FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.871.840
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ima li igdje opsirniji sazeta utakmice od jedno 15 minuta kao sto bude sa roy hudsonom

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
15 godina
Re: FC Barcelona
d3stroy3r_cro kaže...

Ima li igdje opsirniji sazeta utakmice od jedno 15 minuta kao sto bude sa roy hudsonom

evo odličan sažetak, samo sa španjolskim komentatorima, nema Raya...

btw. Pedro je sinoć došao do brojke od već 14 golova u sezoni, dok je cijelu prošlu sezonu zabio 11. Čini se da nam se vraća stari Pedrito. Uvijek mi jedan od najomiljenijih igrača, fenomenalan realizator, jednako dobar s obje noge. Evo jedan odličan video o njemu, mislim da još nije bilo:

Tata Martino: "Pedro played a fantastic game. His secret is that he never gives up. That's why every coach ends up loving him".

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 14:23 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pola asistencija od Lea!{#}

15 godina
FC Barcelona

Iniesta je danas i službeno stavio potpis na novi ugovor.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
po meni jako dobra utakmica izuzev tih prvih 15-ak minuta blackouta kad se nitko nije još ni pojavio na terenu. Pedro daleko najbolji, sviđa mi se kako su kontrolirali utakmicu cijelo drugo poluvrijeme. Poslije Pedra najbolji je bio Busi, koliki posao taj čovjek obavi po utakmici...

Otkud 11 minusa na tvoj komentar? Ljudi, ako ste fanovi Reala ili vas napaljuje Cristiano molimo to radite na svojoj temi.

Jer ovo više nema smisla. Ima vas više na našoj temi nakon utakmice barce nego na vašoj temi kad vi igrate.

Doduše kako igrate nije ni čudo. Najbolji igrač Reala u sinoćnjoj utakmici bio je Guita, golman Valencije.

15 godina
neaktivan
sylar79 kaže...

Ima vas više na našoj temi nakon utakmice barce nego na vašoj temi kad vi igrate.

Lol daj ne pricaj gluposti, ima par jadnika iz ove teme koji samo cekaju da sudac nešto dosudi u korist Reala i odmah dolazi u našu temu plakat o Francu, UEFA-i i neznam ni ja cemu više. Lijepo sam ga/ih pitao da s nama podjeli kako je to bilo živjeti u Španjolskoj u vrijeme Franca, koji su igraci igrali za Barcu/Real tada lijepo mi je puknuo td ili ti ga ne slažem se i nije se javio neko vrijeme. Ja nemam pojma o nicemu sto se događalo za vrijeme Franca, ali brate mili nemaju ni oni sa svojih 15,16,17 god jer u to vrijeme ni njegovi roditelji nisu bili u planu a kamoli on.

Battlelog: D-Ki11aML
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#}

12 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...
sylar79 kaže...

Ima vas više na našoj temi nakon utakmice barce nego na vašoj temi kad vi igrate.

Lol daj ne pricaj gluposti, ima par jadnika iz ove teme koji samo cekaju da sudac nešto dosudi u korist Reala i odmah dolazi u našu temu plakat o Francu, UEFA-i i neznam ni ja cemu više. Lijepo sam ga/ih pitao da s nama podjeli kako je to bilo živjeti u Španjolskoj u vrijeme Franca, koji su igraci igrali za Barcu/Real tada lijepo mi je puknuo td ili ti ga ne slažem se i nije se javio neko vrijeme. Ja nemam pojma o nicemu sto se događalo za vrijeme Franca, ali brate mili nemaju ni oni sa svojih 15,16,17 god jer u to vrijeme ni njegovi roditelji nisu bili u planu a kamoli on.

Legendiću ja nikad, NIKAD nisam bio na vašj temi. Niti sam ne daj Bože mislio ići tamo trollat.

I zato te lijepo molim, a i sve vas koji dolazite na našu temu lupati minuse da se držite svoje teme.

Ja ne znam zašto ste osjetili potrebu doći čoporativno lupit anti madridist 10 minusa. Valjda zato što ste mislili da ćemo nakon 0-2 prosuti bodove, a nismo.

Što se tiče suđenja , ja sam prvi koji će tražiti fer suđenje. Meni je iskreno žao Chelsea i načina na koji su ispali, a Ovrebo je lopina koja je pokrala Londončane ko Sanader Hrvatsku.

