

Neki kažu da ima"kompletnijih" igrača. Moje mišljenje je da nema "kompletnijih" od njega. Jer Leo osim što je u stanju zabiti 90 golova u godini, također je u stanju izvesti ovakve stvari. On nije samo gol mašina.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 16:27 (antimadridista).
14 godina
mrzech kaže...

ako netko pati od zatvora ili slicno, da ne ide u ljekarnu po linex, Medo ima lijek...

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/messi-pokazao-svoju-mracniju-stranu-barcelona-mu-povecava-placu---317431.html

Nema potrebe za Linexom, Medo je nas.ro za 3 zivota

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vamos Leoo...jedva cekam da se Kralj vrati!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 18:14 (barcafan12).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo da ga ne zayebavaju više ozlijede kad se vrati i opet ćemo svi uživati u njegovim majstorijama, i neymar da nastavi biti ovako dobar..        Ima da se tresu svi po redu, koliko god da ih ima.   I da se začepaju gubice svim ovim dežurnim mrziteljima Barce i Messija.                  Medo, ko te tako glupa napravi !!!

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

"I wish you all much happiness and great 2014. Big hug! Leo" {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#}

15 godina
FC Barcelona
There is a total deal, with club and player, on the transfer of Gladbach keeper Marc-Andre ter Stegen (21). Only announcement left. [sport]
16 godina
FC Barcelona

so true :)

sretna nova svima

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
FC Barcelona

Malo Leove magije s treninga {#}

14 godina
FC Barcelona

Evo što mi je sin dobio ispod bora ovog Božića.{#} Svima želim sve najbolje u Novoj godini !!!{#}

dres dres
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Culesi, Srecna nova godina i sve najlepse !{#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sretna vam nova 2014 godina. Puna ljubavi, sreće i naravno golova {#}

ELS BLAUGRANES <3
E-mail:
Lozinka: