Ajde ljudi smirite strasti i pustite trenera da odlučuje ko će i kada igrati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo jedna moja kompilacija o Neymaru: https://www.youtube.com/channel/UCBYcYgynn0uQG5iXQK0BtLQ?feature=watch
jel to promoviras sam sebe 
ma zezam se nemam nista protiv....
Nego dobar video jos samo da si stavio neki color corrector...btw u kojem programu radis?
na 2:00 ti se vidi da si skinio od nekoga video sa watermarkom pa ga nisi dobro namjestio
Deulofeu and Rafinha, now on loan at Everton and Celta, will return in the summer and be part of the first team squad next season. [md]
Nego dobar video jos samo da si stavio neki color corrector...btw u kojem programu radis?
na 2:00 ti se vidi da si skinio od nekoga video sa watermarkom pa ga nisi dobro namjestio
A moram malo, mora se nekako početi i od YT zarađivati.
Radim sa Adobe Premiere CS6, ma kod rendanja mi je zeznuo sve.
Nije mi se dalo raditi taj watermark, samo sam ime kanala preko... radio sam 10 sati bez prestanka, oči su me boljele i bio sam već umoran.
Ontopic: Izgleda da je gotovo sa Ter Stegenom kako navodi Sport.
"Kad sam produžio ugovor, osjećao sam se kao najsretnija i najponosnija osoba na svijetu. Moj san je završiti karijeru u Barçi".
"Sigurno neću moći zadržati suze kad se budemo opraštali od Valdesa. Sada se samo možemo nadati da će se Victor oprostiti od nas u velikom svjetlu i da će za kraj s nama osvojiti još pokoji trofej u ovoj sezoni".
"Messi ponovno zaslužuje Zlatnu loptu, bio bi presretan da je osvoji. Također, bilo bi to veliko priznanje za našu cijelu ekipu".
"Kad sam produžio ugovor, osjećao sam se kao najsretnija i najponosnija osoba na svijetu. Moj san je završiti karijeru u Barçi".
"Sigurno neću moći zadržati suze kad se budemo opraštali od Valdesa. Sada se samo možemo nadati da će se Victor oprostiti od nas u velikom svjetlu i da će za kraj s nama osvojiti još pokoji trofej u ovoj sezoni".
"Messi ponovno zaslužuje Zlatnu loptu, bio bi presretan da je osvoji. Također, bilo bi to veliko priznanje za našu cijelu ekipu".
Don Andres,gospodin,kao i uvek
A moram malo, mora se nekako početi i od YT zarađivati.
Radim sa Adobe Premiere CS6, ma kod rendanja mi je zeznuo sve.
Nije mi se dalo raditi taj watermark, samo sam ime kanala preko... radio sam 10 sati bez prestanka, oči su me boljele i bio sam već umoran.
Ontopic: Izgleda da je gotovo sa Ter Stegenom kako navodi Sport.
neces to moci monetezirati jer pjesma u pozadini nije tvoja
Pep je danas ovo izjavio, pa je zanimljivo usporediti neke izjave...
Pep Guardiola: "Guardiola era at Barça? No, I think it
was Messi era".
Osvojio 14 trofeja.
Mourinho: "I'm the coach of best Real Madrid in history".
Osvojio 3 trofeja.
Mouriinho je bolji kada nema igrace svijetske klase kao sto je imao u Realu....on je vise za ekipe iz drugog plana kao Porto ili Inter M
No Pain No Gain
Mouriinho je bolji kada nema igrace svijetske klase kao sto je imao u Realu....on je vise za ekipe iz drugog plana kao Porto ili Inter M
yep,kao da moze vise izvuci iznjih
Kako mi je ova vijest ulijepšala dan, neopisivo 
Mascherano: "I've been talking with Leo all the time during his recovery. I know he feels very well and that he has made a fantastic recovery".
ako netko pati od zatvora ili slicno, da ne ide u ljekarnu po linex, Medo ima lijek...
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/messi-pokazao-svoju-mracniju-stranu-barcelona-mu-povecava-placu---317431.html
Neki kažu da ima"kompletnijih" igrača. Moje mišljenje je da nema "kompletnijih" od njega. Jer Leo osim što je u stanju zabiti 90 golova u godini, također je u stanju izvesti ovakve stvari. On nije samo gol mašina.
ako netko pati od zatvora ili slicno, da ne ide u ljekarnu po linex, Medo ima lijek...
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/messi-pokazao-svoju-mracniju-stranu-barcelona-mu-povecava-placu---317431.html
Nema potrebe za Linexom, Medo je nas.ro za 3 zivota
Samo da ga ne zayebavaju više ozlijede kad se vrati i opet ćemo svi uživati u njegovim majstorijama, i neymar da nastavi biti ovako dobar.. Ima da se tresu svi po redu, koliko god da ih ima. I da se začepaju gubice svim ovim dežurnim mrziteljima Barce i Messija. Medo, ko te tako glupa napravi !!!
Culesi, Srecna nova godina i sve najlepse !
Sretna vam nova 2014 godina. Puna ljubavi, sreće i naravno golova