Očiti i vi sami znate da suđenje zna biti čudno i da suci griješe jako često u vašu korist. A mene zaboli neka stvar za Franca i za katalonsku neovisnost. Ja navijam za FC Barcelonu a ne za neku političku stranku.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Moj post 7.8.2013., što se tiče Pedra. On nikada nije bio loš napadač, jednostavno mu je pala forma. A Neymar se u međuvremenu dokazao za prvi sastav. Vidjet ćemo Messija za koji mjesec, a u međuvremenu ne bi trebalo prodavati napadače, eventualno Tella (prodaja/posudba, nije bitno). I kupiti dobrog stopera, rečeno sto puta.

Neymar i Alexis bi se trebali boriiti za prvih 11... Pedro da je prosle sezone bio hladnokrvan ovako bio bi stalno u postavi. Ovako on stalno zabija za repku, a u klubu mu se desila blokada. Ali vidjet cemo sve u natjecateljskim utakmicama, ovo izgleda kao ona utakmica Bayerna protiv navijaca.

1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
neaktivan
sylar79 kaže...

Nisam ni rekao da si ti, nego par drugih iz ove teme. Nemas ti mene sta molit da ne dolazim u ovu temu jer imam svako pravo tu doci i pisati.

Za razliku od nekih ovdje (pri tome ne mislim na tebe) nemam potrebu što u temi Reala, što u temi Barce nazivati Barcu: panjevima, lopovima, smradovima i slicnim imenima kao što cine neki iz ove teme.

Btw neka ti ovi "minusi" nista ne znace, jer odkada su anonimni svaki post na forumu ih ima najmanje jednog i ne moraš odmah krivit Realovce.

Koliko puta sam ovdje napisao nešto i dobio masu td-ova samo zato sto navijam za Real, i onda pitam s cime se ti ljudi ne slazu i poberem jos masu "minusa".

Ima na oba dvije strane ljudi s kojima mozes normalno pricat i diskutirat, a i nekih s kojima ne mozes nikako. Ali pak su mi najaci ovi za teorijama zavjere Franca, Pereza, novinara i tko zna sta sve nece ta dva kralja izjavit.

EDIT: Btw ti si jedan od rjeđih koji mi je nick napisao/izgovorio tocno :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 0:34 (Legendic1911).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čestit Božić svim navijačima Barce.

15 godina
Čestit Božić! Visca Barça
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sretan Božić svima

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

dragi kolege rivali navijaci zelim vam sretan i blagoslovljen bozic, da ga provedete sa obitelji u miru, skladu i ljubavi i da na bar jedan dan zaboravimo na nase nesuglasice :)

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
FC Barcelona

Sretan Božić svim Culésima i svima ostalima koji posjećuju ovu temu {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 1:57 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Čestit Božić i Božićne blagdane navijačima Barcelone, želim od svega srca, živjeli!!!! 

ATJ Lučko
12 godina
FC Barcelona

Sretan i blagoslovljen Bozic svima :)

15 godina
FC Barcelona

fantastičan video {#}

možda i 2 najbolja ikad...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 14:36 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

fantastičan video {#}

možda i 2 najbolja ikad...

Neverovatno,legende {#}

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

I jesu.  {#}

13 godina
neaktivan

Sretan Bozic svima vama i ugodne blagdane :)

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sretan Božić ekipa!!

14 godina
FC Barcelona
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako im se samo da objavljivat takva smeća, nije mi jasno.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

Leo "Like a boss" još od djetinjstva {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 23:33 (antimadridista).
13 godina
FC Barcelona
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 12:05 (KiX777).
14 godina
FC Barcelona

Messi se oporavio, ali najvjerovatnije nece igrati protiv Elchea.. Samo nek on bude 120% spreman za vazne utakmice..

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako znaš da neće, ako se oporavio zašto ne bi igrao tu utakmicu ?

13 godina
FC Barcelona

Ako je 100% zdrav, neznam zašto ne bi igrao. 

Leo King! {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
FC Barcelona

Neka on bude spreman za Atletico, a ove 2 utakmice neka odigra pola sata čisto da dobije feeling {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice