Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.124
|
čitano: 8.720.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
overhaul kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Netko je jedno spominjao ovog klauna pa evo kako se klaun sramoti...

Uh naporan mi je za gledat. Nakon 2 minute sam odustao jer nikakvu temu ni poantu nisam naslutio.
Nego eo stavio netko dos poticajan video na bug video
http://www.bug.hr/bugvideo/bodybuilderi-dizu-utege-nije-im-lako/4573.aspx
Naravno, koliko tko od ovih dečkiju diže ima više veze sa individualnom snagom, nego 
dali netko trenira za strongmena poweliftera ili je bodybuilder, tako da zaklljučak je ono, više anegdotalan. Ali moram primjetiti da po meni ovaj tamnoputi kevin, i Dennis - powerlifteri prilično cheataju. Rašire maksimalno noge i cukaju, pa imaju maltene upola manju putanju i vrijeme holda tereta. Jest podigao je 260 kila, ali kad je pokušao školski seriju sa 200 kila, 7 puta i gecrkt. Na kraju mi je "pobjednik" Dorian Berger u biti imao i najveće putanje i najdulje držanje kilaže, sve odradio bez pojasa, a monijaka, i mimo samog rezultata. Ok on nije visok, i to donekle pomaže, momaže vjerojatno i to da nisu imali hm, testiranje na substance u dvorištu, ali što je je, obrisao je pod sa konkurencijom.

Nisi cuo za sumo DL? To je manje vise smisao,smanjenje ROM-a ,mozes vise kila dignut.Dopusten je i u IPF i GPA zato nije cheating.A i nije to za sve,meni je recimo sumo za nekih 50 kila slabiji od normalnog DL-a,znaci poprilicna razlika,to sto je njima lakse ne znaci da je svima

l<l<l<l<l<l
18 godina
intexuz kaže...
overhaul kaže...
Boixus Nois PS kaže.... Na kraju mi je "pobjednik" Dorian Berger u biti imao i najveće putanje i najdulje držanje kilaže, sve odradio bez pojasa, a monijaka, i mimo samog rezultata. Ok on nije visok, i to donekle pomaže, momaže vjerojatno i to da nisu imali hm, testiranje na substance u dvorištu, ali što je je, obrisao je pod sa konkurencijom.

Nisi cuo za sumo DL? To je manje vise smisao,smanjenje ROM-a ,mozes vise kila dignut.Dopusten je i u IPF i GPA zato nije cheating.A i nije to za sve,meni je recimo sumo za nekih 50 kila slabiji od normalnog DL-a,znaci poprilicna razlika,to sto je njima lakse ne znaci da je svima

Ma jesam, ali to što nije  "zabranjen" način ne znači da nije cheat u odnosu na druge. Trebalo bi natjecati kruške s kruškama. Dakle svi isti stil za mrtvo, zadani hold, hand stripovi, i slično. No hajd, malo se zezali u dvorištu, pa nije frka. Uglavnom, sad popularno "bilder protiv poverliftera protiv strongmana" znam da je primamljivo, ali je bezveze etiketiranje. Ima strongmana koji bi sa svima pomeli pod, isto vrijedi za neke powerliftere, kao i pojedine bildere. Pa nisu ljudi marka i model automobila, da bi sad svaki kao chevrolet corvette iz 1922 bio jednake snage. 

Uglavnom, baš sam jučer imao leg day, pa me ovaj video mrvu više inspirirao.. Tako da danas zadnja loža i dupe... Muskulfibeer :)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2015 22:56 (overhaul).
13 godina
Rast mišića i visina

Jucer sam si ozljedio ljevi zglob na bench presu, ovako dok mirujem ne boli ali pri odredenoj rotaciji stvarno se osjeti. Jel ima ko kakav savjet sta da dalje radim?

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
16 godina
Rast mišića i visina

Jel se moze kako vidjeti razina testosterona na krvnoj slici ?

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav, u ovoj sam temi od prvog mjeseca i mogu reć da sam dosta naučio od vas koji ste jako aktivni u ovoj temi. Moj prvi post je bio o tome kako da nabacim neke kile pošto sam bio dosta mršav i to me živciralo jer su ljudi mislili da sam čak bolestan jer sam bio jako blijed u faci, a bio sam kost i koža. Moj napredak je bio u ogromnoj razini barem ja tako mislim i osjećam, od prvog mjeseca sa 59 kila sam došao na 67 i jako sam zadovoljan svojim uspjehom. Primjetio sam na svojoj slici da mi lijeva ruka ima manji bicep peak, e sad da li je to do flexanja ili mi je jednostavno manji obim bicepsa. Zanima me kako da to popravim da mi ruke budu u ravnoteži. Imam 15 godina i visok sam 184 cm.

Diablo 3: Reaper Of Souls Filip#2349 Barbarian<3
15 godina
neaktivan
Filip720 kaže...

Pozdrav, u ovoj sam temi od prvog mjeseca i mogu reć da sam dosta naučio od vas koji ste jako aktivni u ovoj temi. Moj prvi post je bio o tome kako da nabacim neke kile pošto sam bio dosta mršav i to me živciralo jer su ljudi mislili da sam čak bolestan jer sam bio jako blijed u faci, a bio sam kost i koža. Moj napredak je bio u ogromnoj razini barem ja tako mislim i osjećam, od prvog mjeseca sa 59 kila sam došao na 67 i jako sam zadovoljan svojim uspjehom. Primjetio sam na svojoj slici da mi lijeva ruka ima manji bicep peak, e sad da li je to do flexanja ili mi je jednostavno manji obim bicepsa. Zanima me kako da to popravim da mi ruke budu u ravnoteži. Imam 15 godina i visok sam 184 cm.

Imas drugacije hvatiste pa ti izgleda manje ruka,tj. peak,i meni je tako,peak u lijevoj ruci mi je nepostojec a u desnoj je poprilicno velik,genetics

l<l<l<l<l<l
12 godina
neaktivan

Ok, hvala. :)

Diablo 3: Reaper Of Souls Filip#2349 Barbarian<3
18 godina
Vuk15 kaže...

Jucer sam si ozljedio ljevi zglob na bench presu, ovako dok mirujem ne boli ali pri odredenoj rotaciji stvarno se osjeti. Jel ima ko kakav savjet sta da dalje radim?

Hladi sa ledom, masiraj kremom tipa voltaren, deep relief i nadaj se najbgoljem.
Inače ja idem na trening sad. Moram nabit ovakvu formu.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
Rast mišića i visina

U biti, sve one žene koje se izgladnjuju, koje cijeli dan pojedu 2 jabuke isl, one anoreksičarke... njima bi bilo pametnije popit whey nekoliko puta dnevno, čak i kreatin, omega3 + mikronutrijente, kad se već izgladnjuju da bar budu kako tako zdrave

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/294395/1/Chef/ http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Chef_cr0/
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Eto koji sam ja pajser,objasnjavam nekom novaku u gymu kako da radi veslanja,i imao je desetice sa strane prije,on ih je maknuo a ja nisam ni skuzio i pustim sipku iz ruke i meni direkt na prste,glavno da se nisam ozljedio na nicemu zadnjih pola godine i sjebem se sa praznom sipkom. 

l<l<l<l<l<l
18 godina
Shit Happens.
16 godina
Rast mišića i visina

Pozdrav ekipa,

temu pratim već duže vrijeme, ali nisam baš aktivan. Uglavnom, postoji i neko mjesto gdje se redovno objavljuju povoljne akcije za 'proteinsku' hranu (sir, meso, ostalo) ili moram sam kopati po svim prospektima što mi doma dolaze?

Također, ako bi mogao dobiti preporuku za sir koji vi kupujete bio bih zahvalan.

lp

EUNE: Ferritin
14 godina
Rast mišića i visina

Što kažete? 

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Imam jedno pitanje, kako je najbolje popiti jaje. Izmiksano ili normalno?

TDI
15 godina
neaktivan
i7 extreme kaže...

Previse Rockya gledas

l<l<l<l<l<l
14 godina
neaktivan
intexuz kaže...
i7 extreme kaže...

Previse Rockya gledas

Znao sam da ce netko nesto nabacit, pa lakse mi je tako nego da ga kuham 10 min. Sta se to mozda nesmije?

TDI
14 godina
Rast mišića i visina

Ispeces, skuhas dan prije pa pojedes.Jedino ako nisi totalni hardcore gainer onda slobodno popi tak, ali inace ti nema nikakve razlike.

18 godina
Kupujem kuhana jaja tak da se ne mucim.
Svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje.
14 godina
Rast mišića i visina

Pet, šest, a i više 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2015 13:10 (monsieur).
14 godina
neaktivan
i7 extreme kaže...

najbolje ga je bacit na tavu sa malo slanine i mladog luka. uff

Live and let live.
16 godina
cecenac kaže...
i7 extreme kaže...

najbolje ga je bacit na tavu sa malo slanine i mladog luka. uff

i to na laganu vatru da luk lijepo omekša bez da zagori, a jaja kad se dodaju na najlaganije, skroz smanjeno i tako će se sačuvat sav okus tj. hranjive tvari se neće uništit, naravno duže će trajat ali ja ne znam da postoji bolje jelo za početak dana a ponaravno za mamurluk nakon dobrog provoda. Panceta ili slanina naravno ide prva, jača vatra/veća temperatura, naglo popržit bez ulja ili par kapi maslinovog ulja ovisno koliko je masna panceta, pa se izvadi kad se stavi luk i opet vrati kad se stavu jaja, da sačuva hrostavost.

Ali ovo kad se nekome napravi za doručak će reć da nije bolje nešto pojeo ;

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/294395/1/Chef/ http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Chef_cr0/
18 godina
KIKI3ooo kaže...

...ja ne znam da postoji bolje jelo za početak dana a ponaravno za mamurluk nakon dobrog provoda. 

Unatoč uvriježenom mišljenju, masna hrana pogoršava mamurluk...

Jaje je dobro, ali prvenstveno proteinski dio (bjelanjak) radi nekih aminokiselina itd...

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
18 godina
Mamurluk i glavobolja dolaze od nedostatka tekucine u organizmu. Kako bi se probavio alkohol potrebno je puno tekucine te samim time fali vode u organizmu. Nedostatak tekucine u mozgu uzrokuje glavobolju i drugi dan nakon pijancevanja je za pocetak najbolje popit litru vode a onda pocet sa nekom hranom.
Ako ste pusac onda dan poslije imate sigurno uzasan osjecaj u trbuhu. To mozete zahvalit cigareti. Od kad ne pusim mogu se ubit u alkoholu da ne mogu hodat i drugi dan mi nije nist, eventualno popijem vode ali nema bolova i mucnine u trbuhu.
14 godina
Rast mišića i visina

Kak se borite sa vrucinama u teretani? Ja neki dan radio biceps na sjedecoj masini i dignem se za 5 minuta vidim po podu sve doslovno mokro od znoja na gumenoj podlosci. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2015 0:34 (monsieur).
18 godina
Odem u jutro u 05:00 i super je.
13 godina
Rast mišića i visina

Kod nas su klime upaljene pa nekad i prohladno bude ,ali i dalje se znojim jako haha :(

18 godina
Rast mišića i visina

Moja je u potkrovlju, i svuda su prozori, pa kad upekne bože sačuvaj.

Imaju 3-4 klime unutra, ali se znaju i điberit pa ne upale (naravno osim sebi na recepciji) nego nafrlje ventilatore da te glava zaboli. A i kada rade opet nije dovoljno da rashlade cijeli prostor.

ukartko, užas živi.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
16 godina
Rast mišića i visina

koliko vježbi radite za noge ..ja radim čučnjeve,iskorak i podizanja po 4 serije x 12 , jel to dovoljno

trenutna forma 97kg/193cm

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2015 19:34 (loky4i4).
15 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

koliko vježbi radite za noge ..ja radim čučnjeve,iskorak i podizanja po 4 serije x 12 , jel to dovoljno

trenutna forma 97kg/193cm

x12 na cucnju,cardio

Ja cucanj i deadlift za sad,neda mi se nista vise,ovo me ubije.

I bolje bi ti bilo da cucanj radis teze kilaze i manje repova a iskorak i te accessory vjezbe high reps

l<l<l<l<l<l
18 godina
Rast mišića i visina

IMHO za ovakvo tijelo (desno) tip stvarno nije trebao rokati sterkane.
Plus, čini mise, on je to uzimao totalno bez informiranja i uputa?
http://www.theguardian.com/lifeandstyle/2008/may/18/healthandwellbeing.features1

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice