Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.152
|
čitano: 8.789.351
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
novak92 kaže...

overhaul ne sviđa mi se tvoj post samo u tom što me podsjetio na muku fiziologije, al sve u svemu odlično objašnjeno al sumnjam u to kolko će njih to čitat

Ja čitam sve njegove postove koliko god dugački bili,jer tip očito ima znanje i zna šta priča.

www.fotoprizma.com
18 godina
novak92 kaže...

overhaul ne sviđa mi se tvoj post samo u tom što me podsjetio na muku fiziologije, al sve u svemu odlično objašnjeno al sumnjam u to kolko će njih to čitat

Evo uredio sam na kraju da bude zanimljivije :P

E da, osobno nemam debele listove i ne patim za time, najbolji ideal mi je neka ravnoteža(kod svih mišića ne samo ovih),

dakle relativno snažan teret i dobra izdržljivost. Ipak sam na biciklu i hodam svaki dan, a

prenašanje ormara ili kaljevih peći je mnogo rjeđe ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 18:43 (overhaul).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Više volim kratke i jasne rečenice :)

14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Malo motivacije, legendarni Ronaldo:

Btw: ako neko slucajno ne zna, on ima 36godina tak da mu je to bilo malo teze napravit nego nama u temi..

Da teže, pogotovo sa milionima na bankovnom racunu stvarno teško...

17 godina
neaktivan
k1klop kaže...
Don Strongtoni kaže...

Btw: ako neko slucajno ne zna, on ima 36godina tak da mu je to bilo malo teze napravit nego nama u temi..

Što time želiš reći?Da je platio par milijuna za to i preko noći postao fit?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
15 godina
neaktivan
k1klop kaže...
Don Strongtoni kaže...

Slažem se,dobar osobni trener,hrana i lova :)

EDIT: sa lovom možeš u manje od mjesec dana napraviti puno toga

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 18:47 (DuMe).
17 godina
big_guy kaže...
k1klop kaže...
Don Strongtoni kaže...

Što time želiš reći?Da je platio par milijuna za to i preko noći postao fit?

Ne ali sigurno je lakse covjeku koji moze platit osobnog trenera,nemora na posao,ima novaca za tocno takvu prehranu i suplemente kakve hoce...

You got to lose to know how to win
18 godina
DuMe kaže...

Više volim kratke i jasne rečenice :)

Ha dobro, evo onda kratka rečenica i slika koja govori umjesto riječi:
-moj dlakavi desni list, koji me vjerno nosi na grbači svih ovih godina:)

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

jel zna neko jel postoji godisnja pretplata na teretanu znaci ne svaki mjesec nego da platim godinu i idem??

Ako postoji jel znate mozda cijenu otprilike??

17 godina

Pa otkud da mi znamo od kud si ti?Odi u teretanu u koju mislis ic i pitaj ih tamo

14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Pa otkud da mi znamo od kud si ti?Odi u teretanu u koju mislis ic i pitaj ih tamo

pa pitam ovako opcenito  ,dal znate jer postoji uopce godisnja pretplata a cijena sam ovako okvirno sigurno nije velika razlika izmedu teretana  uglavnom novci toliko nisu ni bitni samo me zanima u vezi godisnje!!

15 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

U svakoj teretani u Zadru postoji mogućnost plaćanja za cijelu godinu.. Uglavnom mislim da svaka to ima.

17 godina
Rast mišića i visina

svaka teretana to ima, a cijenu nemoze niko znat okvirno, ja sam svoju teretanu placo 100 kn na mjesec a ima u zgu onih sto budu po 400 tako da..

17 godina

Pa svugdje je drugacije evo ovaj iznad mene je napiso da ima kod mene npr. nema toga nego je max 3mjeseca mislim,al mislim da bi se mogo dogovorit jednostavno odes i pitas i sve znas.

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Negdje sam procitao da oni koji su jos u pubertetu nebi smjeli koristiti sprave sa oprugama, dali je to istina i zasto je to tako?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Može nekoliko savjeta za mršavljenje?

Imam 15 godina, 169 cm visok, 74 kg!

Battlelog: Login_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 20:04 (Bruno_K!ng).
17 godina

Nemoj jesti junk food, pij vodu umjesto sokova, alkohola i sl. shranja i trčiiii{#}

13 godina
neaktivan

To sve i radim ali ništa. {#}

17 godina
Rast mišića i visina

smanji unos hrane i promjeni namirnice.

17 godina
Rast mišića i visina

Ako nemaš neku bolest onda nemoguće. Budi uporan. Jedi normalno samo izbjegavaj navedeno. Osim junk fooda izbjegavaj sve slatko, baš sve. Izbjegavaj obilne priloge. Pojedi salatu prije glavnog obroka. I trči, skači, pleši, šetaj, kreći se. I mora djelovat{#}

16 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

To sve i radim ali ništa. {#}

unosi manje od 2000 kalorija dnevno,i fizička aktivnost,bavi se sportom... ako poštuješ to rezultata će bit,al nemoš sad 5 dana pratit fino ritam i onda za vikend se ubit od hrane i gaziranog.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Hvala vam probat ću..!

17 godina
neaktivan
šiloman kaže...

Negdje sam procitao da oni koji su jos u pubertetu nebi smjeli koristiti sprave sa oprugama, dali je to istina i zasto je to tako?

itko?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Istina je, možda zato što utječe na konačno formiranje kostiju čime sprječava daljni rast kostiju, ali nemoj me uzeti za riječ

Asus P4P800-X//Celeron 1.800MHz Willamette/Gigabyte R9250//WD400JB//WD400BB//512MB PCI3200 Kingmax//512MB PCI3200 Kingmax//256MB PCI2700 Apacer//Codegen 400W//EverPower CX-2359...
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Prošli petak sam radio bench i dogodila mi se ozljeda.Htio sam izbacit 110kg ,uspio sam spustiti i podignuti do pola no onda sam osjetio jaku bol u zglobu na desnoj ruci pa sam morao prekinuti.Trening sam normalno nastavio jer nisam osjećao bol.Međutoim ujutro kad sam se probudio ruka me užasno boljela i otisao sam kod jednog znanca koji mi je namjestio ruku (inače se tim bavi i jako je dobar).Ruka je bila u stanju mirovanja do jucer kad sam skinio taj zavoj jer vise uopce to ne osjecam.Kad sam danas isao raditi bech nisam mogao jer me uzasno boljelo al sve ostale vjezbe izvodim normalno.Jel se kome to dogodilo od vas i za koliko ce to proc?

Sharing Is NOT Stealing!
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Mene je prije 3 dana zaboljelo desno rame,radio sam prsa s bućicama,valjda se nisam dovoljno zagrijao,prosle godine sam morao pauzirat tjedan dana zbog te boli,nisam mogao nis radit(osim noga).Ali zasad sve nakon dan-dva prođe :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 22:33 (DuMe).
18 godina
Rast mišića i visina
Trebali bi na provjeru stanja ligamenata, to stručnjak Ortoped sa preciznom inspekcijom površinskog stanja, palpacijom, ispitivanjem opsega pokreta zglobova te nekim specifičnim testovima za pridružene ozljede prilično precizno odredi stanje rupture. Uglavnom su to mikrorupture i posebnim vježbama se daju rehabilitirati bez posljedica. Vjerujem da ako imate sreće sa osobnim doktorom opće prakse, to isto zna. Mislim da je kramerdida par stranica ranije poslao dobre linkove za bolna ramena.
14 godina
neaktivan
Ovako ekipa.
Već par tjedana uz ostatak vježbi svaku večer radim 9 serija sklekova, ukupno 15 minuta.
I prvi put od početka tih vježbi večeras sam osjetio strašnu bol u lijevom ramenu.
I sad nakon 2 sata opet na pod da idim oće me sad zabolit, napravim par sklekova i opet osjetim bol u ramenu.

Nikad nisam imao slične probleme. Jel zna netko do čega bi to moglo bit?
7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 1:02 (Tomek.Klc).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Znaci imam 15 godina, 70 kg i 190cm Kako da dobijem na masi. Jedem po cijele dane dok sam za racunalom i nikako da dobijem na masi. Postoje li nekakva umjetna sretstva mozda i ako ima koja mi preporucate🚌
lnova65
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 3:00 (lnova65).
18 godina
Tomek.Klc kaže...
Ovako ekipa.
Već par tjedana uz ostatak vježbi svaku večer radim 9 serija sklekova, ukupno 15 minuta.
I prvi put od početka tih vježbi večeras sam osjetio strašnu bol u lijevom ramenu.
I sad nakon 2 sata opet na pod da idim oće me sad zabolit, napravim par sklekova i opet osjetim bol u ramenu.

Nikad nisam imao slične probleme. Jel zna netko do čega bi to moglo bit?

-predugo izlaganje/naprezanje jednoličnim ograničenim pokretima obično vodi do iritacije ligamenata iliti tendonitis? Moguće i ruptura mišića, teško je reći na slijepo. Probaj ovdje pregledati
koji točno dio te boli pa potraži detalje vezane uz taj dio. Uglavnom,nebih više radio sklekove par tjedana,
nego hladne obloge, jesti riblje ulje, masaže i lagano vraćanjeoperećenja na rame, ali drugačijeg tipa - recimo dipsove, ali za početak ne mnogo i ne punom vlastitom težinom.
Uglavnom, nisam neki pobornik rekordnih ponavljanja ograničenih pokreta tipa 500 trbušnjaka, sklekova, čučnjeva i sl.
To em ne vodi nekom povećanju mase, ni gipkosti, ni snage, ali ako je iole nepravilno, haba ligamente, zglobove, mišiće puni mliječnom kiselinom... no neću se petljati:)

lnova65 kaže...
Znaci imam 15 godina, 70 kg i 190cm Kako da dobijem na masi. Jedem po cijele dane dok sam za racunalom i nikako da dobijem na masi. Postoje li nekakva umjetna sretstva mozda i ako ima koja mi preporucate🚌

Ima. Palačnke punjene nutellom i zalivene punomasnim mlijekom pomiješanim sa zašećerenim kraš ekspresom.
:)
Na dobijanje kvalitetne mase, ne vode i sala, biraj visokokaloričnu hranu ali pritom lako probavljivu i zdravih sastojaka.
Voće, koštuničave namirnice poput badema, oraha, kikirikija..., ugljikohidrati u tjestenini i krumpiru, ali recimo od
tih UH, gledaj da ipak tamaniš pekarske proizvode sa integralnim(cjelozrnatim) brašnom... da sad baš ne pokvariš krvnu sliku.
Od samih žitarica tu je naravno uvijek spominjana zob, ali i recimo heljda umjesto riže, proso na mlijeku je isto zanimljivo 
proteine povećaš na nekakvih min 1,5grama po kili težine dnevno dakle za tebe 100-150 grama
Koje izračunaš iz količine npr. punomasnog svježeg ili topljenog sira, jaja, mesa(idealno piletine, puretine, govedine), ribe i gore spomenutih žitarica...
Ovisi jasno koliko imaš novca na raspolaganju - hoće li ti biti preskupo i nespretno tamaniti kile badema i desetke kilograma govedine, tune ili puretine...
Ako ti je sve to preteško pored roditelja iskombinirati, probaj sa voćem(npr bananama) bademima i nekim mass gainerom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice